benim büyük oglan öyleydi cnm uykusu gelince beşigine yatırır bırakıp giderdim 5 dk sonra baktıgımda uyumuştur ama halil eren yok beşikde salla ayakda salla anca uyuyorr
Ben her gece umutla yatıyorum, annelik bu olsa gerek. Bi gün olacak kiz inşallah..
Allah kolaylık versin canım, ben eylülde napicam bakalım. Az da kaldi..
Dun mart annelerinde gözüme çarptı, doğduğunda beri kucağa alistirmamis, besiginde kendi kendine uyutmus falan filan, her çocuk bir olmuyor demi. Bak bide senin ilk usluymus. Hani acemilik desen 3.de daha kolay olmasi lazım. Bazı bebekler uslu doguyo..
Dun mart annelerinde gözüme çarptı, doğduğunda beri kucağa alistirmamis, besiginde kendi kendine uyutmus falan filan, her çocuk bir olmuyor demi. Bak bide senin ilk usluymus. Hani acemilik desen 3.de daha kolay olmasi lazım. Bazı bebekler uslu doguyo..
Nasıl ve nerden yazdın Tomris hanıma? Bana da anlatsana belki bende girerim kampa. Gerçi bir ay oldu emmeyeliBen emzirme kampına başlıyorum :) dün gece tomris Hanım'a yazmıştım bugün önerilerini okudum ve az önce günlerdir ilk defa sütümü sağdım her göğüs 15 er dakika 2 şer damla geldi :) dünyalar benim şu an :) yeniden sigaraya başlamıştım bu hafta sonu kv dede olacağım için zaten içmeyeceğim süt sağmaya devam eşimlede paylaştım... Önümüzdeki hafta sonu anneme gideceğiz 1 hafta ordayız benim için muhteşem bir fırsat :) Pazartesi bütün işlerimi toparlıyorum ve salı itibari ilede tam kampa giriyorum hayırlısı bakalım :)
Göbek deliğindeki akıntıyı ihmal etme canım. Benim kızda olmadı ama kardeşimin 40 günlük bebeği var şuan onda olmuştu. İlaçla kurutuldu. İlaç işe yaramasaydı eğer yakılacakmış. Kepçe kulak konusunda bişey diyemeyeceğim sanırım biraz genetik çünkü benimde iki kızımın da kulakları küçük. Boyun pişiği bizde de vardı. Temizleyip krem sürdüm sürekli. Şimdi ara ara kontrol ediyorum. Ama o boynunu kaldırmak ölüm resmen. İnadına kaldırmıyor. Sürekli temizle ve pişik kremi sür bence düzelir.evet soracklarım var ne zamandan beri sorucmda unutuyom hep göbek deligimizden azda olsa hafif bi akıntı va bakıyorumda kuruyo böyle dk gittim bi 20 gün önce baktı toparlamış dedi bişei yok kadın başındn savurdu beniii iki yakıda kepce kulaklı olucaz sag kulak iki kat oluyo ne yapıyımda düzelsin bu cocuk büyünce kepce kulak diye dalga gececeklerr üç boynumuz süerkli pişk tahriş oluyoo kızarıklar hiç gecmiyo hergün siliyorum kremde sürüyorum nafilee
Ofpufya anlat cnm denemekten bisey cikmaz:) ya birde bisey dicemde tuhafiniza gitmedin ben hicbirzaman buyuk bir askla emzirmedim kendimi hep tuhaf hissettim..cnm biz memeyi birakali 1 ay oluyor fayda edermi? Kizimin sagligi icin denerim
Ofpufya anlat cnm denemekten bisey cikmaz:) ya birde bisey dicemde tuhafiniza gitmedin ben hicbirzaman buyuk bir askla emzirmedim kendimi hep tuhaf hissettim..cnm biz memeyi birakali 1 ay oluyor fayda edermi? Kizimin sagligi icin denerim
Nasıl ve nerden yazdın Tomris hanıma? Bana da anlatsana belki bende girerim kampa. Gerçi bir ay oldu emmeyeli
Göbek deliğindeki akıntıyı ihmal etme canım. Benim kızda olmadı ama kardeşimin 40 günlük bebeği var şuan onda olmuştu. İlaçla kurutuldu. İlaç işe yaramasaydı eğer yakılacakmış. Kepçe kulak konusunda bişey diyemeyeceğim sanırım biraz genetik çünkü benimde iki kızımın da kulakları küçük. Boyun pişiği bizde de vardı. Temizleyip krem sürdüm sürekli. Şimdi ara ara kontrol ediyorum. Ama o boynunu kaldırmak ölüm resmen. İnadına kaldırmıyor. Sürekli temizle ve pişik kremi sür bence düzelir.
cnm göbek içini temizliyip krem sürüyorum bi kac gün yok oluyo sonra bakıyorum böyle az bişe içinde kurumuş sans dkt gösterdigim zamanda temizdi bişe yokduu bizimkide boynunu kaldırmıyo kafasını yan edince öyle hal ediyoruz krem sürme işinii
Ben çok istedim emzirmeyi gözünün içine bakıyordum emsin diye ama emmedi bi türlü.
bebegim4242 Esra' ydı sanırım. Canım yaaa senin bebişin maşallah var diğer taraftan hatırladığım kadarıyla. Nasıl besliyorsun? Hangi mamayı kullanıyorsun?
Hı hı çağrışımYook kit=kot onu anladım, 2. Msjda "he kit" yazmisya, çağrışım yapti, yazmayaydim keşke, sabikam kabarık, inandiramamda
Ben çok düşündüm çok dedim.Son 1 saatte: ereni uyuttum, mutfagi topladım, makineyi çalıştırdım, sabahın köründe makineye attığım çamaşırları astım, bi kahve yanında ciss içtim, ereni yine uyuttum:)
Dogum izninde, öğlene kadar yatarken hiç bole olacagini düşünmemiştim
ya benimki öle diildi de oldu işte kolay bi bebekti koliği dışında 3 aylık olduğunda da daha da kolaylaştı ama işte 1 haftadır bölee..arkadaşım bi kere sallamadan çocuk büyüttü bebeği hasta bile olsa bozmadı uykusunu..uykusu gelince olduğu yere koyar kafasını pat 2dakika geçmeden uyuyakalır..bizim için hayal herhalde
Canım benimde oğlum öyle kendi halinde bir bebekti pasa mayası.ya ben de kucağa alıştırmadım güyaaaa..ayağımda da sallamıyorum dün denedim oyun sanıyo benim safım ama uyutmak da problem iştee..büyücekler teyzesii ama bizi de....
(null)
Ayrıca doğum ve sonrasındaki ilk 15 gün annem yanımdaydı gündüz yinede uyuyamıyordum annem sürekli hadi emzir zaten sütün yok dedikçe sinir oluyordum gece ise iyice uyku bastırıyordu uykumu bölüp emzirmek zor olsada deniyordum ama yeterince ısrarcı olmadım hiç baktım emmiyor hadi mama yapalım deyip kaçtım hep ahhh bugünkü aklım olsa sabaha kadar oturur emzirirdim sandımki süt hep azar azar da olsa gelmeye devam edecek bebeğim biberona alışmayacak vicdan azabım çok büyük neyse annem gitti kv geldi 1 hafta o sadece yemek yaptı ben yine uykusuz ayrıca birde huzursuz üstüne üstlük eşiminde benimde sinirimizi bozup gitti o bendeyken doğumdan sonra ilk sigaramı içtim neyse yalnız kaldık kızımla Antalya'da yaşıyorum sıcaklar başladı içim yanıyor arada bi bardak kadar olmasada kola içtim sonra arada sigara içmelerin devam etti bu seferde sütüme nikotin geçti gaz geçti diye çocuğumu emzirmekten sakındım kısacası benim emzirme sürecim SADECE BENİM HATALARIM ve BENCİLLİĞİM nedeniyle sona erdi şimdi düşünüyorum kızım bunları hakedecek hiçbirşeyi yapmadı o küçücük bir melek şimdiyse hatanın neresinden dönersem kardır diyorum ilk haftamızı hatırlıyorum ememiyor mama yiyor diye ağlıyordum ağlaya ağlaya eşimi gönderip pompa aldırdım o azmimi istiyorum şimdi evet bende seve seve emzirmedim ama bu bir bahane değil ateşi çıktığında,üşütüp üburnu tıkandığında emseydi belki şu olmazdı bu olmazdı diye düşünmekten bıktım içim içimi yiyor son şansım bu olursa olur olmazsada vicdan azabım ve başbaşayız ...,
Hı hı çağrışım
İnandık tamam tamam.
Ben çok düşündüm çok dedim.
Hatırladın mı
Canım benimde oğlum öyle kendi halinde bir bebekti pasa mayası.
Bir pisik birde dış çıkarma dısında gık duymadım.mutfaga ise koyulurdum gelirdim ki uyumuş :)
ACaba sen uykusu gelmeden mi uyutmaya çalışıyorsun ?
Uykusu gelse sarsıntı ve sallanmada uyku moduna girmez mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?