Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

benim büyük oglan öyleydi cnm uykusu gelince beşigine yatırır bırakıp giderdim 5 dk sonra baktıgımda uyumuştur ama halil eren yok beşikde salla ayakda salla anca uyuyorr

Dun mart annelerinde gözüme çarptı, doğduğunda beri kucağa alistirmamis, besiginde kendi kendine uyutmus falan filan, her çocuk bir olmuyor demi. Bak bide senin ilk usluymus. Hani acemilik desen 3.de daha kolay olmasi lazım. Bazı bebekler uslu doguyo..

öyle cnm ya hepsi cok farklı ilkinde hiç sıkıntı yaşamadım kabızlık dışında mamasını yer kilo desn iyi tosun gibi gül gibi büyüdü gitti hiç anlamdm bile ama diyerleri öyle olmuyo hamile kaldıgımda o umut ederdim onlarda hasan gibi olsunlarr hiç yormasınlar beni nerdeeee

ya ben de kucağa alıştırmadım güyaaaa..ayağımda da sallamıyorum dün denedim oyun sanıyo benim safım ama uyutmak da problem iştee..büyücekler teyzesii ama bizi de....

Ofpufya anlat cnm denemekten bisey cikmaz:) ya birde bisey dicemde tuhafiniza gitmedin ben hicbirzaman buyuk bir askla emzirmedim kendimi hep tuhaf hissettim..cnm biz memeyi birakali 1 ay oluyor fayda edermi? Kizimin sagligi icin denerim

Nasıl ve nerden yazdın Tomris hanıma? Bana da anlatsana belki bende girerim kampa. Gerçi bir ay oldu emmeyeli

Göbek deliğindeki akıntıyı ihmal etme canım. Benim kızda olmadı ama kardeşimin 40 günlük bebeği var şuan onda olmuştu. İlaçla kurutuldu. İlaç işe yaramasaydı eğer yakılacakmış. Kepçe kulak konusunda bişey diyemeyeceğim sanırım biraz genetik çünkü benimde iki kızımın da kulakları küçük. Boyun pişiği bizde de vardı. Temizleyip krem sürdüm sürekli. Şimdi ara ara kontrol ediyorum. Ama o boynunu kaldırmak ölüm resmen. İnadına kaldırmıyor. Sürekli temizle ve pişik kremi sür bence düzelir.

Ofpufya anlat cnm denemekten bisey cikmaz:) ya birde bisey dicemde tuhafiniza gitmedin ben hicbirzaman buyuk bir askla emzirmedim kendimi hep tuhaf hissettim..cnm biz memeyi birakali 1 ay oluyor fayda edermi? Kizimin sagligi icin denerim

Ben çok istedim emzirmeyi gözünün içine bakıyordum emsin diye ama emmedi bi türlü.

cnm bende öyledim ilk bebegimde hiç emzirmeyi sevmiyodum resmen işkence gibi geliyodu sütümde azdı bi sat faln emziriyordum cocuk biberona alışınca hemen bırktı sag biberonla ver dicem ama mamın tadını alınca anne sütünü almıyolar yaa

bebegim4242 Esra' ydı sanırım. Canım yaaa senin bebişin maşallah var diğer taraftan hatırladığım kadarıyla. Nasıl besliyorsun? Hangi mamayı kullanıyorsun?

Canım tuhaf hissetmen için bişey diyemem bende bazen bi çok konuda duygusal anlamda yetersiz buluyorum ama evham yaptığımı düşünüp silip atıyorum neyse konumuza dönelim öncelikle bu linkte yazıları bi oku alttaki yorumlarda yine ofpufya nick i ile tomris Hanım'a yazdıklarım ve onun bana önerileri var :) ben dün gece yatmadan önce sağdım günlerdir ilk defa gece çok yorgundum bu sabah itibari ile 2 saatte bir 15 er dk sağıyorum göğüslerimi boş vaktin varsa dinlen uyu elevit emzirdiğim dönemde biraz olsun sütümü arttırmıştı bu sabah yine içmeye başladım , humana süt arttırıcı çay içtim sürahiyi doldurup göz önüne koydum bol bol su şimdilik bu kadar :)

allah yardımcınız olsun emmeyende emmiyo ya ne etsende boşşş

Yook kit=kot onu anladım, 2. Msjda "he kit" yazmisya, çağrışım yapti, yazmayaydim keşke, sabikam kabarık, inandiramamda
Hı hı çağrışım
İnandık tamam tamam.
Ben çok düşündüm çok dedim.
Hatırladın mı

ya ben de kucağa alıştırmadım güyaaaa..ayağımda da sallamıyorum dün denedim oyun sanıyo benim safım ama uyutmak da problem iştee..büyücekler teyzesii ama bizi de....
Canım benimde oğlum öyle kendi halinde bir bebekti pasa mayası.
Bir pisik birde dış çıkarma dısında gık duymadım.mutfaga ise koyulurdum gelirdim ki uyumuş :)
ACaba sen uykusu gelmeden mi uyutmaya çalışıyorsun ?
Uykusu gelse sarsıntı ve sallanmada uyku moduna girmez mi ki?

Son düzenleme:
Ayrıca doğum ve sonrasındaki ilk 15 gün annem yanımdaydı gündüz yinede uyuyamıyordum annem sürekli hadi emzir zaten sütün yok dedikçe sinir oluyordum gece ise iyice uyku bastırıyordu uykumu bölüp emzirmek zor olsada deniyordum ama yeterince ısrarcı olmadım hiç baktım emmiyor hadi mama yapalım deyip kaçtım hep ahhh bugünkü aklım olsa sabaha kadar oturur emzirirdim sandımki süt hep azar azar da olsa gelmeye devam edecek bebeğim biberona alışmayacak vicdan azabım çok büyük neyse annem gitti kv geldi 1 hafta o sadece yemek yaptı ben yine uykusuz ayrıca birde huzursuz üstüne üstlük eşiminde benimde sinirimizi bozup gitti o bendeyken doğumdan sonra ilk sigaramı içtim neyse yalnız kaldık kızımla Antalya'da yaşıyorum sıcaklar başladı içim yanıyor arada bi bardak kadar olmasada kola içtim sonra arada sigara içmelerin devam etti bu seferde sütüme nikotin geçti gaz geçti diye çocuğumu emzirmekten sakındım kısacası benim emzirme sürecim SADECE BENİM HATALARIM ve BENCİLLİĞİM nedeniyle sona erdi şimdi düşünüyorum kızım bunları hakedecek hiçbirşeyi yapmadı o küçücük bir melek şimdiyse hatanın neresinden dönersem kardır diyorum ilk haftamızı hatırlıyorum ememiyor mama yiyor diye ağlıyordum ağlaya ağlaya eşimi gönderip pompa aldırdım o azmimi istiyorum şimdi evet bende seve seve emzirmedim ama bu bir bahane değil ateşi çıktığında,üşütüp üburnu tıkandığında emseydi belki şu olmazdı bu olmazdı diye düşünmekten bıktım içim içimi yiyor son şansım bu olursa olur olmazsada vicdan azabım ve başbaşayız ...,

Olan olmus cnm sende uzme kendini...bende ilk 2 gun hastanede hic mememi vermedim kizimida hic almadim hep bebek odasindaydisonra birgece gittim kizimi almaya kuveze koymuslar takip etme amacli icim ciz etti ogunden sonra hic yanimdan ayirmadim...eve geldik yanlizdim temizlikti ev isiydi vs...sonra kvlerle tartisma fln derke lohusaligimin icine ettiler resmen..esimle cok tartistik ilk haftalar..resmen herseyden sogumustum...mamayla kolay duzen otturtuk...simdi aradan 1 ay gecti tekrar memeye baslatsam mamayi kessem duzeni bozulacak..artik benim icin is isten gecti insallah ikinci bebekte..

valla uyku için belitriler gözleri ovuşturma, esneme diil mi?öle yapınca uyutuyorum zaten sinyali almazsam ağlamaya başlıo sıpacık.hiç sallamadım ben herhalde o yüzden akşam sallayınca oyun sandı.yüzünü kapatmayı da oyun yaptı zaten ben kapatıyorum o açıyo başını okşayınca uyuyo bizimki

OFPUFYA arkadaşım beni anlatmışsın.Benim sütüm öyle boldu ki,
Bebeğin doğduğu ilk haftalarda 1 saatliğine uyurdum bi uyanırdım ki sütüm akmış tişörtüm sırılsıklam...
Durum buyken ne akla hizmet mama verdim...verdikçe gitti sütüm...tabi ki stres de cabası oldu...

kızlar emzirmede stres çok önemli rol oynuyor. kv cadısı yüzünden eşimle tartıştık veee bir anda sütüm gidiverdi çok şükür sonra yedim içtim biraz olayları boş vermeye çalıştım düzeldi . şimdi sütüm gelsin diye de çok stres yapmayın yormayın üzmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…