Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

evde klima mı kullanıyorsunuz? alerjik bir bünyeye sahip kişilerde klima çok rahatsızlık veriyor düzenli olarak klimanın bakımını yaptırmak veya kendimizde hava filtrelerini temizleyerek klimanın içeri vermiş olduğu havayı en azından biraz steril etmiş oluruz bende klimalı ortamlarda kışın duramıyorum boğazlarım kuruyor sesim kısılıyor işyerinde de buhar makinesini açıyorum birde olabildiğince klimayı kapalı tutuyorum

nane yağını aktardan alacaksın canım

yok canım klima kullanmıyoruz evde. ilaçlı buhar makinesiyle hava veriyoruz hastalandığında.

yok canım klima kullanmıyoruz evde. ilaçlı buhar makinesiyle hava veriyoruz hastalandığında.
anladım canım benim demek istediğim yazın serinlemek kışın ısınma amaçlı kullanıyor musunuz diye sormuştum buhar makinesi onu rahatlatır

Y ycl2012 canım alıntı yapmışım ama işler yoğunlaştı sana cevap veremedin çıktım rica ederim önemli değil canım aslında bakarsan çocuklar hareketliler devamlı ordan oraya koşturup duruyorlar terlemeleri normal sıcak bir şehirdesiniz yazı zor geçirdin şahitim buna sen klimayı kapatınca kızın uyanıyordu uykusundan demek ki sıcağı sevmeyecek annesi ama sen götür tahlil yaptır kafan rahat olsun antalyanın güzel güneşini değerlendir bol bol dışarı çıkın güneşlenin

doğru söylüyorsun canım sıcağı sevmiyor, güneşinden faydalanmaya çalışıyoruz inşallah şifa verir bizlerede :)

ben avatar resmini değiştirmek istiyorum yarım saatten fazladır yükleniyor görünüyor ama yok bi değişiklik nasıl yapcam

Dmt bana da hep oylesi denk gelir isim yolunda gitmedigi gibi birileriyle ugrasmak zorunda kalirim ,zit giderse bir de git derdini marko pasaya anlat.

her hastayi tabiki tutmasin ama cocuk icin istisna durum var.onlara verilen ozel giyisiler var kullansinlar.
kucuk bebek var karsilarinda ben bile film cekilirken oksurecekmisim gibi gelir keske tutsalar beni

Allahim sifa versin.

bak bu film konusunda cok guldugum hatta yarildigim birseyi anlatayim;
Efenim benim bir ahbabim var genc kiz suan.
gecen yil belinden dolayi hayatinda ilk defa film cektirmeye gidiyor.radyoloji uzm. Genc "Ustunuzde metal birsey kalmayacak sekilde soyunun"diyor.
bizim bu rezil anadan dogma cikiyor kendi kendine diyor ki"boyle sirtustu yatmayayim sedyeye pis olur goruntu yuz ustu yatayim"
uzman perdeyi acip aninda kapatmis
"70 yasinda ki hastalar da bile bu durumla karsilasmiyorum " demis.
Film cekilmis bizim ki pirr

ben avatar resmini değiştirmek istiyorum yarım saatten fazladır yükleniyor görünüyor ama yok bi değişiklik nasıl yapcam
Canim avatar a gelince gozat var pc den yukleyeceksen resmi sec yukler hemen ama resim boyutu uygun mu degil ki?
gecerli avatari kullan sekmesi isaretliyse ondan da degismiyor olabilir.onu bir dene.
Olmazsa ya cikip yeniden gir,yada linkini kopyalayip url kismina yapistir.

Kizlar hayirli cumalar.
yine in cin musabakasi masallah.

benim oglusum dun geldikten 1 saat sonra bir karin agrisina tutuldu .terler bulanti vs.
kizi okuldan aldik hemen acile goturdum.
o kadar sahane bir dr vardi ki sabrina hayran kaldim.kalabalikti biraz ve cok absurd sebeplerle gunduz gelmeyip aksam gelenle cosmus.

Hastaneye girince tirsti az igneler serumlar.
film tahlil vs derken okulda bu ara ark. Beraber aldigi eksi bir sakiz var.bizim zamanimizin sulugozu.
dokunmus o.ilac vermek istemedi.bol su alsin yemesin oyle seyleri vs.
eve geldik ama 2.5 saat surmustu isim.hemen sicak corba bol su.rahatladi epey.
yatmadan odevini de yaptik.sabah daha iyiydi sukur insallah baslamaz tekrar.
Evden yemekler meyveler koydum bakalim.

ben sabah dalgınlığıyla yanlış mı anlamışım acaba canım. bi de sabah sabah kriz vardı bizim evde. hastalıkları bi yandan, okula gitmem üstümü giymem tribi bi yandan, eşimle de bi güzel kavga ettik bugün kafam çorba gibi

huhuuuuu vay be radyoloji uzmanı bayram etmiştir günün fıkrası olmuştur sizin kız nasıl oluyorda bilmiyor garip
neyse geçmiş olsun kıza :)
geçmiş olsun sakız bozuk falansa ondan midesini bozmuş olabilir canım benim bu ders olur yemez artık annesi

olur böyle şeyler şekerim :)

voltaj çok güldüm yaa :))
şekerli sakızlarda bi madde var ya o ishal kusma falan yapıyormuş dr. söylemişti.

Gulun kizlar yoksa gecmiyor hayat hastalikla huzursuzlukla. ben hala guluyorum sazan ya
zapzup hic film cektirmemis demistim ya gormemis hic bilmiyor.
sagligin ayibi olmaz derlerdi bir de diyor :)))
Kendisi çok akilli ve uyaniktir ama dusmus tongaya.
Ben cok dalga gectim ya hâlâ gecerim.

Hayırlı cumalar kızlar,
Bugün kızlarımın eksikleri için alışverişe çıkacaktım, eşim olacak insan beni pişman etti dışarı çıkmadan. Gözlerim şişti ağlamaktan.
Zaten son günler gergin, heyecanlı geçiyor, anlayışsız insanlarla iyice kötü oluyor.
Yine de birazdan dışarı çıkacağım kafamı dağıtmak için. Alışveriş en iyi terapi ne de olsa.

hayırlı cumalar
canım benim stresin gerginliğin arttı tabi üzülme çık dışarı yap alışveriş tabi öncesinde derin derin nefes al ohh miss gibi havayı çek içine kafanı dağıt güzel ciciler al kızlara bizlere de foto paylaş :)

Grill bu ay safer ayinin felaketi gelmeden kocalarin dengesizlik ayi bence.
Bizde de ve kimle konussam ayni.

kendini yipratma,duygusalsin suan gerginlik heyeCan telas derken.biraz da ust uste geldi seninki annen bir taraftan esin bir taraftan .
kendine dikkat et canim gez dolas al sat.
esin de evde kalmaktan bikmis olmali faydasi olur mu bilmem ama pisman olur seni uzdugune.

Ycllllll
bak ben avatarimi degistim
Cok sevdigim birinden hediye geldi
voltajımm koptum gülmekten kızcağız sonra nasıl toparlanmıştır kimbilir:)

farkettimmm canımcım senin kuzular aydede üstünde:) ya ben elifim resmini eklicektim olmadı foto büyük geldi zaar

şu son günlerde senin heyecanın telaşın tavan yapmışken nolur biraz altta alsalar ama yok herkes senin gibi 9 aylık gebe sana anlayış gösterceklerine kendileride naz niyaz tiripden eksik kalmıyor. çık dışarı canım biraz hava al azrada sakin durur inşallah güzelce alışveriş yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…