Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

senin hazırladığın doğum günü süslerine baktım, hepsi çok güzel olmuş
teşekkür ederim konuşma balonları hazırladım ama bazılarını doğum gününde insanlar ortadan yük etmiş o yüzden artık pc deki kayıtlı haliyle paylaşmış mecburen ama çok beğenilmiş sende beğenmişsin teşekkür ederim cup kek şeklinde doğum günü bannerı da yaptım harika oldu bu hafta sonu da halilin var onunkide çok güzel olacak halası harika tasarımlar yaptı :)

canım ben toz halinde içiyorum su ile aç karnına istersen ballı ılık suylada içebilirsin. kışın üşümezsin ben kullandığım zaman hiç üşümüyordum
ok canım dediğin gibi yapayım ihtiyacım var teşekkür ederim

inceledim canım teşekkürler hatta propolis fiyatına baktım ne kadar yüksekmiş öyle 235 gr mı 185 tl gerçi minicik arıların ürtettiği bu değerli şey tabi çokda uygun fiyata olmaz alerjik bir durumda olmaz diyor deneyip göreyim bakalım

Kizlar arada okuyorum ama yazmaya firsatim olmuyo. Bugün bizde basladik ise. Eren i de goturdum okula. Haziran a gore daha iyi geçti. Eren bebek arabasinda uyumazdi. Uyusada ge iye yatiramazdik. Öndeki yere kafayi dayarfi. Tabi gelen gevende sürekli uyarirdi. Çocuk uyumus , yatirsaniza, rahat edemez diye. Sanki biz özellikleyapiyoruz . neyse: ) bbugün uyudu ve bebek arabasina yatirdim. Bi saatten fazla uyudi o ara rahat ettim. Eve gelince de hic oturmadim. Hafta sonu annem gelicek kismetse rahatlarim biraz inşallah..

Bu arada çok guldum ya. Bi zapzup un kizi dusunuyom giyinmiş süslenmiş masallah şıkır şıkır hamur aciyo, bide voltajin kizi düşündüm aavuclamis sarmanin harcini tencereye atiyo

Hata sende voltaj, ben tek cocukla kabak yemegini zor yaparken, sen 3 cocukla yaprak sararsan olacagi o
Voltaja dediydim ama size de soriym tefal duduklu tencre kullanan varmi??

Zapzup bide bnde face yok d.gunu fotolarini goremedim

günaydın canım okullar açılmak üzere tabi sizlere iş başı ama çocuklarınız çok şanslı bütün yazı hatta derslerinizin erken bittiği zaman bile hemen eve gidebiliyorsunuz çok kıskanıyorum bu durumu
eren durmuş çok sevindim büyüdü artık annesi biraz daha rahatlayacağız işallah azıcıkta olsa laftan sözden anlar duruma geliyorlar

sorma ya babama gösterdim resmi altına tayt giydirseydin ya elbiseyle hamur mu açılır dedi uygun birşey giydirseydin kokoş kızım benim süslenir püslenir yapar saçlarını kestirdim ben mercanın erkek çocuk gibi oldu 2 parmak uzunlukta saç kaldı ince saçlar gitti telleri kalınlaştı umarım güzelce uzar

arkadaşın kızının doğum günü fotoğrafları onlar ben ona hazırladığım süsleri burdan paylaşayım gör

canım işim eve uzak ama masa başı çalışıyorum,37 haftaya kadar çalışıp kaln iznimi bebeğimle kullanmak istiyorum, doğumdan sonrada Allah izin veriri bi sıkıntı olmazsa çalışıcam bakalım hayırlısı olur inşallah,
senide ayrı tebrik ederim aumut maşallah iyi dayanmış iş yerinde

şimdi de zor geliyor işyeri uzak olduğundan 7 olmadan çıkıyoruz evden eşimin ofisine kadar arabayla ordanda personel servisine binip öyle geliyorum işe indim bindim olayıda yoruyor bide her sabah ne giyecem derdi evde rahat elbisem var onunla dolaşıyorum işyerinde mecbur sıcaktan bi giydiğini ertesi gün giyemiyorsun oda sıkıyor benide dayanıcam inşallah
Ftt

nasıl yani 37+0 olunca ızine cıkmadın mı
çıktım canım çıkmammı dafa fazla dayanamazdım :)

benim bunda şubat 23 te görülüyor 37+0
15 tatilden sonra 2 hafta daha çalışmam gerek . o bile gözümde büyüyor. malum çocukların enerjisine yetişmek ağır top olarak zor. erkende ayrılırsam okul kapanmamış oluyor. 37. haftalıkken bile ayrılsam 10 haziranda işe başlamam lazım ama o zamanda dersler bitmiş seminerler başlamış olacak raporla falan temmuza kadar götürürüm.

ycl bu sıcakta hamilelilk Allah kolaylık versin. tabi ne giyeceğini düşünmekte haklısın. benim aynı döneme denk geldiği için kıyafet ihtiyacım yok şükür.

bunu parti şapkalarının üzerine yapıştırdık öyle kullanıldı gerçi partide ben olmayınca pek düzgün foto çekilmemiş tek iyi olan foto yukarıdaki paylaştığım yiyeceklerin üzerine de etiket hazırladım ama yüklenmedi nedense tekarar denemem lazım sanırım

günaydın hanımlar

yclcim gebelikte çok şükür fazla almıyorum ama yine de 15 kg vermem lazım. 60 kg ya insem ne güzel olurdu. şimdilik hayal tabi :)
gebelikte çok kilo alıp da doğum sonrası incecik olanlara imreniyorum valla.

Zapzup, maşallah mercana. Benim kız hamurları parçalayıp halıya atmakla uğraşıyor genelde :)

sen yine iyisin. anneanne, babanne olmuyorsun benim gibi :)

voltaj çatlamış olabilir mi? bir görün istersen dr a. geçmiş olsun.

mercanda böyle oynamadı mı sandınız yok bacım bunlar fotoda sadece küçük cadım poz verdi ondan sonra tuttu tuttu yedi hamurları karnı ağrıyacak yeme deyince güldü şöyle elleriyle vıcık vıcık sıksın oynasın istedim ama oynamadı belki bir iki kere daha verirsem eline oynar

voltajım kusura bakma canım atladım ya çok geçmiş olsun şimdi nasıl ayağın gittinmi doktora

Zapzup ellerine saglik çok güzel olmuş. Bunlari ozalit baski mi yaptirdin? Bende eren in d.gününde bazi süsleri kendim yapmistim ama bu kadar ayrintili değil..

Grill bacim anlamadim kiz ben anane babanne olayini, hatta geri döndüm yazdiklqrima Baktim i ih olmadi

Yuksek_Voltaj canım nasılsın nasıl oldu ayağın doktrora gitseydin kırt kırt ses çıkması belki yerinden çıkmış bile olabilir geçmiş olsun canım

maşallah suphanallah sana herşey çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık :)
teşekkür ederim canım
normal renkli yazıcıdan çıktı aldım canım ama ozalitçidende baskı yaptırılır daha bile güzel olur sen ne kadara yaptırdım tabi neler yaptırdın demek ki sende de bir yetenek var saklıyorsun bizden :) paylaşabilirsen görmek isterim

Kizlar merhaba nasılsıniz?

Zapzup ellerine saglik canım hepsi cok guzeller. Mercan kelebege maşallah,cok tatli.Rabbim bahtini,şansını, hayatinida güzel eylesin ins.

Chosy canim ben kullanıyorum Tefal Clipso düdüklü. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…