çok hijyenik olduk çokMerhaba kızlar hayırlı cumalar nasılsınız?
Voltajim Allah kolaylik versin canim,zor...Aslında şöyle 3-4 gun ailecek bir tatile ciksaniz ilac gibi gelir. Ornegin bayramda...Cok yoruluyorsun canim ya. ..
Kızlar karbonati bende cok kullanirim temizlikte...Özellikle bıdıklarin biberonlarini,kaşıklarini vb.kaynar su+karbonat ile temizlerim.Buzdolabini karbonatli su ile silerim.Bulasik makinesinin parlatici gozune elma sirkesi koyarim hic sirke kokusu olmaz ama üzüm sirkesi olmaz.Perdelerimi yıkarken bulasik makinesi tableti atarim perdelerin icine 1 tane,deterjan gozune biraz persil mis gibi tertemiz olur.Ahsap herseyi yumusatici ile siler,tozunu alırım. Elektrik supurgesine 1 olcek dalan roxy sabun tozu cektirmistim,evi supururken mis gibi kokuyor,gerci en yakin zamanda toz torbasiz almak istiyorum...
Çok hamarat bir mesaj oldu yahu
hmm. çok iyi oldu bunu öğrendiğim. bakalım benim kız ne yapacak bir hafta? :)Hamile hatunlar biz her ay bir dergi aliyoruz.bu ay onda gebelik ve emzirmeyi anlatmislar.
emzirme sekli tandem nursing diye geciyor.
dogumdan 1 hafta onceye kadar emzirilebiliyormus.o bir haftada kolostrum oluyormus.
Yeni doganla 1.5 yasindaki bebis sutun ayni yapisiyla beslenmediginden 1 hafta yeni bebek emdikten sonra vucut bebeklerin tukuruk bezinden test yapip ona gore sut uretiyormus.hatta bir bebege birini diger bebege oteki memeyi tahsis edin vs diyor.
rabbim iste nelere kâdir.
ben de pril denemeyi düşünüyorum. yazarım sonucu inşallah.herkese merhaba
bulaşık makinam yine kafayı yedi offf bir türlü ayarlayamıyorum kaşıklarım bardaklarım tabaklarım hepsi yaldızlı yaldızlı oldu
bugün markete gidecektik fairy alıcam bakalım. finishle makinanın içi beyaz beyaz kalıyor.
çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.Ha birde ben hastayim cocuklar iyi olsa bari.
ucude grip nezle.bir eriyip akiyorlar ustume annnııaaeh.
kiz kulaklarimin kepceleri bile agriyor.aman gercekten bu havada grip berbat.ayaklarimin altindan alev cikacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?