rüveyda canım arada diş göstermek lazım galiba yoksa tepemize çıkıyorlar. boşver dolansın dursun konuşmak için sen tavrını bozma.
grill canım onlar iyi de olsan kötü de olsan çekiştirirler zaten. kafana takmıyorsundur inşallah.
Çok doğru valla. Şimdi birde halsizlik eklendi bana azıcık işte hemen yorumluyorum. Oğlum sürekli ilgi ve kucak istiyor. Karnimin üstünde ZIP ZIP zavallı doğacak yavrum dayak konusunda antremanli olarak doğacakSu evin angarya isleri olmasa ne güzel olacak...insanin enerjisini öyle bir alıyor ki oyun oynamaya takat kalmiyor.
Onlarda ogullarindan ötürü geline sevme değil saygı duysunlar
Krese gonderemem mumkun degil.Kres için erken dersen eve yarım gun yardimci alsan o bile nefes aldirir.Zor canim
süper ötesisin sen ya 9 kilo ne 5 kilo ne bu kadar az kilo mu alınır yahu nasıl yaptın arkadaşım hayran kaldım ben 22 kilo ile tamamladım birde kendimi frenledim hep uyudum meyve yememek için kilo kilo meyve aş erdim adını şimdi vermeyeyim da yedim şekerli meyveleri şiştimRüveydacım ilk gebelikte 9 kg almıştım. Bu gebelikte şu ana kadar 5 kg aldım.
ahh idealim hayalim işte bu kiloyudu ama üzerine 8 kilo ekledim ben gerçi sıkıntı yok şimdi incecik sopa gibi kaldım :)Maşallah sana iyi gidiyorsun. Ben ilkinde 20 haftaya kadar 10 kg aldım. Son 20 haftada gebelik şekerinden dolayi diyet yaptım 4 kg ile tamamladım. Toplam 14 kg ile doğuma gittim.
evet hatırlıyorum çok enteresan ama hatırlıyorum 11 nisan bebeleriydiler ama mercan 13 nisanda doğdu suni sancı zoruyla :) rahatına düşkün olacak tembel olacak herhalde dedim ama çocuk kıpır kıpır hadi kızım yardım et bana diyom sofrabezini ekmeği taşıtıyorum bir hoşuna gidiyor çamaşır sepetini bile beraber taşıyoruz iş yapılıyorsa başımda bekler ona da görev vereyim diye içerde 2 gün fazla kaldı dinlendi şimdi koşturuyorZapzup sana diyorum ben iste.
zaten beklenen tarihleri ayniydi 11 nisan tek ikimizin ki .
aha bu 1 liraci tuccar hatun da 10 nisandi.hep takvimimin surprizini bozuyordu.yarin ne yazacak diyemiyordum
Hirs yaptim ama bir gun evvel dogurdum o merak etti nasil diye.hehe.
hatta dogumunda tekerlekli sandalyeyle gezmek istemis mihrimah sultan ,
Dr kalk kalk yuru deyip kaldirtmis haha.
hatta hahahaha.
dogum hikayesinde cok guldum ben bu sahneye...
sorun etme en güzel vakitlerin hamilelik zamanı ye iç uyu gez keyifini çıkar hayatın çocuklar 8-9 10 aylık olmaya başladımı hele de yürümeye başladımı hayatın bir hareketleniyor yemek yiyecek vakit bulamıyorsun bende kilo almayayım dedim ama doktorun dediği kilonun 10 kilo üzerine çıktım şimdi kızım 17 aylık olmak üzere 34 bedenim daha da kilo vermemek için dua ediyorumtebrik ederim. O kadar kiloyla tamamlamayı nasıl başardınız? çok dikkat edip sporla kilo kontrolü mü yaptınız yoksa bünyeniz mi böyle? benim de hedefim ilk 4 ay en azından almamak ama nasıl başarıcam bilmiyorum. normal yediğim gibi yemeğe devam etsem almam heralde diye düşünüyorum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?