Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Günaydın kızlar,
Heyecan ve endişe bir arada, akşam 7 de inşallah miniğim kucağımda olacak. İnşallah kolay, rahat bir doğum olur.

Dmt sıkma canını boşver ogluslarinla yalnızlığın tadını çıkar. Maşallah çok tatlı olmuşlar. Yazdığın yorumlar sayesinde artık 2. Çocuktan korkmuyorum
öyle yapacağım zaten canım. eşim de en kısa zamanda işini bitirip dönecek. o da sıkıntılı durumdan ama yapacak bişey yok. hem bir kaç gün yalnızlık iyi gelir ona da kıymetimi anlar :)
hiç korkma canım. işi çoksa da nimeti de çok inan bana. çok rahat olacak ilerde diyorlardı bana da yok diyordum şimdi anlıyorum yavaş yavaş. iyi ki böyle peşpeşe doğmuşlar benimkiler.
canım biliyorum evlat kaldırmadan olmuyor ama son zamanların dikkat et. mümkün olduğunca kaldırma. çok geçmiş olsun
aminnn sağol zapzupcum. evet Emre çok daha uyumlu abi olgunluğu var. ne alsa Enese de alır mutlaka düşünür. kardeşi elindekini bitirse kendininkinden verir. ama küçük tam bir canavar. inşallah ilerde de böyle sever sayarlar birbirlerini.
canım aman sende dikkat et. benim ikinci hamilelik zor geçti bu sebeplerden sen de koru kendini.

Günaydın kızlar,
Heyecan ve endişe bir arada, akşam 7 de inşallah miniğim kucağımda olacak. İnşallah kolay, rahat bir doğum olur.

grill cim heyecanla bekliyorum bende bizi haberdar et olur mu. sağlıkla al kucağına inşallah.

Günaydın kızlar,
hadi hayırlısı canım ne kadar güzel bugün ikinci bebeğinide kucağına alacaksın allah sağlık uzun ömür versin bebeğine
anneni takma ne yapacaksın demek ki huyu yapısı bu eşini sevmiyor galiba o yüzden çok çakışıyor seninle ama önemli olan senin eşinle çocuklarınla mutlu olman bak annen ama gün geliyor en gerekli anında olmayabiliyor siz çekirdek aile olarak birbirinize yetersiniz bizi habersiz bırakma bebişini çok görmek isterim ohh mis gibi bebek kokusu harika :)

sağol canım, inşallah çok gazım, sancım olmaz da hemen haber verebilirim. iki çocukla zor olsa da keyifli olduğunu anlatınca insan cesaretleniyor :)

ycl bazen ben de kızımı yatırıp kaldırırken karnım acıyor ama mecburum bir yerde. babasını istemiyor hanım :) çok geçmiş olsun.

rüveydacım eşinin doktoru, hemşiresi ya da bakıcısı değilsin, bunu ona anlatmalısın bence. müşterek bir yuvada çocuk sahibi bireylersiniz. eğer evlatlarını düşünüyorsa kendisine yapılanı onlara yapmasın.

ayrıca benim geçmişim berbat deyip de kendisini öyle avutanlara sinir oluyorum. benim rahmetli babam da çok çekmiş ama o kimseye çektirmeyeceğim diye ahdettiği için ona göre davranmamış. dayak yemiş, dışlanmış, şiddete şahit olmuş, ne kadar kötü olduğunu bildiği için asla şiddete başvurmadı, kötü hissettiren ne varsa bize yaşatmadı. yani kendisini toplasın ve çocuklarının geleceği kendisine benzemesin. bence bunu aklına sokmasını sağla.

zapzupcum annemin inadı ve küsmesi meşhur da sürekli eşimi öne sürüp benimle ara bozmasını anlamıyorum. kızkardeşim, teyzem ara gelir diyorlar ama gelmez biliyorum. yine eşimi öne sürecek, iyice sinirlerimi bozacak. misal abim senelerdir annemi arayıp sormaz, telefonlarına çıkmaz, eve bile almaz, ama ben ondan bile kötü evlatmışım. sürekli geçmişten kötü anılar örnekleyip yerin dibine sokup çıkarmıyor. eşimden boşansam ancak o zaman mutlu olacak desem o da değil. zaten geçmişten bu yana anlaşmazlığımız çok ama 40 ıma dayanmışken sabrım azalıyor galiba artık.

fotoğrafa eşim izin vermiyor ama ufak bir kare koyarım belki, kısmet :)

voltajcım, bakalım nasıl bir gün geçireceğiz. dualarınız yeter :)

Günaydın kızlar,
Aaa bu aksam.Cok duygulandim kiz,Rabbim yardimcin olsun.

"Sirrim sultan Allah'im derde derman Allah'im gafil kulun dardadir senden imdat Allah'im. "
Icini cok rahatlatir.rabbim carcabuk toparlanmayi nasip etsin.yavrularinin basina carcabuk donersin insallah.

haber vermeye calis insallah.

Dunku msj yeni okudum grill annenin bugun ici alev alevdir.uzuntuden kizginliktan nerden vuracagini sasirmis ama keske son gunde yapmasaydi cunku cok pisman olacak.o sizi gecmez icinden.
eminim duzelir hersey de zaman gerek.

sen sag salim cik dogumdan toparlan o vakit daha kolay asilir sorunlar.

Selam kizlar.herkes iyi insallah.ben hâlâ ev isleriyle hasrolmus supurge yer bezi ve cam sile asik masuk hallerde devam ediyorum
neler attim neler.hic acimadan gum gum salladim.12 senedir icim curudu onlardan.

yarin oğlumun veli toplantisi var.ortanca 2 gundur hasta geniz akintisi var.dr a gorturdum ilaclar vs.
dun ecz. Ilac alirken bos durmayim dedim.minigin kulaklari yeniden deldirdim.
birine spreyi tam siktirmadi arkasina o hiraz acidi galiba yerlere yata yata agladi yarim saat.emip uyudu uyaninca iyilesmisti sukur.digerine tam sikildi hic ellemedi agrimadi o.

Esim gideli yarın 1 hafta oluyor. Sanirim hafta sonu veya en gec pztesi donecek.

Oy kıyamam, daha erken değil mi kulakları deldirmek için.
Çeker, eller...ben bir defa eşime takıldım telefonda kulaklarını deldirdim kızın dedim de nasıl kükredi anlatamam.

Yeni oda takımını güle güle kullan, herşey elden geçmiş oldu da birde çekene sormak lazım tabi.
Kız kardeşinin eşin gelene kadar yanında kalma şansı yok muydu? Hem sana yoldaş olurdu hemde yardım ederdi.

Bayram tatili yaramadı bize, önce kızım grip oldu. Çok şükür çabuk toparladı. Şimdide ben gribim. Kaç gündür boğazlarım çok ağrıyor.
Bu arada uyku düzenide alt üst oldu. Resmen bir haftadır gece yatmıyoruz desem yeridir. Her gece saat 1 gibi uyanıyor 4-5 e kadar yatıramıyoruz tekrar. Anam ağladı resmen. Evdeyken yine gündüz kızım yatınca bende yatıyordum ama bu hafta işteyim, birde üstüne grip gözümü zor açıyorum.
Nasıl düzelecek bu kızın uykusu

Sagol canim evet ama bende bittim.mutfaga nasil nerden baslasam bilemiyorum.birde salondaki koltuklar yikansaydi.
aksilik boya icinde halıları seremiyorum geçici seyler seriyorum.

kulaklari 2. Deldirisimiz. Gecen sene tam bu zamanlar ilk delindi ama iltihaplandi cikarinca kapandi.ablasininkini de 7 8 aylikken deldirdim.cekmiyorlar ellemiyorlar.

erkek kardesim ve erkek kuzenlerim vardi.sadece is cikarirlar bana:)

Cok gecmis olsun.

İyi akşamlar hanımlar,
Klasik ağrılar dışında iyiyim şükür. Kızım 2.5 kg doğdu, sürekli emzirme uyutma halindeyim malum. Yanımda annem kaldı :)

İyi akşamlar hanımlar,
Klasik ağrılar dışında iyiyim şükür. Kızım 2.5 kg doğdu, sürekli emzirme uyutma halindeyim malum. Yanımda annem kaldı :)
gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün. anasına babasına, vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah.
eski mesajlarını okudum akşamüstü çok üzülmüştüm ne yaptı acaba diye de düşünüyordum mesajını gördüm sevindim senin adına.
inşallah annenle de buzları eritirsiniz. annenin sana kıyamayacağını tahmin ediyordum
yok yere üzdü seni. neyse çok şükür şimdi yanında.
Azra ne yaptı onu da merak ettim?inşallah bir sıkıntı yoktur.

Sağol canım.
Son anda gelmeye karar vermiş annem, tam ameliyata girerken geldi. Azra başta kucağımdan inmiyordu, f ağlıyordu, annemi görünce sakinleşip uyumuş, onunla arası çok iyi.

İyi akşamlar hanımlar,
Canım çok sevindim maşallah kuzuna. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
annenin gelmesine çok sevindim özellikle Azra için.

İyi akşamlar hanımlar,
ohh gözün aydın kızını kucağına aldın ayrıca annen de gelmiş son anda dayanamadı demek ki çok nazlı annen ama sana kıyamadı ne güzel azra esas babasıyla ne yaptı nasıl durdu onu merak ettim gelmiş geçmiş olsun o ağrıların dikişlerin de çabucak iiyileşsin canım

İyi akşamlar hanımlar,
canım benim nasıl duygulandım annenin geldiğinede sevindim çok geçmiş olsun gözünüz aydın Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin analı babalı büyüsün inşallah

İyi akşamlar hanımlar,
Gözün aydın canım, geçmiş olsun
Allah kızlarına sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin.
Analar böyle işte kıyamazlar ne olursa olursun. Sanada moral olmuş. Çabucak toparlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…