tebrik ederim canım seni çok güzel moral sağlamıştır sana bu sıralar çok yoğun çalışıyordun başarılarının devamını dilerim :)kızlar az önce müdürlükte ayın personeli seçildi bu organizasyonu yapalı 2. ay, ilk ay pasif bi personel müdür değiştikten sonra verilen görevleri hep yaptı müdürde onu seçmişti, bu 2.ay olan seçimde herkes demokratik olarak personel ismi belirleyip kağıdı kapatıp tabağa koyduk ve ben seçildim saolsunlar bu halimle nasıl çalıştığımı görüyor müdürüm ve arkadaşlarımda bende mutlu oldum :)
saolasın canım aynen öyle çok çalışıyorum bunun göründüğüne sevindim, geçen müdürlük bütçesi yapıyordum bitirdikten sonra ya dışarıdan bi hoca getirtmişlerdi müdürlüklere yardımcı olsun varsa değiştirilecek yer söylesin diye adam bizim müdürlüğe gelip şefe teşekkür etmiş gayet güzel yapılmış diye bunlar sevindiriyor insanıtebrik ederim canım seni çok güzel moral sağlamıştır sana bu sıralar çok yoğun çalışıyordun başarılarının devamını dilerim :)
dmt_ demetcim maşallah yakışıklılara çok güzeller
Yuksek_Voltaj avatarına bayıldım harika
kolay gelsin sana canımGünaydın kızlar
Bizim yine ay sonu yoğunluğu başladı. Okuyorum ama pek yazmaya fırsat bulamıyorum ama gözüm üstünüzde
Dmt, çok geçmiş olsun büyük korku atlatmışsın. Allah böyle görünmez kazalardan korusun
Voltaj kıza hem güldüm hem üzüldüm. Ne mahçup olmuştur. Giymesi için önlük vermemişler demek, yine onların kabahati.
Ycl, tebrik ederim canım taktir görmek çok güzel tabi. Ama artık işleri biraz yavaşlatsan iyi olur.
Zapzup ben hafta sonu kadife tayt aldım kızıma bir kırmızı bir laciver. Bizimde herşeyimiz pembe ve mordu. Üstlerine güzel bayramlık olabilecek bir şey bulamadım. Zamanda kalmadı artık. Hafta içi bakamam zaten hafta sonu da bayram.
kız olunca da beğenemiyorsun çok şey var ya beden büyük geliyor yada altı üstü yarım eksik kalıyor 2-3 yaşına gelsinler daha kolay giysi buluruz eminimaaumut sağol canım çocuk milletine hiç güven olmuyor gözünü dört açmak gerek ama işte yine de oluyor böyle şeyler.
benim oğluşların bayramlığını dayısı hediye almış sağolsun.
erkeklerinki standart zaten, amaa bi kızım olsa neler alırdım neler :)
Gunaydin kizlar.
gecmise baktim hizlica.haftasonu kimsecikler gelmemis.
Ycl cok sevindim.allah basarilarini daim etsin tez zamanda kadro nasip etsin.
ruveyda allah yardimcin olsun canim.bu da bir imtihan iste.kalk şöyle yapta denmiyor ki.insallah bebek size huzur mutluluk getirir.
grill iyi yapmissin canim. Gule gule kullanin.ben de bugun sabah büyük kizi giydirirken yok süsü yok pusu ayy bir dunya sey.kiyafetlerden kisliklar biraz ufalmis.bir de benim ki cok kokos bilezikler kolyeler yuzukler aman .
kizi birakinca lc ye gittim minikle.kucuge bir tayt birde kazak aldim.buyuge neler neler aldim.geri de pisman oldum cok aldim diye ama kizim gorunce cok sevinecek bayilacagi seyler aldimm.
ogluma hic birsey almadim,zaten bunalır kiyafetten falan.dun almistik ona da bir iki parca denerken bile bayilacakti.
neyse,
Zapzup Oglum cok agri cekti ama sukur iyilesti haftasonu iyice toparladi.
İnşallah üçüncü kız olur :)aaumut sağol canım çocuk milletine hiç güven olmuyor gözünü dört açmak gerek ama işte yine de oluyor böyle şeyler.
benim oğluşların bayramlığını dayısı hediye almış sağolsun.
erkeklerinki standart zaten, amaa bi kızım olsa neler alırdım neler :)
kolay gelsin sana canım
ayy sorma heryerde kadife pantalon tayt falan benimde kadife alerjim var dokunamam dokunduğumda nefes alamıyorum çok fena oluyorum ondan bende üst aldım bizde de alt yok :) bir tane kot gibi görünen taytlardan aldım o kadar ama geçen kış sonu almıştım tayt onlar var yine de pantalon gerekiyor bakalım işallah bulacağım prensesime göre birşey
hafta sonu etek diktim kıza çok küçük olmasın dedim biraz giysin o da kocaman olmuş 2 sene sonra giyer artık şimdi giyince çok komik oluyor dün giydirdim üzerinde de yeleği vardı yaşlı teyzeler gibi oldu :))
kız olunca da beğenemiyorsun çok şey var ya beden büyük geliyor yada altı üstü yarım eksik kalıyor 2-3 yaşına gelsinler daha kolay giysi buluruz eminim
o haliyle yok ama üzerinde o kıyafet varken ayaklarında bebeğini sallarken ki fotosu var gönderirim sanaHep yerlerde geziniyor, sıcak tutsun diye kadife aldım bende, çokta yakıştı yaramazıma
Keşke o hali ile resmini çekseydin, birde gözlük takardın bizde görelim yaşlılığı nasıl olacak mercan hanımın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?