Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

yazını bugün farkettim geçmiş olsun mevsim geçişi yaramadı desene bende bayram öncesi hasta oldum şükür ilaç kullanmadan iyileştim işallah sizde çok çabuk iyileşirsiniz
sıcak suya pekmez , karabiber limon sık karıştır onu iç susadıkça yudum yudum onu iç boğazları çok güzel yumuşatıyor ben o sayede düzeldim

Sağol canım, boğazım burnum sızlıyor resmen, hiç böyle olmamıştım.
Bugün elma pekmezi aldım, ilk defa deneyeceğim. İyi gelir inşallah
Sen nasılsın, kimseler yok yine

Grill canım geçmiş olsun & tebrik ederim.Allah saglikli, uzun ömürler nasip etsin kuzucuklarina inşallah. Annenin gelmesine cok sevindim. Diliyorum hersey yoluna girer ve gönlünce olur.Minigi bizim icinde kokla,öp♡

Aaumut çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Acayip bir salgin var,herkes hasta.insallah en kisa zamanda atlatirsin.

Canin Voltajim Allah kolaylik versin. Havalar iyice sogumadan herseyi elden gecirmissin iyi olmus bir bakima.Evde kullanilmayan herşey sıkıntı,atip kurtulmak cok rahatlatiyor. Yeni esyalarinizi gule gule,saglikla kullanin♡

Benim gunlerimde öyle hızlı geciyor ki buara,pek cok seye firsat bulamiyorum.Gunesin son demlerinde cocuklarla doya doya disarda vakit geciriyoruz.Eve yemek ve uyku icin geliyoruz.Hepinizi kocaman öpüyorum. Kendinize iyi bakin.♡

Grill 1 gunluk oldunuz bile :)
Allah anali babali buyumeyi nasip etsin.bahti acik omru uzun olsun insallah.

annen konusuna sevindim.kiyamadi
Maraton baslasin.
Buyuk kizin ne kadar buyumus gelir gozune.
benim iki buyuk yanima gelince minik kuzum kedi yavrusu gibi geldi bana.

Bugun veli toplantisi vardi oglumun.allahim cok yoruldum.Yarin da kizimin veli katilimi var ona gidecegim Tuz seramigi yapacagiz

Bugun sabah krese gittigimiz de biz de iceri giriyorduk.benim cingenem kapiya vuruyor acc biss acc biss.ogrt. oo siz misiniz derken vin oyun odasina girdi.allahim o ne merak hareket yarabbim.

hayırlı sabahlar güzeller:)
çok şükür bugün iyiyim elif kucağıma almamaya gayret gösteriyorum

grill siz nasılsınız canım merak ettim

aaumut canım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin

voltajım yeni eşyalar alınmış yerleşilmiş hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın mis gibi olmuştur, bizimde yarın arka balkonu kapatıcaz çok seviniyorum ıvır zıvırı fazlalığı oraya koyacam iyi olucak :)

Günaydın hanımlar, Sağolun her şey için.
Kızımın biraz gaz sorunu var, bende ağrı var. Eşim ilgilenmeye çalışıyor elinden geldiğince, annem geldi az önce.
Azra pek umursamıyor şimdilik kardeşini. Meme emmek için sırasını bekliyor :)

Grill hayirli olsun canim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.

Hastalara sifa dertlilere deva versin rabbim.

Biz cok yogunuz bu ara en azindan benim icin ole ben gunlerce evden cikmazdim bana yogun geliyor. Buyuk oglum Anaokuluna basladi git gel yemek yap okula götür fln bana bayagi agir geldi bide yanliz olunca daha cok koyuyor.annemi cok ariyorum boyle konularda ufaklik yanimda cantta gibi rezil zebil oluyor.cocugum hasta oldu 2 doz antibiyotik icti gecmedi bugun ilce hastanesinde kontrolü vardi yatis yapicam dedi bende yatirmadim pazartesi Behçet uz araştırma ya goturcem yaticaksa orda yatsin burdaki dr lara guvenmiyorum bir aydir maf oldu çocuğum.

Okumaya calisioyorum arada ama kafam baska yerlerde yazmadan çıkıyorum kurmaktan kafamda deli okucam artik... :)

oy oyy canım benim ya abla olmuş da süt sırası beklermiş off nasıl güzel bir duygudur senin içn minik minik 2 meleğin etrafında çok güzel ya maşallah size

canım gaz sorunu için ilk hamileliklerimizde biri kimyonu önermişti bende nette araştırmıştım ve inanılmaz faydasını gördüm yemeklerimizin içine kimyon koyduk pişerken koyduk . hergün 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı kimyon kaynattık 2-3 çay kaşığı mercana geri kalanını da ben içtim böylelikle sütümle ve içirdiğim kimyon suyuyla o kadar rahat gazını çıkardıki anlatamam istersen sende dene ilaç kullanmadan gaz sorunu ortadan kalkar kimyon doğal birşey olduğu için çocuğa da zararı olmuyor ona vermesen bile sen iç sütünle ona da geçer faydasını görürsünüz yiğenime de verdik 2 çocuğumuzda çok keyifli bebeklerdi 1 ay hergün verdim sonra 1er gün arayla verdim öyle öyle seyrekleştirerek bıraktım sonra da kendi metobalizması işin üstesinden geldi :)

geçmiş olsun canım sen işe başlayacaktın ne oldu olmadı mı iş çalışıyor ondan giremiyorsun zannediyordum

egeye geçmiş olsun kuzum benim yakışıklı prensim kıyamam ben ona işallah ilaçlar tedavi iyi gelir de yatışa gerek kalmaz öksürüğü varsa siyah turp yapsaydın o birebir iyi geliyor öksürüğe hasta olun ilaçları içiyoruz şifa bulmak için bitkisel şeyleri de denemekte fayda var öpüyorum seni canım

Sağol cnm öksürük de varda asil problem cigerleri balgam doluymus gecmedi bi türlü bakalim nolucak. Turp bulamadim burda cnm sogan duyduydum onu yapiyorum bugun sifa allahtan inşallah iyi gelir. İş olayi daha zamani var istasyon yapim asamasinda acilmadi daha bakalim hayirlisi...

Selam kızlar malum hafta sonu kimse yok gene buralarda. Grill alistinmi canım sağlığın nasıl.
Zapzup uzun zamandır görünüyorsun. Dertsiz hepten terketti.
Wosgi geçmiş olsun. Bugünlerde benim oğlum da sürekli dışarı çıkalım diyor. Bende geçiş havalarınada alissin diye sürekli çıkarıyorum. Inşallah hasta olmaz.

Mergen senin masallahin var 2 cocukla hem gez hem ev işi takdir etmek gerek.

Voltaj veli toplantıları etkinlikler artık seni burada görmek zor. Ev yerleştirme isinide unutmayayim .
Artık Kizcemin hareketlerini daha iyi hisseder oldum. Hele babası dokununca anında tepki ya çok sevecek yada korkuyor yavrucak

anladım canımsiyah turp öksürük için iyi ama balgamı söktürmeyebilir sadece boğazları ytumuşatsın diye verebilirsin soğanı nasıl yapıyorsun haşlayarak falan mı

iş olayında o detayı atlamışım demek ki bende hemen başlayacaksın gibi kalmış aklımda wosgi çalıştığı için giremiyor kk ya diye düşünüyordum
günaydın
işler yoğun koşturmaca artık birde önemli atlamamam ve yanlış yapmamam lazım takip gerekiyor rezervasyonlar araçlar flaan filan sekreter işleri işte

oyy kız hareketlendi demek maşallah canım benim sevdiğinden tepki veriyordur ama sen bak gör kızı onu muma çevirir kız çocuklar nazlı niyazlı olur kıyamaz babası gerçi senin eşin ilginç bir yapıya sahip ama bence böyle olur ismi düşündün mü ne olacak

selam kızlar
wosgi çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

zapzup nasılsın mercan nasıl çok yoğunsun pek göremiyorum

dertsiz sen nerelerdesin özlettin kendini

voltaj da aaumutta yok

Selam kizlar.
wosgi gecmis olsun.
grill sen nasilsin bebis nasil?

Ruveyda hem okullar hem de bura cok durgun ondan pek yazmiyorum.

ycl sen nasilsin canim.az kaldi seninde.gectimi kasik agrilarin?

selam kızlar
wosgi çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

zapzup nasılsın mercan nasıl çok yoğunsun pek göremiyorum

dertsiz sen nerelerdesin özlettin kendini

voltaj da aaumutta yok
iyiyim canım sağol bugün sanırım haftanın ilk günü olması sebebiyle daha sakin olacak :) sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik elif nasıl mercan iyi süslü kokoşum dün parka çıkardım çantasını da taktı kokoşum öyle gittik çantası boynunda oynadı parkta ama havalar soğudu artık anladım yani birden izmirde hava değişti

Selam kizlar.
wosgi gecmis olsun.
grill sen nasilsin bebis nasil?

Ruveyda hem okullar hem de bura cok durgun ondan pek yazmiyorum.

ycl sen nasilsin canim.az kaldi seninde.gectimi kasik agrilarin?
naber voltajcım nasılsın hafta içi oldu mu biraz daha dinleniyorsundur öyle diye tahmin ediyorum oğlanda kızda okulda tek ufaklık yanında evde işleri bitirdin mi sen hale yola koymuşsundur herşeyi senin işler oldu havalar soğudu şanslısın vesselam :)

Kizlar benim minigim hasta.ablasindan bulasti.esim geldi o da hastalanmis.minigin cigerler hiriltili.macrol peditus ve bricanyl verdi.
kopek disinin teki de cikti bugun sukur.gozum sabaha kadar kapanmadi desem yeri.bir ara duvara yaslanip uyumusum sirtim donmus boynum tutulmus basim agriyor.

halilarimi seremiyorum gecici yaygilar var.annem gelince boya olacak diye bekliyorum kac kisi haber yolladi gelecegim diye.hepsine izah etmek zorunda kaliyorum kirk buklum.
3 cocuk var okula birakiyorum aliyorum ev ayakta esim hasta yatiyor dermani kesik corba kaynatip ilac hazirlayip duruyorum hepsine ayri ayri.odevler gezmeleri banyolari yemekleri dokuntuleri serdiklerim toplaniyor camasirlar bitmiyor sen ne haldesin diyen yok.55 e dusmusum.

dun gorumcemin oglu aradi egeden zeytin getirmis te bize getirecekmis.sirkete gelsin yedir icir yolla dedim.sali gel demis yahu sali günü isim olmayacak mı cocuk iyilesecek mi?hem de selami gelmeyen gorumcemden zeytin ne alaka dedim.megerse diger gorumcemin esiyle kaynim ortak ise girecekmis.esim den toptan alacakmis vs vs.haa oyle desene fol demek ki yumurtlayacagiz dedim.
kesinlikle girme bence donderemeyecekler isi sana bir dunya borclanacaklar gorumcemin kocasi abine ode diyecek abi kardes halledin yapacak.kaynanam cirlayacak hakkimi helal etmem abinden bir lira alma diyecek olan bana ve cocuklarima olacak dedim.hic ses cikarmadi yasamasi gerekiyor demek ki.

diger son bekar kaynimi da nisanlamislar.benim icime yilan akti resmen.gitsem dert gitmesem dert.gidersem cocuklari anneme birakarak gidecegim o kesin sadece.cunku ozlemiyorlar sormuyorlar.esimi de arayinca zirliyor cok ozledim cocuklar burnumda tütüyor abine gidiyorum onlarin cocuklari seviyorum ayakkabilari yok fatura yatiramamis bir 500 lirasi olsa yeter.hep agliyom hallerine.

her ay ayni her ay.degis bu hikayeyi.

Esim de sen gitme bence cocuklarla gelemedi derim ben dedi.
gerci dugun tarihi de yok daha piyasa da keske davet etmeseler de combo yapsam.

son olarak bayram da kb aramistim kv her zaman ya et dogruyordur ya abdest aliyordur.nazlanir hep.ben de kb konustum o da kirginlik bitsin diye onaverecekti.aannen de cikti simdi dedi.selam soyle bayraminizi tekrar kutluyorum allaha emanet dedim kapattim.
12 senedir ben bekledim benle de konusacaklar mi diye.keser de sapta dondu ben de suan.

iste boyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…