Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

HAHAYYY ÇOK ÇOKK GÜLDÜM ooo 1 milyoncu ha alemsin kız sen çok yaşa emi uyuklayarak ve sıkılarak geçen bugünüm sayende neşelendi

kız örgüye bir başla varya çok keyifli tık tık tık gidiyor elinden bırakamıyor insan amaunutma bebe yünü alacaksın ikikat iple öreceksin o şiş tığı bılamadım evde kim bilir nerde
ne güdüğü be normal çocuk işte ee mercan 82 doktor oo uzun bir kız dedi diyorum ben MÖ. çizelgesi ile kıyasladı mercanı çocuğu selvi boylu yaptı şaşkın doktor
çok güldüm :):):) harikasınız ya şeker insanlar

nımm nımm nımmm pasta börek kurabiye olsa da yesek karnım acıkıyor çayın yanına güzel kurabiye istiyorum

maşallah oğluna bak bizim bu doktorda iş yok gitmem ben bir daha tipini tavrını da beğenmedim zaten bayan doktora giderim o daha ilgili
ruveyda zayıfladı diyorsunda oğlun gayet iyi ya ben mi yanlış hatırlıyorum yeni foto koymadın sanırım eskileri hatırlıyorolabilirim ama hareket ediyorlar normal az az alacak seninde sütün güzel yaramış benim de öyleydi annesütü azalınca kilo alımı yavaşladı olsun takılma yemesi güzel olsun da yeter

Benim kizim da 11.100 du ramazanda.ciplak tarttik hadi 100 gr saca ciksin tam bir bonus.
boyunu bilmiyorum eylulde kontrolu.
yine bizim kızlar aynılar voltajcım uzaktan ikiz bunlar :)

ben mercanda 22 kilo aldım sen ilkinde kaç kilo aldın canım fil gibiydim kocaman iyiki zayıfladım o halim berbattı
Kiz zapzup Ahmet kim
Ali yi mi diyecektin
Ali netsin benim işe Onlarin kalabaligi ve kaprisi laf edecek mlz si olur anca.
benim beyin yine işlevini yerine getiremedi ali ali diyecektim gittim ahmet buldum :)

Bende doğum yaptığım hastanedeki Dr gittim 9 ay boyunca hem pahalı hemde uzak geldi bıraktım. Evime yakın bir tıp merkezinde ki Dr gidiyorum. Çok iyi bir doktor. Bayan ilgili çocukları çok seviyor. Kendisininde 5 çocuğu var

Hatirlar misiniz mergen kilolari takip ederdi kizartmalari filan soylemezdik haha :)) hemen yakalardi.vay be ne garip sey su zaman.
ben sanirim 56 ile baslayip 75 ile bitirmistim.suan 57 yim.60 65 arasi kalsam iyiydi ama olmayinca olmuyor demekki.
okula başlayınca da okul derdi dimi canım ya
annelik işte oğlun gelene kadar için rahat etmez artık
Sey muhabbeti varya.bu halleri iyi.
aynen oyle simdi okulda birsey olsa el yurekte.servis veya cocuk 5 dk gec gelse aklim oynuyor.okula giderken bile garipsin.
ben ortancanin ogretmenine sey demistim;size birsey diyecegim demeyin olur mu hemen deyin derdim.o anlatana kadar 30 a yakin senaryo yaziyor beynim.
derste ne yapti odevi tammi yazili da napti biriyle konustumu cikista yavaslayan arabalardan uzak dur kimseden bir sey alma yeme borclanma kimsenin evine gitme habersiz bir yere ugrama vs vs vs
oyle ama benim ank. Evlerim hep buyuktu en azindan kullanmadigim oda temizdi.simdi mutfagim filan da kucuk cay tepsisi koysam dolar.
camasirlari zaten hic demeyeyim ...
halasindan istemem canim ya amaan kendim yaptigim kadar.kasilamam oyle.
bakalim artik.

Zapzup sana diyorum ben iste.
zaten beklenen tarihleri ayniydi 11 nisan tek ikimizin ki .
aha bu 1 liraci tuccar hatun da 10 nisandi.hep takvimimin surprizini bozuyordu.yarin ne yazacak diyemiyordum
Hirs yaptim ama bir gun evvel dogurdum o merak etti nasil diye.hehe.

hatta dogumunda tekerlekli sandalyeyle gezmek istemis mihrimah sultan ,
Dr kalk kalk yuru deyip kaldirtmis haha.
hatta hahahaha.

dogum hikayesinde cok guldum ben bu sahneye...

Ne alaka?
Dogum tarihinden sandalyeye nasil atladim ben

Birsey yazarken aklımdan deli gibi olaylar akip gidii.

olsun crosy (ruveydadan caldim) yurumus ya o anda.

Rüveydacım ilk gebelikte 9 kg almıştım. Bu gebelikte şu ana kadar 5 kg aldım.
tebrik ederim. O kadar kiloyla tamamlamayı nasıl başardınız? çok dikkat edip sporla kilo kontrolü mü yaptınız yoksa bünyeniz mi böyle? benim de hedefim ilk 4 ay en azından almamak ama nasıl başarıcam bilmiyorum. normal yediğim gibi yemeğe devam etsem almam heralde diye düşünüyorum??

1 milyoncular artik revaçta degik Chosy gel sen çiğ köfteci ac Adim basi çi kofte Tutuyor demekki..

Voltajim okul durumlari aynen oyle,ozellikle istanbul'da yasiyorsan...Allah kolayliklar versin tum yavrulari korusun ins.

2013 Nisan anneleri ve bebekleri listemizBilgisayari acar acmaz ilk isim listeyi guncellemektiGuzel gunlerdi...

Grill &Ruveyda supersiniz kizlar masallah,kontrollu gelmissiniz haftaniza göre. Ben 28 - 29 kg almıştım,gören korkuyordu Odemden her yerim sismisti :)Ama ben cok ilac kullanmistim onunda etkisi coktur muhakkak.Tam 1 yil icinde eski kiloma dondum.Ama gobegim kendini ne zaman toparlar bilemiyorum

Yok canım bünye meselesi. Normal yiyorum. zor kilo alırım ve veririm.

Canım sen ikiz taşıyordun ve her bünye bir değil ödem bazı kişilerde daha fazla oluyor.
Şimdide kırma zeytine taktım biraksam bir oturmada 250 gr yerim. Tuzlu ve ekşi. Akşam bir bardak süt ile (bardak Sürahi gibi) Tahinli çörek yedim. Tatlı midemi bulandirdi.
Şimdi ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğru ayseyi. Kızım mı olacak ne

Kızlar hayırlı hafta sonları nız olsun. Ben ilk iş ütü yapmaya başladım. Yap yap bitmiyor. Biraz ara vereyim bu arada kızlara selam vereyim didim.
Kv yoktu kaç gündür kp evini temizlemeye gitti geldi. Çocuğu özlemiş akşam geldi aldı bu arada konuşmaya can atıyor. Çocukla ilgili konularda konuşuyorum. Yemek yedimi uyudu mu onun dışında bir şey konuşmuyorum.
Geçen gün tel Eşimle konuşuyor kv ve kp selam soylemeler falan

9 da kilolumu yea ben 24 kilo aldim ki zaten zayif bi insan degilim. Mergen bi de tek benim
Benimde 1 yil surdu vermem ama gobek kaldi aynen. Simdi eski kilomdan 1-2 kilo daha az. Ama soyle 2-3 kilo daha gitse fena olmaz..
Bide voltaj benim yuzustu yatmam 1 ayi bulmustu

Chosy hamileligin hakkini fazlasiyla verdik deseneKilo alinir verilir dert etmemek lazim saglik yonunden sıkıntı yoksa.

Ruveyda kv ler boyle iste anlamak zor.Hem gorusunce laf sokmaktan baska seye imkan tanimazlar,arkadan konusup gunahimizi alirlar,ev ici islere mudahale edip sorun cikarirlar sonrada boyle konusmaya can atarlar.

valla kızlar ben de zayıf değilim maalesef. 1,70 boya 80 kg yum
hamilelikte almıyorum diye teselli buluyorum. bekarken 60 kg idim. güzel günlerdi.
kv ler hep aynı he. benim kv selam göndermeyi bıraktı, umudu kesti benden. arada eşime çekiştiriyormuş o kadar :)

Mergencim kilolar ikili rakamlara geldiğinde kilomuzu güncellemez olmuştuk hey gidi günler hey....

kızlar aranızda doğum kilolarını veremeyen bir ben varım galiba
5 kilo fazlam var hala, adet olmayı bekledim ama onunla alakası yokmuş sanırım
çok aşırı kilolu değilim ama 40 beden giyiyorum eskiden 36,38di
1 haftadır pilates yapıyorum ama tık yok
bu kilolar niye gitmiyor baya takıyorum kafama
en son bir yazı okudum bazıları emzirdiği süre içinde salgıladığı süt hormundan dolayı kilo veremezmiş
bende şimdi emzirdiğim için veremiyorum diye düşünüyorum
acaba kendimi mi kandırıyorum ki
dolabımdan 36 beden bir elbise seçtim bu elbisenin içine giricem diyorum
nerdeyse hergün elbiseyi giyiyorum
ah bi de boğazımdan kısabilsem daha kolay veririm belki

zapzup canım benimde demir değerim bir zamanlar 7,2 idi
kan iğneleri, kan haplarıyla ancak 9a kadar çıkabilmişti
şu an çok çok iyi (maşallah diyeyim kendime)
eskiden ben köfte dışında kırmızı et yemezdim
eşimle evlendiğimizde çok zor oldu
ben et yemiyorum o ise etsiz sofraya oturmuyordu
hergün ikimize de ayrı yemek yapıyordum
baktım olmayacak azar azar bende yemeye başladım
şu an kırmızı etsiz duramıyorum resmen canım çekiyor
sanırım demirin yükselmesinin nedeni de kırmızı et diye düşünüyorum
beslenme düzenimde başka değişiklik yok çünkü.
kansızlığı olanlar kırmızı ete ağırlık versin ydiyorum.
ben oğluma kan ilacı hiç vermedim kabız yapıyordu
mercan gibi köfteden başka birşey yemiyor benim oğlanda
ama ben çorbalarına kuşbaşı koyup rondodan geçiriyorum
sende deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…