Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Voltajim ne şahane olur ama Soyle sirin bir cafe / pastane. ... Orjinal bir ad buluruz.Guzel guzel susleriz,pisirir ,tasiririz
Hemen isim bulmaliyiz :)) atin tek nali oldu 3 nal ve at eksik
Benim buyuk evlere servise gider
Ben de cok zor begenirim kendi isime bile olmazsa en bastan olsun baslarim.baskalarininkine soylerim ama babam kadar israrci degilim
Benim.kizda tuvalete girince bakiyor alttan birgun yere yapisacagim takilip.ustune basmayim da yapismaya raziyim.
ya sorma canim ben de cocuk odasi ve yatak odasini degistirecegim.ranzalar bizim baza vs nasil cikacak cok zor.kucugun yatak yavru yatak ranzadan cikarmam gerekiyor. Bu ay yapmam lazım halasi gelecek tekrar boya isleri offf.
Aslinda cocuklarla ilgilenir ama ben yuklemekistemiyorum ya.

oh kızlar hayaller almış başını gidiyor. Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah.
kızlar benim kızın iştahı iyi ama sadece 10 kg. çok zayıf duruyor ama değil bence. Allah'a şükür her şeyi yerinde, sağlıklı.
ama o şom ağızlılara denk gelirsem bir daha, lafımı sakınmayacağım. hıh.
babalara düşen görev ve sıcak kahve hasreti iki çocuklu oluncaki hallerimi gösteriyor galiba :)

benim hayalim araba alıp, kızlarımla gezmek inşallah.

2 hafta sonra kızlarımın odası geliyor inşallah. daha boya işi var, perde, halı alınacak. kıyafetleri tamamlanacak, yıkanacak, yerleştirilecek. böyle yazınca işim çok geliyor.

10 kg zayıf değil askında benimki de 11 kg çıktı haftasonu doktorda biz fazla kilo almalarına alıştık şimdi gıdım gıdım kilo alıyorlar çok oyun oynayıp az yemek yiyorlar ondan kilo düşük gibi geliyor benim tek korkum çok uzun olması umarım makul bir boyu olur çok uzun bayan iyi olmuyor bende 1.74 falanım topukluyla 180 ama ince up upuzzzzzun kalıyorum ama yine de topukludan vazgeçmem :)

senin kızın boyu kaç cm hanımlar sizin minik kuzuların boyları kaç cm mercan 82 cm doktordaki çizelgeye göre ayına göre uzunmuş ama onun ayındakilerle veya 1 ay küçükle pek fark yok arada sanırım doktorun çizelge yeni nesille pek uyuşmuyor :)

ne güzel hala geliyor yardımcı olur sende çok yorulmamış olursun dünyanın yükünü ne kadar daha sırtlayacaksın seni anlıyorum başkasına bel bağlamak istemiyorsun kendin halletmek hoşuna gidiyor ama sen hem çocuklar hem iş çok yorulursun ben bile düşününce senin iş yükünü öff afakanlar basıyor bana yada sizin ahmeti çağır azıcık faydası olsun yardım etsin

Dertsiz geçmiş olsun çok. Bende bazen beşiğin arka tarafında kalan prize takiyodum sarja ama artik oraya takmak. Ucuz atlatmissiniz çok şükür. Bu donem çok zormus gerçekten. Uykuda bile tehlike

Zapzup sizede gecmis olsun, insallah bisey cikmamistir sonuclardan.
Orgu isine gelince ben hamileyken ordugun bereyi simdi yapnaya niyetlendin, ne zaman orerim bakalim, ben baya buyuk yapiym da okula giderken filan takar yavrum
Sonuncu ifade yanlislikla gelmis, silinmiyoda
Voltaj ve mergen sizin dukkanin karsisina 1 milyoncu accam adi da kime niyet kime kismet olucak, sizin dukkana gelenler vazgecip bana gelicek

Zapzup sali gunu dr da 81 cm cikti guduk oglum. Orda tartirmadi kendini. Ama i sabah evde tartmistim ben 11 kiloydu. 1 haftadirnerdeyse kabiz . 2-3 gunde bi sert ve az yapiyo. 3 gundur ilac kullaniyo daha bisey yok. Yani 11 kilonun icinde baska seylerde var

Hayirli cumalar genc ve dinamik hatunlar.

zapzup alismisim ben kendi isimi kendim gormeye hosuma gitmekten degil.
yardim gelince yadirgiyorum :))
Birde esimin taraftan biri olunca sebepsiz karin agrim filan baslar
Allah var oyle darlandiracak bir insan degil ama elimde olmadan tam rahat edemem.is yaptirmak tuhaf geliyor gezmeye geldi sonucta.

benim oglanin kaydi cok uzak bir okula cikti
Servisle bile uzak.evime yakin orta okul vardi orasi yandaki siteye kadar kabul ediyormus.deli oldum resmen.ihl ye kaydettirdi esim de oraya da sicak bakmiyorum hem yeni oturmadi hemde cok uzak birde buyuklerle olmasini istemiyorum.
ikameti ortagin evine yaptik misafir olarak yakinimdaki duz okul vardi ya oraya gidecek.

zor isler bunlar sıkıcı. Insallah hakkimizda hayirlisi olur.bu okulda yakin ama anayoldan karsiya gecerek gidecek . Esim raad ol sen yea diye konusuyor ama içimi ala yılanlar sariyor benim.yol onlemli hep kasis yapilmis direklerde buton vardi zaten basip geciyor ama ...

ana cadde birde benzinlik var okulun hemen ustunde oldum olasi korkarim.cok islek izbe degil ama tedirginim ya.gerci milyon tane cocuk gececek ordan.aslinda okula has yol orasi ama kalbim beni duymuyor.

allahim yavrularimizi koru iyi insanlarla ogretmenlerle arkadaslarla bir et.

Iyi olurdu chosy bizdeki pasta boregin aleti edavati sorana sana yonlendirirdik amma yerli mali yurdum mali bacilar Çin işi onlar diye cayabilirler.

yine de acta acikinca camdan gosteririz sana su boregini cikolata toplarini.cayimizi demler oturup iceriz sende taklit mutfak esyalariyla pastalarla oyalanirsin orda

Voltaj endişelerini anlıyorum Allah'a emanet yavrular. Sabahları sen yada eşin biraksa okula ne bileyim servis varsa ver için rahat eder.

Zapzup Crosy kızlar maşallah yavrulara benim oğlum memeden kesilince zayifladi. Geçen ay kontrolde boy 84 cm kilo 10.5 çıktı. O ay memeden kesmistim. Üç ay önceki kilosunda

Benim kizim da 11.100 du ramazanda.ciplak tarttik hadi 100 gr saca ciksin tam bir bonus.
boyunu bilmiyorum eylulde kontrolu.

Pastalar börekler oh canım çekti. Kendimi frenliyorum. Çok sık acikiyorum ben yemek yiyorum daha bulasiklarini toplamadan içim eziliyor. Açlıktan midem bulanıncaya kadar yemiyorum. Bu sefer fazla kilo almama taraftariyim.bakalim kaç kilo ile tamamlayacagim.
Grill kaç kilo aldın canım sen.

Servislik mesafe belki sayilabilir.ikisinin saatleri uyussa ikisini de birakirim ayni guzergah sayilir ama evdekini de dusunuyorum .uyuyor olacak hasta olacak isim olacak birseyler olmazsa ben gotururum de geri almakta var.ayni sebepler cikis icin de geçerli.
Nasip bakalim bir baslasinlar rabbim kolaylik verir insallah.

hayali bile çok güzel dimi voltajım.

oda için acele etme hava biraz serinlesin, sıcakta daha zor olur
boyayı da ben yapıyorum dersen hiç şaşırmam canım
on parmağında on marifet maşallah.

Kiz zapzup Ahmet kim
Ali yi mi diyecektin
Ali netsin benim işe Onlarin kalabaligi ve kaprisi laf edecek mlz si olur anca.

sağol canım valla gerçekten zormuş, her dönemin ayrı zorluğu var aslında
ama bu dönemde merakta çok fazla
elleme diyorsun elliyor yapma diyorsun inadına yapıyor
kabızlık oğlumda da oluyor muz ve patatesi aynı anda yesin kesin kabız

hayali bile çok güzel dimi voltajım.

oda için acele etme hava biraz serinlesin, sıcakta daha zor olur
boyayı da ben yapıyorum dersen hiç şaşırmam canım
on parmağında on marifet maşallah.

Sagol canim ama ben yapamam.hamileyken yapmistim ama salonun bir duvariyla mutfagi
Ust kattan su akmisti kararmaya baslamisti o zaman.

gercekten su an genis bir eve veya yardim edecek birine ihtiyacim var.

okul acilmadan yapmam lazim canim hem cabuk kurusun hem okul telaseleri git gel.ark. gorusmeler siklasir kahvalti kahve vs.en azindan kaygim biter.

en buyuk sebepte kizimi yatagina almam olacak.farkli sebepten dolayi besigi kaldirmistik zaten.kizim bizimle yatiyor.odaya degil yatak yorgan koysam yer yok.

ay daraldim yine

okula başlayınca da okul derdi dimi canım ya
annelik işte oğlun gelene kadar için rahat etmez artık

yine yanılmamışım kendin de yapmışsın ama
oyy voltajım büyük evin derdi de büyük
bu evimde büyük benim temizlik bitmiyor
yetişemiyorum diye sızlanıyorum bende
ne büyük ne küçük olacak aslında orta karar
hala çocuklarla ilgilense o yeter o zaman daha kolay değiştirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…