Günaydın kızlar
Grill benim anneme benziyor annende, oda çabuk küser. Telefonda ya konuşmaz yada burnundan burnundan konuşur sadece sorduğuma cevap verir okadar. Yanına gidince her şeyi unutur ama :)
Seninki de unutur merak etme. Hele doğum var ki hiç kıyamaz şimdi.
2-3 gün yanında kalsa, sonrada bir 2-3 günde büyük kızına baksa yeter bence. Toparlar düzen kurarsın kendine.
Eşin nasıl oldu bu arada?
canım ya serum falan takılsa acaba daha mı çabuk toparlarsın dicemde o kadar nasıl beklicek kuzular.Hastayim hala
Hastayim hala
canım ya bi dinlenebilsen ne iyi olucakHastayim hala
benimde canım sıkkın az önce eşimle konuştukta biraz olsun düzeldim, işyeri mesai 5 de bitiyor, evdeki mesai başlıyor, dün yemek yap ye kaldır bulaşıkları hallet derken oturma odasına girdiğimde saat 9 du, eşim tv karşısında uzanmış elifde oyun oynuyordu, bende odaya girdiğim gibi söylenmeye dırdırlanmaya başladım ama inan mecalim kalmıyor ayakta durmak işkence, bel ağrım arttı, uyku yok dinlenemeden aynı tempo ertesi güne başlayınca yorgun düşüyorum, oda sinirlendi gitti yatak odasına, geceden beri konuşmuyorduk aradı da neyse konuştuk birazvoltaj,ycl, aaumut sağolun kızlar
voltajcım sen nasıl oldun?umarım daha iyisindir
ycl canım benim gitme şansım yoktu maalesef karakol olarak gittiler hepsi erkekti
aaumut bende niye koktu anlamadım hem bulaşık mak. kokularından da vardı içinde limonlu olandan yine de koktu. sevmediğim için mi acaba?
limonu bende deniyeyim
perdelere 1 tatlı kaşığı toz şeker kokuyordum bir ara ama bulaşık deterjanını bende bilmiyorum.
grill canım inşallah hayırlı haberler alırsınız bugün.
maşallah kuzucuk ne zaman büyüdü de 2600 gr oldu
zaman bize göre çok çabuk geçti.
chosy, rüveyda, mergen, ycl erdeminE, zapzup sizler ne yapıyorsunuz kızlar ses soluk çıkmıyor hiç kimseden
canım Allah yardımcın olsun. bebişte büyüdü artık o da yoruyordur seni. ben evdeyken bile dırdır yapıyorum sen sonuna kadar haklısın en azından bir işin ucundan tutsa bulaşıkları kaldırsa o bile yeter sana. işyerinde de yoğunsun zaten. umarım konuşup halletmişsinizdir.benimde canım sıkkın az önce eşimle konuştukta biraz olsun düzeldim, işyeri mesai 5 de bitiyor, evdeki mesai başlıyor, dün yemek yap ye kaldır bulaşıkları hallet derken oturma odasına girdiğimde saat 9 du, eşim tv karşısında uzanmış elifde oyun oynuyordu, bende odaya girdiğim gibi söylenmeye dırdırlanmaya başladım ama inan mecalim kalmıyor ayakta durmak işkence, bel ağrım arttı, uyku yok dinlenemeden aynı tempo ertesi güne başlayınca yorgun düşüyorum, oda sinirlendi gitti yatak odasına, geceden beri konuşmuyorduk aradı da neyse konuştuk biraz
Allahım artık kendi kararını kendisi verecekmiş şuna bak ya...Günaydın herkese
hafta sonu düğünümüz vardı baba memeleketine gittik çok güzel eğlenceli geçti çocuklar özgürce sokakta oynadı dolaştı çok keyif aldılar. kına düğün adetler çok hoştu çok iyi geldi böyle organizasyanlara katılmak kızım meğer büyümüşde kıyafet beğenmez oldu kına ve gdüğün günü gelinin kıyafetini kıskandı kınada elbise giydirdim elbisesine bakıp bakıp bune ya der gibi silkeledi :) düğün günü de gelin eve gelince hemen ona da tütü eteğini giydirdim yüzünde güller açtı ama kızım büyümüş artık düğünlerde gelinlik giyme zamanı gelmiş :)
voltaj geçmiş olsun canım dinlenmedikçe zor işin bırak herşeyin yükünü sırtına alma artık ben yetişemiyorum demeyi bil canım benim erken yaşta çökeceksin yoksa olan sana olacak madalya da almayaccaksın
grill annen çok hoş ya çok çabuk küsüyor ama bence de doğumda fikri değişir kıyamaz sana torununa
ruveyda kv çok şaşırttı beni ne güzel ya allahım böyle iyi düüncelere döndürsün aklını sen zaten yumuşak huylu bir insansın belli o da öyle olsun sende evlatlarınla ailenle huzurlu ol
dertsiz ne desen haklısın canım ama erkekler işte demi umursamaz kendini düşünür bulunduğunuz yerde gezebileceğiniz bir alan falan yok mu malum şimdi her şehirde alışveriş merkezi oluyor öyle çık oğlunla dolaş hep evde hep evde daha çok bunaltır insanı gözün kapıda gelecek mi diye eşinin yolunu gözlüyorsun
Maalesef küçük yerler böyle dertsiz öküz gibi bakarlar geçici olarak yaşıyorsun öyle düşün daha rahat atlatirsin bende manisa Demirci de okumuştum. Batıda bir yer ama dağ basiydi okuduğum yer merkeze 3.5 saatte gidiyordukAllahım artık kendi kararını kendisi verecekmiş şuna bak ya...
şu kızların süsü püsü yok mu bayılıyorum valla
senin de artık işin var zapzupcum senin aldığını da beğenmez cimcime.
canım biz merkezde değiliz merkez çok güzel ama biz ilçedeyiz 150 km uzaklıktayız
buraya batı diye geldik ama bildiğin doğu burası
dün zorunlu olarak çarşıya gittim,kucağımda çocukla
kaldırımların üstüne tabure koymuşlar sanırsın ki bütün adamlar buraya toplanmış
adım başı tabure üç beş adam oturuyor
kucağımda çocuk var işte ne bakıyorsun dimi
çıksan bir dert çıkmasan bir dert
ben öyle susamamda lafı yapıştırırım ne bakıyorsun diye
kargo gönderdim dün bugün farkediyorum adam gönderimi 3 kg olarak tartmış
3 kiloluk bişey değildi gönderdiğim şey, dün bakmadım orda
bir sürü para aldı benden. sende çalışansın kimi kandırıyorsun
haram zıkkım olsun aldığı fazla para.
gün geçtikçe alışacağıma daha fazla nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?