hoşbuldum canım.Dertsiz hosgeldin canim merak ettik seni,iyi olmana sevindim. Pilatese zaman ayiriyor olman ne güzel.. insan kendisi icin birseyler yapinca iyi hissediyor,rahatliyor.
Ycl,Aaumut ve tum çalışan ark.Allah kolaylik versin islerinde.
hoşbuldum voltajım,Dertsiz hg.
kizlar cidden çalışmalarınız cok guzel oluyor.ben de cok seviyorum bu tur isleri ama cabuk bitecek.yoksa atarim.
ben yay sacli kizim olmadan evvel kursa baslayacaktim.ney,ebru ve hat yazisina.
benim ruhumu inanilmaz rahatlatiyor bayiliyorum.
Ancak iki sene sonra gidebilirim sanirim.olsun olabilecek olmasi bile huzur veriyor.
alintilayinca benim yazilar araya Veya yukari zipliyor hic riske girmiyorum canim.unuttugum olunca tekrar msj atiyorum 6 7 msj pespese benden .
canım gözümde canlandırmaya çalıştım o halinizi Allahhhhhh tam curcunaDertsiz onlari ben yapsam varya huniyle gezerim.iki kucuk bu ara ortaklasa birseyler yapiyor ablasi ile planliyorlar muzik acik dans ediyorlar . Kagit kesmistik faaliyet gibi birseyler ufaklari vardi basindan asagi dokuyor oda seviniyor filan.
halamizin kizi perdeci artan boncuklari hep getirmis benim kiza.iple kanca filan almis inanilmaz seviyor onlarla kolyeler yapiyor tabi kucuk hemen kabariyor hindi gibi.menin menin diye .benim ki nerde diye sactik topladik aman allahim.
ben d.gununde bir tutu body yaptim allaaaahhh.hepsi bir yana babam da vardi soyle kes boyle kes başı kaydi kici durdu diye hasta etti beni.
tek cocuksunuz anacim.yapin bozun derin çatın.4 lere kadar durma ama gec yatmak yipratir.bilirim o hevesi.
biz kenarda boncuk dizip lego yapiyoruz.
buyusunler de mergenle bir bebek sekerciligi pastasi veya bir hobi kursu acariz .siz de yapip getirin ben satarim
canım priz çok yüksek beşiğin içinde de olsa oraya yetişemiyor ama telsizin kablosu baya uzun onu çekmiş parmaklıkların arasındanDertsizim Allah korusun. Biz tum prizleri kapattık çünkü çubuk kreker vs sokmaya calisiyorlar.Hele kablolar 1.derece ilgi alanimiz.Boyuna dolanir,kardesin kafasina gecirilip cekilir,çelme takilir...
voltajım oda çok biçimsiz yatak odasında beşiği.bizim yatağı değiştirmemiz gerekiyor yatağı değiştirsek biz kıbleye doğru yatıcazAman allah korumus dertsiz.
keske besik baska tarafta olsa.elektrikten feci korkarim.1 deniz 2 elektrik.
benim kizim cok merakli tlf sarjdayken bile hemen gelip ceker ben sayesinde carpilmadan titriyorum.
canım benim allah kolaylık versin san vebiri beni anmış ne güzel sevindim:)
ya çok yoğunuz kimse sen hamilesin otur aman çalışma demiyor sürekli koşturma şunu yazalım bunu gönderelim diğer iş ne oldu hallettikmi, e nerde kaldık diyen bir şef, ee seni de yoruyoruz ama ne güzel bebek hareketli olur diyen bir müdüremiz böyle geçiyor mesai saatim okuyup çıkıyorum çok yorum yazamıyorum maalesef... öpüldünüz canlar:)
ok canım teşekkür ederim bilgiler için üzüm pekmezi yiyor ama biraz daha ağırlık verelim o zaman sabah kahvaltıda sütünü içiyor kahvaltıdan 2-3 saat sonra öğle yemeği gibi pekmez versek sanırım iyi olacakZapzup o deger bende daha dusuk cikti.120 tane kan tupu soncu 6 ya yukseldi.imkansiz filan dendi bagirsak veya mideye bakilmasi lazim dediler.hakikaten midemde yara cikti emilim yaptirtmiyormus.malum saclarim gitmisti o zamana coktan tirnak vs dedigin gibi birde bacaklarimda morluklar vardi sanki carpmis gibi veya sıkılmış gibi.
Ilaclarla tedavisi mumkun ama igne tedavisi daha etkili zor ama etkili.hele ki kucukler daha cabuk toparlar.o sonuclarla dahiliyeye git.cocukta bu sınır cok dusuk sayilmayabilir ama yine de git.
benim suan bacagimda var bir tane morluk.zaten hissediyorum dusuklugu.uykusuzlukta yapiyor yorgunluk terleme zaten had safhada.
her sabah aksatmadan keci boynuzu pekmezi ver canim.uzum filan degil.orijinal olandan al bir tane degisim gorursun.
yogurda peynire agirlik verme bu donemde.ver ama asiri degil.
mesela benden ornek verirsem 2 ay sut peynir yasaklandi.aksamlari ilactan 2 saat evvel 2 3 kasik yogurt yiyebildim.zaten aramiyordum da.
mercanin ki farkli kucuk o ihtiyaci olacak dr onu ayarlar sana saat verir.mukahhak uy canim.
Rabbim sifa versin cumlemize.
bende devam etmek istiyorum da hem işe gidiyorum ya ondan sizin kadar vaktim olmuyor geceleri yapıyorum ama kızım az daha büyüsün o zaman daha geniş konseptli şeyler yapmak istiyorum doğum günü, baby shower gibi özel günlerde parti organizasyonu yapmak hayalim :) işallah hayalde kalmazmergencim geldim canım.
bir haftadır çok yoğunum gelen giden bitmedi
gündüz oğlumu uyutuyorum arkasından 50 dk pilates yapıyorum
arkasından duş falan derken bakıyorum oğlum uyanmış
fırsat kalmıyor kkya girmeye.
ya ben niye çoklu alıntı yapamıyorum.
alıntıları ekle diyorum mesajlar çıkıyor ama onu mesaj yazma kısmına aktarmıyor.daha doğrusu aktarmak için herhangi birşey çıkmıyor
yarım yamalak yazıyorum unutuyorum yazarken.
voltaj kendine dikkat et canım sen hasta olursan çocuklar ne yapar???
zapzup sakın keçe işini bırakma çok güzel bir uğraş ve gerçekten terapi gibi
çok aktif yapmasan bile yine de yap
chosy kvnin dengesizliği işte kim çocuğunu bırakır gider söylemesi bile aptalca
grill senin karşılaştığın kişi ne söylediğini bilmeyen, konuşmak için konuşan insanlardan
böylelerine ağzının payını vermek lazım aslında
ycl, aaumut kızlar Allah yardımcınız olsun kolay gelsin
chosy eve alışabildiniz mi?
rüveyda dmt tatile gidecekti ama ne zaman bilmiyordum haber verdiğin için sağol canım
kuzum benim ikizler zaten küçük doğuyor bunu insanlar bilse de cahilliğe vuruyor yani yaşıtlarına göre küçük olmaları normal sağlıklı olsun yeter sen takma kafana herkese ah kam kesmesi kolay 2 sene sonra bak öyle fark bile kalmaz büyürler kocaman olurlarZapzup Voltajin dedigi gibi keci boynuzu pekmezini bende duydum ama benim kuşlar pek hoslanmiyor.Sicaklardan sanirim acayip iştahsızlar buara.Degisik şeyler yapıyorum,hic ilgilenmiyorlar.Kasigi,catali ellerine veriyorum kendileri yesinler diye azıcık yiyip oyuna çeviriyorlar.Hast.gidince bende kan tahtillerini yaptiracagim.Birde bizi her gören,kac aylik olduklarini sorup hemen ardından 'ayy ne kadar küçükler' demiyormuYahu erken ve düşük kilolu dogdular desemde eve gelip kafaya takıyor insan...Tum kuzucuklarimiz sağlıkli olsun,bol istahli ve uykucu olsunlar inşallah (Amin)
allah korusun iyi duymuşsun canım çocukalr nerden nasıl buluyorsa zararlı şeyleri buluyor neyse ki dikkatli birisin de hemen fark etmişsingeçen akşam oğlumu yatırdım oturma odasına geldim
garip bir ses geldi 5 dk sonra, tekrar yanına gittim
telsizin kablosunu çekmiş boynuna dolamış koltuğunun altından geçirmiş
kıpırdadıkça kablo sıkmış nasıl korktum anlatamam
Allahım sesi duymasaydım, Allah korusun yavrularımızı
çok dikkat etmek gerekiyor kaşla göz arasında yapmayacakları birşey yok
odaya sadece 1 priz yapmışlar o da beşiğin üstüne geliyor
3lü taktık telsiz 3lü prize takılıydı nasıl çekmiş nasıl becermiş anlamadım.
ooo süper fikir yakın olmak vardı ne güzel hep beraber güzel işler yapardıkDertsiz onlari ben yapsam varya huniyle gezerim.iki kucuk bu ara ortaklasa birseyler yapiyor ablasi ile planliyorlar muzik acik dans ediyorlar . Kagit kesmistik faaliyet gibi birseyler ufaklari vardi basindan asagi dokuyor oda seviniyor filan.
halamizin kizi perdeci artan boncuklari hep getirmis benim kiza.iple kanca filan almis inanilmaz seviyor onlarla kolyeler yapiyor tabi kucuk hemen kabariyor hindi gibi.menin menin diye .benim ki nerde diye sactik topladik aman allahim.
ben d.gununde bir tutu body yaptim allaaaahhh.hepsi bir yana babam da vardi soyle kes boyle kes başı kaydi kici durdu diye hasta etti beni.
tek cocuksunuz anacim.yapin bozun derin çatın.4 lere kadar durma ama gec yatmak yipratir.bilirim o hevesi.
biz kenarda boncuk dizip lego yapiyoruz.
buyusunler de mergenle bir bebek sekerciligi pastasi veya bir hobi kursu acariz .siz de yapip getirin ben satarim
nasıl insana keyif veriyor böyle şeyler demi ben ne zamandır kurabiye bile yapmadım üşenmeyip işallah bugün yaparım kuzucuğum yer gerçi kızım bugün doğum günü partisine gitti tüm kek pasta ve kurabiye ihtiyacını oradan karşılar arkadaş harika şeyler yapmış sizinle de paylaşayım fotolarıVoltajim ne şahane olur amaSoyle sirin bir cafe / pastane. ... Orjinal bir ad buluruz. Guzel guzel susleriz,pisirir ,tasiririz
işallah canım açarsın çok güzel olur senin için inanılmaz güzel keyifle çalışacağın iş olur oğluşunda büyür o kreşe sen dükkana hayali bile şahane hepimizi pek girişimci gördüm :)canım gözümde canlandırmaya çalıştım o halinizi Allahhhhhh tam curcuna
senin babana benzer bizim evde de var bir tane o olmamış şu şöyle bu böyle
veriyorum makası eline çok biliyorsan kendin kes diyorum o da yapıyor bazen
bu evde odanın biri boş kalıyor oraya kolileri falan koydum bşr kısmına da incik boncuk
atölye yaptım kendime odaya girmek için can atıyor ama açmıyorum eğilip kapının altından bakıyor göremiyor
doğu dönüşünde dükkan açmak istiyorum inşallah kısmet olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?