Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

günaydın kızlar,

dertsiz çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.
Annene gitsen kafayı dinlesen, eşin bir şeyler anlar mı acaba?

voltaj annem inadını kırdı ama 2 gün için. sadece 2 gün kalırmış yanımda, fazla kalamazmış, büyüğü yanına istiyor, 40 ım çıkana kadar bakacakmış. Ama ben ayrılamam kuzumdan, sonra yeni bebek geldiği için terkedildiğini düşünür, üzülür yavrum.

Voltaj dertsiz geçmiş olsun kızlar. Bu hastalık konusunda sırayı kimseye kaptirmazdim ama siz atağa geçtiniz.
Grill sakın gönderme yavrunu yanından ayırma o zaman sana daha çok ihtiyaci olacak.
Kızlar 2 gündür temizlik işleri ile mesguldum. Temizlikci kadın hafta içine kadar dolu imiş. Bende hafta içi çalışacağım için bekleyemedim. Temizlik için oğlumu kv birakacaktim sen hamilesin bu halde temizlik yapmanı istemiyorum ben temizlerim dedi 2 günde beraberce bitirdik şükür. Artık bundan sonra temizlikci kadından 10 gün önce randevu almam gerekecek

Kizlar merhaba iyi pazarlar

Voltajim,Dertsizim Allah acil şifalar versin,biran önce iyilesmeniz dilegiyle. ..Dertsiz üzüm,patlıcan, bakla hala çocuklarımızin yasi itibariyle yasaklilar listesinde. Bende hic hoslanmiyorum,uyariya ragmen israrla birseyler yedirmeye calisma tutumundan ve cok net "hayir" diyorum.

Ruveyda kv insafli yinede masallah,temizligine yardim etmis,ogluna bakiyor vs.Ben ne kv ler biliyorum gebeliginde kanamasi olan gelinden hizmet bekleyen,torununu gelinin cocugu diye adlandiran ona gore davranan...Ha mutlaka olmasa daha iyi olacak yönleri, hatalari vardır ama en azından böylede faydalari oluyor buna da şükür.

Son düzenleme:

Benimki oğlu ve torunu için çok fedakardir Lâkin dengesiz. Anı anını tutmaz bir anda yaptığı tüm iyilikleri yüzüne vurur. Ben o yüzden artık ondan hiç bir şey istemiyorum. Kendisi Eşimden sonra kaldığı 4 hamilelikte hep düşük ve erken doğum yaptığı için karnımda ki torununa kiyamiyor. Geçen de gene ben Oğluma kardeş dogurmadim diye hayiflaniyordu.

Ben dengeli,tutarlı kv pek rastlamadim.Senin yüzüne güler Ali'yi,Ayse'yi sana kötüler,Ali'ye,Ayşe'ye gider seni kötüler,her halukarda birini kötüler,kendini cocuklarini över.Geline asla yardım edilmez "el kızı" anca hizmet beklenir,yaptığı herseyede kusur bulunur.Oglu yokken ayri davranir,oglunun yaninda 180 derece döner bambaşka biri olur. Her lafinda bir gönderme vardır. Eve,ozel hayata,cocuk yetistirmeye,kisaca herseye müdahale edilir,herseyin en iyisini o bilmektedir,dogrusu mutlak dogrudur vs vs sonrada bu gelin bizi neden sevmiyor,saymıyor,gelmek istemiyor diye ağlanir.Genel olarak birçok kiside durumlar böyledir. ..

sağol canım gidebilsem inanki hiç durmayacağım.
yakın olsak babacığım gelip alırdı hemen
uçakları araştırdım ankara aktarmalı istanbula gidicem
ordan da memlekete otobüsle...
otobüsle gitsem 12 saat çocukla ne yaparım
3 saatlik mesafede bile otobüse binmedim hiç
babam gelip almıştı.

grillcim annen doğumdan sonrada kalır bence merak etme
şu an sadece acaba ikna edebilir miyim düşüncesinde ben öyle anlıyorum
ama senin kesin kararlı olduğunu görünce kıyamayacak sana.

sağol rüveydacım. her ne kadar tutarsız davranışları olsa da kvnin temizlik işi için takdir ettim.
bizimki ihlasın robotoyla evini süpürttürmek istemişti
normalde bile yoruyor insanı, bu halimle mi süpürücem demiştim de iyi ben süpüreyim sen toz al demişti
kendisi benim evime geldiğinde ise kılını kıpırdatmaz

sağol canım ben de ishal yapacağını rahatsızlanacağını söylediğim halde vermeye devam ettiler
benim tepkimde kalkalım artık oldu. erkenden geldik eve

kısa ve net herşeyi özetlemişsin canım. noktası virgülüne kadar doğru.

rüveydacım zaten göndermeyi düşünmüyorum. kızını, torununu düşünen gelir yanıma.

dertsizcim annem çocuk gibidir, dün az atıştık, yine küstü, bugün telefonları açmıyor. ne halin varsa gör der şimdi. amaan. Allah kerimdir, ne yapayım.

Mergen canım benimki hep iyilik yaparak kendisinin vazgeçilmez olduğunu ispatlamaya çalışır. Yani ben olmazsam bir hicsiniz. Halisane davransa yaptığı iş ibadet niyetine geçer. Öbür türlü boşuna yorulma

Sagolun kizlar.
hala hastayım ama.bu arada halamiz gitti.geri gelecek hem de komple.cok yakin oturmayiz insallah.esim malum el icin canini verir.

yarin cok zor birgun beni bekliyor.iki gundur canimi sıkan muhabbetler oldu okul yonunden.bir komsum ve bir ark. Nerdeyse niye sende oraya yolluyorsun demedikleri kaldi.470 ogrenci icinde bizi bulmasi garip.
hala kolejden yanaydi dusuncem.20 bin yapmislar seneligini.oda devlet yardimiyla.
acilmadan gerildim resmen.yarin siniflar belli olacak 3 komsumdan hic biriyle ayni sinifi istemem hele ki boyle dan dun konusmalardan sonra.10 subeden 3 cocuk düşük bir ihtimal gibi ama bana tam tersi geliyor artik.

kizin saatiyle cakisiyor vs.
ve hala bu saatte uyanik olmam falan. uyuyana kadar da allah kerim .
Yarin bu zamanlar bir olsaydi.

Dertsiz gecmis olsun canim.

grill tam tahmin ettigim gibi cikmis.bence 2 gun durunca annen yakinsa yollayabilirsin ama haftalarca degil.seni cok ozlemesin de.simdi cok abes gelir de ilerde mantikli geliyor.

ruveyda gule gule otur.benim ev leş.
Kv ne ben de sasirdim.cok kizsan da elle tutulur tek bir sebep var.dilim tutulurdu benim ki oyle dese.
benimkini elle tut elinde kalir . Hatta elini uzat kolunu da alir.
onune gecsem kemirir beni o derece hem istah hem kin.
oyle karman corman birsey.

Kizlar bir de disimle aort ta aftlar cikmis.
inanilmaz aci icindeyim.gripte gripmis hani.

ya moralimi duzeltemiyorum bugun ki hatunlar cok kizdirdi beni.

herseye de ben kosacagim yarin.
hala gitmese miydi ne :))))

Günaydın kızlar
Bir kaç gündür görümcem rahatsız, ben yarım gün işte yarım gün evde koşturup durdum. Yazamadım.
Sabahları annem geliyordu kızımın yanına ben öğleden sonra eve kaçıyordum. Cumartesi pazar derken geçirdik çok şükür.
Voltaj, rüveyda, dertsiz hepinize çok geçmiş olsun.

Neler kaynatmışsınız öyle, perdelere bulaşık tableti ilginç geldi. Denemek lazım
Dertsiz ben sirke her zaman koyuyorum ama hiç koku gelmiyor bana. İlginç geldi
Kullanılmış limonu kaşıklık gözüne atabilirsin koku için. Bulaşıklar çıktığında mis gibi limon kokar
Beğenmezsen en fazla makineyi hiç boşaltmadan bir daha çalıştırırsın

Ben temizlik için birini buldum da bu hafta doluymuş hep, haftaya gelecek. Gerçekten 10 gün önce randevu almak lazımmış, doktor gibi resmen.
Gerçi geç gelmesi işime geldi. Bayram temizliği gibi olur artık da halılarımı yıkamaya veremedim. Geçen cumartesi tüm gün evde bekledim ama almaya gelmediler. Yıkayacak yerim bile yok. Düzgün bir halı yıkamacıda bulmam lazım.

Maasallah kizlar.
Okul acildi en cok ben kostururken en cok ben girmişim.

Sinif mevcutlari 40 a dusmus.47 idi.70 ogrenci kaydını almis kolej ve ihl ye.

cok detayci bolmusler siniflari.mesela eski okuldaki sinifindan 2 ogrenciden baska ayni sinifta yok♡komsu cocuklarini bile denk getirmemisler.cok sevdim♡
rabbim kalbime gore verdi insallah.

Daha bunun kitap defter kaplamasi vardir .
kizlar ben her gecen gun daha fena oluyorum.bu yildizdan evvelki msji sabah yazmistim yollayamadim .o kadar kotuyum ki.
esimi bekliyorum.20 dk uyutsa keske.
allahim sifa ver.

Hep gönlüne göre olur inşallah
Halada gidecek zamanı bulmuş, bugünde sende olsaydı belki güvenip uyuyamasan da biraz dinlendirirdi.

selam herkese
grill annen kıyamaz sana fazla kalır diye düşünüyorum inşallah sorunsuz güzel bi lohusalık geçirirsin, geçiririz inşallah

dertsiz, çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin, eşini fazla yalnız bırakmasan senide götürseydi düğüne olmazmıydı ki

voltajım; Rabbim sanada şifa versin çok geçmiş olsun tez zamanda iyileş enerji topla, hem bak Allah gönlüne göre vermiş çok sevindim hayırlı olsun sınıf arkadaşları, öğretmenleri, evde misafir ağırlamak güzel ama yatılı olan insanı geriyor yoruyor seni halada çok yordu inşallah uzakta bi yere taşınırda sık sık gelip gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…