öyle yapacağım zaten canım. eşim de en kısa zamanda işini bitirip dönecek. o da sıkıntılı durumdan ama yapacak bişey yok. hem bir kaç gün yalnızlık iyi gelir ona da kıymetimi anlar :)Dmt sıkma canını boşver ogluslarinla yalnızlığın tadını çıkar. Maşallah çok tatlı olmuşlar. Yazdığın yorumlar sayesinde artık 2. Çocuktan korkmuyorum
canım biliyorum evlat kaldırmadan olmuyor ama son zamanların dikkat et. mümkün olduğunca kaldırma. çok geçmiş olsunselam herkese
voltajım Allah yardımcın olsun iş yapmak gözümde çok büyüyor şuan hiç halim yok yapmam gereken çok iş var ama
grill canım Allah büyüktür kurban olduğum Rabbim seni bunaltmaz inşallah yar ve yardımcın olsun Allah
ruveyda canım belli zor bi insan eşin Rabbim ona merhamet versin senin ve çocuklarınızın kıymetini bilsin inşallah
bende pazar günü bahçede elifi kucağıma alayım dedim ki hep yapıyorum bunu kucağıma alırken sol kasığıma ve belime bi ağrı girdi şuan bi yerlere tutunup yürüyorum adım atamıyorum dün izin almıştım bu gün geldim artık işe yarın içinde ebe aradı elifin aşısı varmış yarın öğleden sonra için yine izin alıcam, çok fena durumdayım doktorumu aradım dicloron sürüyorum dün gece dayanamadım parol içtim aynen devam et dedi birde sıcak su torbası koyabilirsin dedi inşallah geçer çok zor durumdayım
aminnn sağol zapzupcum. evet Emre çok daha uyumlu abi olgunluğu var. ne alsa Enese de alır mutlaka düşünür. kardeşi elindekini bitirse kendininkinden verir. ama küçük tam bir canavar. inşallah ilerde de böyle sever sayarlar birbirlerini.selam kızlar günaydın
iş yerinde işlerim çok yoğun olduğu için anca yazdıklarınız okudum çıktım hep şimdi biraz daha sakinledi işler rahat rahat yazabilirim :)
Yuksek_Voltaj kolay gelsin canım ev yine ayaklanmış senin ama sen marifetli hatunsun ak pak yapar misler gibi oturur kahveni içer sefanı yaparsın
R ruveyda12 allah sabır versin sana ama iffet olurum sabırsız insanlara çocuk tabi ağlayacak ilgi isteyecek kırıp dökecek ölümden başka herşeye çare var bu dünyada ama erkekler bunu düşünmez senin için dua ediyorum eşin bir anda 180 derece değişsin ve mükemmel uyumlu sakin anlayışlı sabırlı bir eş ve baba olsun evlatlarını sevsin koruyup kollasın sen çok yumuşak huylu bir insana benziyorsun yüzünden bile anlaşılıyor eminim sabrının sonunda mükafatını göreceksin belki de bu ikinci bebek eşini değiştirecek olan melektir :)
B Began canım benim ya annenin yine inadım inad modu devam yani yine de şanslısın eşin sabırlı anlayışlı sana destek tamamen yanlız değilsin bir şekilde hallerdersiniz elif de babasıyla bu şekilde daha da yakınlaşır zaten artık 18 aylık oldular büyüdü minnoşlar söylediklerimizi anlıyor kendi kendine oyun oynuyorlar pozitif düşün herşey çok güzel olacak evinize yeni bir melek gelecek
dmt_ maşallahı var senin oğlanların zaten emre büyük olandı demi emre daha uyumlu belli abi olgunluğu var allah 2 kardeşin bağlarını birbirinden koparmasın aralarında sevgi saygı beraberlik bağı hep bulunsun
canım aman sende dikkat et. benim ikinci hamilelik zor geçti bu sebeplerden sen de koru kendini.Zapzup Allah razı olsun canım. Bi mukabil bende senin için aynı duygu ve düşünceleri paylaşıyorum. Inşallah dediğin gibi Kizcemiz doğunca daha iyi olacaktır.
Ycl aman dikkat et kendine sana söylüyorum ama bende ayniyim. 11 kg çocuğu kucağımda 5.kata zor çıkarıyorum. Şimdi boyleysem ilerleyen ayları düşünemiyorum.
Sağolun kızlar destekleriniz için ama değişen bir şey yok.
Bugün teyzem mesaj attı doğum yaptım mı diye merak etmiş. Yarın akşam inşallah dedim, annemi sordu, gelmeyecekmiş arayıp sormuyor ki dedim. Annem aradı kocama saydırdı yine, sonra bana bir ton laf, en son arama sorma, sildim seni dedi kapattı.
Yarın doğum var diye canımı sıkmamaya çalışıyorum. Yarın için dua edin lütfen.
Günaydın kızlar,
Heyecan ve endişe bir arada, akşam 7 de inşallah miniğim kucağımda olacak. İnşallah kolay, rahat bir doğum olur.
hadi hayırlısı canım ne kadar güzel bugün ikinci bebeğinide kucağına alacaksın allah sağlık uzun ömür versin bebeğineGünaydın kızlar,
Heyecan ve endişe bir arada, akşam 7 de inşallah miniğim kucağımda olacak. İnşallah kolay, rahat bir doğum olur.
sağol canım, inşallah çok gazım, sancım olmaz da hemen haber verebilirim. iki çocukla zor olsa da keyifli olduğunu anlatınca insan cesaretleniyor :)öyle yapacağım zaten canım. eşim de en kısa zamanda işini bitirip dönecek. o da sıkıntılı durumdan ama yapacak bişey yok. hem bir kaç gün yalnızlık iyi gelir ona da kıymetimi anlar :)
hiç korkma canım. işi çoksa da nimeti de çok inan bana. çok rahat olacak ilerde diyorlardı bana da yok diyordum şimdi anlıyorum yavaş yavaş. iyi ki böyle peşpeşe doğmuşlar benimkiler.
canım biliyorum evlat kaldırmadan olmuyor ama son zamanların dikkat et. mümkün olduğunca kaldırma. çok geçmiş olsun
aminnn sağol zapzupcum. evet Emre çok daha uyumlu abi olgunluğu var. ne alsa Enese de alır mutlaka düşünür. kardeşi elindekini bitirse kendininkinden verir. ama küçük tam bir canavar. inşallah ilerde de böyle sever sayarlar birbirlerini.
canım aman sende dikkat et. benim ikinci hamilelik zor geçti bu sebeplerden sen de koru kendini.
grill cim heyecanla bekliyorum bende bizi haberdar et olur mu. sağlıkla al kucağına inşallah.
hadi hayırlısı canım ne kadar güzel bugün ikinci bebeğinide kucağına alacaksın allah sağlık uzun ömür versin bebeğine
anneni takma ne yapacaksın demek ki huyu yapısı bu eşini sevmiyor galiba o yüzden çok çakışıyor seninle ama önemli olan senin eşinle çocuklarınla mutlu olman bak annen ama gün geliyor en gerekli anında olmayabiliyor siz çekirdek aile olarak birbirinize yetersiniz bizi habersiz bırakma bebişini çok görmek isterim ohh mis gibi bebek kokusu harika :)
Aaa bu aksam.Cok duygulandim kiz,Rabbim yardimcin olsun.Günaydın kızlar,
Sagol canim evet ama bende bittim.mutfaga nasil nerden baslasam bilemiyorum.birde salondaki koltuklar yikansaydi.Oy kıyamam, daha erken değil mi kulakları deldirmek için.
Çeker, eller...ben bir defa eşime takıldım telefonda kulaklarını deldirdim kızın dedim de nasıl kükredi anlatamam.
Yeni oda takımını güle güle kullan, herşey elden geçmiş oldu da birde çekene sormak lazım tabi.
Kız kardeşinin eşin gelene kadar yanında kalma şansı yok muydu? Hem sana yoldaş olurdu hemde yardım ederdi.
gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün. anasına babasına, vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah.İyi akşamlar hanımlar,
Klasik ağrılar dışında iyiyim şükür. Kızım 2.5 kg doğdu, sürekli emzirme uyutma halindeyim malum. Yanımda annem kaldı :)
Sağol canım.gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün. anasına babasına, vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah.
eski mesajlarını okudum akşamüstü çok üzülmüştüm ne yaptı acaba diye de düşünüyordum mesajını gördüm sevindim senin adına.
inşallah annenle de buzları eritirsiniz. annenin sana kıyamayacağını tahmin ediyordum
yok yere üzdü seni. neyse çok şükür şimdi yanında.
Azra ne yaptı onu da merak ettim?inşallah bir sıkıntı yoktur.
Canım çok sevindim maşallah kuzuna. Allah analı babalı büyütsün inşallah.İyi akşamlar hanımlar,
Klasik ağrılar dışında iyiyim şükür. Kızım 2.5 kg doğdu, sürekli emzirme uyutma halindeyim malum. Yanımda annem kaldı :)
ohh gözün aydın kızını kucağına aldın ayrıca annen de gelmiş son anda dayanamadı demek ki çok nazlı annen ama sana kıyamadı ne güzel azra esas babasıyla ne yaptı nasıl durdu onu merak ettim gelmiş geçmiş olsun o ağrıların dikişlerin de çabucak iiyileşsin canımİyi akşamlar hanımlar,
canım benim nasıl duygulandım annenin geldiğinede sevindim çok geçmiş olsun gözünüz aydın Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin analı babalı büyüsün inşallahİyi akşamlar hanımlar,
Gözün aydın canım, geçmiş olsunİyi akşamlar hanımlar,
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?