Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

kızlar az önce müdürlükte ayın personeli seçildi bu organizasyonu yapalı 2. ay, ilk ay pasif bi personel müdür değiştikten sonra verilen görevleri hep yaptı müdürde onu seçmişti, bu 2.ay olan seçimde herkes demokratik olarak personel ismi belirleyip kağıdı kapatıp tabağa koyduk ve ben seçildim saolsunlar bu halimle nasıl çalıştığımı görüyor müdürüm ve arkadaşlarımda bende mutlu oldum :)

tebrik ederim canım seni çok güzel moral sağlamıştır sana bu sıralar çok yoğun çalışıyordun başarılarının devamını dilerim :)

dmt_ demetcim maşallah yakışıklılara çok güzeller

Yuksek_Voltaj avatarına bayıldım harika

saolasın canım aynen öyle çok çalışıyorum bunun göründüğüne sevindim, geçen müdürlük bütçesi yapıyordum bitirdikten sonra ya dışarıdan bi hoca getirtmişlerdi müdürlüklere yardımcı olsun varsa değiştirilecek yer söylesin diye adam bizim müdürlüğe gelip şefe teşekkür etmiş gayet güzel yapılmış diye bunlar sevindiriyor insanı

Sağolun kızlar,
Eşim çok pişman oldu herhalde, 500 tl lik alışveriş yaptım, gıkı çıkmadı. Bir de yemek ısmarladı.
Ama hala sinirim var biraz, birkaç güne anca geçer.
Zapzupcum yıkanacaklar, ütülenecekler biterse inşallah eklerim.
Yclcim şeytan diyor çık git evden, arasın dursun.
Voltajcım sıkılıyorsa da benim suçum ne? Bazen gülüyorum halimize. Toplu taşımada her açıdan öncelikliyiz: hamile, çocuklu ve engelliyiz :)

Dmt maşallah yakışıklılara.

Kızlar hayırlı geceler
Pek ugrayamiyorum benim oglanin mız mızliği hiç bitmiyor. Okuldan geliyorum bacaklarima tutunuyor bir iş yapmak imkansiz. Yalnız oynamaz uyku dersen hak getire uykusuz çocuk mu olur derseniz bende var ve bu işimi baya zora sokuyor evi toplamam yemek yapmam akşam 8.30 oluyor
Sonra yemek bulaşık derken saat olmuş 10 ve bundan sonra sürecek en az bir saat uyutma melodisi. Burda en çok canımı sıkan çocuktan ziyade eşim olacak öküz. Çocuğun sesinden rahatsız oluyor al başka odaya götür. Kendisi tv ile yatıyor. Çocuk durmuyor yanına gidiyor bende de sinirler tavan yapıyor.
Neyse amaaan Allah sorduğunda razı değilim diyeceğim. Benim ondan manevi anlamda ümidimi kestim. Ondan bana koca olmaz bari ekonomik anlamda yükümu hafifletse.

Grill canım harca hiç acıma erkeklere onların ancak böyle canına okursun. Kizcelerin Güle güle kullansın

Ycl canım Tebrikler ama herşeyin hakkı ne ise o kadar çalış çok yıpratma kendini. bir müddet sonra herşeyi üstüne yüklerker ve kenara cekilirler. Ondan sonrada küçük bir eksiğin çıksa üstüne cullanirlar

Aynen rüveydacım, evde iki çanağın varsa birini kır derler, böylece erkek ihtiyaçlar bitmiyor diye çalışssın dursun.

günaydın kızlar iyi haftalar herkese sakin birgün sanırım benden başka kimsecikler yok :) bayram koşturmacaları başladı galiba buradaki sakinlikten onu anlıyorum ben hafta sonu bende kıza pantalon alayım dedim pembe renk bir pantalon bulamadım gerçi ince kot pantalondan başka birşey yok bayramda flaan bu havada çocuklar cıbıl cıbıl gezecekler herhalde neyse aramalara devam edip pantalon bulmama lazım hep kırmızı giydirdiğim kızıma mor ve pembe renklerşini giydirip değişiklik yapayım

günaydın güzel anneler;
teşekkür ederim kızlar benim yaramazlar bunlar işte. hiç yaramazlıktan çıkmıyor elleri.
hele küçük çok fena oldu Allah'tan büyüğümüz uslanmaya başladı da dengeleniyorlar :))
Y ycl2012 çok sevindim canım bravo sana.
R ruveyda12 boşver canım ikinci çocuktan sonra televizyonu falan zor görür eşin merak etme

Günaydın kızlar
Bizim yine ay sonu yoğunluğu başladı. Okuyorum ama pek yazmaya fırsat bulamıyorum ama gözüm üstünüzde
Dmt, çok geçmiş olsun büyük korku atlatmışsın. Allah böyle görünmez kazalardan korusun
Voltaj kıza hem güldüm hem üzüldüm. Ne mahçup olmuştur. Giymesi için önlük vermemişler demek, yine onların kabahati.
Ycl, tebrik ederim canım taktir görmek çok güzel tabi. Ama artık işleri biraz yavaşlatsan iyi olur.
Zapzup ben hafta sonu kadife tayt aldım kızıma bir kırmızı bir laciver. Bizimde herşeyimiz pembe ve mordu. Üstlerine güzel bayramlık olabilecek bir şey bulamadım. Zamanda kalmadı artık. Hafta içi bakamam zaten hafta sonu da bayram.

Gunaydin kizlar.
gecmise baktim hizlica.haftasonu kimsecikler gelmemis.

Ycl cok sevindim.allah basarilarini daim etsin tez zamanda kadro nasip etsin.

ruveyda allah yardimcin olsun canim.bu da bir imtihan iste.kalk şöyle yapta denmiyor ki.insallah bebek size huzur mutluluk getirir.

grill iyi yapmissin canim. Gule gule kullanin.ben de bugun sabah büyük kizi giydirirken yok süsü yok pusu ayy bir dunya sey.kiyafetlerden kisliklar biraz ufalmis.bir de benim ki cok kokos bilezikler kolyeler yuzukler aman .
kizi birakinca lc ye gittim minikle.kucuge bir tayt birde kazak aldim.buyuge neler neler aldim.geri de pisman oldum cok aldim diye ama kizim gorunce cok sevinecek bayilacagi seyler aldimm.
ogluma hic birsey almadim,zaten bunalır kiyafetten falan.dun almistik ona da bir iki parca denerken bile bayilacakti.

neyse,

Zapzup Oglum cok agri cekti ama sukur iyilesti haftasonu iyice toparladi.

aaumut sağol canım çocuk milletine hiç güven olmuyor gözünü dört açmak gerek ama işte yine de oluyor böyle şeyler.
benim oğluşların bayramlığını dayısı hediye almış sağolsun.
erkeklerinki standart zaten, amaa bi kızım olsa neler alırdım neler :)

kolay gelsin sana canım
ayy sorma heryerde kadife pantalon tayt falan benimde kadife alerjim var dokunamam dokunduğumda nefes alamıyorum çok fena oluyorum ondan bende üst aldım bizde de alt yok :) bir tane kot gibi görünen taytlardan aldım o kadar ama geçen kış sonu almıştım tayt onlar var yine de pantalon gerekiyor bakalım işallah bulacağım prensesime göre birşey
hafta sonu etek diktim kıza çok küçük olmasın dedim biraz giysin o da kocaman olmuş 2 sene sonra giyer artık şimdi giyince çok komik oluyor dün giydirdim üzerinde de yeleği vardı yaşlı teyzeler gibi oldu :))

kız olunca da beğenemiyorsun çok şey var ya beden büyük geliyor yada altı üstü yarım eksik kalıyor 2-3 yaşına gelsinler daha kolay giysi buluruz eminim

Güle güle giysin bayramlıklarını, hevesi varken giydirmek lazım
Bende baktım lc ye ama bayram haftası ya hiç yaşına göre birşey bulamadım. Beğendiklerim ya küçük ya büyük.
Sen nasıl oldun?

İnşallah üçüncü kız olur :)
Güle güle giysin yaramazlar bayramlıklarını
Erkek çocuklar içinde çok hoş espirili badiler var. Babalı-oğullu takımlarda çok hoşuma gidiyor.

Hep yerlerde geziniyor, sıcak tutsun diye kadife aldım bende, çokta yakıştı yaramazıma
Keşke o hali ile resmini çekseydin, birde gözlük takardın bizde görelim yaşlılığı nasıl olacak mercan hanımın :)

o haliyle yok ama üzerinde o kıyafet varken ayaklarında bebeğini sallarken ki fotosu var gönderirim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…