evde klima mı kullanıyorsunuz? alerjik bir bünyeye sahip kişilerde klima çok rahatsızlık veriyor düzenli olarak klimanın bakımını yaptırmak veya kendimizde hava filtrelerini temizleyerek klimanın içeri vermiş olduğu havayı en azından biraz steril etmiş oluruz bende klimalı ortamlarda kışın duramıyorum boğazlarım kuruyor sesim kısılıyor işyerinde de buhar makinesini açıyorum birde olabildiğince klimayı kapalı tutuyorumröntgene gittik 2 tane stajyer var. dediler bana kollarını başının üstünde tut çocuğun. ben tuttum. öbürü de ayaklarını tutacak sanıyorum. ikisi bir bıraktı gitti. e tabi enes bi tepindi, yan dönmeye çalıştı o arada çektiler. bari çekmeseler de düzeltsek olacak. çıkmıştır dediler gönderdiler bu sefer çıkmayınca not bırakmışlar.
aşağı gittim iki kadın oturuyor dedim adam gibi tuttursalar da çocuk iki sefer radyasyon almasa ya da ayaklarını tutuverse birisi de çocuk iki sefer radyasyon almasa ne var. kadın cırladı: kendi çocuğumun iki sefer radyasyon aldığını düşünüyormuşum da onlar her hastayı tutsa ne kadar radyasyon alırmış. e tamam haklı olabilirsin ama o zaman işini adam gibi yapsın bana adamakıllı tuttursun çocuğu diye bende tersledim sorumlu adam hemen araya girdi hanımefendi tamam ben yardımcı olurum diye.
doğru düzgün bi pozisyonda tutunca mis gibi çekildi ama yazık değil mi bana da çocuğuma da. stajyere öğretiyorsan başında duracaksın göstereceksin. benim çocuğum deneme tahtası değil ki.
hava makinemiz var evde. geçen sene bronşiolit çok fazla geçirdi enes maalesef. tek iyi gelen şey buhar vermek olduğundan ilk seferinde almıştık hemen acile git gel olmasın diye. gerçekten de o kadar çok kullandık ki iyi ki almışız dedik.
hem daha hijyenik hem de evde rahatça kullanıyoruz. git gel olmuyor.
ay canım geçmiş olsun bende en çok çocuklardan korkuyorum. geçen de bi çocuk yola atlayıverdi eşim yavaş gidiyordu Allahtan. 4-5 yaşlarında bi kız çocuğu yola bakmadan dümdüz çıkıverdi. yanında da ne annesi vardı ne başka kimse. muhtemelen sokağa oyuna çıkmıştı. baya işlek ve tehlikeli bi yer nasıl bırakıyorlar çocuğu tek başına aklım almıyor.
sağol canım. yapacağım bende inşallah. geçen sene faydasını görmüştük. bi de enesin bronşiolit olduğundan ciğerler rahatladığında öksürüğü kesiliyor. yani tek çare soğuk buhar vermek. düzenli verince iki günde toparlıyor şükür.
ciğerler çok hassas maalesef. en ufak mikrobik bi durumda ya da soğuk algınlığında hemen ciğerleri etkiliyor.
nane yağını aktardan mı alacağım canım? bi fırsat bulup alamadım
canım arkadaşım çok teşekkür ederim araştırdığın için, dediğin gibi sıcaktan bunalıyor sanki, gece üstünü pek örtmez, saçları terliyor alnı terliyor uyuyana kadar terlemesi oluyor sonra ben siliyorum geçiyor gün içinde ön saçları uzun alnında saçlar toka taktırmadığı için oyun oynarken veya durduk yerede saçları alnı terliyor ondan tedirgin oldum, en son 9. ayında tahlil yaptırmıştık demiri düşüktü, ilaç kullanmadım belki yine yaptırırım tahlil
yok canım klima kullanmıyoruz evde. ilaçlı buhar makinesiyle hava veriyoruz hastalandığında.evde klima mı kullanıyorsunuz? alerjik bir bünyeye sahip kişilerde klima çok rahatsızlık veriyor düzenli olarak klimanın bakımını yaptırmak veya kendimizde hava filtrelerini temizleyerek klimanın içeri vermiş olduğu havayı en azından biraz steril etmiş oluruz bende klimalı ortamlarda kışın duramıyorum boğazlarım kuruyor sesim kısılıyor işyerinde de buhar makinesini açıyorum birde olabildiğince klimayı kapalı tutuyorum
nane yağını aktardan alacaksın canım
anladım canım benim demek istediğim yazın serinlemek kışın ısınma amaçlı kullanıyor musunuz diye sormuştum buhar makinesi onu rahatlatıryok canım klima kullanmıyoruz evde. ilaçlı buhar makinesiyle hava veriyoruz hastalandığında.
anladım canım benim demek istediğim yazın serinlemek kışın ısınma amaçlı kullanıyor musunuz diye sormuştum buhar makinesi onu rahatlatır
Y ycl2012 canım alıntı yapmışım ama işler yoğunlaştı sana cevap veremedin çıktım rica ederim önemli değil canım aslında bakarsan çocuklar hareketliler devamlı ordan oraya koşturup duruyorlar terlemeleri normal sıcak bir şehirdesiniz yazı zor geçirdin şahitim buna sen klimayı kapatınca kızın uyanıyordu uykusundan demek ki sıcağı sevmeyecek annesi ama sen götür tahlil yaptır kafan rahat olsun antalyanın güzel güneşini değerlendir bol bol dışarı çıkın güneşlenin
Canim avatar a gelince gozat var pc den yukleyeceksen resmi sec yukler hemen ama resim boyutu uygun mu degil ki?ben avatar resmini değiştirmek istiyorum yarım saatten fazladır yükleniyor görünüyor ama yok bi değişiklik nasıl yapcam
ben sabah dalgınlığıyla yanlış mı anlamışım acaba canım. bi de sabah sabah kriz vardı bizim evde. hastalıkları bi yandan, okula gitmem üstümü giymem tribi bi yandan, eşimle de bi güzel kavga ettik bugün kafam çorba gibianladım canım benim demek istediğim yazın serinlemek kışın ısınma amaçlı kullanıyor musunuz diye sormuştum buhar makinesi onu rahatlatır
Y ycl2012 canım alıntı yapmışım ama işler yoğunlaştı sana cevap veremedin çıktım rica ederim önemli değil canım aslında bakarsan çocuklar hareketliler devamlı ordan oraya koşturup duruyorlar terlemeleri normal sıcak bir şehirdesiniz yazı zor geçirdin şahitim buna sen klimayı kapatınca kızın uyanıyordu uykusundan demek ki sıcağı sevmeyecek annesi ama sen götür tahlil yaptır kafan rahat olsun antalyanın güzel güneşini değerlendir bol bol dışarı çıkın güneşlenin
huhuuuuu vay be radyoloji uzmanı bayram etmiştir günün fıkrası olmuştur sizin kız nasıl oluyorda bilmiyor garipDmt bana da hep oylesi denk gelir isim yolunda gitmedigi gibi birileriyle ugrasmak zorunda kalirim ,zit giderse bir de git derdini marko pasaya anlat.
her hastayi tabiki tutmasin ama cocuk icin istisna durum var.onlara verilen ozel giyisiler var kullansinlar.
kucuk bebek var karsilarinda ben bile film cekilirken oksurecekmisim gibi gelir keske tutsalar beni
Allahim sifa versin.
bak bu film konusunda cok guldugum hatta yarildigim birseyi anlatayim;
Efenim benim bir ahbabim var genc kiz suan.
gecen yil belinden dolayi hayatinda ilk defa film cektirmeye gidiyor.radyoloji uzm. Genc "Ustunuzde metal birsey kalmayacak sekilde soyunun"diyor.
bizim bu rezil anadan dogma cikiyor kendi kendine diyor ki"boyle sirtustu yatmayayimsedyeye pis olur goruntu yuz ustu yatayim"
uzman perdeyi acip aninda kapatmis
"70 yasinda ki hastalar da bile bu durumla karsilasmiyorum " demis.
Film cekilmis bizim ki pirr
geçmiş olsun sakız bozuk falansa ondan midesini bozmuş olabilir canım benim bu ders olur yemez artık annesiKizlar hayirli cumalar.
yine in cin musabakasi masallah.
benim oglusum dun geldikten 1 saat sonra bir karin agrisina tutuldu .terler bulanti vs.
kizi okuldan aldik hemen acile goturdum.
o kadar sahane bir dr vardi ki sabrina hayran kaldim.kalabalikti biraz ve cok absurd sebeplerle gunduz gelmeyip aksam gelenle cosmus.
Hastaneye girince tirsti az igneler serumlar.
film tahlil vs derken okulda bu ara ark. Beraber aldigi eksi bir sakiz var.bizim zamanimizin sulugozu.
dokunmus o.ilac vermek istemedi.bol su alsin yemesin oyle seyleri vs.
eve geldik ama 2.5 saat surmustu isim.hemen sicak corba bol su.rahatladi epey.
yatmadan odevini de yaptik.sabah daha iyiydi sukur insallah baslamaz tekrar.
Evden yemekler meyveler koydum bakalim.
olur böyle şeyler şekerim :)ben sabah dalgınlığıyla yanlış mı anlamışım acaba canım. bi de sabah sabah kriz vardı bizim evde. hastalıkları bi yandan, okula gitmem üstümü giymem tribi bi yandan, eşimle de bi güzel kavga ettik bugün kafam çorba gibi
hayırlı cumalarHayırlı cumalar kızlar,
Bugün kızlarımın eksikleri için alışverişe çıkacaktım, eşim olacak insan beni pişman etti dışarı çıkmadan. Gözlerim şişti ağlamaktan.
Zaten son günler gergin, heyecanlı geçiyor, anlayışsız insanlarla iyice kötü oluyor.
Yine de birazdan dışarı çıkacağım kafamı dağıtmak için. Alışveriş en iyi terapi ne de olsa.
voltajımm koptum gülmekten kızcağız sonra nasıl toparlanmıştır kimbilir:)Ycllllll
bak ben avatarimi degistim
Cok sevdigim birinden hediye geldi
Hayırlı cumalar kızlar,
Bugün kızlarımın eksikleri için alışverişe çıkacaktım, eşim olacak insan beni pişman etti dışarı çıkmadan. Gözlerim şişti ağlamaktan.
Zaten son günler gergin, heyecanlı geçiyor, anlayışsız insanlarla iyice kötü oluyor.
Yine de birazdan dışarı çıkacağım kafamı dağıtmak için. Alışveriş en iyi terapi ne de olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?