canım erkekler maalesef bazen daha anlayışsız oluyorlar çocuklara karşı. eşim de bana kızar bazen çocuklarla alakalı daha müsamahakarım diye. ama onlar da robot değil ki napalım biraz da katlanmak gerek.
ikinci çocuktan sonra çook daha geniş oluyor insan bence belki eşin de olumlu yönde değişir
günaydın iyi haftalar herkeseSelam kızlar, annemle olan sorunlardan dolayı keyfim yok bu aralar.
Sadece kızlarımın odasını sildim, eşyalarını yerleştirdim. Doğuma kadar ufak tefek eksikleri tamamlarım inşallah.
sağol canım. pembeden ziyade kırmızı severim. 100 lira fazla olsun, kırmızı olsun derler ya öyle :)günaydın iyi haftalar herkese
grill çok güzel olmuş odanız eşyalarınız kıyafetler yerleşmiş bakıyorumda kırmızı sevgisi var annemizin :) bende kırmızı severim pempeden çok elim kırmızıya gider kızda alıştı kırmızıları seviyor:) kızlar güle güle kullasın eşyalarını
hayırlı olsun canım eşyalar gelmiş yerleşmiş çok hoş görünüyor güle gülen kullansın prensesler:)Selam kızlar, annemle olan sorunlardan dolayı keyfim yok bu aralar.
Sadece kızlarımın odasını sildim, eşyalarını yerleştirdim. Doğuma kadar ufak tefek eksikleri tamamlarım inşallah.
Allah gönlüne göre vermiş canım sıfırı görmek seni hiç bu kadar sevindirmemiştir, hayırlısı olsun hakkında, ben 3 çocuğum olsun isterim ama 2. den sonra bakalım halen bu fikrimde kalacakmıyım :)günaydın hanımlar;
hafta sonum çok stresli geçti. adetim 1 hafta geçmişti. kist var ona bağladım çok umursamadım başta.
sonra hala olmayınca bi test vardı evde yapayım dedim. önce hiç bi şey çıkmadı. bi kaç saat sonra çook silik bi çizgi çıkmaz mı. hiç ihtimal de vermiyorum olabileceğine ama kurt düştü içime. paniklemeye başladım hastaneye gittik kan tahlili yaptırmaya. 1 saat sonra çıkacak sonuç dediler. ama ömrümden ömür gitti sanki. bi yandan yok diyorum bişey çıkmayacak bi yandan ya varsa diye düşünüp duruyorum. neyse aldım sonucu koskoca bir 0.0 değerini gördüm çok şükür.
okurken korkuttun beni de gerçi güzel olur 3. çocuk ama çalışan bir annesin çok zorlardı seni 3 çocukgünaydın hanımlar;
hafta sonum çok stresli geçti. adetim 1 hafta geçmişti. kist var ona bağladım çok umursamadım başta.
sonra hala olmayınca bi test vardı evde yapayım dedim. önce hiç bi şey çıkmadı. bi kaç saat sonra çook silik bi çizgi çıkmaz mı. hiç ihtimal de vermiyorum olabileceğine ama kurt düştü içime. paniklemeye başladım hastaneye gittik kan tahlili yaptırmaya. 1 saat sonra çıkacak sonuç dediler. ama ömrümden ömür gitti sanki. bi yandan yok diyorum bişey çıkmayacak bi yandan ya varsa diye düşünüp duruyorum. neyse aldım sonucu koskoca bir 0.0 değerini gördüm çok şükür.
:) aynen 100 lira fazla olsun kırmızı olsun benim de hep kırmızıya gidiyor elim artık başka renkler alayım diyorum mor pembe falan güzel birşeyler bulursam alayım ama yok neyse belki kışlıklarda bulabilirim geçen kış sonu indirimden bu kış için bazı kıyafetler aldım 1 yaşına kadar hızlı geliştiler 9 aylıkken 1 - 1,5 yaş kıyafetleri giyince öyle gider iri bir çocuk diye 2-3 yaş kıyafetleri aldım şimdi onlar kocaman kaldı elimde 1 yaşından sonra meğer büyüme yavaşlıyormuşsağol canım. pembeden ziyade kırmızı severim. 100 lira fazla olsun, kırmızı olsun derler ya öyle :)
voltajım çok şükür işleri hafiflettim, haftasonu temizlik yaptık eşimle öyle camı kapı sil olayına da girmedim ama akşam çok bel bacak ağrım vardı benim en zayıf olan yerim buralarım sanırım,Ycl sen nasilsin canim nasil gidiyor hafiflettin mi islerini?
Ben hastaligimi yeni atlatiyorum desem yeridir.bugun sesim daha incelmis sukur.
En kotu kismi da oksuruge cevirdi.beynim firlayacak sanki gece kac defa uyandim oksurugume
Aman sakin hastalanmayin.
hayırlı olsun canım eşyalar gelmiş yerleşmiş çok hoş görünüyor güle gülen kullansın prensesler:)
Allah gönlüne göre vermiş canım sıfırı görmek seni hiç bu kadar sevindirmemiştir, hayırlısı olsun hakkında, ben 3 çocuğum olsun isterim ama 2. den sonra bakalım halen bu fikrimde kalacakmıyım :)
okurken korkuttun beni de gerçi güzel olur 3. çocuk ama çalışan bir annesin çok zorlardı seni 3 çocuk
muayene oldun mu neden hastalanmamışsın birşey dediler mi canım
:)
Selam kızlar.
BoO_ yu mu gordum ne :)
grill allah yardimcin olsun.son gunlerde zorladi seni bayagi.ama senin dedigin olur kiyamaz :)
Dmt gecmis olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?