Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Zapzup gecmis olsun canim ben atladim mi hatirlamiyorum gercekten kafam cok karisik.

gripsen kirginsan limonu iyice yika kabuguyla ye.cok direnc veriyor.
oksurugume benim evvel allah sonra kahve pisirdim turk kahvesi ama seker atmadan.az sicagi cikinca 2 tatli kaşığı iyi bir bal katip ictim.tadi normal kahve abartili tatli bile olmadi.Bogazim cigerim rahatladi.ben birde sigara kullandigimdan cigerlerim cikiyor sanmistim kesemesem de kirip ictim 5 yerine 1 ictim keske hic icemeseydim ama olmadi.cok su ic canim neme ihtiyacin var.
bu mevsimin hastaligi berbat ya allahim korusun.

Grill güle güle kullansın minikler yeni eşyalarını. Doğuma baya az kalmış.
Annenle aranızı düzelttiniz mi?
Sağol canım. Durumlar aynı. Doğuma gelmeyecekmiş, kocamsız gidecekmişim ona. Anca teyzemle kardeşimle haber yolluyor, laf sokuyor, halimi sorduğu yok.
Sağol voltaj, o kırmızı kabanı çok aradım, buldum neyse ki.

sağol canım tarif için şükür öksürük yok da halsizlik çok eve gidip yatasım var ama cuma yarım gün çalışılıyor cuma işe gelmemek için hadi sık dişini diyorum kendi kendime akşam eve gider ymek yer uzanırım gerçi ben yatınca mercan huysuzlanıyor başımdan ayrılmaz anne anne diye sesleniyor gözlerimi açtırıyor dün akşam ilaç verdi annem ilaç elimde duruyor babam da su getirdi sehpaya koymuş benimde gözler kapalı 2 dk da dalmışım mercan al su bardağını dök üzerime kendince su içiriyor bana :) akıllı bıdığım benim hasta biri oldumu başında durur iyileşsin diye bekler

limonu dün yedim enerji verir diye bugün de aldım yanıma yiyeyim biraz toparlamama yardımcı olsun

allah yardımcın olsun canım

kırmızı kabanın altına kırmızı rugan ayakkabılar şahane olur güle güle giysin kızlarınız biz bu kış mor bot ve mor mont giyeceğiz allah nasip ederse hafta sonu gönlüme göre mor ayakkabı buldum çok mutlu oldum kızım uykusuzdu huysuzluk yaptı biraz ama hallettim tek başıma bir daha herhalde alışverişe gitmem

Merhaba kızlar nasılsınız?

Zapzup cok gecmis olsun canım acil şifalar diliyorum.

Grill cicileriniz cok guzel Allah saglikla,mutlulukla kullanmayi nasip etsin ins.Doguma az kalmış, zaman ne cabuk geçti,saglikla,hayirla gelsin kuzucuk ins.

Lena geçmiş olsun canim,mutlaka dr gotur.Muhtemelen virüs kapmistir Gıda takviyesi vb.verirler.Gurbette insan arkadaşliga daha cok anlam yüklüyor, özen gösteriyor ama belliki o arkadasin farklı bir frekansta,görmüş, öğrenmiş oldun.

Voltajim simdiden Allah kavustursun,hayır ile gidip hayırla dönsün ins.Kardesin gelirse hem ona,hem sana moral olur,hasret giderirsiniz. ..

Dertsiz iyidir inşallah...

Aaumut canim bayramdan sonra yikatirsin halıları,dert etme.Bayram tatilinde mamalari daha özgür yersiniz hali silme derdi olmadan ; )

Kizlar takipteyim genelde ama bazen yazma firsatim olmuyor. Hepinizi kocaman öpüyorum. Kendinize ve minik kuslara iyi bakin♡

merhaba arkadaşlar

voltaj canım ara sıra takip ediyorum ama içimden bişey yazmak gelmiyor.ruhum fındık kabuğuna sıkışmış gibi sanki

aaumut evimdeyim canım bir yere gitmedim

hasta olanlara rabbim şifa versin...

lena geçmiş olsun benim oğlumda 2 hafta boyunca ishal gibiydi bu hafta 5 tane diş birden patladı ve ishali kesildi. belki o yüzden olabilir.

Darda kalmadan Hızır yetişmezmiş diye bir söz var ya, sen sıkma canını bir şekilde bitecek bu darlıkta
Eşin o zamana kadar ayaklanır, Azra ile ilgilenir.
Doğumdan önce bir kaç çeşit yemek yapıp dolaba koyarsın, 2-3 gün de hazırla geçer bir hafta.

Tabi herşey iş değil, insan sevdiklerini yanında istiyor ama olmayacaksa da çok zorlamanın anlamı yok.

Kadın aradı, yarın gelemeyecekmiş Cuma günü geleyim dedi. Mecburen tamam dedim de o günde ekmez inşallah.
Yoksa evi terk etmem gerekecek. Oturulacak hali kalmadı :)
O camları nasıl sileyim ben, korkuyorum yüksek (2. kat Voltaj duymasın )

Yeni bir il, yeni insanlar, yeni düzen...Alışmak zor tabi
Allah yardımcın olsun adı Dertsiz kendi Dertli arkadaşım
Bazen diyorum gurbette olsaydım ne yapardım diye, hayali bile zor. Allah yardımcınız olsun hepinizin.

Kızlar Merhaba fırsat bulup inşallah geçmişi okurum. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
Bu arada bebeğimin cinsiyeti kesinleşti. Kız geliyor kız.

Kızlar Merhaba fırsat bulup inşallah geçmişi okurum. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
Bu arada bebeğimin cinsiyeti kesinleşti. Kız geliyor kız.
günaydın sabah sabah ne güzel bir haber bu yanlız içime doğmuş ve doğru tahmin etmişim hatırlarsan kız olacak demiştim gerçi ikinci bebeklerin hepsi kız oldu :) kızları çoğalttık sağ salim kucağına al canım analı babalı büyüsün

Gunaydin
hayirli olsun ruveyda ben de bildimmm

Mergen

Dertsiz canim sikma canini gececek bugunler.
bayram arefesi falan boyle yogunlasiyor duygular.tanidik bildikte olmayinca eve kapanip kaliyorsun.biraz zaman sonra duzelir insallah.komsularindan kimse yok mu?

hayırlı sabahlar güzeller
ruveyda canım hayırlı olsun çok güzel bi haber bİ kızımız daha geliyor Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
dertsiz canım benim gurbette olmak çok zor annemden biliyorum, bayramda gidecekmisiniz bi yerlere
zapzup canım çook geçmiş olsun şimdi nasılsın
aaumut benimde halılarım çok kötü durumda ,bende pazar günü aradımda yetiştiremeyiz çok yoğunuz dedi almadılar bayramdan sonra artık vericem
grill güle güle kullanın canım aldıklarınızı bende pek bişey almadım küçüğe eliften kalanlarla idare edicez, elife yeni kıyafetler aldım, bu arada hayırlısıyla kucağına al kızını az kalmış banada 15 kasım gibi dedi sezeryanle olucak hayırlısı bakalım

herkese hayırlı bayramlar şimdiden

voltajıımmm unuttum seni kusura bakma Allah kavuştursun tez zamanda eşinle canım çocuklarla uğraşırken günler çabuk gelir geçer sayılı gün hem hayırla gidip gelsin eşin

aaumut canım bir şeyi 40 kere söylersen olur diye inanış var ya ben de o niyetle Dertsiz nickini aldım ama hiç azalmıyor maalesef.

voltaj canım burası bambaşka bir yer. komşuluk ilişkisi hiç yok.karşı komşumun üni. öğrencisi 2 oğlu 1 de lise öğrencisi oğlu var.
asansörden inince karşılaştık ilk defa bayan görmüşler sanki. her ne kadar anneleri iyi olsada evlerine girip çıkamam bakışlarından çok rahatsız oldum.
binada başka kim oturuyor onu bile bilmiyorum.

görüştüğüm bir ortam var ama o kadar sıkıcı ki anlatamam
konuşmalar hitap şekli saygıdeğer hanfendiciğim diye başlıyor
hepsi yapmacık kocalarının mevkiiyle ağız burun yamultan insanlar
daha ilk görüşmede benim çocuğumdan rahatsız oldular
eşinizi arayın gelip alsın dediler çocuğumun istenmediği yerde bende duramam
dışarı çıkıp eşimi aradım gel bizi al diye tamam sakin ol ben alayım sen otur dedi
koltukta mı oturdum çivi üstünde mi bilmiyorum.
görüşmeme gibi durum söz konusu değil mecburum gibi bişey yani
onun dışında 47 evli personelimiz var ve biri hariç kimse arayıpta napıyorsun demedi
öcüyüm sanki ben. eşim bayramda gelirler merak etme hazırlığını yap diyor
gelene kapım açık gelmeyende kendi bilir napayım

ycl canım bayramda burdayız ama bayram sonu iznimiz var annemlere de gidicez
iple çekiyorum desem yeri yani o kadar özledim ki...

bugün son iş günü yarından itibaren tatil hepinizin bayramı kutlu olsun ve çok güzel geçsin kızlar

Y ycl2012 daha iyiyim canım biraz halsizlik ve burun akıntısı var buna da şükür ilaçsız atlatacağım işallah

aydın kızlar, bugün kızımda yanımda. öğlene kadar işteyiz, sonra bayramlık bakmaya gideceğiz.
hepinize şimdiden mutlu bayramlar. kızımında arkadaşlarına çoook selamı var. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…