Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

günaydın herkese
voltajcım dün farketmemişim yazını bugün bakarken göredüm köpek dişleri bizde de zorluyor azılar böyle olmadı hadi gözünüz aydın patlatmış senin kız darısı başımıza hafta sonu ateş yaptı diş gece ılık banyo yaptırdım sonra çıplak yatırdım öyle 1 saatte indi ateşi artık tecrübe kazanmaya başladım hiç telaş falan yapmadım evde birde tek başımaydım yani afferim kendime :)

selam hanımlar nasılsınız??
bizim bugün 18 ay aşımız var. gece pek uyuyamadı hafif soğuk algınlığı var, burnu tıkandı baya öksürük falan, inşallah ateş falan olmaz

Geçmiş olsun canım
Programın süper olmuş. Haftanın 3 günü bebişlerle boğuşacaksın :)
Cinsiyet ne zaman belli olacak sizin?

Günaydın canım
Daha bu dişler dökülecek yeniden çıkacak, oy oy oy
Mümkün olsa da onların ağrısı bize gelse, onlara birşey olmasa
İçim gidiyor her dişte

selam hanımlar nasılsınız??
bizim bugün 18 ay aşımız var. gece pek uyuyamadı hafif soğuk algınlığı var, burnu tıkandı baya öksürük falan, inşallah ateş falan olmaz

Ben tamamen unutmuştum 18 ay aşısını, bayramdan sonrada bizimki
İnşallah damladır bu
Soğuk algınlığı varken yaptırma derim aşısını, bir kaç gün bekle, toparlanınca götürürsün

Selam kizlar.

ycl kolay gelsin canim bosver isi gucu yuzeysel yap simdilik dogumda derinlemesine yapmak icin alirsin bir bayan.
2.dogumdaki bel agrisi yoruyor insani.dogumdan sonra ikisine de bakarken hissedersin.dogumda hem vucut kendini yeniliyor hem de yoruluyor.
bana ikinci dogumum harika geldi kendimi sahane hissettim.cook kolay bir dogumdu ve bir de huzur verdi bana.
Tek kötü yani bebisim kuvozde kalmisti.
ank. Dan istanbula tasinmistim 34. Haftaya girdiğinde dogdu kuzum benim.yipratici seyler.cok yordum kendimi cok.

aaumut zencefil degil miydi kiz zerdecal da mi iyi geliyormus?
Bende liptonun kis cayini aldim demlik.posetti. icinde zencefil adacayi tarcin karanfil roybos anason rezene varmis.bal katip ictim.
ilk uc bitkiden nefret ederim roybos ne bilmiyorum.ama tadinda hic keskinlik yoktu sevdim.poset caylari sevmiyorum ama ne yapalim.

dmt o şoku ve sonrasini iyi bilirim.
istenen gebelikte bile pozifi gorunce insanin dili bogazina akiyor.acabalar donup duruyor kafada.benim kizlarin da testleri silik cikti ama oglumun ki cok belirgin cikmisti.3 - 5 dk sonra netlesti.gecersiz demislerdi ama gecerliymis :)
Sen kana baktirmissin en kesin sonuc almissin.
hakkinda hayirlisi olsun bakalim.
senin buyuk kacli?

Birde dmt hastaysa asini erteler asm.hastayken yapmıyorlar genelde. Cok gecmis olsun.

Zapzup cok saskinim ama cok kolay cikardi kopekleri.
azilarda anami aglatti 40 gundemi cikti ne yapti gozum portledi artik.

tecrube kazanmissindir canim.artik birbirinizi iyice tanidiniz.aferini gec helal olsunu kazandin.

bugun ablayi biz biraktik okula donuste de süper markete girdik.aldik sattik o ara kızıma papatya yap boz aldim. +18 diyor ama evdekileri andiriyor biraz daha zor yapar sanirim.
posete tek koyduk eve gelince bagajin onune hemen durdu aldi elinde yerlere sure sure boyu kadar:)
Ben de cuzdanimi cantama degil o posete koymustum.asansorde gordu onu poseti yere birakti koseye gecti ardini dondu bas önde kustu bana hamfendü.

tamam tamam hadi aliyorum dedim ı ıhhh diyor ama yan gozle de bakiyor aliyor muyum diye :))
Naz nazz artistlik boyunu gecmis.

ben zerdaçal diye biliyorum ama içtiğin çay sana iyi geldiyse gerisi önemli değil.

Maşallah diyelim minik hanıma
Nazını yerim onun, küsmeyi ne zaman öğrendi
Sen bütün gün sırtında taşıyorsun, hatun bir cüzdan taşıdı diye tirip yapsın

Iyi geldimi bilmiyorum aaumut.tek bildigim dumduz taş gibi bir gobegim oldu.her oksurukte sıkıldı birakildi baklavam bile olmuş olabilir:))

Ablasindan goruyor.bazisi da kendi tripleri.
cuzdanimi tasidi diye degil de hani o poseti sahiplendim sandi.
az evvel de kek vardi ufalamis koridora beni cagirdi hiiii munee munee diyor.
evde bir o bir ben variz.ben dokmedim onun da haberi yok

Hasta olasım geldi birden ama benim bu göbeği yinede eritmez.
Bu yaşta bu kadar naz, büyüdüklerinde yandık.

Dün eşim pasta alıp gelmiş, yere örtü serdim pastayı bütün bütün koydum ortaya. Kızım hemen koşup oturdu önüne.
Ellerini bir daldırdı pastaya, o parmakları bir yalaması vardı nasıl keyiflendi. O suratı görmek için bir daha yapabilirim.

dmt ; çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

voltajım; derinlemesine temizlik için annemler yardıma gelir doğumda, bayan alma gibi durum bizim evde sözkonusu değil maalesef eşim karşı.
inşallah canım banada 2. doğum iyi gelir, sen neden erken doğum yaptın merak ettim
3 numaranın nazınada bittim çok bilmişler ya maşallah onlara

aaumut; kıvırcığımın o halini yerim ben nasılda eğlenmiştir:)

Ben tamamen unutmuştum 18 ay aşısını, bayramdan sonrada bizimki
İnşallah damladır bu
Soğuk algınlığı varken yaptırma derim aşısını, bir kaç gün bekle, toparlanınca götürürsün
dün sabah sağlık ocağını aradım. ateş yoksa getir dedi hemşire. öğleden sonra götürdüm ama bin pişman oldum uykusu vardı biraz da halsizlik. başımıza gelmeyen kalmadı. ama aşıyla alakalı tek sıkıntı ateş 38 e çıktı. hafif sıcaktı bütün akşam onun dışında bi sıkıntı olmadı. tek sorun hastalığın nazı. deli gibi ağlamalar kucağımdan inmek istememeler falan. gece eşimde yoktu mahvettiler ikisi bir beni. bi de sabah okula, bakıcıya hazırlama süreci vardı ki en sonunda oturup ağlayacaktım sinirimden. bi an önce iyileşse çok iyi olacak.
benim de daha önceki ikisinde silik çıkmıştı ama adetten önce yapmıştım bunda adetten 1 hafta sonra yaptım çok net çıkması lazım ya da hiç çıkmaması. silik çizgi ne alaka oldum. yaşadığım şoku kolay kolay unutamam herhalde. neyseki kan testi direkt sıfır çıktı.
büyük oğlum 2011 ağustos doğumlu.
Birde dmt hastaysa asini erteler asm.hastayken yapmıyorlar genelde. Cok gecmis olsun.
sağol canım asm sorun olmaz ateşli değilse getir yapalım dediler. ben de sadece bir aşı bir ağızdan damla sanıyordum ki iki koldan bi ağızdan aşı yaptılar. kuzu zaten istediği yere götürmedim diye ağlamaya başlamıştı bi de üstüne aşıyla kıyameti kopardı.
vay yaramaz vay. çok şeker oldular artık yaa sevimli zamanlar başladı.
dmt ; çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
sağol canım

günaydın hanımlar. nasılsınız?
ben evlenip anne olana kadar hep hayatım ne kadar sıkıcı derdim. ki çocuklardan sonra 180 derece değişti her şey.
her gün yeni bir atraksiyon yaşıyoruz. dünün atraksiyonu Enes arabada kilitli kaldı.
herhalde hiç bu kadar korkmadım hayatımda.
bakıcıdan aldım aşıya götürmek için ağlayıp duruyordu arabanın anahtarını aldı elimden oynuyordu. ön kapıyı açık bırakıyım diye düşünürken unutmuşum. enesi koltuğa bağladım dalgınlıkla kapıyı bi kapattım ki tam o saniyede enes elindeki anahtarla kapıları kilitledi. çantam yedek anahtarım telefon hep arabada.
koştum bakıcıyı ve eşini çağırdım ama dizlerim titriyor. konuşamıyorum panikten. enese anlatmaya çalışıyoruz açma düğmesine bassın diye hep kilitlemeye basıyor tık tık ediyor. benim zaten hiç umudum yok mümkün değil açamaz diyorum ki aslında kapının kilidini de açabiliyor ama o an aklım gitti sanki. derken tık diye bi ses kapıları açtı sıpa.
benim ömrümden ömür gitti ama tabi. o 5 dk belki 5 saat gibi geçti yaa.
benim bi anlık hatam işte çok daha dikkatli olmalıydım (

baklava sahibi oldun hastalık sayesinde ha ooo kıskandırma bizi hasta olur baklava yaparız sonra :) allah korusun tabi
hasta olmamak en güzeli

ayy şahane eğlenmiştir foto çekip ölümsüzleştirmişsindir demi böyle anlar kaçırılmaz :)

okurken ben bile soğuk terler döktüm bir anne için çok fena bir durum araba da kilitli kalan çocuk ama aferin oğluna kapıları açmış neyseki artık büyüdüler de komutları biraz daha iyi anlıyorlar gelmiş geçmiş olsun

Ayy demet allahim korumus (
cok tirstim ya
o an ki dehsetini tahmin edebiliyorum.

Ben de her defa o koltuga baglarken aklim karisiyor canta ,anahtar ,çocuklar .
hersey geliyor aklima panik atak oldum resmen.iste kilit isinden korkuma on kapiyi acik birakiyorum.cantamla anahtari koysam biri gelip alacak gibi geliyor.cocuklar girip oturmayinca ben koltuga kucugu baglarken oteki taraftan birini alacaklar gibi geliyor.ya da biri bana kut diye çarpacak gibi.
binince her biri bir taraftan cam mi acacaklar kapi mi acacaklar herseyde tetikteyim.

benim kucukte ablayla abisi inince okula cok agliyor.kendi de gitmek istiyor onlarla.artik bir yer var okuldan donerken oraya girip park ediyorum emip hirsi gecince eve geliyoruz.susuyor mu? Hayir tabiki :)

seninkilerin duskunlugu benimkilere cok benziyor.herseyde bana sivanmalari benim de telleri kopartiyor.buyugun benimkinden 1 yas kucukmus.bu yil felaket degisir iyi olur rahatlatir seni.

Basin nasil bu arada?acaba adet olmadigin icin agriyor olabilir mi?ozellikle hap kullaniyorsan o cok yapiyormus.ark. var da adet doneminde migreni tutar hep.

oyy oyy allah yardimcin olsun.

Zapzup aaumut, hic iyi degilmis kizlar.sutlac olmasini tercih ederdim.kesintisiz kuru oksuruk var bir aya gecer ancak.nette gordum aksam bir de kahve yaptim icine bal kattim.ne kadar alakasiz ama tadi iyi oldu.biraz hafifletti sanki ama sabah yine basladi.oksure oksure istifra ettim diyenler cok hakliymis.
oksurerek konuşuyorum mesela . Her oksurukte bir hece.
artik cocuklar bile sıkıldı. Artik oksurme anne diyorlar da ah soz gecse.

Ycl tasinirken cok zorladim kendimi.
suyu bitmis.hemen aldilar kontrol diye gitmistim.dogurup geldim.8 aylik oldugundan cigeri tam gelismemis ve iltihaplandi.kuvozde serumlar igneler basinda bir fanus.burnunda hava.cok is yaptim tasinirken de tasininca da sadece kiz kardesim vardi yanimda.cok sıkışmış karnimda bacaklari mosmordu.8. Ay riskli umitli konusamam dedi dr.allahim kimselere vermesin cok zor.2013 nisan annelerinde anlatmistim buyuklerin dogumlarini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…