teşekkür ederim konuşma balonları hazırladım ama bazılarını doğum gününde insanlar ortadan yük etmiş o yüzden artık pc deki kayıtlı haliyle paylaşmış mecburen ama çok beğenilmiş sende beğenmişsin teşekkür ederim cup kek şeklinde doğum günü bannerı da yaptım harika oldu bu hafta sonu da halilin var onunkide çok güzel olacak halası harika tasarımlar yaptı :)senin hazırladığın doğum günü süslerine baktım, hepsi çok güzel olmuş
ok canım dediğin gibi yapayım ihtiyacım var teşekkür ederimcanım ben toz halinde içiyorum su ile aç karnına istersen ballı ılık suylada içebilirsin. kışın üşümezsin ben kullandığım zaman hiç üşümüyordum
inceledim canım teşekkürler hatta propolis fiyatına baktım ne kadar yüksekmiş öyle 235 gr mı 185 tl gerçi minicik arıların ürtettiği bu değerli şey tabi çokda uygun fiyata olmaz alerjik bir durumda olmaz diyor deneyip göreyim bakalımhttp://www.aridunyasi.com/propolis-faydalari.html
http://www.aridunyasi.com/ari-polen-faydalari.html
http://www.aridunyasi.com/ari-sutu-faydalari.html
kızlar inceleyin şu sayfaları kafanızdaki sorular cevabını bulur belki
nasıl yani 37+0 olunca ızine cıkmadın mıelif de 36. haftaya kadar çalıştım aslında ben 37 diye biliyordum yanlış hesaplamışım bakalım bunda nasıl olucak dayanabilirsem bebekle kullanmak daha iyi oluyor sıkacam dişimi bakalım:)
günaydın canım okullar açılmak üzere tabi sizlere iş başı ama çocuklarınız çok şanslı bütün yazı hatta derslerinizin erken bittiği zaman bile hemen eve gidebiliyorsunuz çok kıskanıyorum bu durumuKizlar arada okuyorum ama yazmaya firsatim olmuyo. Bugün bizde basladik ise. Eren i de goturdum okula. Haziran a gore daha iyi geçti. Eren bebek arabasinda uyumazdi. Uyusada ge iye yatiramazdik. Öndeki yere kafayi dayarfi. Tabi gelen gevende sürekli uyarirdi. Çocuk uyumus , yatirsaniza, rahat edemez diye. Sanki biz özellikleyapiyoruz . neyse: ) bbugün uyudu ve bebek arabasina yatirdim. Bi saatten fazla uyudi o ara rahat ettim. Eve gelince de hic oturmadim. Hafta sonu annem gelicek kismetse rahatlarim biraz inşallah..
Bu arada çok guldum ya. Bi zapzup un kizi dusunuyom giyinmiş süslenmiş masallah şıkır şıkır hamur aciyo, bide voltajin kizi düşündüm aavuclamis sarmanin harcini tencereye atiyo
Hata sende voltaj, ben tek cocukla kabak yemegini zor yaparken, sen 3 cocukla yaprak sararsan olacagi o
Voltaja dediydim ama size de soriym tefal duduklu tencre kullanan varmi??
Zapzup bide bnde face yok d.gunu fotolarini goremedim
İşin çok yorucu değilse doğum sonrasına aktarmaya çalış canım. Benim iş yerim evime yakındı. Masa başı işim. Cumartesi işten çıktım, perşembe hastaneye yattım. İznin tamamını doğum sonrası kullanmış olmuştum.
Gerçi doğumdan sonra çalışmaya devam edecek misin? Oda önemli
ben aile baskısı ve kendimi de yorgun hissettiğim için 33. haftada izne ayrılmıştım bende çok uyku yaptı kızım ondan sen işe gideceğim diyince bana yorgunluk çöktü kendini çok da zorlama işe gitmekte dinlenmek de iyi geliyor doğumdan sonra bu sefer 2 çocuklu olacaksın daha da macera dolu olacak
maşallah yavrum en tembel benmişim demek ya :) 5 gün dinlen sonra doğum ama doğumdan sonra tabi izin kalıyor iyi oluyor ben doğumdan sonra 2 ay ücretsiz izin kullandım kızımı bırakmak istemedim iyi ki de bırakmamışım ama yinede o bebeklik hallaerinin en güzel zamanlarını kaçırdım çalışınca zaman çzbuk geçiyor hemen büyüyorlar
çıktım canım çıkmammı dafa fazla dayanamazdım :)Ftt
nasıl yani 37+0 olunca ızine cıkmadın mı
canım işim eve uzak ama masa başı çalışıyorum,37 haftaya kadar çalışıp kaln iznimi bebeğimle kullanmak istiyorum, doğumdan sonrada Allah izin veriri bi sıkıntı olmazsa çalışıcam bakalım hayırlısı olur inşallah,
senide ayrı tebrik ederim aumut maşallah iyi dayanmış iş yerinde
şimdi de zor geliyor işyeri uzak olduğundan 7 olmadan çıkıyoruz evden eşimin ofisine kadar arabayla ordanda personel servisine binip öyle geliyorum işe indim bindim olayıda yoruyor bide her sabah ne giyecem derdi evde rahat elbisem var onunla dolaşıyorum işyerinde mecbur sıcaktan bi giydiğini ertesi gün giyemiyorsun oda sıkıyor benide dayanıcam inşallah
çıktım canım çıkmammı dafa fazla dayanamazdım :)
sezeryan olduysa zaten 38. haftada doğum oluyor o şekilde olmuş olabilir sanırımFtt
nasıl yani 37+0 olunca ızine cıkmadın mı
yclcim gebelikte çok şükür fazla almıyorum ama yine de 15 kg vermem lazım. 60 kg ya insem ne güzel olurdu. şimdilik hayal tabi :)herkese selam özledim ya muhabbet etmeyi ama anamı ağlatıyorlar 37 haftaya kadar çalışabilirsem son 10 haftam işyerinde diyip kendimi motive etmeye çalışıyorum:)
grill ve Rüveyda bencede süpersiniz ben elifte 24 kilo aldım bunda şuan 27 haftalık 10 kilo aldım ilk 3 ay kilo almadım dikkat ettim şuan pek dikkat etmiyorum tatlının dibine vuruyorum bakalım kaç kiloyla bitiricem
voltajım canım benim çok yoruluyorsun Allah yardımcın olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden geçiçek bu dönemlerde ama senden gidiyor giden kendine dikkat et yemenden içmenden geri kalma güçsüz kalma canım
zapzup maşallah mercana çok hoş görünüyor, elifimin arkadaşları diyemi bilmem ama hepinizin çocuklarına kanım kaynıyor çok seviyorum Allah bağışlasın yavrularımızı
Kizlar arada okuyorum ama yazmaya firsatim olmuyo. Bugün bizde basladik ise. Eren i de goturdum okula. Haziran a gore daha iyi geçti. Eren bebek arabasinda uyumazdi. Uyusada ge iye yatiramazdik. Öndeki yere kafayi dayarfi. Tabi gelen gevende sürekli uyarirdi. Çocuk uyumus , yatirsaniza, rahat edemez diye. Sanki biz özellikleyapiyoruz . neyse: ) bbugün uyudu ve bebek arabasina yatirdim. Bi saatten fazla uyudi o ara rahat ettim. Eve gelince de hic oturmadim. Hafta sonu annem gelicek kismetse rahatlarim biraz inşallah..
Bu arada çok guldum ya. Bi zapzup un kizi dusunuyom giyinmiş süslenmiş masallah şıkır şıkır hamur aciyo, bide voltajin kizi düşündüm aavuclamis sarmanin harcini tencereye atiyo
Hata sende voltaj, ben tek cocukla kabak yemegini zor yaparken, sen 3 cocukla yaprak sararsan olacagi o
Voltaja dediydim ama size de soriym tefal duduklu tencre kullanan varmi??
Zapzup bide bnde face yok d.gunu fotolarini goremedim
mercanda böyle oynamadı mı sandınız yok bacım bunlar fotoda sadece küçük cadım poz verdi ondan sonra tuttu tuttu yedi hamurları karnı ağrıyacak yeme deyince güldü şöyle elleriyle vıcık vıcık sıksın oynasın istedim ama oynamadı belki bir iki kere daha verirsem eline oynargünaydın hanımlar
yclcim gebelikte çok şükür fazla almıyorum ama yine de 15 kg vermem lazım. 60 kg ya insem ne güzel olurdu. şimdilik hayal tabi :)
gebelikte çok kilo alıp da doğum sonrası incecik olanlara imreniyorum valla.
Zapzup, maşallah mercana. Benim kız hamurları parçalayıp halıya atmakla uğraşıyor genelde :)
sen yine iyisin. anneanne, babanne olmuyorsun benim gibi :)
voltaj çatlamış olabilir mi? bir görün istersen dr a. geçmiş olsun.
maşallah suphanallah sana herşey çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık :)Eki Görüntüle 1232465 Eki Görüntüle 1232467 bunlarda kğrdan çubuklara yapıştırdığım yiyeceklerin üzerine konulan minik kartlarım nasıl güzel hazırlamışmıyım doğum günü konsepti cupkek ve dondurmaydı
teşekkür ederim canımmaşallah suphanallah sana herşey çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık :)
normal renkli yazıcıdan çıktı aldım canım ama ozalitçidende baskı yaptırılır daha bile güzel olur sen ne kadara yaptırdım tabi neler yaptırdın demek ki sende de bir yetenek var saklıyorsun bizden :) paylaşabilirsen görmek isterimZapzup ellerine saglik çok güzel olmuş. Bunlari ozalit baski mi yaptirdin? Bende eren in d.gününde bazi süsleri kendim yapmistim ama bu kadar ayrintili değil..
Grill bacim anlamadim kiz ben anane babanne olayini, hatta geri döndüm yazdiklqrima Baktim i ih olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?