- 16 Mart 2010
- 1.548
- 461
- 198
aynen canım yandım ben yandım :)Zapzup maşallah kızına demek kıyafet beğenmiyor. Allahım yesinler onu
kız çocukları çok fena düğünde kınada oynayanların arasına girdi herkesin ayakkabılarına bakıyor sonra birinde kırmızı ayakkabı gördü gülümsedi hoşuna gitti minicik şey kıyafet ayakkabı seçiyor mağazalarda ayakkabı beğendimi bir sarılıyor illa al diye yerlere atıyor kendini bende ayakkabı çok severim tutkunum ama bu benden de fena :)Allahım artık kendi kararını kendisi verecekmiş şuna bak ya...
şu kızların süsü püsü yok mu bayılıyorum valla
senin de artık işin var zapzupcum senin aldığını da beğenmez cimcime.
canım biz merkezde değiliz merkez çok güzel ama biz ilçedeyiz 150 km uzaklıktayız
buraya batı diye geldik ama bildiğin doğu burası
dün zorunlu olarak çarşıya gittim,kucağımda çocukla
kaldırımların üstüne tabure koymuşlar sanırsın ki bütün adamlar buraya toplanmış
adım başı tabure üç beş adam oturuyor
kucağımda çocuk var işte ne bakıyorsun dimi
çıksan bir dert çıkmasan bir dert
ben öyle susamamda lafı yapıştırırım ne bakıyorsun diye
kargo gönderdim dün bugün farkediyorum adam gönderimi 3 kg olarak tartmış
3 kiloluk bişey değildi gönderdiğim şey, dün bakmadım orda
bir sürü para aldı benden. sende çalışansın kimi kandırıyorsun
haram zıkkım olsun aldığı fazla para.
gün geçtikçe alışacağıma daha fazla nefret ediyorum
merkez uzakmış haklısın öyle olunca git gel fena olur hemde öküz gibi bakan insanlar olunca çok rahatsız edici bir durum neyse ki çok uzun yıllar kalmayacaksınız 2 yıl su gibi aksın geçsin işallah iyi anlaşabileceğin arkadaşlar da edinirsin sıkılmazsın canım
Selam kizlar.
Cok sagolun elhamdulillah bugun daha iyiyim.oglum hasta bagirsaklarini bozmuş evde bugun.
Zapzup bir beklentim yok ovunmek yada odul almak degil niyetim.herkes gibi kaderde neyse o diyorum.ben bugun bakiciya temizlikciye utucuye yaptiririm isimi 1 sene 2 sene 10 sene gecer de boyle ama omur boyu anneleriyim.herseylerine kosmak zorundayim.evdeyken hasta bile olsan mercani ac mi birakirsin altini mi degismezsin.evin kurallari degismeden cocuk sayisi artti sorumluluklarimin üstüne sorumluluk eklendi.cocuklar seni hasta gormek istemiyor uzuluyorlar biri gelip basima mendil koyuyor digeri ayaklarimi ovaliyor.iyilestin mi?diye diye dayanamiyorsun.
bas edemeyecegim seyleri zaten yapmiyorum yapamiyorum.herseye alıştım bir sekilde beni artik anlamayanlara bile alistim.hos gormeyenlere kusurumu goze sokanlara.
ben mukemmellige alistirdim vaktinde citayi yukselttim.beklentiler cok olabilir ama elimden gelen bu.
herkesten uzak olmak zor . 5 dk cocuguna bakamayacak kisilerle yasamak zor sahipsizlik zor.
ailen olmasaydi 3 cocugun olsaydi neleri yasardin adim gibi bilirdim.
dertsizi mergeni grilli ruveydayi demeti o kadaR iyi anliyorum ki.ama onlar beni sadece tahmin eder hayali bile yorar.
ben de oyleydim imkansiz dedigim olmaz dedigim ne varsa yasadim yasiyorum da.
4-4 luk bakiyorum şükür kendimce. eksilsem de aferin beklemeden allah rizasi icin onlarin sevgisi huzuru mutlulugu icin.
cunku benim onlardan baska kimsem yok.onlari koru korune baglamayacagim kendime ama kimsem yok demesinler .
evimle esimle cocuklarimla kendimle sıkı bir imtihan donemindeyim.donum noktalarindayim.inanilmaz doluyum.
rabbim hakkimizda hayirlisini versin.
yok canım benim ben düşüncelerimi yanlış ifade ettim sanırım çocukların için tabi herşeyi yapacaksın hepimiz yapıyoruz kendim yemeyip yeter ki o yemek yesin diye dört dönüyorum etrafında benim demek istediğim misafir için ev için örneğin temizliği, alışverişi gibi şeyleri üzerinden atabilirsin gelen gidenin çok oluyor kendini çok yormadan ikramlığını mesela dışarıdan al kendini yorma üstündeki yük derken asla çocukları demek istemem onlar bizim başımızda canımız onlar
hala size yakına taşınacakmış şimdi onun evinin temizliği ıvırı zıvırıyla sen ilgilenme sadece senin çocuklarının annelerine daha çok ihtiyacı var ya kendi çocukları yardım etsin beraber yapın yada birine yaptırın ben böyle demek istedim ama demekki aklımdakileri çok açıklamadan yazınca yanlış anlatmış oldum
yanlızlık zordur bunu ben ailem yanımdayken bile yaşıyorum 3 gün boyunca kızımı yanımdan hiç ayırmadım nereye gittiysem onuda götürdüm kuaföre bile birlikte gittik kuzum kucağımda uyudu ha bıraksam biri elbet bakar ama aklım geride kalır off yine bıraktı derler diye düşündüğüm için kendim koşturup duruyorum sende birde 3 tane Allah yardımcın olsun yanlızlık zor haklısın ama en azından babaları var emanet edebileceğin biri var
çok anlamlı güzel bana hayatımın dersini veren bir söz burda yazanların hepsini 10 ayda yaşadım~Allah der ki:
"Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler: "Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım." ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur... Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya... Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur... Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya... Öldüm der durur, yine de yaşarsın...
Mevlana ~
cogunuz biliyordur bu yaziyi.ben cok severim cok anlamli gelir.