aaumutçum çok zor inan burdan doğuya gidicez yani en az 5 sene sonra batıya istediğimiz bir yere gidebiliriz.İnşallah senin için zaman su gibi akarda bir an önce istediğin bir ile gidebilirsiniz.
canım geldiğimiz yerde de park yoktu burdada yok. çocuk parkın ne demek olduğunu bilmiyor ki...Dertsiz dün okuldan geldim oğluşu aldım eve girdim. Girmemle oğlumun aglamasi başladı. Nesi var diye düşünürken elimden tuttu kapıya götürdü. Çok sıkılmış zaten yorgundum ama genede dayanamadım çıkardım dışarı. Allahım dans ederek gezdi. Ne kadar sıkılmış çocuk bizim kv gezmeyi sevmez hep evdeler. Seninki iyi alışmış valla
Ah yavrum işi zor.canım geldiğimiz yerde de park yoktu burdada yok. çocuk parkın ne demek olduğunu bilmiyor ki...
Ben bile etkilendim. Senin etkilenmen çok doğal. Özlemiş yavrum baban gelip alsın iyi gelir sizedün annemim doğum günüydü görüntülü konuşalım dedim
oğlum pcden anneannesinin dedesinin elini tutmaya çalışıyor, pcyi kucakladı
anneeee anneee diyor bir yandan bana bakıyor niye tutmuyor der gibi
apar topar kapattım hemen görüntülü konuşmayı
oğlum dakikalarca ağladı o ağladıkça bende ağladım
aklımdan hiç çıkmıyor ve içim hala cız ediyor.
dün annemim doğum günüydü görüntülü konuşalım dedim
hoş bulduk canımHoş geldin dmt
Sanki beni tarif ettin
Selam güzeller güzeli annelerim.
Dmt hoşgeldin geçmiş olsun. Migren Eşimde de var. Çok zor Allah yardım etsin.
Zapzup aaumut kokos kızlarınızi yerim sizin.
Voltaj misafir ve hastalıktan ugrayamaz oldu. Sana gelmeyi düşünüyordum ama zor olcak. Tüm gün okuldayim. Gıcık mdr Yrd kadın hiç dinlemiyor. Habire ders yüklüyor
dertsizcim Allah yardıncın olsun inşallah zamanla alışırsın. kreş tarzı yerleri bi araştır bakalım baharda falan yarım günlüğüne de olsa kuzuyu gönderirsin belki yada oyun grupları falan vardır belki. en azından çocuğa değişiklik oluraaumutçum çok zor inan burdan doğuya gidicez yani en az 5 sene sonra batıya istediğimiz bir yere gidebiliriz.
onları düşündükçe iyice bunalıyorum.
kuzum benim çok sıkılıyorlar evde şimdi havalarda serinlemeye başladı hava erken kararıyor ben işten geldiğim zaman çıkarıyordum artık dedesi anneannesi çıkarır bende hafta sonu işlerimizi biraz bırakıp onlarla vakit geçirmemiz hava almalarını sağlamamız lazım yerim tontiş oğlunu koca yanaklı :)Dertsiz dün okuldan geldim oğluşu aldım eve girdim. Girmemle oğlumun aglamasi başladı. Nesi var diye düşünürken elimden tuttu kapıya götürdü. Çok sıkılmış zaten yorgundum ama genede dayanamadım çıkardım dışarı. Allahım dans ederek gezdi. Ne kadar sıkılmış çocuk bizim kv gezmeyi sevmez hep evdeler. Seninki iyi alışmış valla
okudukça ben bile duygulandım mkuzum benim özlemiştir o da önceden kv falan geliyordu şimdiki yer uzak olunca gelemiyorlar sanırım çocuk iyice sıkılıyordur sen yarım günlük oyun evlerine kreşlere bak belki vardır ordada böyle küçük yerlerde aklına gelmeyecek şeyler oluyor süs püs kokoşluk sosyetelik mesela çok severler bence kreş oyun evi birşey vardırdün annemim doğum günüydü görüntülü konuşalım dedim
hoşbulduk canım. büyük oğlum bir senedir kreşe gidiyor. tatil sonrası çok zevkli başladı çok şükür özlemiş okulunu arkadaşlarını.dmt hoşgeldin buarada canım nasılsın oğlanlar nasıl, başladımı büyük oğlan kreşe
Dmt hos geldin.
gecmis olsun.bas agrisi feci bir illet ben de de var migren.atak gelecegi sira sag gozum kapanir acilmaz isiga bakamam.
agrida oksurunce bile beynim firlayacak gibi olur aklim gider.
benim de bugunlerde en muzdarip oldugum sey dusuk tansiyon.14 16 olan tansiyonum 4-5 aydir 8 en fazla 9 oluyor.
ikiside zor ya.dusunce cok bas agrisi yapiyor.
nane yagini kesinlikle dene.
birde bizde cuma gunu bir yerim agriyor dedirtmezdi annem ertesi cumaya kadar agrir derdi :)
canım erkekler maalesef bazen daha anlayışsız oluyorlar çocuklara karşı. eşim de bana kızar bazen çocuklarla alakalı daha müsamahakarım diye. ama onlar da robot değil ki napalım biraz da katlanmak gerek.Günaydın herkese
Sinirli geçen bir gecenin ardından inşallah güzel bir gün olur.
Akşam benim öküz sinirlerimi ziplatti. Sebep oğlumun uyumayip gürültü yapması ve benim buna izin vermem. Saat 10 da aldım götürdüm odaya pişpiş ninni ayakta sallama derken tam 1 saat geçti tam uyuyacakken hickirik tutmasını mı tabi kalktı ayağa bende madem uyumuyor diye namaz kıldım. Sonra oğlum yatak odasının sürgülü kapağını carpmaya başlayınca bizim minik beyin uykusu bölünmüş. Nasıl bağırıyor bana. Ne yapayım uyumadi dedim birazda sen ilgilen deyince çocuğa bakmak senin görevin dedi. Ben kaç saattir disaridayim dinlenecegim dedi. Dedim bende sanki biz çalışıyormiyoruz. Bana diyor laf yaristirma dedim zaten hep böyle deyip siyriliyorsun. Boğazıma okadar laf geldiki gene susmayi tercih ettim. Isten çıktı cikali eve para vermiş değil. Şuan çalıştığı arkadaşının işleri iyi değil. Hepsini anladım. Be adam hiç mi düşünmez insan bu kadın hem çalışıyor hem eve bakıyor hem çocuğuna bakıyor. Yemek yapıp temizliyor insaf diyorum artık. Benim huyumdur yaptığın iyiliği hiç dile getirmeyeceksin yoksa hiç bir önemi olmaz. Insan bu senin görevin derken kendi görevlerini niye hatirlamaz.
Neyse sırada ben oğlumun altını değiştirirken niye 2. Çocuğumuz oluyorki dedim. Çocuk bu ses de çıkaracak aglayacakta. Bana kızdı bu çocuğun başına bir şey gelirse ben sana sorarım. Ne yapayım gelirse gelir kısmeti varsa yaşar dedim.
Benim gibi çocuk delisi insan artık çocuk oluyor diye hayiflaniyor. Yalnızlık insanı ne olumsuz duygulara sevk ediyor maalesef.
Sabah uyandirmadim kahvaltı vermedim. Yüzüne bakmadım. Telin sesine uyandı. Apar topar gitti.
Bu kadar geç yaşımda öğrendiğim acı tecrübe erkeğe merhamet etmeyeceksin. Gözünü işten güçten alamayacak. Isteklerini karşılayabilmek gece gündüz çalışacak. Iste o zaman değerin olur.
dün annemim doğum günüydü görüntülü konuşalım dedim
Canım o çocuğu ister ama iş bakmaya geldiğinde zora gelmez. Güya diğeri dogunca büyüğe o bakacakmis çokta belli yapacağı.Ruveyda allah yardimcin olsun.
acaba dolaba eli falan sıkışır diye mi siniri geldi ki bilemedim simdi.
bu erkekler niye boyle boyundan buyuk konusur ki?
Esin sesten uykudan rahatsiz olup annesine falan giderdi saniirm.ikincide ne yapacak huniyi takar basina.madem dayanamayacak 2. Cocugu niye istedi onu anlamiyorum.
sabir ve erkek ne kadar zitlar.
Iste annelere cennet bundan vaad ediliyor.
kendine guzel bir bakici bulmalisin canim 2. De cok zorlanirsin.tek basina yetisebilirsin 2 cocuga ama 2 cocuk + es zorlar seni.
Bu okul ne iyi oldu ya :))
Is yok batirma dokme yok.
Pitircigimla oyunlar gezmeler aman aman kem goze sis insallah.
nette baska bolumlere bile takildim cok iyi oluyormus :)
Benim tatil simdi basladi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?