Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Birde gecenlerde bir arkadasim yas mayayi hafif suyla açıp maske yaptığıni soylemisti,cildi gercekten cok pürüzsüz. Gecen voltajin poğaçasindan yaptim 2 maya kupu kalmisti bende maskeyi denedim gerçekten etkili,guzel.Ozellikle sigara kullananlar icin tavsiye ederim. Gozenekler pırıl pırıl oluyor.

çok hijyenik olduk çok

Selam kizlar.
bugün de boyle gecti allah kerim yarin'a.

Zapzup sagol canim oyle boyle gececek.eskiden cok kizardim ama simdi uzuluyorum ya.annelik mi yas ilerledikce mi bu duygu basliyor bilmiyorum.

mergen sagol canim hakketten boyle bir tatil olsa yeMegim.onume gelse sofra bulasik camasir utu toz derdi olmasa.
masaj yapsalar kureklerime kureklerime
Cok uctum farkettim

Maske nasil yapiliyormus ben de cok duydum annem de dedi allahim bir bilir papatya ozlu killeri bilmem neleri.
ben cok ugrasamiyorum hemen sıkılıyorum. Sadece eskiden 1 tatli kasigi yogurtla bir t.k misir unu karistirip surup beklerdim o kuruyup dokuldukce piril piril olurdu aman allahim yazarken yoruldum
Sacimi yikarken durulamaya eriniyorum yahu ben niye boyle oldum
Gecen hafta bacaklarima jilet surdum.sirle aliyordum mak. Tak isit minik gelsin basima cek tut. kiz bacagima oturur ceker tutar ohooo.erindim.
genç kizkene biraz tuylensin diye jilet surmustum 3, 5 sefer cikmamisti yine.
ha herkes deli misin daha iyi demesin cok severdim boyle kıllı alinan bacaklari vs.deliymisim iyiki cikmamis nasil basedecektim yoksa.
kaslarim da az ciksa 1 hafta da sanki 1 aylik kas gibi ormanimsi.

mayayla kılı nasil bagladim

Yuzumde cizgi olmasini istemiyorum herkesler gibi istemiyorum.
bir de kahverengimsi sari disler
hisirtili ses tonu allahimm korkuyorum.
olmasin.
hepsinin sorumlusu sigara

yuzumde hafif gozenekler var gibi cok inceliyorum ya. bb krem aldim aylar evvel maybelline ve garnier.ikisini de ikiser defa surdum.yallah.

Goz cevresine kapatici almistim biri dedi diye.allahim ne berbat birsey sakir sakir sular akti gozumden.bb krem bile kafi gelirmis yani oyle abartilacak bir durum degil.bende olagan üstü bir mukemmelliyet bekledim.ha kusuru cok olan da oyle sok degisim yapiyorsa bilemem.
eriniyorum hep yarindan itibaren baslayim bari diyorum sabah kalk is guc misafir .
dip boyam geldi gecti bile.

depresyona mi girdim ne
uygun bir şarkı hemen.
tutun kollarimdan duserim simdi yorgunum bacilarrrrrr

He bir de
benim kv neymis anacim neymis.
felaketmis.sadece ben fena saniyordum hatta kendime kiziyordum abarttim taktim diye.
ferhunde hurrem mahi ne masummus.
50 sene de gecse kin tutuluyormus bunu gordum.

Ablasinin kizi burda oturuyor karsida.
sunnet yapacakmis.dugune gelsinler lutfen
Benimki diplerinde oldu gelmediler ona gelsinler.

nerdesiniz kizlar

Nasil kiriliyorum anlatamam . Bas boyun kol bacak dermansiz.
ayak parmagim tirnak diplerimmm
cok grip ve garibim

Geçmiş olsun kiz, bu mevsimin gripi en kötüsü bence, kisin bile boyle olmuyo, ihlamur iç dicem yapmaya , içmeye firsatin olursa misafirden, çocuklardan..

Ay hic sorma .mutfağa bile giresim yok.
tavuk suyuna limonlu maydonozlu sehriye corbasi olsa.
ben onla iyilesirim

Ha birde ben hastayim cocuklar iyi olsa bari.
ucude grip nezle.bir eriyip akiyorlar ustume annnııaaeh.
kiz kulaklarimin kepceleri bile agriyor.aman gercekten bu havada grip berbat.ayaklarimin altindan alev cikacak.

Bu arada hafta ici halamizin ogluda gelecekmis.evim les gibi geliyor bana herseyden nefretim geldi.camlar perdeler yastiklar offf.
aksam esiyle gelsin diye nasil israr ediyor esim.tenhada hasta misin sen dedim.yanlis anladi :)
yok ben hastayim da cekemiyorum dedim.
israri kesti.
gelmemeleri icin ne yapabilirim den ote az kalmalari icin ne yaparim o lazım.

selam kızlar, 2 gündür annemdeydim, yeni geldim.
annemin bir komşusu var lafı ayarsız, bakışı nazarlı. annem bardak kırdı, ben göbeğime çay döktüm, kızım halıya uçtu falan. çok şükür geldim de rahatladım. annemi hep uyarıyorum gitme, gelmesinler diye ama sıkılıyormuş. sonra da nazardan kaş göz yarıyoruz. maşallah deme huyu da yok ki.

hmm. çok iyi oldu bunu öğrendiğim. bakalım benim kız ne yapacak bir hafta? :)

ben de pril denemeyi düşünüyorum. yazarım sonucu inşallah.

Ha birde ben hastayim cocuklar iyi olsa bari.
ucude grip nezle.bir eriyip akiyorlar ustume annnııaaeh.
kiz kulaklarimin kepceleri bile agriyor.aman gercekten bu havada grip berbat.ayaklarimin altindan alev cikacak.
çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.
anneme göre ben 2 çocukla başa çıkamayacağım için çocukları onun başına atacakmışım. ben de işime gelir, sen bakarsın, ben gezer tozarım diyorum :)

meyve, sebze, soda, maden suyu, turşuvs hiç sevmem. ama tatlı ve hamur işine bayılırım. ben kilo almayım da kimler alsın? şeker baş düşman ama düşmanıma aşığım, stockholm sendromu herhalde :)

Sagol grill sana da Gecmis olsun .
gecen nazarci bir adaMa deniyordu"masallaha tepki olarak olmus"
O hatun da oyle demekki.

iki çocuk daha planli hareket etmeni sagliyor da sanki bebek olunca annen buyuk bende kalsin ben bakayim tarzi birsey diyecek gibi geliyor.
yaninda kalma konusu acilmadi galiba.keske kalsa ve buyuge baksa dogumda ikisi de yuklenmez üstüne hem vicdan da yapmazsin ilgilenemedim vs diye.

bana bu kv geldiginde hem cocuklara hem kendime hem buna baktim.dengesiz sagda solda doguma gittIm diye kasim kasim kasiliyormus . Vicdansiz geldin de iyi bal yedin.

Yatin dogurunca.ben cok caresizdim ama size gelen bakan olursa dinlenin yatin .
Bugun bile yatmak istiyorum (

Ay sarmam yavrularimda bunaldi cok.
hastalar birde.
disardan soylesem kucukler yemez.kalkip yapmaya mecalim yok.
bazen yarimsaat oturup tlf tv ye bakiyorum
kendimi boslukta hissediyorum .
Konusacak birsey kalmadi.gidecek yerde.uzuluyorum da cagiran yok.
rabbim kimseyi evsiz yurtsuz birakmasin.evlatlarimiza merhamet versin.

voltaj geçmiş olsun canım. bu kadar yorgunluğun üstüne ayakta kalabilmen mucizeydi zaten.

grill fairy aldım iyi gibi sanki. bakalım kahve lekelerini de çıkarırsa fairyle devam edicem artık.

ben yine isyanlardayım kızlargirip okuyorum ama canım yazmak istemiyor
kaç gündür oğlumda bende ishal olduk
geçen birine oturmaya gittik siyah üzüm vardı meyve tabağında
oğlum üzüme bayılıyor ama aynı zamanda da ishal yapıyor

ben birkaç tane verdim sonra kendi tabaklarımızı götürdüm ev sahibi kaç kez uyarmama rağmen üzüm vermeye devam ettiler.
kendileri de yese bişey demicem ne güzel yiyormuş
ertesi günde çok güzel çıkardı 2 gün devam etti
neyse 1 gün sonra da ben...ben üşüttüğüm için oldum galiba.

voltaj bende gitmek istiyorum çok bunaldım
eşim bugün 1 de çıktı 7 de geldi üzerini değiştirdi tekrar gitti
düğün varmış kimi tanıyonda ne düğünü
hadi düğüne gittin 7.30dan beri napıyorsun
cinnet geçirmek üzereyim
en yakın havaalanı 2 saat uzaklıkta o da aktarmalı
otobüs 12 saat
offff kafayı yiyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…