Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Zapzup maşallah kızına demek kıyafet beğenmiyor. Allahım yesinler onu
aynen canım yandım ben yandım :)
kız çocukları çok fena düğünde kınada oynayanların arasına girdi herkesin ayakkabılarına bakıyor sonra birinde kırmızı ayakkabı gördü gülümsedi hoşuna gitti minicik şey kıyafet ayakkabı seçiyor mağazalarda ayakkabı beğendimi bir sarılıyor illa al diye yerlere atıyor kendini bende ayakkabı çok severim tutkunum ama bu benden de fena :)

merkez uzakmış haklısın öyle olunca git gel fena olur hemde öküz gibi bakan insanlar olunca çok rahatsız edici bir durum neyse ki çok uzun yıllar kalmayacaksınız 2 yıl su gibi aksın geçsin işallah iyi anlaşabileceğin arkadaşlar da edinirsin sıkılmazsın canım

yok canım benim ben düşüncelerimi yanlış ifade ettim sanırım çocukların için tabi herşeyi yapacaksın hepimiz yapıyoruz kendim yemeyip yeter ki o yemek yesin diye dört dönüyorum etrafında benim demek istediğim misafir için ev için örneğin temizliği, alışverişi gibi şeyleri üzerinden atabilirsin gelen gidenin çok oluyor kendini çok yormadan ikramlığını mesela dışarıdan al kendini yorma üstündeki yük derken asla çocukları demek istemem onlar bizim başımızda canımız onlar
hala size yakına taşınacakmış şimdi onun evinin temizliği ıvırı zıvırıyla sen ilgilenme sadece senin çocuklarının annelerine daha çok ihtiyacı var ya kendi çocukları yardım etsin beraber yapın yada birine yaptırın ben böyle demek istedim ama demekki aklımdakileri çok açıklamadan yazınca yanlış anlatmış oldum
yanlızlık zordur bunu ben ailem yanımdayken bile yaşıyorum 3 gün boyunca kızımı yanımdan hiç ayırmadım nereye gittiysem onuda götürdüm kuaföre bile birlikte gittik kuzum kucağımda uyudu ha bıraksam biri elbet bakar ama aklım geride kalır off yine bıraktı derler diye düşündüğüm için kendim koşturup duruyorum sende birde 3 tane Allah yardımcın olsun yanlızlık zor haklısın ama en azından babaları var emanet edebileceğin biri var

çok anlamlı güzel bana hayatımın dersini veren bir söz burda yazanların hepsini 10 ayda yaşadım

Haklısın canım, hamileliğin verdiği sinir hali de vardır şimdi. Beklentilerinde haklısın tabi ama okadar ince düşünmüyorlar. Çocuğu oynattım ya derler sorsan.
Sen devlet memurumuydun, doğumdan sonra ne kadar izin kullanacaksın?

Günaydın kızlar dünden beri çok sessiz burası
Sabah okula gitmeden bir selam vereyim dedim.
Her ne kadar erkendende uyansam okul psikolojisi farklı.

Tembel öğrenci gibi oldun :)
İlerleyen aylarda birde havalar serinlemeye başlayınca uyumak nasıl tatlı bir şeydi dimi.
İki kış önce ne uyurdum be

Gün içinde nefes alıyorsun evet ama akşam eve gidip, tüm günde yapılan ev işlerini iki saate sığdırmaya çalışınca bütün gün depoladığın nefesi nasıl çıkaracağını şaşırıyorsun

İkiside zor canım

Kızlar hep aynı demekki, geçen hafta bizim komşunun kınasına gittik. Halayın ortasında duruyor ama en süslülerin önüne gidip dizlerini kırıyor arı mayam. Eve dönene kadar kıyamet kopardı gitmek istemedi.
Yeni kıyafeti hemen fark ediyorlar zaten.
Çok çalışmamız lazım zapzup, bunların süsüne kıyafetine zor yetişiriz
Sen istediğin gibi bir elbise bulabildin mi?

Küçük yerde komşuluklar daha samimi oluyor ama yabancı görünce de böyle affetmiyorlar.
Daha çok yenisiniz orada. Onlar size, siz onlara alışırsınız elbet.
Oğlun evi yabancılıyordu bir ara, şimdi daha alıştı mı?

işyeride yoğun evde yoğun, yorgunum dur uzanayım dinleneyim diyemiyorum bütün gün zaten elifden ayrı kalınca olmuyor vicdanım rahat etmez onunlada oyunlar oynuyorum
aaumut eşime öyle dırdırlandığımda; ben zaten elife baktım oynattım hiç yanına göndermedim ya demişti:)
yok canım ya kamu kurumu ama asıl işi yapan taşeron işçiyim inşallah bizede kadro gelir,
37. haftada izne ayrılıcam toplam 4 ay izin ya onları kullanıp işe başlarım

Hepsi aynı canım, arada bende isyan ediyorum aldığım cevap hep aynı :)
Gece uyusa bari yine razıyım gündüz koşturmalarına. Önceden ayda bir falan annem gelip kalırdı ben de uyurdum bir gece. Şimdi hem babam rahatsız hem kardeşimin eşi hamile son haftalarda gelemiyor bana. Yeni torundan sonra hiç gelemez zaten.
Geçen hafta sonu gece kızım hiç uyumadı desem yeridir. Sabahta 7 de kalktı. Eşimde uyandı. Sen tut bir yarım saat uyuyayım kendime geleyim dedim. Yarım saatte 3 defa kaldırdı.
Bir markete gidişimiz var, aile boyu. Parka gideriz aile boyu. Kızımın okul çağına gelmesini bekliyorum ben dinlenmek için :)
Tabi Allah bilir o zamanlarımızı, inşallah uslanırlar bir an önce.

Dün yatağa uzandım sen geldin aklıma. ycl memurdu galiba. Memurların izin uzatma hakları var. Biraz ücretsiz izin alsa diye senin programını yapıyordum :)

ah ah bu kızlar süslü kokoşlar :) saçına toka zorla taktırır ama elbise ayakkabı hastasıyız
kınada oynadımı senin kız bizimkiler dedeen dolayı flash tv pek izlerler bol bol oynadılar herkes güldü hallerine şebelekler çocuklara düğünler iyi geliyor eğleniyorlar koşturuyorlar ortalıkta
elbise olayına gelince baktım beğendim bir elbise ama sonra havalar bozunca almadım gittiğimiz yer daha serin oluyor izmir gibi sıcak değil evdeki elbiselerimden giydim birde beğendiğim elbise çok ince gösterince emin olamadım siyah renk balık bir modeldi işte öyle almaktan vaz geçtim gitti ama birazcık da aklımda kaldı

Şimdiye kadar düğünlere hiç götürmemiştim, sesten korkar diye bekledim ama sanki halay çekerken doğurmuşum
Halay ortasından alamadık, elimizden kurtulup ortaya koştu hep. Müzik bitince de davulun önüne gidip kendi çalmaya kalktı.
Kıskandım şimdi; bende bu elbise beni çok ince gösterdi olmaz demek istiyorum
Hala hamilelikten kalan üç kilom varki hamilelik önceside almıştım

off canım ya öyle küçükte değil 82.000 nüfus var
ama gelişmemiş işte

oğlum alıştı artık canım sıkılınca soluğu yatak odasında alıyor (uzun bir koridorun sonundaydı korkuyordu)
dolapları talan ediyor boyunun yetişebildiği yere kadar uzanıp herşeyi yere atıyor

selam kızlar. epeydir giremiyordum yine. sadece iş yerinde girince zor oluyor malum. iki hafta yıllık izindeydik. geçen hafta başladım işe. ilk hafta koşturması bi de eşim dgs' yle Kocaeli üniversitesine yerleştirildi. iki gün şehir dışındaydı çocuklarla boğuşmaktan yoruldum valla.
geçmişe bakamadım ne var ne yok bakalım. inşallah herkes iyidir.

kuzum benim davul çok ilgilerini çekiyor çocukların benim ki davul çaldımı başlar oynamaya davulun sesi kulağına hoş geliyor annesi düğünlere götür sal ortaya koştursun nasıl eğleniyor keyif alıyor anlatamam özgür hissediyorlar kendilerini

inan ben bu kadar zayıf olmak istemiyorum ben doğumdan sonra 34 beden olan kıyafetlerimin hepsini dağıttım çok güzel elbiseler falan vardı ben bir daha o bedende olmak istemiyorum diye malesef oldum sopa gibiyim uzun ince ama hatlı biraz daha kilolu olmak daha güzel 38 bedeni çok severim ben toto güzel dolgun hafif göbüş yanaklar top top ohh ne güzel ideal ben anormal bence 3 kilo da sana daha da güzellik katıyordur zaten güzelsin onlarda kdv si :)

günaydın
iyiyiz canım biraz voltaj hasta oldu chosy ortalıkta yok gerisi burda sende epeydir yoktun bol bol gezdin bu sene ohhh sefan olsun
eşin dgs yi kazanmış hayırlısı olsun hepiniz için ama okul iş nasıl olacak ? ben anlayamadım derslere girmesi lazım kısa süre de değil 3 sene

sağol zapzupcum bu sene gezdik çok şükür en azından güzel bir tatil oldu ama en güzel yanı çocuklar hasta olmadan gelebildik.
valla bende bilmiyorum canım nasıl olacağını. bizim kurum var Kocaeli de belki geçici görevle gidecek. o zaman da ben çocuklarla yalnız kalacağım. belki bir iki sene dondurur. bakalım zaman gösterecek artık.
voltaj çok geçmiş olsun canım.
benim de son zamanlarda sık sık tekrarlayan baş ağrılarım var çok zorlanıyorum ağrı kesici iğne bile fayda etmiyor

hayırlısı olsun canım bir hale yola konur

yorgunluğunu atıp dinlenemiyorsan ondan da baş ağrısı yapar birde bu mevsim geçişlerinde olabiliyor bende de migren var ve mevsim geçişleri ölüm oluyor kfam taş gibi ağır ve zonklar akşamları biraz erken yatmaya çalış vücudunu beynini dinlendir canım ayrıca nene yağı ile şakakları ve alnı parmak uçlarıyla ovmak o da çok iyi geliyor nane rahatlık veriyor ağrıyı azaltıyor

benimki de migren sanırım sürekli bir ağrı, ağırlık kaldıramıyorum kafamı. akşam dokuzda çocuklarla uyuyorum.
nane yağını deneyeceğim canım sağol

İnşallah senin için zaman su gibi akarda bir an önce istediğin bir ile gidebilirsiniz.

Hoş geldin dmt

Sanki beni tarif ettin

Selam güzeller güzeli annelerim.
Dmt hoşgeldin geçmiş olsun. Migren Eşimde de var. Çok zor Allah yardım etsin.
Zapzup aaumut kokos kızlarınızi yerim sizin.
Voltaj misafir ve hastalıktan ugrayamaz oldu. Sana gelmeyi düşünüyordum ama zor olcak. Tüm gün okuldayim. Gıcık mdr Yrd kadın hiç dinlemiyor. Habire ders yüklüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…