HAHAYYY ÇOK ÇOKK GÜLDÜM ooo 1 milyoncu ha alemsin kız sen çok yaşa emi uyuklayarak ve sıkılarak geçen bugünüm sayende neşelendiDertsiz geçmiş olsun çok. Bende bazen beşiğin arka tarafında kalan prize takiyodum sarja ama artik oraya takmak. Ucuz atlatmissiniz çok şükür. Bu donem çok zormus gerçekten. Uykuda bile tehlike
Zapzup sizede gecmis olsun, insallah bisey cikmamistir sonuclardan.
Orgu isine gelince ben hamileyken ordugun bereyi simdi yapnaya niyetlendin, ne zaman orerim bakalim, ben baya buyuk yapiym da okula giderken filan takar yavrum
Sonuncu ifade yanlislikla gelmis, silinmiyoda
Voltaj ve mergen sizin dukkanin karsisina 1 milyoncu accamadi da kime niyet kime kismet olucak, sizin dukkana gelenler vazgecip bana gelicek
Zapzup sali gunu dr da 81 cm cikti guduk oglum. Orda tartirmadi kendini. Ama i sabah evde tartmistim ben 11 kiloydu. 1 haftadirnerdeyse kabiz . 2-3 gunde bi sert ve az yapiyo. 3 gundur ilac kullaniyo daha bisey yok. Yani 11 kilonun icinde baska seylerde var
çok güldüm :):):) harikasınız ya şeker insanlarIyi olurdu chosy bizdeki pasta boregin aleti edavati sorana sana yonlendirirdik amma yerli mali yurdum mali bacilar Çin işi onlar diye cayabilirler.
yine de acta acikinca camdan gosteririz sana su boregini cikolata toplarini.cayimizi demler oturup icerizsende taklit mutfak esyalariyla pastalarla oyalanirsin orda
maşallah oğluna bak bizim bu doktorda iş yok gitmem ben bir daha tipini tavrını da beğenmedim zaten bayan doktora giderim o daha ilgiliVoltaj endişelerini anlıyorum Allah'a emanet yavrular. Sabahları sen yada eşin biraksa okula ne bileyim servis varsa ver için rahat eder.
Zapzup Crosy kızlar maşallah yavrulara benim oğlum memeden kesilince zayifladi. Geçen ay kontrolde boy 84 cm kilo 10.5 çıktı. O ay memeden kesmistim. Üç ay önceki kilosunda
yine bizim kızlar aynılar voltajcım uzaktan ikiz bunlar :)Benim kizim da 11.100 du ramazanda.ciplak tarttik hadi 100 gr saca ciksin tam bir bonus.
boyunu bilmiyorum eylulde kontrolu.
ben mercanda 22 kilo aldım sen ilkinde kaç kilo aldın canım fil gibiydim kocaman iyiki zayıfladım o halim berbattıPastalar börekler oh canım çekti. Kendimi frenliyorum. Çok sık acikiyorum ben yemek yiyorum daha bulasiklarini toplamadan içim eziliyor. Açlıktan midem bulanıncaya kadar yemiyorum. Bu sefer fazla kilo almama taraftariyim.bakalim kaç kilo ile tamamlayacagim.
Grill kaç kilo aldın canım sen.
benim beyin yine işlevini yerine getiremedi ali ali diyecektim gittim ahmet buldum :)Kiz zapzup Ahmet kim
Ali yi mi diyecektin
Ali netsin benim işeOnlarin kalabaligi ve kaprisi laf edecek mlz si olur anca.
Maşallah sana iyi gidiyorsun. Ben ilkinde 20 haftaya kadar 10 kg aldım. Son 20 haftada gebelik şekerinden dolayi diyet yaptım 4 kg ile tamamladım. Toplam 14 kg ile doğuma gittim.Rüveydacım ilk gebelikte 9 kg almıştım. Bu gebelikte şu ana kadar 5 kg aldım.
HAHAYYY ÇOK ÇOKK GÜLDÜM ooo 1 milyoncu ha alemsin kız sen çok yaşa emi uyuklayarak ve sıkılarak geçen bugünüm sayende neşelendi
kız örgüye bir başla varya çok keyifli tık tık tık gidiyor elinden bırakamıyor insan amaunutma bebe yünü alacaksın ikikat iple öreceksin o şiş tığı bılamadım evde kim bilir nerde
ne güdüğü be normal çocuk işte ee mercan 82 doktor oo uzun bir kız dedi diyorum ben MÖ. çizelgesi ile kıyasladı mercanı çocuğu selvi boylu yaptı şaşkın doktor
çok güldüm :):):) harikasınız ya şeker insanlar
nımm nımm nımmm pasta börek kurabiye olsa da yesek karnım acıkıyor çayın yanına güzel kurabiye istiyorum
maşallah oğluna bak bizim bu doktorda iş yok gitmem ben bir daha tipini tavrını da beğenmedim zaten bayan doktora giderim o daha ilgili
ruveyda zayıfladı diyorsunda oğlun gayet iyi ya ben mi yanlış hatırlıyorum yeni foto koymadın sanırım eskileri hatırlıyorolabilirim ama hareket ediyorlar normal az az alacak seninde sütün güzel yaramış benim de öyleydi annesütü azalınca kilo alımı yavaşladı olsun takılma yemesi güzel olsun da yeter
Sey muhabbeti varya.bu halleri iyi.okula başlayınca da okul derdi dimi canım ya
annelik işte oğlun gelene kadar için rahat etmez artık
oyle ama benim ank. Evlerim hep buyuktu en azindan kullanmadigim oda temizdi.simdi mutfagim filan da kucuk cay tepsisi koysam dolar.yine yanılmamışım kendin de yapmışsın ama
oyy voltajım büyük evin derdi de büyük
bu evimde büyük benim temizlik bitmiyor
yetişemiyorum diye sızlanıyorum bende
ne büyük ne küçük olacak aslında orta karar
hala çocuklarla ilgilense o yeter o zaman daha kolay değiştirirsin
tebrik ederim. O kadar kiloyla tamamlamayı nasıl başardınız? çok dikkat edip sporla kilo kontrolü mü yaptınız yoksa bünyeniz mi böyle? benim de hedefim ilk 4 ay en azından almamak ama nasıl başarıcam bilmiyorum. normal yediğim gibi yemeğe devam etsem almam heralde diye düşünüyorum??Rüveydacım ilk gebelikte 9 kg almıştım. Bu gebelikte şu ana kadar 5 kg aldım.
Yok canım bünye meselesi. Normal yiyorum. zor kilo alırım ve veririm.tebrik ederim. O kadar kiloyla tamamlamayı nasıl başardınız? çok dikkat edip sporla kilo kontrolü mü yaptınız yoksa bünyeniz mi böyle? benim de hedefim ilk 4 ay en azından almamak ama nasıl başarıcam bilmiyorum. normal yediğim gibi yemeğe devam etsem almam heralde diye düşünüyorum??
Canım sen ikiz taşıyordun ve her bünye bir değil ödem bazı kişilerde daha fazla oluyor.Grill &Ruveyda supersiniz kizlar masallah,kontrollu gelmissiniz haftaniza göre. Ben 28 - 29 kg almıştım,gören korkuyorduOdemden her yerim sismisti :)Ama ben cok ilac kullanmistim onunda etkisi coktur muhakkak.Tam 1 yil icinde eski kiloma dondum.Ama gobegim kendini ne zaman toparlar bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?