Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

mergencim geldim canım.
bir haftadır çok yoğunum gelen giden bitmedi
gündüz oğlumu uyutuyorum arkasından 50 dk pilates yapıyorum
arkasından duş falan derken bakıyorum oğlum uyanmış
fırsat kalmıyor kkya girmeye.

ya ben niye çoklu alıntı yapamıyorum.
alıntıları ekle diyorum mesajlar çıkıyor ama onu mesaj yazma kısmına aktarmıyor.daha doğrusu aktarmak için herhangi birşey çıkmıyor
yarım yamalak yazıyorum unutuyorum yazarken.

voltaj kendine dikkat et canım sen hasta olursan çocuklar ne yapar???

zapzup sakın keçe işini bırakma çok güzel bir uğraş ve gerçekten terapi gibi
çok aktif yapmasan bile yine de yap

chosy kvnin dengesizliği işte kim çocuğunu bırakır gider söylemesi bile aptalca

grill senin karşılaştığın kişi ne söylediğini bilmeyen, konuşmak için konuşan insanlardan
böylelerine ağzının payını vermek lazım aslında

ycl, aaumut kızlar Allah yardımcınız olsun kolay gelsin

chosy eve alışabildiniz mi?

rüveyda dmt tatile gidecekti ama ne zaman bilmiyordum haber verdiğin için sağol canım

Zapzup Voltajin dedigi gibi keci boynuzu pekmezini bende duydum ama benim kuşlar pek hoslanmiyor.Sicaklardan sanirim acayip iştahsızlar buara.Degisik şeyler yapıyorum,hic ilgilenmiyorlar.Kasigi,catali ellerine veriyorum kendileri yesinler diye azıcık yiyip oyuna çeviriyorlar.Hast.gidince bende kan tahtillerini yaptiracagim.Birde bizi her gören,kac aylik olduklarini sorup hemen ardından 'ayy ne kadar küçükler' demiyormu Yahu erken ve düşük kilolu dogdular desemde eve gelip kafaya takıyor insan...Tum kuzucuklarimiz sağlıkli olsun,bol istahli ve uykucu olsunlar inşallah (Amin)

Dertsiz hosgeldin canim merak ettik seni,iyi olmana sevindim. Pilatese zaman ayiriyor olman ne güzel.. insan kendisi icin birseyler yapinca iyi hissediyor,rahatliyor.

Ycl,Aaumut ve tum çalışan ark.Allah kolaylik versin islerinde.

Dertsiz hg.
kizlar cidden çalışmalarınız cok guzel oluyor.ben de cok seviyorum bu tur isleri ama cabuk bitecek.yoksa atarim.

ben yay sacli kizim olmadan evvel kursa baslayacaktim.ney,ebru ve hat yazisina.
benim ruhumu inanilmaz rahatlatiyor bayiliyorum.
Ancak iki sene sonra gidebilirim sanirim.olsun olabilecek olmasi bile huzur veriyor.

alintilayinca benim yazilar araya Veya yukari zipliyor hic riske girmiyorum canim.unuttugum olunca tekrar msj atiyorum 6 7 msj pespese benden .

Mergen sasirttin beni
Birak allah askina dertten anlayacak olsalar bastan demezler sana.

kendilerinin ki ya buyumustur iskembeden sallarlar yada kendileri de boyle bunaltildi.hele ki sevdigin insanlar derse daha bir gucendirir.onlar bir buyusun gorsunler.

simdinin gencligi bile bir hos.gecen bir ark. Gordum kizi yaninda 14 15 sandim 20 dedi Ki ben yaşta pek yanilmazdim tuh.ufaldi nesil sanki.bizler 14 15 iken 18 19 sanilirdik.

benim kucukte yemiyordu yaklasik 8 9 gun ih tis yedi aynen heryerler corba ayran derken iki gundur azicik yedi.
benim kizda bana zayif geliyor ama degil hatta cok memnunum bu durumdan sende ol emi.
Kilolu olsa aboo ne sisman derler merak etme.

pilates yorumuna guldum ama
Ben de oyle demistim

Dertsiz hosgeldin canim merak ettik seni,iyi olmana sevindim. Pilatese zaman ayiriyor olman ne güzel.. insan kendisi icin birseyler yapinca iyi hissediyor,rahatliyor.

Ycl,Aaumut ve tum çalışan ark.Allah kolaylik versin islerinde.
hoşbuldum canım.
aslında benimki zorunlu zaman ayırma diyeyim
geçenlerde boynum tutulmuştu yazmıştım buraya da
iyileşeyim hemen pilatese başlıcam diyordum
pilates yaptığım zaman ne sırt ne de boyun ağrım oluyor
kendimi çok rahat hissediyorum

ben de zapzup gibi elişi bişeyler yapıyorum
o da boynumu ağrıtıyor çok şükür 4 gündür kendimi iyi hissediyorum
bir de doğum kilom var bir taşla iki kuş...

bu ara benim oğlumda iştahsız oldum olası iştahsız ama bu ara hiçbir şey yemiyor
ne alıyor ne veriyor 9 kilo zayıf diyorlar ama takmıyorum artık
sağlıklı olsunlarda dimi mergencim kim ne derse desin.

hoşbuldum voltajım,
bu ara siparişler gelmeye başladı yine haftasonuna yetiştirmem gereken 50 adet bebek şekerim var
daha sonrasında da kapı süsü aldım. çok zevk alarak yapıyorum parasından ziyade eline alınca tepki ne olacak onu merak ediyorum
çok şükür şimdiye kadar olumsuz birşey duymadım. severek yapıyorum valla
gece 4e kadar uğraşıyorum başka birşey olsa o saate kadar kimse tutamaz beni
zapzupa da dedim terapi oluyor gereçekten

voltaj canım sen bir ara keçiboynuzu pekmezi söylemiştin şitoğluydu ismi
ay o kadar aradım aradım bulamadım
burda gördüm o markayı ne sevindim bilemezsin

geçen akşam oğlumu yatırdım oturma odasına geldim
garip bir ses geldi 5 dk sonra, tekrar yanına gittim
telsizin kablosunu çekmiş boynuna dolamış koltuğunun altından geçirmiş
kıpırdadıkça kablo sıkmış nasıl korktum anlatamam
Allahım sesi duymasaydım, Allah korusun yavrularımızı
çok dikkat etmek gerekiyor kaşla göz arasında yapmayacakları birşey yok

odaya sadece 1 priz yapmışlar o da beşiğin üstüne geliyor
3lü taktık telsiz 3lü prize takılıydı nasıl çekmiş nasıl becermiş anlamadım.

Voltajim haklısın ama bazen kendimi acayip aciz ve yetersiz hissediyorum. Ornegin 1 yaşına kadar bari emzirebilseydim,şunu söyle,bunu böyle yapabilseydimlerimin istilasına ugruyorum zaman zaman.Sonra kendi kendimi telkin ediyorum :)

Bende de tum planlar 2 yıl sonrasina dair :) Kuzucuklar kreşe anneler attaaa :)
Kizlar ya ev insani acayip basiyormus.Suanda ev dışı geçirdigim her dakikanin mekan dışı olmasını istiyorum.Durmaksizin gezesim var

Dertsiz onlari ben yapsam varya huniyle gezerim.iki kucuk bu ara ortaklasa birseyler yapiyor ablasi ile planliyorlar muzik acik dans ediyorlar . Kagit kesmistik faaliyet gibi birseyler ufaklari vardi basindan asagi dokuyor oda seviniyor filan.

halamizin kizi perdeci artan boncuklari hep getirmis benim kiza.iple kanca filan almis inanilmaz seviyor onlarla kolyeler yapiyor tabi kucuk hemen kabariyor hindi gibi.menin menin diye .benim ki nerde diye sactik topladik aman allahim.

ben d.gununde bir tutu body yaptim allaaaahhh.hepsi bir yana babam da vardi soyle kes boyle kes başı kaydi kici durdu diye hasta etti beni.

tek cocuksunuz anacim.yapin bozun derin çatın.4 lere kadar durma ama gec yatmak yipratir.bilirim o hevesi.

biz kenarda boncuk dizip lego yapiyoruz.
buyusunler de mergenle bir bebek sekerciligi pastasi veya bir hobi kursu acariz .siz de yapip getirin ben satarim

Dertsizim Allah korusun. Biz tum prizleri kapattık çünkü çubuk kreker vs sokmaya calisiyorlar.Hele kablolar 1.derece ilgi alanimiz.Boyuna dolanir,kardesin kafasina gecirilip cekilir,çelme takilir...

Aman allah korumus dertsiz.
keske besik baska tarafta olsa.elektrikten feci korkarim.1 deniz 2 elektrik.

benim kizim cok merakli tlf sarjdayken bile hemen gelip ceker ben sayesinde carpilmadan titriyorum.

canım gözümde canlandırmaya çalıştım o halinizi Allahhhhhh tam curcuna
senin babana benzer bizim evde de var bir tane o olmamış şu şöyle bu böyle
veriyorum makası eline çok biliyorsan kendin kes diyorum o da yapıyor bazen
bu evde odanın biri boş kalıyor oraya kolileri falan koydum bşr kısmına da incik boncuk
atölye yaptım kendime odaya girmek için can atıyor ama açmıyorum eğilip kapının altından bakıyor göremiyor

doğu dönüşünde dükkan açmak istiyorum inşallah kısmet olur

Dertsizim Allah korusun. Biz tum prizleri kapattık çünkü çubuk kreker vs sokmaya calisiyorlar.Hele kablolar 1.derece ilgi alanimiz.Boyuna dolanir,kardesin kafasina gecirilip cekilir,çelme takilir...
canım priz çok yüksek beşiğin içinde de olsa oraya yetişemiyor ama telsizin kablosu baya uzun onu çekmiş parmaklıkların arasından
bu ara telefonlara, pcnin adaptörüne falan su dökmeye çalışıyor eline su vermeye korkuyorum
aman canım senin 2 tane birbirlerine de zarar verebilirler Allah korusun

Mergen inan ki ilerde hepsi geciyor.ne kadar emdiklerini bile hatirlamakta zorlaniyorsun.

seninki ikiz.ablam mesela iki cocugu da tek tek olmasina ragmen emziremedi.emmediler.
onun sana rabbimin lutfu diye düşün. Emselerdi halini dusunsene.ikide bir o itecek o cekecek ikisi bir isteyecek.kendin kesmek isterdin.tek olsalar haklisin uzulebilirdin ama ikisine yetismek inanilmaz guc.kesinlikle cok guclu ve yetebilen bir annesin.o sabrin varya silkelensen bir dunya annecik duser cebinden.

cocugu gereksiz fuzuli itici ukala yaramaz arsiz seytani goren insanlar var.gecen bir konuda aman yarabbim aklim durdu.ne kizlarin seytanligi ne erkek cocugun arsizligi kalmis.

emzirmek evde kalmak sikilmak o kadar masum ki boyle merhametsiz yorumlar arasinda.

bizde sıkılıyor uz hayatim inan bazen tuvalette az daha dursam diyorum.gececek ama bunu biliyorum.sadece yanimizda destek lazim "cok bunaldin" deyip 10 dk mola verdirecek insanlar lazım.
Kv herkes nasil dogurduysa baksin der.
zaten bakamiyorsun ki faydan olsa neyse diyorum.
bu tur insanlar sikayetimi Şükre ceviriyor.

daldan dereden anlattim ama anladiniz siz :))

Aman allah korumus dertsiz.
keske besik baska tarafta olsa.elektrikten feci korkarim.1 deniz 2 elektrik.

benim kizim cok merakli tlf sarjdayken bile hemen gelip ceker ben sayesinde carpilmadan titriyorum.
voltajım oda çok biçimsiz yatak odasında beşiği.bizim yatağı değiştirmemiz gerekiyor yatağı değiştirsek biz kıbleye doğru yatıcaz
onu da istemiyoruz. telsizin kablosunu doladım bantladım çeksede yetişemez.birde beşiği duvardan biraz daha uzaklaştırdım
Allaha emanet hepsi

canım benim allah kolaylık versin san ve aaumut 'a ben bu hafta rahatım pazartesinden itibaren iş planında değişiklik olacak çok çalışmam gerekecek çokkk
ok canım teşekkür ederim bilgiler için üzüm pekmezi yiyor ama biraz daha ağırlık verelim o zaman sabah kahvaltıda sütünü içiyor kahvaltıdan 2-3 saat sonra öğle yemeği gibi pekmez versek sanırım iyi olacak
bende devam etmek istiyorum da hem işe gidiyorum ya ondan sizin kadar vaktim olmuyor geceleri yapıyorum ama kızım az daha büyüsün o zaman daha geniş konseptli şeyler yapmak istiyorum doğum günü, baby shower gibi özel günlerde parti organizasyonu yapmak hayalim :) işallah hayalde kalmaz
kuzum benim ikizler zaten küçük doğuyor bunu insanlar bilse de cahilliğe vuruyor yani yaşıtlarına göre küçük olmaları normal sağlıklı olsun yeter sen takma kafana herkese ah kam kesmesi kolay 2 sene sonra bak öyle fark bile kalmaz büyürler kocaman olurlar
allah korusun iyi duymuşsun canım çocukalr nerden nasıl buluyorsa zararlı şeyleri buluyor neyse ki dikkatli birisin de hemen fark etmişsin

ooo süper fikir yakın olmak vardı ne güzel hep beraber güzel işler yapardık
Voltajim ne şahane olur ama Soyle sirin bir cafe / pastane. ... Orjinal bir ad buluruz.Guzel guzel susleriz,pisirir ,tasiririz
nasıl insana keyif veriyor böyle şeyler demi ben ne zamandır kurabiye bile yapmadım üşenmeyip işallah bugün yaparım kuzucuğum yer gerçi kızım bugün doğum günü partisine gitti tüm kek pasta ve kurabiye ihtiyacını oradan karşılar arkadaş harika şeyler yapmış sizinle de paylaşayım fotoları
işallah canım açarsın çok güzel olur senin için inanılmaz güzel keyifle çalışacağın iş olur oğluşunda büyür o kreşe sen dükkana hayali bile şahane hepimizi pek girişimci gördüm :)

chosy de örgü örer demi chosy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…