Canım benim allah oğluna sağlık uzun ömür versinEvet ikizdi. Ama benimki tüp bebek ti
siz böyle dedikçe korktum valla bizde de azılar çıkıyor şimdi ama köpek dişleri de patladı patlayacak gibi duruyor benim kız genelde arka arkaya patlatıyor sonra birkaç ay diş çıkmıyor allah kolaylık versin hepimizeSelam kızlar..
Hepinize kolayliklar,sevgiler,öpücükler...
Voltajim geçmiş olsun canim.Bal+ihlamur+limon anne kiz karsilikli icin guzelceKopek disleri fenaymis gercekten,gece ciglik cigliga uyaniyorlar.Allah yardimcimiz olsun ins.
Bende bingonun beyaz yuzey temizleyicisini,viking beyaz yumusaticisini cok severim.ikiside cok hos bebek bebek kokuyor.
bingoyu aldım ben bingo sıvı güzeldi güzel temizledideterjanlar kokular derken kızlar ben finish kullanıyorum ama ne lekeleri tam çıkarıyor, ne de parlatıyor, sirke iyidir dediler, onu da ekliyorum ama değişen bir şey olmadı.
bingonun methini duydum sanki. bir de onu deneyeyim diyorum.
aman hanımlar daha sonbahar bile başlamadı. dikkat edin üşütmeyin. gerçi ben bu ara pek yanıyorum, sonra da balkona çıkıp üşüyorum. inşallah hasta olmadan atlatırız bu geçiş zamanlarını.
ya benim kız diş çıkarmıyor artık derken, baktım üst ve alt arka köpek dişler uç vermiş, azılar görünürde yok. azılar daha zor değil mi?
Rabbim hepimize, evlatlarımıza sağlık, afiyet versin.
evet bu kez farklı oldular :)Zapzup bak ikizler bu konuda ters dustu.
bizim 4 ön alt 4 ön ust 2 alt 2 ust azilari var.2 de kopek dis cikiyor 1 aya cikar ins.
Belli olmaz kiz benim buyuk kiza bakardim aa disi cikmis derdim.hic ne agri ne sanci.
buyuk kizim agriya sanciya karsi direnci bana cekmis.kuzum benimmm
Grill ben hic memnun kalmam sevmem finishi.
sirke denemedim kokusu falan oyy.
yikaninca kalmaz diyorlar ama denemedim.
fairy daha iyi.
müdürlük bütçesine hiç karışmayacaktım, ama şef bu hafta mecbur izne çıkması gerekti, onun başladığı işi ben tamamlamak zorunda kaldım, şimdi mali hizm. müd. de bütçe şefi var cadı bi kadın onun yanına çıktım onay versin diye pazartesiden beri uğraşıyodum 2 defa eve götürdüm işleri elif uyuduktan sonra çalıştım çok şükür onay verdi cd aktar getir dedi hallettim Allahın izniyle:)Ycl ne oldu(inanamayacaksin ama) ben kacirdim sanki .
neden yogunsun is degisimi mi yoksa genel yogunluk mu aman doguma cikmadan basina yigalim mi
allah yardimcin olsun insallah.
baci ben de pek yogunum fecii hemde.
Yorgunum da
Canım ya karıştırmışım bingo değil prill kullandım ben sıvı olandan ikili etki mi ne diyor bir tarafında yağ çözücü var güzeldi yanideterjanlar kokular derken kızlar ben finish kullanıyorum ama ne lekeleri tam çıkarıyor, ne de parlatıyor, sirke iyidir dediler, onu da ekliyorum ama değişen bir şey olmadı.
bingonun methini duydum sanki. bir de onu deneyeyim diyorum.
aman hanımlar daha sonbahar bile başlamadı. dikkat edin üşütmeyin. gerçi ben bu ara pek yanıyorum, sonra da balkona çıkıp üşüyorum. inşallah hasta olmadan atlatırız bu geçiş zamanlarını.
ya benim kız diş çıkarmıyor artık derken, baktım üst ve alt arka köpek dişler uç vermiş, azılar görünürde yok. azılar daha zor değil mi?
Rabbim hepimize, evlatlarımıza sağlık, afiyet versin.
hıımm parlatmıyorsa tabi başka şeyler dene ama bulaşık makineleri ne yazık kı belli bir süre sonra bardakları tabakları bozuyor yapacak birşey yok suyun sertlik derecesi sizin olduğunuz yerde fazlaysa ondanda güzel parlatmaya bilirgünaydın hanımlar,
voltajcım ben de memnun değilim. başta güzeldi, sonradan bozdu finish. bingoya geçeceğim bakalım.
zapzup ben parlatıcı gözüne koyuyorum. koku falan olmuyor ama parlatmıyor da.
artık değişik çözümler deneyeceğim.
tamam ben sana anlatırım ama bu sefer yapacaksın caymak falan yok ona göre :)Seminer donemi voltaj 9-1 arasi olurda ondan dedim. Alisyirma hafyasinda okul öyle bi program yapabilir ama alistirma haftasi içinde uzun bi zaman.
Ben senden bingoyu duydum bebeem sen karistirdin
Zapzup elma sirkesini yap bana da anlat bende yapayim kiz..
Ayyy son iki gun pazartesi okul basliyoooooo
Kaytarmam zapzupmerak etme:))
Bide bu sampuanlarda sadece kopurmeye yarayan bi madde var sls diye yaziyo içerikte onunnkopurmekten başka bi faydasi yokmuş, zarari var yani.. Otaci bebek sampuaninda yok o madde biliyosunuzdur gerçi..
Bide şey duydum çok eskiden ,yurt dişinda diş macunlari bizimkiler kadar kopurmezmis. Türk milletinden kopurmeden temizlik olmaz anlayisi olduğu için bizimkilerde katiliyomus. Ne kadar doğru bilmiyom walla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?