Hemen isim bulmaliyiz :)) atin tek nali oldu 3 nal ve at eksikVoltajim ne şahane olur amaSoyle sirin bir cafe / pastane. ... Orjinal bir ad buluruz. Guzel guzel susleriz,pisirir ,tasiririz
Ben de cok zor begenirim kendi isime bile olmazsa en bastan olsun baslarim.baskalarininkine soylerim ama babam kadar israrci degilimcanım gözümde canlandırmaya çalıştım o halinizi Allahhhhhh tam curcuna
senin babana benzer bizim evde de var bir tane o olmamış şu şöyle bu böyle
veriyorum makası eline çok biliyorsan kendin kes diyorum o da yapıyor bazen
bu evde odanın biri boş kalıyor oraya kolileri falan koydum bşr kısmına da incik boncuk
atölye yaptım kendime odaya girmek için can atıyor ama açmıyorum eğilip kapının altından bakıyor göremiyor
doğu dönüşünde dükkan açmak istiyorum inşallah kısmet olur
ya sorma canim ben de cocuk odasi ve yatak odasini degistirecegim.ranzalar bizim baza vs nasil cikacak cok zor.kucugun yatak yavru yatak ranzadan cikarmam gerekiyor. Bu ay yapmam lazım halasi gelecek tekrar boya isleri offf.voltajım oda çok biçimsiz yatak odasında beşiği.bizim yatağı değiştirmemiz gerekiyor yatağı değiştirsek biz kıbleye doğru yatıcaz
onu da istemiyoruz. telsizin kablosunu doladım bantladım çeksede yetişemez.birde beşiği duvardan biraz daha uzaklaştırdım
Allaha emanet hepsi
Ne demek♥♥Voltajim canim cok tesekkur ederim,inşallah. ..♡
hemen attim resmi gereken merciye:)
10 kg zayıf değil askında benimki de 11 kg çıktı haftasonu doktorda biz fazla kilo almalarına alıştık şimdi gıdım gıdım kilo alıyorlar çok oyun oynayıp az yemek yiyorlar ondan kilo düşük gibi geliyor benim tek korkum çok uzun olması umarım makul bir boyu olur çok uzun bayan iyi olmuyor bende 1.74 falanım topukluyla 180 ama ince up upuzzzzzun kalıyorum ama yine de topukludan vazgeçmem :)oh kızlar hayaller almış başını gidiyor. Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah.
kızlar benim kızın iştahı iyi ama sadece 10 kg. çok zayıf duruyor ama değil bence. Allah'a şükür her şeyi yerinde, sağlıklı.
ama o şom ağızlılara denk gelirsem bir daha, lafımı sakınmayacağım. hıh.
babalara düşen görev ve sıcak kahve hasreti iki çocuklu oluncaki hallerimi gösteriyor galiba :)
benim hayalim araba alıp, kızlarımla gezmek inşallah.
2 hafta sonra kızlarımın odası geliyor inşallah. daha boya işi var, perde, halı alınacak. kıyafetleri tamamlanacak, yıkanacak, yerleştirilecek. böyle yazınca işim çok geliyor.
ne güzel hala geliyor yardımcı olur sende çok yorulmamış olursun dünyanın yükünü ne kadar daha sırtlayacaksın seni anlıyorum başkasına bel bağlamak istemiyorsun kendin halletmek hoşuna gidiyor ama sen hem çocuklar hem iş çok yorulursun ben bile düşününce senin iş yükünü öff afakanlar basıyor bana yada sizin ahmeti çağır azıcık faydası olsun yardım etsinya sorma canim ben de cocuk odasi ve yatak odasini degistirecegim.ranzalar bizim baza vs nasil cikacak cok zor.kucugun yatak yavru yatak ranzadan cikarmam gerekiyor. Bu ay yapmam lazım halasi gelecek tekrar boya isleri offf.
Aslinda cocuklarla ilgilenir ama ben yuklemekistemiyorum ya.
hayali bile çok güzel dimi voltajım.Hemen isim bulmaliyiz :)) atin tek nali oldu 3 nal ve at eksik
Benim buyuk evlere servise gider
Ben de cok zor begenirim kendi isime bile olmazsa en bastan olsun baslarim.baskalarininkine soylerim ama babam kadar israrci degilim
Benim.kizda tuvalete girince bakiyor alttan birgun yere yapisacagim takilip.ustune basmayim da yapismaya raziyim.
ya sorma canim ben de cocuk odasi ve yatak odasini degistirecegim.ranzalar bizim baza vs nasil cikacak cok zor.kucugun yatak yavru yatak ranzadan cikarmam gerekiyor. Bu ay yapmam lazım halasi gelecek tekrar boya isleri offf.
Aslinda cocuklarla ilgilenir ama ben yuklemekistemiyorum ya.
Kiz zapzup Ahmet kimne güzel hala geliyor yardımcı olur sende çok yorulmamış olursun dünyanın yükünü ne kadar daha sırtlayacaksın seni anlıyorum başkasına bel bağlamak istemiyorsun kendin halletmek hoşuna gidiyor ama sen hem çocuklar hem iş çok yorulursun ben bile düşününce senin iş yükünü öff afakanlar basıyor bana yada sizin ahmeti çağır azıcık faydası olsun yardım etsin
sağol canım valla gerçekten zormuş, her dönemin ayrı zorluğu var aslındaDertsiz geçmiş olsun çok. Bende bazen beşiğin arka tarafında kalan prize takiyodum sarja ama artik oraya takmak. Ucuz atlatmissiniz çok şükür. Bu donem çok zormus gerçekten. Uykuda bile tehlike
Zapzup sizede gecmis olsun, insallah bisey cikmamistir sonuclardan.
Orgu isine gelince ben hamileyken ordugun bereyi simdi yapnaya niyetlendin, ne zaman orerim bakalim, ben baya buyuk yapiym da okula giderken filan takar yavrum
Sonuncu ifade yanlislikla gelmis, silinmiyoda
Voltaj ve mergen sizin dukkanin karsisina 1 milyoncu accamadi da kime niyet kime kismet olucak, sizin dukkana gelenler vazgecip bana gelicek
Zapzup sali gunu dr da 81 cm cikti guduk oglum. Orda tartirmadi kendini. Ama i sabah evde tartmistim ben 11 kiloydu. 1 haftadirnerdeyse kabiz . 2-3 gunde bi sert ve az yapiyo. 3 gundur ilac kullaniyo daha bisey yok. Yani 11 kilonun icinde baska seylerde var
hayali bile çok güzel dimi voltajım.
oda için acele etme hava biraz serinlesin, sıcakta daha zor olur
boyayı da ben yapıyorum dersen hiç şaşırmam canım
on parmağında on marifet maşallah.
okula başlayınca da okul derdi dimi canım yaHayirli cumalar genc ve dinamik hatunlar.
zapzup alismisim ben kendi isimi kendim gormeye hosuma gitmekten degil.
yardim gelince yadirgiyorum :))
Birde esimin taraftan biri olunca sebepsiz karin agrim filan baslar
Allah var oyle darlandiracak bir insan degil ama elimde olmadan tam rahat edemem.is yaptirmak tuhaf geliyor gezmeye geldi sonucta.
benim oglanin kaydi cok uzak bir okula cikti
Servisle bile uzak.evime yakin orta okul vardi orasi yandaki siteye kadar kabul ediyormus.deli oldum resmen.ihl ye kaydettirdi esim de oraya da sicak bakmiyorum hem yeni oturmadi hemde cok uzak birde buyuklerle olmasini istemiyorum.
ikameti ortagin evine yaptik misafir olarak yakinimdaki duz okul vardi ya oraya gidecek.
zor isler bunlar sıkıcı. Insallah hakkimizda hayirlisi olur.bu okulda yakin ama anayoldan karsiya gecerek gidecek . Esim raad ol sen yea diye konusuyor ama içimi ala yılanlar sariyor benim.yol onlemli hep kasis yapilmis direklerde buton vardi zaten basip geciyor ama ...
ana cadde birde benzinlik var okulun hemen ustunde oldum olasi korkarim.cok islek izbe degil ama tedirginim ya.gerci milyon tane cocuk gececek ordan.aslinda okula has yol orasi ama kalbim beni duymuyor.
allahim yavrularimizi koru iyi insanlarla ogretmenlerle arkadaslarla bir et.
yine yanılmamışım kendin de yapmışsın amaSagol canim ama ben yapamam.hamileyken yapmistim ama salonun bir duvariyla mutfagi
Ust kattan su akmisti kararmaya baslamisti o zaman.
gercekten su an genis bir eve veya yardim edecek birine ihtiyacim var.
okul acilmadan yapmam lazim canim hem cabuk kurusun hem okul telaseleri git gel.ark. gorusmeler siklasir kahvalti kahve vs.en azindan kaygim biter.
en buyuk sebepte kizimi yatagina almam olacak.farkli sebepten dolayi besigi kaldirmistik zaten.kizim bizimle yatiyor.odaya degil yatak yorgan koysam yer yok.
ay daraldim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?