Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

senin normal canım ilaç kullanmışsın 2 bebek karnında sonuçta 1 yıl da eski hale geliniyor gelinmese bile kiloların büyük çoğunluğu gidiyor

ya o göbek bende de var biraz eğzersiz gerekiyor sanırım kızı parka götürdükçe tahtarevalli de eğil kalk yapıyorum belki onların faydası olur da toparlanır diğer türlü mekik çekmeye bile halim kalmıyor üşeniyorum

kız geliyor kızzz :)

canım senin de çok düşükmüş kan değerin ama et yiyerek artmıştır benim kız köfte de yemiyordu şimdi en azından yiyor belki zamanla dişler arttıkça onu da yer diye dua ediyorum

çorbaların içine koyuyoruz yemeklerin içine de koyuyoruz yemeğin suyuna etin vitamini geçer diye ama blendırdan geçirip yedirmeye kalktığımda da pek yemek istemiyor bende artık çok üzerine düşmeyeceğim zamanla hallolur çok da düşük seviyelerde değil en azından

günaydın kızlar
bir sürü alıntılar yaptım sayfayı doldurdum haftasonu girmeyince çok yazı birikmiş cevap vermeden de duramadım :)
hafta sınu kızımla başbaşaydık evde ailem köydeki eve gittiler cumartesi kızımla beraber kurabiye yaptık onun eline de hamuru verdim küçük bir merdaneyle tahtası var oynasın diye hoşuna gitti ama oynamaktan çok hamuru yemek istedi yedirmeyince kalktı gitti yanımdan suratı astı küsme huyu başladı şimdilerde küsüyor bir kenara gidip öyle duruyor yada ağzını eliyle kapatarak ağlıyor çok tatlı oluyor ama ağlaması içimi parçalıyor tabi :)
fotomuzu da ekledim bakın benim hamarat kızıma ama maşallah demeyi unutmayın haa :)

Yuksek_Voltaj canım haklısın çok yoruluyorsun birde çocuk durmadı mı evden çıkası gelmiyor insanın çevredekiler de ee ne ağlattın çocuğu der gibi bakınca yol at resmen onları öyle hissediliyor sabır arkadaşım dünya sınav dünyası elbet sende bu çektiğin zorlukların hepsinin mükafatını çocukların tarafından sevilen saygı gösterilen bir anne olrak karşılık göreceksin

yaramazlık hepsinde var bırak dağıtsınlar biliyorum çok sıkıntılı oluyor evi o halde görmek deli ediyor insanı ama sen yoruluyorsun hafta sonu evde tektim evi temizledim çamaşır yıka as 3-4 makine ütü yap kızla oyna yemek yap canım çıktı resmen ya 2 dakika tut diyecek kimsem yok allahtan benim kız biraz yine duruyor iş olunca anlayış geliyor kızıma ama yemek yaparken artık mutfaktan sürükledi beni tahammülü gitti onlar iyi olsunlar diyelim yaoacak birşey yok annelik zor zanaat katlanacağız onlar bizm meleklerimiz

Ruveyda ne ise yariyor o balli propolis ben hic kullanmadim.

bana da lazim oyle enerji verirse
kuvvet pekmezleri mesir macunlari :)

Zapzup 12 gun var aralarinda.
benim yatisim yapildiginda nst de 4 dk bir sancim vardi.yani gun vermemis olsa da o gun olacakmis.

bazi dogumlar kusma ve ishalle gelirmis.ben o gece cok kotuydum midem bagirsaklarim filan. Kv (gene girdi muhabbete)
Esime diyor korkudan, korkuyo,heyecanlandi vs.

yahu neyinden korkayim ilk defami doguracagim hem korkabilirim de canim soz konusu, geride cocuklarim var dedim.anlamadi tabi.bogaz derdindeydi hom hom yumulmus.

esim de konusuyordu anne voltajin cani pek oyle tedirgin olmaz mizmizlanmaz yatmaz filan.hemen zipladi bende yatmadim hatirlamiyon mu şöyle olduydu boyle olduydu.saydi anlatti.
esim de ben dun ne yedigimi unuttum valla dedi

Bir de ben oglumda inanilmaz eksi ve tuzlu yedim.
kizimda tatli delisi oldum normalde agzima surmem cikolatayi tatliyi filan.

kucuk karisik tatli agirlik olsada genelini yedim.kizlarda tek farkim sogan kokusuydu.sogan kokarken piserken filan öldüm.

herkese selam özledim ya muhabbet etmeyi ama anamı ağlatıyorlar 37 haftaya kadar çalışabilirsem son 10 haftam işyerinde diyip kendimi motive etmeye çalışıyorum:)
grill ve Rüveyda bencede süpersiniz ben elifte 24 kilo aldım bunda şuan 27 haftalık 10 kilo aldım ilk 3 ay kilo almadım dikkat ettim şuan pek dikkat etmiyorum tatlının dibine vuruyorum bakalım kaç kiloyla bitiricem

voltajım canım benim çok yoruluyorsun Allah yardımcın olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden geçiçek bu dönemlerde ama senden gidiyor giden kendine dikkat et yemenden içmenden geri kalma güçsüz kalma canım

zapzup maşallah mercana çok hoş görünüyor, elifimin arkadaşları diyemi bilmem ama hepinizin çocuklarına kanım kaynıyor çok seviyorum Allah bağışlasın yavrularımızı

Zapzup masallah subhanallah mercana.
onu diyecektim esas dogum girince aklim gitti.

benim kiz ne örtü ne sapka ne toka asla tutmaz basinda . Bak bu huylari farkli cikti ama oda pasta yaparken yogurma ve yeme kisminda benle.gecen yaprak sardik ta aman allahim.icini avuc avuc atti tencereye ne gerek var zaten ikiside pisecek diye sanirim.

sagol canim allah hepimizin yardimcisi olsun.

ben diyecek şey bulamıyorum sen benim uzaklardaki ikizimsin sanırım bende soğan kokusundan tiksindim yemek yapamadım yiyemedim anneme gittiğimde soğansız yemek pişirdi soğan kokusuna öğürdüm hep başkası evinde pişirirken ben aferdersiniz burnuma pamuk tıkadım koku duymayayım diye

canım benim sağolasın ee hep beraber büyüttük bebekleri ondan hepimizin kanı kaynıyor çocukları görünce

37. haftaya kadar çalışırsan harikasın diyorum çok yorucu oluyor allah kolaylık versin güç kuvvetr versin sana ve tüm hamilelere

merak etme şekerim onda da aynılar ama benim tatiklerim var önce kendime taktım tülbenti sonra ona taktım ee birde önünde hamur görünce değişik geldi ilk defa karşılaştı ondan foto sırasında çıkarmadı ama sonra attı

tokayı da gezmeye giderken toka takılır böyle çok güzel oldun falan diyerek ilgisini başka tarafa çekerek unutturmaya çalışıyoruz ama saç bandı asla takmaz çok güzel bantları var öyle dürüyor kenarda

Ruveyda ne ise yariyor o balli propolis ben hic kullanmadim.

bana da lazim oyle enerji verirse
kuvvet pekmezleri mesir macunlari :)
Bir tatlı kaşığı polen de c vitamini hariç bütün gün gıdalardan alacağın vitaminleri alıyorsun hiç bir şey yemesen bile. Kansizliga iyi geliyor.
Propolis antibiyotik ten daha etkili bir antihiyotige göre en az 10 en fazla 100 kat etkili. Allah muhafaza kanser hastalığı tedavisinde kullanılıyor. Kemoterapi de bütün hücreler öldürülürken propolis sadece kanserli hücreleri öldürüyor.
Eşimle tedavi öncesi kullanmıştım. Yazın sıcakta (üsküdar çok Yokuşu olan bir yer) Yokuşu hiç yorulmadan defalarca inip ciktigimi bilirim. Zımba gibi yapıyor. Ama çok güvenilir bildik bir yerden almanız lazım. Ithalleride var bu ürünlerin

Zapzup, maşallah mercana. Eline de çok yakışmış.
Voltaj, Allah yardımcın olsun canım. Bir sene daha geçse biraz daha laftan sözden anlar diğerleri de okula gider rahatlarsın inşallah. Sen bir taraftan evde de herşey muntazam olsun diye uğraşıyorsun, yardım edende yok ondan çok yoruluyorsun. Mergen haklı sana yarım gün bir yardımcı gelse dip köşe temizliğini yapsa bu kadar sıkılmazsın

elif de 36. haftaya kadar çalıştım aslında ben 37 diye biliyordum yanlış hesaplamışım bakalım bunda nasıl olucak dayanabilirsem bebekle kullanmak daha iyi oluyor sıkacam dişimi bakalım:)

elif de 36. haftaya kadar çalıştım aslında ben 37 diye biliyordum yanlış hesaplamışım bakalım bunda nasıl olucak dayanabilirsem bebekle kullanmak daha iyi oluyor sıkacam dişimi bakalım:)

İşin çok yorucu değilse doğum sonrasına aktarmaya çalış canım. Benim iş yerim evime yakındı. Masa başı işim. Cumartesi işten çıktım, perşembe hastaneye yattım. İznin tamamını doğum sonrası kullanmış olmuştum.
Gerçi doğumdan sonra çalışmaya devam edecek misin? Oda önemli

bende alayım bari bu top top oluyor dimi polenler bir marka birşey varmı kullanıp memnun kaldığın öyle daha iyi olur sanki bende demir hapı falan içeyim diyorum inanılmaz üşüyorum belki polen de iyi gelir nasıl kullanılıyor 1 tatlı kaşığı polen çok gelmez mi direk mi yiyoruz üzerine su iç o kadar mı
Zapzup masallah kızına facebookta görmüştüm ne tatlı Allah esirgesin
sağol canı o senin güzelliğin pek resim koymuyorum ama arada böyle pozlar yakalayınca dayanamıyorum allah hepimizin yavrusunu korusun

ben aile baskısı ve kendimi de yorgun hissettiğim için 33. haftada izne ayrılmıştım bende çok uyku yaptı kızım ondan sen işe gideceğim diyince bana yorgunluk çöktü kendini çok da zorlama işe gitmekte dinlenmek de iyi geliyor doğumdan sonra bu sefer 2 çocuklu olacaksın daha da macera dolu olacak
maşallah yavrum en tembel benmişim demek ya :) 5 gün dinlen sonra doğum ama doğumdan sonra tabi izin kalıyor iyi oluyor ben doğumdan sonra 2 ay ücretsiz izin kullandım kızımı bırakmak istemedim iyi ki de bırakmamışım ama yinede o bebeklik hallaerinin en güzel zamanlarını kaçırdım çalışınca zaman çzbuk geçiyor hemen büyüyorlar

Benimki birazda mecburi olmuştu. İşimde çok yorucu değildi o yüzden devam etmiştim.
Yoksa dinlenmekte çok önemli tabi, son haftalarda daha hızlı gelişecek.

canım ben toz halinde içiyorum su ile aç karnına istersen ballı ılık suylada içebilirsin. kışın üşümezsin ben kullandığım zaman hiç üşümüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…