Kizlar merhaba iyi pazarlar
Voltajim,Dertsizim Allah acil şifalar versin,biran önce iyilesmeniz dilegiyle. ..Dertsiz üzüm,patlıcan, bakla hala çocuklarımızin yasi itibariyle yasaklilar listesinde. Bende hic hoslanmiyorum,uyariya ragmen israrla birseyler yedirmeye calisma tutumundan ve cok net "hayir" diyorum.
Ruveyda kv insafli yinede masallah,temizligine yardim etmis,ogluna bakiyor vs.Ben ne kv ler biliyorum gebeliginde kanamasi olan gelinden hizmet bekleyen,torununu gelinin cocugu diye adlandiran ona gore davranan...
sağol canım gidebilsem inanki hiç durmayacağım.günaydın kızlar,
dertsiz çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.
Annene gitsen kafayı dinlesen, eşin bir şeyler anlar mı acaba?
voltaj annem inadını kırdı ama 2 gün için. sadece 2 gün kalırmış yanımda, fazla kalamazmış, büyüğü yanına istiyor, 40 ım çıkana kadar bakacakmış. Ama ben ayrılamam kuzumdan, sonra yeni bebek geldiği için terkedildiğini düşünür, üzülür yavrum.
sağol rüveydacım. her ne kadar tutarsız davranışları olsa da kvnin temizlik işi için takdir ettim.Voltaj dertsiz geçmiş olsun kızlar. Bu hastalık konusunda sırayı kimseye kaptirmazdim ama siz atağa geçtiniz.
Grill sakın gönderme yavrunu yanından ayırma o zaman sana daha çok ihtiyaci olacak.
Kızlar 2 gündür temizlik işleri ile mesguldum. Temizlikci kadın hafta içine kadar dolu imiş. Bende hafta içi çalışacağım için bekleyemedim. Temizlik için oğlumu kv birakacaktim sen hamilesin bu halde temizlik yapmanı istemiyorum ben temizlerim dedi 2 günde beraberce bitirdik şükür. Artık bundan sonra temizlikci kadından 10 gün önce randevu almam gerekecek
sağol canım ben de ishal yapacağını rahatsızlanacağını söylediğim halde vermeye devam ettilerKizlar merhaba iyi pazarlar
Voltajim,Dertsizim Allah acil şifalar versin,biran önce iyilesmeniz dilegiyle. ..Dertsiz üzüm,patlıcan, bakla hala çocuklarımızin yasi itibariyle yasaklilar listesinde. Bende hic hoslanmiyorum,uyariya ragmen israrla birseyler yedirmeye calisma tutumundan ve cok net "hayir" diyorum.
Ruveyda kv insafli yinede masallah,temizligine yardim etmis,ogluna bakiyor vs.Ben ne kv ler biliyorum gebeliginde kanamasi olan gelinden hizmet bekleyen,torununu gelinin cocugu diye adlandiran ona gore davranan...Ha mutlaka olmasa daha iyi olacak yönleri, hatalari vardır ama en azından böylede faydalari oluyor buna da şükür.
kısa ve net herşeyi özetlemişsin canım. noktası virgülüne kadar doğru.Ben dengeli,tutarlı kv pek rastlamadim.Senin yüzüne güler Ali'yi,Ayse'yi sana kötüler,Ali'ye,Ayşe'ye gider seni kötüler,her halukarda birini kötüler,kendini cocuklarini över.Geline asla yardım edilmez "el kızı" anca hizmet beklenir,yaptığı herseyede kusur bulunur.Oglu yokken ayri davranir,oglunun yaninda 180 derece döner bambaşka biri olur. Her lafinda bir gönderme vardır. Eve,ozel hayata,cocuk yetistirmeye,kisaca herseye müdahale edilir,herseyin en iyisini o bilmektedir,dogrusu mutlak dogrudur vs vs sonrada bu gelin bizi neden sevmiyor,saymıyor,gelmek istemiyor diye ağlanir.Genel olarak birçok kiside durumlar böyledir. ..
Maasallah kizlar.
Okul acildi en cok ben kostururken en cok ben girmişim.
Sinif mevcutlari 40 a dusmus.47 idi.70 ogrenci kaydını almis kolej ve ihl ye.
cok detayci bolmusler siniflari.mesela eski okuldaki sinifindan 2 ogrenciden baska ayni sinifta yok♡komsu cocuklarini bile denk getirmemisler.cok sevdim♡
rabbim kalbime gore verdi insallah.
Daha bunun kitap defter kaplamasi vardir .
kizlar ben her gecen gun daha fena oluyorum.bu yildizdan evvelki msji sabah yazmistim yollayamadim .o kadar kotuyum ki.
esimi bekliyorum.20 dk uyutsa keske.
allahim sifa ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?