sağol canım, amin.canım benim korkmuştur çocuklar bizleri hasta görünce korkuyor sana birşey oluyor sanıp ondan durmamıştır 1 hafta kaldı sağlıkla kucağına al bebeğini işallah uzun ömürlü, sağlıklı, saygılı bir evlat olsun işallah
hastanede eşim ve ben olacağız sadece. eşim artık ne kadar oyalayabilirse. ah ah inşallah iyi anlaşırlar diye dua ediyorum :)hastanede kalabalık olursunuz azrayı oyalarlar sen odaya çıkana kadar merak etme annesi,
benide düşündürüyor kardeşini gördüğünde ve evde ona karşı nasıl tepki vereceği, hayırlısı olsun hakkımızda yaşayıp görücez sanırım
inşallah canım, Rabbim işimizi kolay eylesin. Allah eşine akıl fikir versin.Ycl, Grill kızlar az kaldı. Çocuklarla zor bende kara kara düşünüyorum. Sağlıkla kavusuruz inşallah
grill dogum olacakmis allah kolaylik versin.kizini evde birakma yaninda gelsin ben o hatayi yaptim hala icim acir.dogumdan cikinca gorur hem yaninda uyur.insallah is bilen birileri olur yaninda sinirini daha cok ziplatiyor yoksa.
sağol canım.grill ycl Rüveyda canlarım hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum benim kızım da 42. haftada sezaryen olmuştu daha fazla bekleyememiştik yani :))
voltajcım yazdıklarını okuyunca yoruldum ya halıları ser odaları vileda yap eşyaları da at bazaya tamam eşin de biraz yardım etsin.yani canına yazık ev işi çok beter insanı erken yaşlandırır.veya da nebiliyim kadın tut ama öylesi de insanın içine sinmiyor.birdaha üstünden geçiyorsun.artık çocuklar okuldayken yavaş yavaş yaparsın.
Kiz ruveyda sanki gezmeye gitmissin gibi nasil anlattin oyle.senin esin neden boyle yapiyor?derdi ne?cocuga karsi adamin tutumu cok kotu.yani yapan senin cocugun olabilecek birsey telafisi de var.ha olmasa bile ne bu celal?
Acaba isten dolayi mi boyle?
2. Cocukta ikisi de aglarken asagi atlamasa bari.
senin yerinde olsaymis topuklariniza sikardi herhalde.ben kazanip getirdim tum yuk bende diye b.kunu balta kesmezdi sanirim.
cok mu cabuk affediyorsun ondan mi ki?
Ana babaya mi guveniyor?
kacinci vukuati bu yazik ediyor herseye.
Allah yardimcin olsun insallah.
Nasıl tepki vetecegimi ben bile bilmiyorum artık. Allah'tan dileğim ya hayirla ıslah etsin yada ölsün diyorum. Eşim antidepresan ilaç kullanıyor. Dün bitmiş almamış. Aslında çocuğunu çok sever ama bunlarda ailece denge yok. Mikrop babası gözünün önünde annesini olduresiye dovmus. Insan ne yasarsa onuda yasatirmis. Birde nazar degdiginde çildirir ve ona gerçektende çok nazar değer.
2. Çocuktan sonra bilmiyorum ne olacak ama benim için artık çocuklarından önemli hiç bir şey yok.
Canim sen de onemlisin neden sadece cocuklar?
Esinle evliligin devam edecekse bir yola girmeli. iyi bir tedavi olmali.dogum zamaninda ne yapacagi belli olmaz.
kis kardesimin esinden bahsetmistim.o da kullaniyor ilaclari.aslinda yatmasi gerekiyor ama yatmiyor kontrole bile gitmiyor.
yani daha kapsamli bakilmali derinlere.benim de babam cok dovmustu annemi yanimizda.ha herkeste farkli etki birakir oda var.benim dedemle babaannem bile annemi hirpalardi yanimizda.bazen ben de derim cok ofkeliyim diye ama hic bir zaman esime cocuklarima zulmetmedim.
cok acima bence.kardesim de her zaman olum haberi duysa darisi benimkine der.
olene kadar bu zulme katlanmak.cok.zor.
oglun kucuk suan o yuzden birsey diyemiyor,yapamiyor.bunu unutma.
allah yardimcin olsun.
Dmt sıkma canını boşver ogluslarinla yalnızlığın tadını çıkar. Maşallah çok tatlı olmuşlar. Yazdığın yorumlar sayesinde artık 2. Çocuktan korkmuyorumkızlar eşim çarşamba günü memleketine gidecek. en az 1 hafta yok. çocuklarla bugüne kadar en fazla 3 gün yalnız kaldık. 1 hafta gözümde büyüyor resmen. özellikle sabah ikisini hazırlayıp, kendim hazırlanıp evden çıkması ve akşam koştur koştur ikisini alması.
hani mecburi bir iş için gidiyor olsa neyse de durduk yere başımıza iş çıkardı ona kızıyorum. babası ev yaptırdı onun işleri için gidiyor. ama baştan annesi bizim yanımıza gelecek eşim memlekete gidecek diye anlaşmıştık. şimdi babası bizim yemeğimizi kim yapacak burada bir sürü iş var annen gidemez demiş. benim sinirler tepeme çıktı bunu duyunca. ne kadar benciller yaa.
bu durum olunca eşime de kızdım. yalnızlık iyice gözümde büyüdü. içten içe çok doldum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?