- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Sağol canım. Durumlar aynı. Doğuma gelmeyecekmiş, kocamsız gidecekmişim ona. Anca teyzemle kardeşimle haber yolluyor, laf sokuyor, halimi sorduğu yok.Grill güle güle kullansın minikler yeni eşyalarını. Doğuma baya az kalmış.
Annenle aranızı düzelttiniz mi?
sağol canım tarif için şükür öksürük yok da halsizlik çok eve gidip yatasım var ama cuma yarım gün çalışılıyor cuma işe gelmemek için hadi sık dişini diyorum kendi kendime akşam eve gider ymek yer uzanırım gerçi ben yatınca mercan huysuzlanıyor başımdan ayrılmaz anne anne diye sesleniyor gözlerimi açtırıyor dün akşam ilaç verdi annem ilaç elimde duruyor babam da su getirdi sehpaya koymuş benimde gözler kapalı 2 dk da dalmışım mercan al su bardağını dök üzerime kendince su içiriyor bana :) akıllı bıdığım benim hasta biri oldumu başında durur iyileşsin diye beklerZapzup gecmis olsun canim ben atladim mi hatirlamiyorum gercekten kafam cok karisik.
gripsen kirginsan limonu iyice yika kabuguyla ye.cok direnc veriyor.
oksurugume benim evvel allah sonra kahve pisirdim turk kahvesi ama seker atmadan.az sicagi cikinca 2 tatli kaşığı iyi bir bal katip ictim.tadi normal kahve abartili tatli bile olmadi.Bogazim cigerim rahatladi.ben birde sigara kullandigimdan cigerlerim cikiyor sanmistim kesemesem de kirip ictim 5 yerine 1 ictim keske hic icemeseydim ama olmadi.cok su ic canim neme ihtiyacin var.
bu mevsimin hastaligi berbat ya allahim korusun.
allah yardımcın olsun canımSağol canım. Durumlar aynı. Doğuma gelmeyecekmiş, kocamsız gidecekmişim ona. Anca teyzemle kardeşimle haber yolluyor, laf sokuyor, halimi sorduğu yok.
Sağol voltaj, o kırmızı kabanı çok aradım, buldum neyse ki.
Sağol canım. Durumlar aynı. Doğuma gelmeyecekmiş, kocamsız gidecekmişim ona. Anca teyzemle kardeşimle haber yolluyor, laf sokuyor, halimi sorduğu yok.
Sağol voltaj, o kırmızı kabanı çok aradım, buldum neyse ki.
Merhaba kızlar nasılsınız?
Zapzup cok gecmis olsun canım acil şifalar diliyorum.
Grill cicileriniz cok guzel Allah saglikla,mutlulukla kullanmayi nasip etsin ins.Doguma az kalmış, zaman ne cabuk geçti,saglikla,hayirla gelsin kuzucuk ins.
Lena geçmiş olsun canim,mutlaka dr gotur.Muhtemelen virüs kapmistirGıda takviyesi vb.verirler.Gurbette insan arkadaşliga daha cok anlam yüklüyor, özen gösteriyor ama belliki o arkadasin farklı bir frekansta,görmüş, öğrenmiş oldun.
Voltajim simdiden Allah kavustursun,hayır ile gidip hayırla dönsün ins.Kardesin gelirse hem ona,hem sana moral olur,hasret giderirsiniz. ..
Dertsiz iyidir inşallah...
Aaumut canim bayramdan sonra yikatirsin halıları,dert etme.Bayram tatilinde mamalari daha özgür yersiniz hali silme derdi olmadan ; )
merhaba arkadaşlar
voltaj canım ara sıra takip ediyorum ama içimden bişey yazmak gelmiyor.ruhum fındık kabuğuna sıkışmış gibi sanki
aaumut evimdeyim canım bir yere gitmedim
hasta olanlara rabbim şifa versin...
lena geçmiş olsun benim oğlumda 2 hafta boyunca ishal gibiydi bu hafta 5 tane diş birden patladı ve ishali kesildi. belki o yüzden olabilir.
Evet zapzupcum,
Ablasından kalan çok, ablasının eksiği çok olunca ona aldık mecburen :)
günaydın sabah sabah ne güzel bir haber bu yanlız içime doğmuş ve doğru tahmin etmişim hatırlarsan kız olacak demiştim gerçi ikinci bebeklerin hepsi kız oldu :) kızları çoğalttık sağ salim kucağına al canım analı babalı büyüsünKızlar Merhaba fırsat bulup inşallah geçmişi okurum. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
Bu arada bebeğimin cinsiyeti kesinleşti. Kız geliyor kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?