hehe üçüncü de oğlan olursa halim ne olur diye düşünüyorum şahsen :)İnşallah üçüncü kız olur :)
Güle güle giysin yaramazlar bayramlıklarını
Erkek çocuklar içinde çok hoş espirili badiler var. Babalı-oğullu takımlarda çok hoşuma gidiyor.
selam kızlar bugün sabah kalktım boğazlarımda hafif bir tahriş hissettim ılık su içtim işe geldim bogazlarım kötüleşti burnum akıyor hapşurma üşüme öff hasta oldum vücudum kırılıyor resmen uyumak istiyorum ama ne mümkün iş iş iş sizle nasılsınız bakalımYuksek_Voltaj iyileştin mii canım sen nasıl oldun ? eşin iş için gidiyor herhalde uzun süre mi gelmeyecek
dmt_ senin paşalar ne büyümüş ya hele ufasklık abiye yaklaşmış geçecek gibi neredeyse maşallah ikisinede
Y ycl2012 sanada merhaba canım nasılsın
geçmiş olsun kızına, lena bence bugün kesin götür ishal ihmale gelmez hemen tahlil yaptır neden kaynakladığından emin ol ishal uzun sürdüğü zaman tehlikeli bir rahatsızlık kilo ve sıvı kaybı çok olurSelam kızlar nasılsınız.bu kk ya cepten girilmiyor tam birsey yazıcam reklama basıyorum
Kızım 2 haftadir ishaldoktora götürdük ilaç verdi ise yaramadı artık korkmaya başladım hiç bu kadar uzun sürmemisti hastane çok uzak tahlil de yaptıramadim yarın da gecmezse yaptıricam onunla uğraşıyorum.
Bende de yüzümde egzama çıktı zaten elimde de vardı Kasinip duruyorum((stresten oldu hep. Burdaki yakın arkadaşım sattı beni başkalarıyla gezip tozuyor hep ona taktım kafayı olan yine bana oldu. Bana türkiyeden 5 kiloluk kargo getirtirken Canım lar cicimler işi bitince lena da kim.kizim hasta oldu bir geçmiş olsun bile demedi.nefret ediyorum çıkarcı insanlardan.sildim attım artık bende Allah bildiği gibi yapsın. ..
Zapzup geçmiş olsun canım hava değişimi tam hastalık durumlari
Öptüm hepinizi.
maşallah miniğine az günün kaldı allah sağlıkla kucağına almayı nasip edecek işallahselam kızlar. kızımdan ancak fırsat buluyorum.
hastalara çok geçmiş olsun, hasret çekenlere mevlam yardım etsin.
ben de dün kontrole gittim. miniğim 2,850 gr olmuş, 15 ekim inşallah sezaryen tarihim.
kızlarımın odasında halı eksikti, onu aldım, doğum çantamı hazırladım, her şey tamam gibi inşallah :)
zapzup çekimlerim kötü ama idare ediver lütfen. son aldıklarım :)
En az 10 gun gelmeyecek .
is icin gidiyor.ben de ucuyle ev okullar ders vs derken yoklugunu aramam pekSayili gun sayilir.
Yanima can yoldasi bulmaz da insallah ,bana yardimdan cok kulfet oluyor cunku.
Selam kızlar nasılsınız.bu kk ya cepten girilmiyor tam birsey yazıcam reklama basıyorum
Kızım 2 haftadir ishaldoktora götürdük ilaç verdi ise yaramadı artık korkmaya başladım hiç bu kadar uzun sürmemisti hastane çok uzak tahlil de yaptıramadim yarın da gecmezse yaptıricam onunla uğraşıyorum.
Bende de yüzümde egzama çıktı zaten elimde de vardı Kasinip duruyorum((stresten oldu hep. Burdaki yakın arkadaşım sattı beni başkalarıyla gezip tozuyor hep ona taktım kafayı olan yine bana oldu. Bana türkiyeden 5 kiloluk kargo getirtirken Canım lar cicimler işi bitince lena da kim.kizim hasta oldu bir geçmiş olsun bile demedi.nefret ediyorum çıkarcı insanlardan.sildim attım artık bende Allah bildiği gibi yapsın. ..
Zapzup geçmiş olsun canım hava değişimi tam hastalık durumlari
Öptüm hepinizi.
Annesine gitme planları vardı ama ne yaptı bilmiyorum.Gunaydin ,
Kizlar dertsiz nerde?
yapıyoırum canım anneme turp siparişi verdim turpu oyup bal koyacaktım ama sabah yaptığım b ir karışım çok iyi geldi suyu ısıttım içine 1 tatlı kaşığı pekmez , biraz karabiber ve limon sıktım otobüste boğazım kurudukça içtim inanılmaz iyi geldi annem de balla zencefil karıştırdı bir kaşıkda onu yedim boğazlar düzeldi ama vücudum kırılıyor üşüyorum ona çare bulamadım onun çaresi sanırım yatıp uyumak ve ter atmak işallah hemen geçer de kuzuma geçmez hastalıkZapzup sanada çok geçmiş olsun canım. Geçen voltaja verdiğin tarifleri uygulamaya başla hemen. Bayram tatili geliyor evde çocukların yanında olacağız. Hastalıkla geçmesin o iki günde
belki ordadir . Yine de haber verirdi herhalde.Annesine gitme planları vardı ama ne yaptı bilmiyorum.
Değişen pek bir şey yok, o iş güç hep sana bakıyordu zaten ama yinede 10 gün uzunmuş.
Ali ile Ayşenin kurbanlıklar hazır mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?