Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Insallah dediğin gibi olsun. Bakalım benim işim zor

Zahide Yetiş evleniyor programda reyting uğruna özelin bu kadar ön plana çıkarmak herkesin harcı değil.
Benim Kocam evlenmekten vazgecerdi gene böyle merasim istemez

Kizlar nasilsiniz?
Nasil gidiyor?

Benim bebisim kopek disinin birini cikardi digerinin ucu belirdi.usttekilerde kabarik suan.

cok cingene bugunlerde.birsey isterken n'olur der gibi basini yana egiyor.ya da yaramazligini yakalarsak dilini cikarip basini egip "he he" der gibi salliyor:)

Selam kızlar, annemle olan sorunlardan dolayı keyfim yok bu aralar.
Sadece kızlarımın odasını sildim, eşyalarını yerleştirdim. Doğuma kadar ufak tefek eksikleri tamamlarım inşallah.

Eklentiler

• IMG_20140920_145850.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20140920_145822.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 90
Gule gule kullanin grill.

annen sonradan yine mi kirildi?
acaba bu tavirlarindan artik yoruldugunu filan mi soylesen ki?

Benim aklima sey geliyor,
2.cocuk olacak sevginde bolunme olacak ona ilgin azalacak mi diye dusunuyor ki?bilemedim simdi.

herseyin hayirlisi bakalim.ben de dun anneme biraz trip attim.ne desem ne konuşsak babama naklen yayin.bir de babana soyledim diye detayi var ki deliriyorum.7-8 defa dedim babama soyleme veya anlatma diye.dun yine bir mesele var kardesimle ilgili basladi babana deyim de vs.artik cidden kusecegim sana dedim.
sanki o kadar icli dislilar.

geri uzuldum ama dert ettim sabah aradim.
Oyle boyle alisacak iste :))

Sağol voltajcım.
Anlaşamadığımız bazı mevzular vardı, yine de her sabahki gibi aradım hatrını sormak için, 2 gün üstüste açmadı telini. Teyzemle kızkardeşime aratıp diyor ki, dediklerimi kabul etsin,her şeyde inat edecekse gelmesin, gitmesin. Sözde torununa çok düşkündü, anlamıyorum bu kadar bencilliği.

Sadece kızlarımın odasını sildim, eşyalarını yerleştirdim. Doğuma kadar ufak tefek eksikleri tamamlarım inşallah.
günaydın iyi haftalar herkese

grill çok güzel olmuş odanız eşyalarınız kıyafetler yerleşmiş bakıyorumda kırmızı sevgisi var annemizin :) bende kırmızı severim pempeden çok elim kırmızıya gider kızda alıştı kırmızıları seviyor:) kızlar güle güle kullasın eşyalarını

günaydın hanımlar;
hafta sonum çok stresli geçti. adetim 1 hafta geçmişti. kist var ona bağladım çok umursamadım başta.
sonra hala olmayınca bi test vardı evde yapayım dedim. önce hiç bi şey çıkmadı. bi kaç saat sonra çook silik bi çizgi çıkmaz mı. hiç ihtimal de vermiyorum olabileceğine ama kurt düştü içime. paniklemeye başladım hastaneye gittik kan tahlili yaptırmaya. 1 saat sonra çıkacak sonuç dediler. ama ömrümden ömür gitti sanki. bi yandan yok diyorum bişey çıkmayacak bi yandan ya varsa diye düşünüp duruyorum. neyse aldım sonucu koskoca bir 0.0 değerini gördüm çok şükür.

sağol canım. pembeden ziyade kırmızı severim. 100 lira fazla olsun, kırmızı olsun derler ya öyle :)

hayırlı olsun canım eşyalar gelmiş yerleşmiş çok hoş görünüyor güle gülen kullansın prensesler:)
Allah gönlüne göre vermiş canım sıfırı görmek seni hiç bu kadar sevindirmemiştir, hayırlısı olsun hakkında, ben 3 çocuğum olsun isterim ama 2. den sonra bakalım halen bu fikrimde kalacakmıyım :)

okurken korkuttun beni de gerçi güzel olur 3. çocuk ama çalışan bir annesin çok zorlardı seni 3 çocuk
muayene oldun mu neden hastalanmamışsın birşey dediler mi canım
sağol canım. pembeden ziyade kırmızı severim. 100 lira fazla olsun, kırmızı olsun derler ya öyle :)
:) aynen 100 lira fazla olsun kırmızı olsun benim de hep kırmızıya gidiyor elim artık başka renkler alayım diyorum mor pembe falan güzel birşeyler bulursam alayım ama yok neyse belki kışlıklarda bulabilirim geçen kış sonu indirimden bu kış için bazı kıyafetler aldım 1 yaşına kadar hızlı geliştiler 9 aylıkken 1 - 1,5 yaş kıyafetleri giyince öyle gider iri bir çocuk diye 2-3 yaş kıyafetleri aldım şimdi onlar kocaman kaldı elimde 1 yaşından sonra meğer büyüme yavaşlıyormuş neyse lcw den almıştım etiketleri üzerinde olduğu için umarım değişim yaptırabilirim

lcw ürünleri 2 yıl garantiliymiş bir şubedeki kasa görevlisi söylerken duydum güzel bir uygulama üründe sorun yaşandığı zaman sorunsuz değiştiriyorlar gerçi böyle bir alışkanlık bende oluşmamış aman deyip geçiyorum ama bu büyük aldığım giysiler için bu yöntemi kullanacağım :)

Selam kızlar.

BoO_ yu mu gordum ne :)

grill allah yardimcin olsun.son gunlerde zorladi seni bayagi.ama senin dedigin olur kiyamaz :)

Dmt gecmis olsun...

Ycl sen nasilsin canim nasil gidiyor hafiflettin mi islerini?

Ben hastaligimi yeni atlatiyorum desem yeridir.bugun sesim daha incelmis sukur.
En kotu kismi da oksuruge cevirdi.beynim firlayacak sanki gece kac defa uyandim oksurugume

Aman sakin hastalanmayin.

voltajım çok şükür işleri hafiflettim, haftasonu temizlik yaptık eşimle öyle camı kapı sil olayına da girmedim ama akşam çok bel bacak ağrım vardı benim en zayıf olan yerim buralarım sanırım,
sanada çok geçmiş olsun canım öksürüğe çevirmesi çok fena olmuş, tekrar doktora gittinmi

sağol canım gerçekten çok korktum. eşim sedef hastası bu sebepten kullandığı ağır bir iğne var. bu iğneyi kullanırken çocuk sahibi olmaması gerektiği konusunda uyarıyor hep doktoru. açıkçası en korktuğum yönü buydu bi çocuk daha fikrinden ziyade. insanoğlu enteresan varlık ikincide bi çocuğa daha nasıl bakarım diye korkarken bu sefer ya iğne den zarar gördüyse diye düşünüyordum.

okurken korkuttun beni de gerçi güzel olur 3. çocuk ama çalışan bir annesin çok zorlardı seni 3 çocuk
muayene oldun mu neden hastalanmamışsın birşey dediler mi canım

:)

evet canım istemiyor değilim ama o cesareti de göremiyorum kendimde. yalnız ve çalışan bir anne olarak hele de ikisi de küçük çocukların onlara daha büyük haksızlık olur gibi geliyor. Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah
yok c anım muayene olmadım acil doktoru hiç sallamadı. baktı geçti sonuçlara. yarın gideceğim kadın doğum doktoruna. sağ yumurtalıkta kist var diye doğum kontrol hapına başlatmıştı üç ay önce. şu sıralar kontrole gitmem gerekiyordu zaten. yarın Enes'in aşısı var ondan sonra da doktora gideceğim inşallah

Selam kızlar.

BoO_ yu mu gordum ne :)

grill allah yardimcin olsun.son gunlerde zorladi seni bayagi.ama senin dedigin olur kiyamaz :)

Dmt gecmis olsun...

sağol voltajcım büyük bir şok yaşadım ama geçti şükür şimdilik.
sana da çok geçmiş olsun

Selam kızlar
Nasılsınız. Ben hasta oldum Lâkin yatacak durumum yok. Okulda program değişti çok şükür 4 güne sigdirmislar. Voltaj cuma boş canım

Dmt o beklemeyi bilirim ben adetimden 9 gün geçtikten sonra yapmıştım testi koca iki kırmızı çizgiyi görünce iş işten geçtiğini anladım
Sen düşüncede çok haklısın sağlık durumu çok önemli

Grill odaniz süper olmuş. Güle güle kullansın kizceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…