Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

rüveyda canım arada diş göstermek lazım galiba yoksa tepemize çıkıyorlar. boşver dolansın dursun konuşmak için sen tavrını bozma.

grill canım onlar iyi de olsan kötü de olsan çekiştirirler zaten. kafana takmıyorsundur inşallah.

Haline sevinecek durumum yok ama artık kendi derdine düşmüş. Buda onun hircinligini frenler. eskisi gibi olamayız bu gerçek. Voltaj çok haklı artık nefret bile edemiyorum. Allah yapılan haksizliklara en munasip karşılığı veriyor.

Merhaba kızlar iyi pazarlar Nasıl geçiyor haftasonu?

Dertsizim dedigin gibi emzirmeyle ilgili olabilir .Ben emzirmeyi kestim (sutum bitti 9.ayda) ondan sonra hizla kilo verdim.Verirsin dert etme.Ayrica 36 beden olmak bence iyi degil,hoş olmuyor o kadar zayıflık 38 ideal.

Gelinine saygı duyan,özel hayat kavramini idrak edebilmis-sınırını bilen,kendine ve kizina yapilmasini istemedigi davranışları gelinine yapmayan,bir problem oldugunda orda burda arkasından konuşup kotulemek yerine medenice yüzyüze konuşmayi tercih eden bir kv varmıdırSevmek ya da yardimci&destek olmak vb.zorunda degiller ama insan evladinin hatirina bu saydiklirimdan 1-2 sinide yapabilir.

Voltajim nerelerdesin neler yapiyorsun ?Temizlik,okul alisverisi telasindamisin?

Su evin angarya isleri olmasa ne güzel olacak...insanin enerjisini öyle bir alıyor ki oyun oynamaya takat kalmiyor.
Çok doğru valla. Şimdi birde halsizlik eklendi bana azıcık işte hemen yorumluyorum. Oğlum sürekli ilgi ve kucak istiyor. Karnimin üstünde ZIP ZIP zavallı doğacak yavrum dayak konusunda antremanli olarak doğacak

Ben de tam okuyordum.

Bugun esim kahvaltiya cok guzel bir yere goturdu.dunden rezervasyon yaptirmis hic demedi.daha masaya oturur oturmaz kizim basladi.ona evde yedirdim ki gidene kadar miziklamasin diye.ben az yedim çocuklarla esim o ara gezdirdi.sonra ben aldim ne yiyor ne oturuyor . Bir agit allahim. Durmasa gezse kossa ama su aglamasi.olabildigince dikkatini dagitiyoruz ama ne fayda.o ara yan masadan bon bakisli bir kadin bakiyormus.kafami kaldirinca gordum boyle yan yan suzuyor filan.
cocuklar yeyince oyun odasina goturduler orda oyun ablası vardi oynatti 2 bardak cay ictim iki lokma anca yedik babasiyla.az sonra kalktik bu seferde cikmadi .
bekledik alirken mizirti gene orda da bakiyor ayni kadin .delirdim zaten .ne var ya neye bakiyorsun dedim artik.annesiyle baska bir kadinda var masada onlarda bakiyor bidirdiyorlar.donduler onlerine artik.

esim gonulleniyor.neden asabisin belki begendi belki imrendi baska birseyden belki dedi.o bakisla nefret bakisini ayirt edebilecek yasta ve durumdayim dedim.
ben sakin degilim iyide degilim bunaldim cok empatiden uzak bir kosedeyim sende beni anla dedim.anliyor zaten ama elden birsey gelmiyor.

velhasil zehretti kizim.
sirkete gittik orda esim kedi besliyor sevsinler diye.kediyi hirpalayacak oldu aldik.buyuk kizim deliriyor cok seviyor sayesinde tadi damaginda kaldi.
avm gittik aman allahim cocugu atese attik sanki.ne kucakta ne yerde yok durmadi.
her kose basi meme molasi birde.

esim gelirken artik yalvardi resmen kes su memeden diye.
artik ben eve geldim iki kucukle.esim hala disarda oglumla.buyuklere de sabrim kalmiyor.bu apayri bir cocuk gercekten cok bunladim.hem dunyami hem ahiretimi yaktiracak.
istenmeyen gebelik hic bir zaman istenmiyor.hic istememistim ama iyiki olmis diyen halt etmis kulliyen yalan.

aksam zapdedilmedi.en sonunda koltugun en ustten dustu asagi.gene perdenin zinciri cekecegim diye.bacagi o kadar acidi ki kesin kirildi dedim.cok sukur birsey olmadi ama iki yeri morardi.buz koyduk filan basti ustune.10 dk surmeden gene cikti.

bilmiyorum ya 1 2 sene boyle gecer.sonra insanlarla terbiye eder sonra okulla Hayatına giren kisilerle esiyle arkadasiyla...
velhasil anladim ki bosuna isi gucu dert etmeyim kendime.en afillisinden kamburum var zaten .

Evin isini artik cok yalandan yapiyorum.
ne kadar cabalarsam cabalayim maksimum 10 dk toplu.gecen hafta koltuklari yikamistim.bugun sabah hazirlaniyoruz girdim salona goz kalemi gibi birseyle karalamis cizmis.ne oldugu belirsiz.

Demin geldik corba isitacaktim ayagimi mama sandalyesine carptim.onumden gitmiyorlar ki dibimdeler.
gectik kucuge corba yediriyorum buyuk kiz uyukluyor.o ara islak mendili istedim hem ayilsin diye kalkmiyor.altina kacirmis.
ya hem avm de goturdum hem gelince gitti.
ne kastiniz var bana.kizmayim diyorum hata ediyorum kizsam kontrolu olur annem kizmasin diye.kendimi daha fazla harcayamiyorum.gercekten dikkat cekmek icin hepsi beni kullaniyor.

dolaplarini filan zaten hic demiyorum artik.
Valla ben tatli canimdan gectim esyasi batsin isi de.

ne anladim ben bu hayattan?
Baska sansim olmayacakken niye bu kadar imtihan gecemiyorun artik .

Ruveyda canim kıyamam Allah yardimcin olsun ins.Minişlerin tam ilgi,alaka zamani..

Voltaj canım tam gün olmasada kres düşünüyormusun ?Bence cok faydasi olur.Aile bireyleri dışında birilerinin kurallarina / duzenine uyma...Basta sıkıntı olur ama adapte olur bir şekilde. Allah kolayligini versin inşallah ...

Kaynanam hic umrumda degil mergen.
bir kelam etmiyoruz en son oglumun kinasina gelmemislerdi kustum ben ilk defa.oglanin dugunune davet ederim o zaman konusuruz.
1 yil bitti hala kusuz.hic demediler niye küssun.
gelen olursa istanbula esimin sirkete uğruyor donuyor.esimde eve davet edemiyorum dil ucuyla buyrun diyorum diyor.
bizde elekciye yuz gerek derler.ne anlami var bilmiyorum ama bu durum icin soylenir.

kb bu bayramda aradim.hic sormadım karisini filan.gecen esimden foto istemisler yollamis.yollama demistim oysa.daha ertesi gun kucuk buyugu doverken cekte yolla demis.guya yaramaz el ayak ablasina zarar veriyor dedi ya saka yapiyorlar bezelye kadar beyinleriyle.yollama artik dedim.herseyi de detayiyla anlatma onlar carpi 8 yaparlar dedim.
dedim kodum diyerek bitirdim iste.

hülâsa
seytan gorsun yüzlerini.

Kres için erken dersen eve yarım gun yardimci alsan o bile nefes aldirir.Zor canim
Krese gonderemem mumkun degil.
yani gormen lazim.
bu yasta dis kapiyi açıyor. Uyusam filan gitti yani.mutfakta bulasik mak. Ustunde ocak.yanima gelirse ocagin demirini bir anda kavrayip cekiyor.birsey pisirince hemen tezgaha aliyorum tencereyi ocagin demirlerini dikiyorum tezgaha.

gecen buz dolabini acti yine bir kapatti bende uatten birsey aliyorum veya koyuyorum pekmez kavanozu dustu her yer pekmez cam kirigi.

Ertesi aksam babasiyla disari yollayinca silebildim.tabi agla zirla kurumus kimi yer.on tarafa sizanlar haliya geldi filan.
devamli hareket halinde merak had safhada.diger cocuklarim cok sakindi yaptilar yaramazlik ama bunun ki saymakla bitecek gibi degil.

bir kadin dusunuyorum ya işlere gelsin.kizim memeden kesilmeden beni birakmaz.hatta memeden kesilse bu kadar olmaz.
iki yasinai beklemeden goturecegim dr a.oda cok yogun mubarek randevu almak sans.o da bu arada benle hic karsilasmiyor.oysa cok sansliydim eskiden.

evin bu hali psikolojimi yerle yeksan ediyor kiza da sabrim kalmiyor artik.
bugun cok kotuyum ya bilmiyorum artik tadim tuzum hic kalmadi.

dertsizcim oğlunun evine gelemiyor ya, o taksın kafaya.

mergen benim kız kendi bırakmıştı memeyi, karnım büyüdükçe emme sıklığı arttı, kıskançlık mı başladı daha doğmadan acaba?

rüveydacım yaz halsizliği olabilir. kışın inşallah daha kolay geçer gebeliğin. benim kız da izin versem göbeğimden inmeyecek.

voltaj ben okurken yoruldum, seni düşünemiyorum. Allah yardımcın olsun. mergen'in önerisi belki işe yarar, denemek lazım.

Voltaj senin küçük kız aynı benim oğlum bir an anlatırken yaşadıklarını yaşadım. Benimkide dış kapıyı açıyor. Sürekli üst taraftan kilitliyorum. Boyu tezgahın üstündeki ni çekecek kadar uzadı. Geçen gün sıcak tencereyi üstüne indiriyordu az kalsın. Uyusa iş yapsam deme lüksüm yok. Çıt sesine geri kalkıyor. Tek çözüm kv bırakmam yoksa evde ne yemek nede iş yapabiliyorum. Şimdi 2 doğacak benim dogumdan itibaren bir kadın ayarlamam şart. Yoksa kafayı yerim bu gidişle

Voltaj sana bir şey daha söyleyeyim. Senin ufaklık çok zeki ilerde çok sakinlesecek annesi. Küçükken çok zor olan çocuklar ilerde uslu akıllı oluyor.
Benim yeğenim küçükken koltukların tepesinden inmezdi. Durduğu yerde duramazdi. Şimdi 20 yaşında bilinçli ve aklı başında bir çocuk. Iyi düşün şuan çok bunaliyorsun ama inşallah ilerde çok güldürecek seni

Sagol ruveyda inan goren herkes diyor.
ben de diyorum ya cok zipir bir kiz olacak ya da cok cekingen hanim hanimcik.

ki ilk şık daha agir basiyor bakinca.
rabbim saglik huzur sakinlik versin.amin.

kizlar demeyi unuttum mama sandalyesine carpmami şeyden soyledim;
Parmagim sisti hafifte morluk var.cok degil.
ustune basamiyorum cok.

cok kez carptim duvarin koseye koltuga filan ama bu degisik oldu acaba zedelendimi . Dedim bu ne catladi mi kirildi mi cok agriyor.Esim kirilsa duramazsin cok agrir diyor bu klişe sozden gina geldi.ee cok agriyor dedim hatta ciktiysa belki cekim kutletim diyor.canim burnuna gelmisken takilmasa.
agrim gorunen birsey olsa gosteririm de .
dun ondan yazmıştım işte.

Sabah kalktigim da yine agriyordu ama her bastigimda cit cit ses geldi sanirim bayagi zedelenmis.filan .

Hayirlisi olsun bakalim.

Günaydın geçmiş olsun voltaj sadece zedelenmistir inşallah.
Bugün bize mesai başlar. Hiç halim yok. Vücut direncim az. Vitamin kullanmıyorum. Gidip polen propolis alayım onlar kendime getiriyor beni.

Rüveydacım ilk gebelikte 9 kg almıştım. Bu gebelikte şu ana kadar 5 kg aldım.
süper ötesisin sen ya 9 kilo ne 5 kilo ne bu kadar az kilo mu alınır yahu nasıl yaptın arkadaşım hayran kaldım ben 22 kilo ile tamamladım birde kendimi frenledim hep uyudum meyve yememek için kilo kilo meyve aş erdim adını şimdi vermeyeyim da yedim şekerli meyveleri şiştim
sen şimdi doğum yapacaksın kilo milo kalmayacak valla bravo arkadaşım
Maşallah sana iyi gidiyorsun. Ben ilkinde 20 haftaya kadar 10 kg aldım. Son 20 haftada gebelik şekerinden dolayi diyet yaptım 4 kg ile tamamladım. Toplam 14 kg ile doğuma gittim.
ahh idealim hayalim işte bu kiloyudu ama üzerine 8 kilo ekledim ben gerçi sıkıntı yok şimdi incecik sopa gibi kaldım :)

evet hatırlıyorum çok enteresan ama hatırlıyorum 11 nisan bebeleriydiler ama mercan 13 nisanda doğdu suni sancı zoruyla :) rahatına düşkün olacak tembel olacak herhalde dedim ama çocuk kıpır kıpır hadi kızım yardım et bana diyom sofrabezini ekmeği taşıtıyorum bir hoşuna gidiyor çamaşır sepetini bile beraber taşıyoruz iş yapılıyorsa başımda bekler ona da görev vereyim diye içerde 2 gün fazla kaldı dinlendi şimdi koşturuyor

sorun etme en güzel vakitlerin hamilelik zamanı ye iç uyu gez keyifini çıkar hayatın çocuklar 8-9 10 aylık olmaya başladımı hele de yürümeye başladımı hayatın bir hareketleniyor yemek yiyecek vakit bulamıyorsun bende kilo almayayım dedim ama doktorun dediği kilonun 10 kilo üzerine çıktım şimdi kızım 17 aylık olmak üzere 34 bedenim daha da kilo vermemek için dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…