- 18 Haziran 2013
- 32
- 2
- 18
selam arkadaşlar bende nisan annesiyim sizi diğer topikten beri takip ediyorum. Aranıza benide alırsanız sevinirim :)
Iyi geceler bayanlar ne yapiyorsunuz? Ben sporumu yaptim ve geldimm
Iyi geceler bayanlar ne yapiyorsunuz? Ben sporumu yaptim ve geldimm
Benim su an hic yemek yok
Yatağa uzandım kızı emzirdim pff.
Bugun dışarı çıktığımda gez dolaş birseyler al derken,
Haaa mezos sana sesleniyorum
bir tane kot mont aldım omuzları metal yuvarlak pul var .rukus parlak degil degil sakin onu düşünme45 tl.
Sal aldım laci 20 tl.
Zehra'ya tişört 7.5 tl
Terlik yine Zehra'ya 20tl
Oğlum kiytirik birsey baktı saat cüzdan setli 30 tl
Kareli Gömlek aldım 25 tl
Esime bambu çorap aldım 3 tanesi 10hani su ahşap boncuklulardan Eminönü'nde 8 tl :) zamlanmis olabilir 4 yıl oldu.
Aci tarafı o zehranindi...
Cok üzüldüm ya niye ki(
Sanki Zehra'nın bebekliğini kaybettim.
mezo, chosy tayinleriniz hayırlı olsun... dertsiz allah yardımcın olsun bol sabır versin içlerine merhamet versin evi sirkeyle sürekli sil birde kapı kollarını çok önemliymiş....dmt canım allah kolaylık versin bebişlerinle bir de iş rabbim güç kuvvet versin inşallah...
voltaj inşallah rana'mızın bişeyi yoktur dualarla...
kızlar attladığım bişey var mı bilmiyorum..
ofpufya canım sanırım sendin çalışmak konusunda soran ben oğlum için istifa ettim
ve hiç pişman değilim.... kimseye güvenemediğim için...
Ben emzirme kampına başlıyorum :) dün gece tomris Hanım'a yazmıştım bugün önerilerini okudum ve az önce günlerdir ilk defa sütümü sağdım her göğüs 15 er dakika 2 şer damla geldi :) dünyalar benim şu an :) yeniden sigaraya başlamıştım bu hafta sonu kv dede olacağım için zaten içmeyeceğim süt sağmaya devam eşimlede paylaştım... Önümüzdeki hafta sonu anneme gideceğiz 1 hafta ordayız benim için muhteşem bir fırsat :) Pazartesi bütün işlerimi toparlıyorum ve salı itibari ilede tam kampa giriyorum hayırlısı bakalım :)
hoş geldin canım salona mı gidiyorsun?bende başlaycağım ramazan sonrası
evet cnm cok güzel 4 gündr yagmur yagıyo fırtınasıda bitmedihiç :canım benim ben Kars'ta oturmuyorum eşimin işinden dolayı yurtdışındayız.
Ama Kars bu mevsimde çok güzeldir serindir hatta yağışlıdır:)
2010'dan bu yana hiç gitmedim çok özledim.
Sen de bebişini alıp çarşıya,Mesut Yılmaz parkına götürebilirsin güzeldir orası....
Hatta imkanın varsa Sarıkamış'a pikniğe gidebilirsin.Bir de çıldır gölü var biraz uzak ama orası da çok güzel...Ne güzel bebişin bol oksijende büyüyor..
Bunu sen söylersen bastan kaybedersin.gittigin yer cocuk sayarsa zaten oraya daha gitme.ben istanbuldayim,gezecek yer cok ama heryere B'nde gidemiyorum.istersem çaresini istemezsem bahanesini buluyorum.ben 3 yıl k.kalede yasadım.ilk dag basında bir yerde oturdum sadece duydugum ses kus sesi.esimin bütün arkadaşlarıyla tanıştım eleme yaptım zaten yıldızımın tuttuğu benide tuttu.cok güzel zaman geçirdik cocuk konusunda biz iyi olunca zaten göze batmıyor.park vs bizdede yoktu ama evim park yaptım nerdeyse .gerci simdi burnumun dibinde en az 10 tane var bana en yakını dısında hepsi iyi gozum gormedikten sonra bana ne fayda.
Burda arkadaslar var ama cok menfaatciler.yeni yeni alıştım sayılır.en azından cocuklarim kavga etsede oynasa da birbirine arkadas o yeter.yok cnm gittiyim arkadşlar zaten cocuklarıma öyle bişe bile diyemezler sninkiler büyükler herhalde iyi bizimkiler bibirlerini yiyiyorlardaa burdada cok menfaatci cıkarcı insanlarr
:)) tsk.
Kendimi baskasının gözünden görmeyi cok isterdim.en cok neyimi eleştiririm bilmiyorum.uzulunce ki halımı veya bazen asiri karamsar oluyorum onu galiba.Biraz daha var birsyler yavaş yavaş artık daha küçüğüm
Sagol canım,
Bir yerlerden başlamak gerek.sorumluluk arttıkça derdime bak ya neleri göze alamamıştım diyorsun.ben bir parka giderdim tek çocukken akulu motoru sırt çantam ma takım hazirlanip çantama çorbasından meyvesine gofretine kadar islak mendil kagit mendil yara banti...yanima birde kitap alırdım ne akla hizmet hop oturup hop kalkıyorum hep gözüm üstünde kitap neyime.birde alt tarafı evin önündeki park.
Simdi ne cok şey değişmiş...
Hoşgeldin canım..selam arkadaşlar bende nisan annesiyim sizi diğer topikten beri takip ediyorum. Aranıza benide alırsanız sevinirim :)
Teşekkür ederim meryem, inşallah hayırlı olur. En iyi devlet okullarından birinden, kenar bi okula gidiyorum, taşımalı üstelik.. gerçi kendim istedim ama, bakalım..mezo, chosy tayinleriniz hayırlı olsun... dertsiz allah yardımcın olsun bol sabır versin içlerine merhamet versin evi sirkeyle sürekli sil birde kapı kollarını çok önemliymiş....dmt canım allah kolaylık versin bebişlerinle bir de iş rabbim güç kuvvet versin inşallah...
voltaj inşallah rana'mızın bişeyi yoktur dualarla...
kızlar attladığım bişey var mı bilmiyorum..
ofpufya canım sanırım sendin çalışmak konusunda soran ben oğlum için istifa ettim
ve hiç pişman değilim.... kimseye güvenemediğim için...
Çok merak ediyorum sonucu, inşallah gönlüne göre olur canım..Ben emzirme kampına başlıyorum :) dün gece tomris Hanım'a yazmıştım bugün önerilerini okudum ve az önce günlerdir ilk defa sütümü sağdım her göğüs 15 er dakika 2 şer damla geldi :) dünyalar benim şu an :) yeniden sigaraya başlamıştım bu hafta sonu kv dede olacağım için zaten içmeyeceğim süt sağmaya devam eşimlede paylaştım... Önümüzdeki hafta sonu anneme gideceğiz 1 hafta ordayız benim için muhteşem bir fırsat :) Pazartesi bütün işlerimi toparlıyorum ve salı itibari ilede tam kampa giriyorum hayırlısı bakalım :)
Eskiden olsa bu kadar kısa sürede anlamazdim:))He kit mont ney ya :)
Chosy öperim canım
evet soracklarım var ne zamandan beri sorucmda unutuyom hep göbek deligimizden azda olsa hafif bi akıntı va bakıyorumda kuruyo böyle dk gittim bi 20 gün önce baktı toparlamış dedi bişei yok kadın başındn savurdu beniii iki yakıda kepce kulaklı olucaz sag kulak iki kat oluyo ne yapıyımda düzelsin bu cocuk büyünce kepce kulak diye dalga gececeklerr üç boynumuz süerkli pişk tahriş oluyoo kızarıklar hiç gecmiyo hergün siliyorum kremde sürüyorum nafilee
Meryem hoş geldin tekrar canım bende seni merak etmiştim nasılsın?
voltaj güle güle kullan aldıklarını. emziğe de üzülme zehranın kendisi yanında ya yeter.
Nurten benim oğlumun da pişik olmuştu boynu sık yıkayarak kremleyerek geçti ama sıcak oldu mu hemen tekrar oluyor.
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.
kızlar benim oğlumun yanaklarında bir aylıktan beri yaralar var. doktora gittik atopik dermatit dedi. hafifmiş ilaca gerek yokmuş. sık sık yıkayarak nemlendirerek geçti. ama iki gün önce tekrardan kızarmaya başladı ve bu sefer bütün suratı elma gibi kızardı ve çok sert. sürekli yüzüstü dönüyor ve salyaları yüzüne bulaşıyor. nasıl geçecek bilemiyorum. çok canı acıyordur eminim(
bi de son günlerde acaip huysuz uykusu gelse ağlıyor yatırsam ağlıyor kaldırsam ağlıyor. deli oluyorum. kendi kendine oyalanan çocuk gitti başka çocuk geldi. akşam yatıp sabah kalkardı şimdi iki üç defa uyanıyor. diş belirtisi mi yoksa idrar yollarında mı sıkıntı var bilemedim. yoksa büyüme sıkıntısı mı acaba. bazen mamasını çok güzel içiyor bazen asla ağzına sokamıyoruz biberonu. emme olayımız bitti gibi bişey. çok az emiyor sonra basıyor yaygarayı. göğüslerim de hiç şişmiyor. çok üzülüyorum dört ay anca emzirebildim(
Kot montu kit mont yazmista,Eskiden olsa bu kadar kısa sürede anlamazdim:))
Hello kitty:))
.
canım geçmiş olsun oğluna inşallah hemen geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?