senin normal canım ilaç kullanmışsın 2 bebek karnında sonuçta 1 yıl da eski hale geliniyor gelinmese bile kiloların büyük çoğunluğu gidiyorGrill &Ruveyda supersiniz kizlar masallah,kontrollu gelmissiniz haftaniza göre. Ben 28 - 29 kg almıştım,gören korkuyorduOdemden her yerim sismisti :)Ama ben cok ilac kullanmistim onunda etkisi coktur muhakkak.Tam 1 yil icinde eski kiloma dondum.Ama gobegim kendini ne zaman toparlar bilemiyorum
kız geliyor kızzz :)Canım sen ikiz taşıyordun ve her bünye bir değil ödem bazı kişilerde daha fazla oluyor.
Şimdide kırma zeytine taktım biraksam bir oturmada 250 gr yerim. Tuzlu ve ekşi. Akşam bir bardak süt ile (bardak Sürahi gibi) Tahinli çörek yedim. Tatlı midemi bulandirdi.
Şimdi ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğru ayseyi. Kızım mı olacak ne
canım senin de çok düşükmüş kan değerin ama et yiyerek artmıştır benim kız köfte de yemiyordu şimdi en azından yiyor belki zamanla dişler arttıkça onu da yer diye dua ediyorumzapzup canım benimde demir değerim bir zamanlar 7,2 idi
kan iğneleri, kan haplarıyla ancak 9a kadar çıkabilmişti
şu an çok çok iyi (maşallah diyeyim kendime)
eskiden ben köfte dışında kırmızı et yemezdim
eşimle evlendiğimizde çok zor oldu
ben et yemiyorum o ise etsiz sofraya oturmuyordu
hergün ikimize de ayrı yemek yapıyordum
baktım olmayacak azar azar bende yemeye başladım
şu an kırmızı etsiz duramıyorum resmen canım çekiyor
sanırım demirin yükselmesinin nedeni de kırmızı et diye düşünüyorum
beslenme düzenimde başka değişiklik yok çünkü.
kansızlığı olanlar kırmızı ete ağırlık versin ydiyorum.
ben oğluma kan ilacı hiç vermedim kabız yapıyordu
mercan gibi köfteden başka birşey yemiyor benim oğlanda
ama ben çorbalarına kuşbaşı koyup rondodan geçiriyorum
sende deneyebilirsin.
ben diyecek şey bulamıyorum sen benim uzaklardaki ikizimsin sanırım bende soğan kokusundan tiksindim yemek yapamadım yiyemedim anneme gittiğimde soğansız yemek pişirdi soğan kokusuna öğürdüm hep başkası evinde pişirirken ben aferdersiniz burnuma pamuk tıkadım koku duymayayım diyeBir de ben oglumda inanilmaz eksi ve tuzlu yedim.
kizimda tatli delisi oldum normalde agzima surmem cikolatayi tatliyi filan.
kucuk karisik tatli agirlik olsada genelini yedim.kizlarda tek farkim sogan kokusuydu.sogan kokarken piserken filan öldüm.
canım benim sağolasın ee hep beraber büyüttük bebekleri ondan hepimizin kanı kaynıyor çocukları görünceherkese selam özledim ya muhabbet etmeyi ama anamı ağlatıyorlar 37 haftaya kadar çalışabilirsem son 10 haftam işyerinde diyip kendimi motive etmeye çalışıyorum:)
grill ve Rüveyda bencede süpersiniz ben elifte 24 kilo aldım bunda şuan 27 haftalık 10 kilo aldım ilk 3 ay kilo almadım dikkat ettim şuan pek dikkat etmiyorum tatlının dibine vuruyorum bakalım kaç kiloyla bitiricem
voltajım canım benim çok yoruluyorsun Allah yardımcın olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden geçiçek bu dönemlerde ama senden gidiyor giden kendine dikkat et yemenden içmenden geri kalma güçsüz kalma canım
zapzup maşallah mercana çok hoş görünüyor, elifimin arkadaşları diyemi bilmem ama hepinizin çocuklarına kanım kaynıyor çok seviyorum Allah bağışlasın yavrularımızı
merak etme şekerim onda da aynılar ama benim tatiklerim var önce kendime taktım tülbenti sonra ona taktım ee birde önünde hamur görünce değişik geldi ilk defa karşılaştı ondan foto sırasında çıkarmadı ama sonra attıZapzup masallah subhanallah mercana.
onu diyecektim esas dogum girince aklim gitti.
benim kiz ne örtü ne sapka ne toka asla tutmaz basinda . Bak bu huylari farkli cikti ama oda pasta yaparken yogurma ve yeme kisminda benle.gecen yaprak sardik ta aman allahim.icini avuc avuc atti tencereye ne gerek var zaten ikiside pisecek diye sanirim.
sagol canim allah hepimizin yardimcisi olsun.
Bir tatlı kaşığı polen de c vitamini hariç bütün gün gıdalardan alacağın vitaminleri alıyorsun hiç bir şey yemesen bile. Kansizliga iyi geliyor.Ruveyda ne ise yariyor o balli propolis ben hic kullanmadim.
bana da lazim oyle enerji verirse
kuvvet pekmezleri mesir macunlari :)
elif de 36. haftaya kadar çalıştım aslında ben 37 diye biliyordum yanlış hesaplamışım bakalım bunda nasıl olucak dayanabilirsem bebekle kullanmak daha iyi oluyor sıkacam dişimi bakalım:)ben diyecek şey bulamıyorum sen benim uzaklardaki ikizimsin sanırım bende soğan kokusundan tiksindim yemek yapamadım yiyemedim anneme gittiğimde soğansız yemek pişirdi soğan kokusuna öğürdüm hep başkası evinde pişirirken ben aferdersiniz burnuma pamuk tıkadım koku duymayayım diye
canım benim sağolasın ee hep beraber büyüttük bebekleri ondan hepimizin kanı kaynıyor çocukları görünce
37. haftaya kadar çalışırsan harikasın diyorum çok yorucu oluyor allah kolaylık versin güç kuvvetr versin sana ve tüm hamilelere
merak etme şekerim onda da aynılar ama benim tatiklerim var önce kendime taktım tülbenti sonra ona taktım ee birde önünde hamur görünce değişik geldi ilk defa karşılaştı ondan foto sırasında çıkarmadı ama sonra attı
tokayı da gezmeye giderken toka takılır böyle çok güzel oldun falan diyerek ilgisini başka tarafa çekerek unutturmaya çalışıyoruz ama saç bandı asla takmaz çok güzel bantları var öyle dürüyor kenarda
elif de 36. haftaya kadar çalıştım aslında ben 37 diye biliyordum yanlış hesaplamışım bakalım bunda nasıl olucak dayanabilirsem bebekle kullanmak daha iyi oluyor sıkacam dişimi bakalım:)
bende alayım bari bu top top oluyor dimi polenler bir marka birşey varmı kullanıp memnun kaldığın öyle daha iyi olur sanki bende demir hapı falan içeyim diyorum inanılmaz üşüyorum belki polen de iyi gelir nasıl kullanılıyor 1 tatlı kaşığı polen çok gelmez mi direk mi yiyoruz üzerine su iç o kadar mıBir tatlı kaşığı polen de c vitamini hariç bütün gün gıdalardan alacağın vitaminleri alıyorsun hiç bir şey yemesen bile. Kansizliga iyi geliyor.
Propolis antibiyotik ten daha etkili bir antihiyotige göre en az 10 en fazla 100 kat etkili. Allah muhafaza kanser hastalığı tedavisinde kullanılıyor. Kemoterapi de bütün hücreler öldürülürken propolis sadece kanserli hücreleri öldürüyor.
Eşimle tedavi öncesi kullanmıştım. Yazın sıcakta (üsküdar çok Yokuşu olan bir yer) Yokuşu hiç yorulmadan defalarca inip ciktigimi bilirim. Zımba gibi yapıyor. Ama çok güvenilir bildik bir yerden almanız lazım. Ithalleride var bu ürünlerin
sağol canı o senin güzelliğin pek resim koymuyorum ama arada böyle pozlar yakalayınca dayanamıyorum allah hepimizin yavrusunu korusunZapzup masallah kızına facebookta görmüştüm ne tatlı Allah esirgesin
ben aile baskısı ve kendimi de yorgun hissettiğim için 33. haftada izne ayrılmıştım bende çok uyku yaptı kızım ondan sen işe gideceğim diyince bana yorgunluk çöktü kendini çok da zorlama işe gitmekte dinlenmek de iyi geliyor doğumdan sonra bu sefer 2 çocuklu olacaksın daha da macera dolu olacakelif de 36. haftaya kadar çalıştım aslında ben 37 diye biliyordum yanlış hesaplamışım bakalım bunda nasıl olucak dayanabilirsem bebekle kullanmak daha iyi oluyor sıkacam dişimi bakalım:)
maşallah yavrum en tembel benmişim demek ya :) 5 gün dinlen sonra doğum ama doğumdan sonra tabi izin kalıyor iyi oluyor ben doğumdan sonra 2 ay ücretsiz izin kullandım kızımı bırakmak istemedim iyi ki de bırakmamışım ama yinede o bebeklik hallaerinin en güzel zamanlarını kaçırdım çalışınca zaman çzbuk geçiyor hemen büyüyorlarİşin çok yorucu değilse doğum sonrasına aktarmaya çalış canım. Benim iş yerim evime yakındı. Masa başı işim. Cumartesi işten çıktım, perşembe hastaneye yattım. İznin tamamını doğum sonrası kullanmış olmuştum.
Gerçi doğumdan sonra çalışmaya devam edecek misin? Oda önemli
ben aile baskısı ve kendimi de yorgun hissettiğim için 33. haftada izne ayrılmıştım bende çok uyku yaptı kızım ondan sen işe gideceğim diyince bana yorgunluk çöktü kendini çok da zorlama işe gitmekte dinlenmek de iyi geliyor doğumdan sonra bu sefer 2 çocuklu olacaksın daha da macera dolu olacak
maşallah yavrum en tembel benmişim demek ya :) 5 gün dinlen sonra doğum ama doğumdan sonra tabi izin kalıyor iyi oluyor ben doğumdan sonra 2 ay ücretsiz izin kullandım kızımı bırakmak istemedim iyi ki de bırakmamışım ama yinede o bebeklik hallaerinin en güzel zamanlarını kaçırdım çalışınca zaman çzbuk geçiyor hemen büyüyorlar
bende alayım bari bu top top oluyor dimi polenler bir marka birşey varmı kullanıp memnun kaldığın öyle daha iyi olur sanki bende demir hapı falan içeyim diyorum inanılmaz üşüyorum belki polen de iyi gelir nasıl kullanılıyor 1 tatlı kaşığı polen çok gelmez mi direk mi yiyoruz üzerine su iç o kadar mı
sağol canı o senin güzelliğin pek resim koymuyorum ama arada böyle pozlar yakalayınca dayanamıyorum allah hepimizin yavrusunu korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?