Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

günaydın herkeseee..kızlar ben bi haftadır bebeğimin uykusunda problem yaşıyorum yaa. gündüz uykuları çok kısaldı 40 dk ancak uyuyor.gece de 8:30gibi uyuyan çocuk şimdi 8de başlıyor ağlamaya uykusu geliyor ben de uyutmaya çalışıyorum ama sürekli ağlayıp memeyi almak istemiyor sinirleniyor 9a kadar neyse 9da uyudu diyorum pat uyanmaya başlıyor bazen iki bazen bir kere ama illaki uyanıyor..bir de 3,5 aylık oldu olğum ama saatte bir emmek istiyor aralıklar 3 saatte bire çıkmalıymış diyolar da beceremiyorum

Son 1 saatte: ereni uyuttum, mutfagi topladım, makineyi çalıştırdım, sabahın köründe makineye attığım çamaşırları astım, bi kahve yanında ciss içtim, ereni yine uyuttum:)
Dogum izninde, öğlene kadar yatarken hiç bole olacagini düşünmemiştim

Son 1 haftadır mi boyle ( şaşıran surat)!!
Ve gece 1 yada 2 kere mi uyanıyor!!

Yok arkadaşlar ben birinin günahını almışım kesin. Ben benim oğlumun hiç uyumadigindan şüpheliyim:)

bende son 1 saat ayağımda uyuttuğum ereni ayağımdan indiremedim uyanmasını bekledim... çamaşır attım makineye bitti asamadım, duş aldım saçımı kurutamadım, dökülen saçlarımı süpürmeye karar verdim henüz başaramadım... oğlum mızıtıyo emzir beni diye süreyi uzatmaya çalışıyorum, birazdan ses tonu artarak çığlığa dönüşebilir...

Starlife ünlülerin takintilarini açıklıyor: elma gordugu yerde yemeden duramayan kimmm?

Ver kiz ver, yazık:) benim eren çok acindirarak agliyo, hiç dayanamiyorum ben:)

Son 1 haftadır mi boyle ( şaşıran surat)!!
Ve gece 1 yada 2 kere mi uyanıyor!!

Yok arkadaşlar ben birinin günahını almışım kesin. Ben benim oğlumun hiç uyumadigindan şüpheliyim:)

yok yok gece uyanıyır yine 1de 4te 5te 6da ve 7de artık uyumamak üzere uyanıo ben uykuya dalana kadar sürekli uyanıo ve gündüz ancak pışpışlarsan zorla uyuyo 40 dk diyorum

ben de yapmaya çalışyorum ama yok olmuyo kıyamıyorum yine saatte bir memede cok cok..
sen yine mutfağı toplamışsın ben bulaşık makinesini 3 kere de anca toplayabilyorum deniz erenim bölüyo sürekli beni

yok yok gece uyanıyır yine 1de 4te 5te 6da ve 7de artık uyumamak üzere uyanıo ben uykuya dalana kadar sürekli uyanıo ve gündüz ancak pışpışlarsan zorla uyuyo 40 dk diyorum

Ben şaşırıyorum, bilmediğinden mi ne, bebek dediğin, uykusu gelir, uyutursun, cekersin kapıyı uyur, ole gördüm başkalarında.ben başından ayrilamiyorum. Salıncak olmasa bizimkininde yarım saatten fazla uyuyacağını sanmıyorum..

sanada gecmiş olsun dmt öyle kızarıklar bizdede vardı sert byle sonra gecti sükürr
halil ereni uyttum bu dünye iş beni beklerr puffffff

ben de yapmaya çalışyorum ama yok olmuyo kıyamıyorum yine saatte bir memede cok cok..

sen yine mutfağı toplamışsın ben bulaşık makinesini 3 kere de anca toplayabilyorum deniz erenim bölüyo sürekli beni

Akşamdan toplamistim biraz itiraf ediym:) akşamki çay, eşimin sahur, benim kahvaltı bulasiklari vardı:)

ya benimki öle diildi de oldu işte kolay bi bebekti koliği dışında 3 aylık olduğunda da daha da kolaylaştı ama işte 1 haftadır bölee..arkadaşım bi kere sallamadan çocuk büyüttü bebeği hasta bile olsa bozmadı uykusunu..uykusu gelince olduğu yere koyar kafasını pat 2dakika geçmeden uyuyakalır..bizim için hayal herhalde

bende 1.30 da elifi babaannesinden alıp eve çıkarıcam 4 e kadar başında hasret gidermek emzirmek ve uyutmayla geçicek sonra evle ilgilenmeye çalışıcam önce tv kumandası bile yerinde olucaktı işe giderken heryer düzenli olmalıydı şimdi yatağımı bile saat 4 de topluyorum (niye topluyosam artık) sonra yemek ev işi ilgilen...ve günün sonunda pilim bitmiş oluyo... canı sağolsun evlatlarımızında varsın böyle koşturalım :)

benim büyük oglan öyleydi cnm uykusu gelince beşigine yatırır bırakıp giderdim 5 dk sonra baktıgımda uyumuştur ama halil eren yok beşikde salla ayakda salla anca uyuyorr

benim büyük oglan öyleydi cnm uykusu gelince beşigine yatırır bırakıp giderdim 5 dk sonra baktıgımda uyumuştur ama halil eren yok beşikde salla ayakda salla anca uyuyorr

biz de o günleri görebiliriz inşallah..benim evim hep dağınık yetişemiyorum uyuduğunda şimdi uyanacak bari iki daikia dinleniyim diyorum ev o biçim..

Ben her gece umutla yatıyorum, annelik bu olsa gerek. Bi gün olacak kiz inşallah..

Allah kolaylık versin canım, ben eylülde napicam bakalım. Az da kaldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…