Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Kurban bayramımız mübarek olsun, sevdiklerinizle harika bir bayram geçirirsiniz inşallah kızlar :)

Günaydın hatunlar Nerdesiniz
Etlerle bogusma bitmedi galiba
Benim koca saolsun bu ay ilk defa maaş aldı. Onunlada kurban kesti daha doğrusu bağış yapmış. Dedim artık sirattan geçerken benide unutmazsin malum evi gecindirme derdimden fırsat bulamıyorum

merhaba arkadaşlar...
öyle üzgünüm ki...
her yerden sınıra asker gidiyor
benim eşim gitmeyecek belki ama personel hazırlandı her an gitmeyi bekliyor
şu an orada olupta kaç gündür eşlerinden haber alamayan insanlar var çok zor çok...
Rabbim hepsine yardım etsin.

Amin canim Rabbim tum bekleyen eslere analara sabir versin. Esim hakkari daglicada askerdi bilirim beklemenin sancisini...

Bu arada gecmis bayraminiz mubarek olsun. Hakkimizda hayirli olan gunler yasayalim insallah

D dertsiz Allah yardımcısı olsun hem askerlerimizin, hem ailelerinin. polisleri de gönderiyorlarmış bugün duydum. Rabbim feraha çıkarsın ülkemizi

Allah yardım etsin inşallah. Zor durum. Gene ülkeyi karıştırma içindeler. Sıkıysa gidip ışid savassalarya. Ekmek yedikleri tekneye sicma diye buna derim. Nankörler Allah yaptıklarını yanlarına birakmayacak inşallah.

Zapzup herzamanki okuzlugu yüzüne vurmayayim diyordum ama bazı sözleri zorla soylettiriyor. Bebek arabasının fişini bulmuş. Kopurdu bana ben ona. Öğrendi sonuçta hesap soracakti ama pahalıya patladı.

Günaydın kızlar,
Dün son kontroldü, nst de sancı çıkmadı yine. Nst ye bağlanana kadar kızım ortalığı yıktı, ne dr ne hemşireyi yanıma yaklaştırmadı, babasıyla dışarı gönderdim mecburen, haftaya çarşamba sezaryen olacağım ama kızımı nasıl sakinleştireceğiz, onu düşünüyorum.

Rüveyda hiç altta kalma, eşin haksız bence.

selam herkese:)

grill canım 1 haftan kalmış bende heyecanlandım, Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah kolay atlatırız bu dönemi, 39. haftandamı sezeryan olmuş olucaksın,

grill canım 1 haftan kalmış bende heyecanlandım, Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah kolay atlatırız bu dönemi, 39. haftandamı sezeryan olmuş olucaksın,
Selam canım,
39+3 te doğum yapmış olacağım inşallah. Doğumdan çok kızım düşündürüyo beni.

Zapzup herzamanki okuzlugu yüzüne vurmayayim diyordum ama bazı sözleri zorla soylettiriyor. Bebek arabasının fişini bulmuş. Kopurdu bana ben ona. Öğrendi sonuçta hesap soracakti ama pahalıya patladı.
anladım canım erekeklerin geninde var o durum boşver takma kafana istediğini aldın yaptın mı ohh keyfine bak

canım benim korkmuştur çocuklar bizleri hasta görünce korkuyor sana birşey oluyor sanıp ondan durmamıştır 1 hafta kaldı sağlıkla kucağına al bebeğini işallah uzun ömürlü, sağlıklı, saygılı bir evlat olsun işallah

seninde 54 gün kalmış sezeryan olacaksa 15 daha düş 40 gün bana çabuk geçti gibi geldi size nasıl geçti zaman tabi bilmiyorumda selametle doğumlarınızı yapın işallah allah hepinizin yardımcısı olsun

Selam canım,
39+3 te doğum yapmış olacağım inşallah. Doğumdan çok kızım düşündürüyo beni.
hastanede kalabalık olursunuz azrayı oyalarlar sen odaya çıkana kadar merak etme annesi,
benide düşündürüyor kardeşini gördüğünde ve evde ona karşı nasıl tepki vereceği, hayırlısı olsun hakkımızda yaşayıp görücez sanırım

aynen öyle zapzup bana çabuk geçti zaman, sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah, az kaldı canım 4 kasıma kadar çalışabilir raporu verdi, sonra sezeryan tarihini belirleyecek 15 kasım veya sonrası olabilir bakalım, elif 40. haftada sezeryanle doğdu normal olsun diye bekledik öyle olmadı bunuda 38+4 bebek tamamlamış oluyor herşeyini dedi ona göre gün verecek ben erken alsın istemiyorum sonrasında küvezde kalabilir diye, eltimin oğlunu 10 gün önce aldı doktoru 3 gün küvezde kaldı ondan korkuyorum anneyede bebeğede zor oldu, gerçi eltim genel anestezi oldu narkoz verdiklerinde doktorum daha gelmemişti bebek büyük ihtimal narkoz aldığı için nefes den yana zorlandı diye düşünüyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…