yazını bugün farkettim geçmiş olsun mevsim geçişi yaramadı desene bende bayram öncesi hasta oldum şükür ilaç kullanmadan iyileştim işallah sizde çok çabuk iyileşirsinizBayram tatili yaramadı bize, önce kızım grip oldu. Çok şükür çabuk toparladı. Şimdide ben gribim. Kaç gündür boğazlarım çok ağrıyor.
Bu arada uyku düzenide alt üst oldu. Resmen bir haftadır gece yatmıyoruz desem yeridir. Her gece saat 1 gibi uyanıyor 4-5 e kadar yatıramıyoruz tekrar. Anam ağladı resmen. Evdeyken yine gündüz kızım yatınca bende yatıyordum ama bu hafta işteyim, birde üstüne grip gözümü zor açıyorum.
Nasıl düzelecek bu kızın uykusu
oy oyy canım benim ya abla olmuş da süt sırası beklermiş off nasıl güzel bir duygudur senin içn minik minik 2 meleğin etrafında çok güzel ya maşallah sizeGünaydın hanımlar, Sağolun her şey için.
Kızımın biraz gaz sorunu var, bende ağrı var. Eşim ilgilenmeye çalışıyor elinden geldiğince, annem geldi az önce.
Azra pek umursamıyor şimdilik kardeşini. Meme emmek için sırasını bekliyor :)
geçmiş olsun canım sen işe başlayacaktın ne oldu olmadı mı iş çalışıyor ondan giremiyorsun zannediyordumGrill hayirli olsun canim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.
Hastalara sifa dertlilere deva versin rabbim.
Biz cok yogunuz bu ara en azindan benim icin ole ben gunlerce evden cikmazdim bana yogun geliyor. Buyuk oglum Anaokuluna basladi git gel yemek yap okula götür fln bana bayagi agir geldi bide yanliz olunca daha cok koyuyor.annemi cok ariyorum boyle konularda ufaklik yanimda cantta gibi rezil zebil oluyor.cocugum hasta oldu 2 doz antibiyotik icti gecmedi bugun ilce hastanesinde kontrolü vardi yatis yapicam dedi bende yatirmadim pazartesi Behçet uz araştırma ya goturcem yaticaksa orda yatsin burdaki dr lara guvenmiyorum bir aydir maf oldu çocuğum.
Okumaya calisioyorum arada ama kafam baska yerlerde yazmadan çıkıyorum kurmaktan kafamda deli okucam artik... :)
geçmiş olsun canım sen işe başlayacaktın ne oldu olmadı mı iş çalışıyor ondan giremiyorsun zannediyordum
egeye geçmiş olsun kuzum benim yakışıklı prensim kıyamam ben ona işallah ilaçlar tedavi iyi gelir de yatışa gerek kalmaz öksürüğü varsa siyah turp yapsaydın o birebir iyi geliyor öksürüğe hasta olun ilaçları içiyoruz şifa bulmak için bitkisel şeyleri de denemekte fayda var öpüyorum seni canım
anladım canımsiyah turp öksürük için iyi ama balgamı söktürmeyebilir sadece boğazları ytumuşatsın diye verebilirsin soğanı nasıl yapıyorsun haşlayarak falan mıSağol cnm öksürük de varda asil problem cigerleri balgam doluymus gecmedi bi türlü bakalim nolucak. Turp bulamadim burda cnm sogan duyduydum onu yapiyorum bugun sifa allahtan inşallah iyi gelir. İş olayi daha zamani var istasyon yapim asamasinda acilmadi daha bakalim hayirlisi...
günaydınSelam kızlar malum hafta sonu kimse yok gene buralarda. Grill alistinmi canım sağlığın nasıl.
Zapzup uzun zamandır görünüyorsun. Dertsiz hepten terketti.
Wosgi geçmiş olsun. Bugünlerde benim oğlum da sürekli dışarı çıkalım diyor. Bende geçiş havalarınada alissin diye sürekli çıkarıyorum. Inşallah hasta olmaz.
Mergen senin masallahin var 2 cocukla hem gez hem ev işitakdir etmek gerek.
Voltaj veli toplantıları etkinlikler artık seni burada görmek zor. Ev yerleştirme isinide unutmayayim.
Artık Kizcemin hareketlerini daha iyi hisseder oldum. Hele babası dokununca anında tepki ya çok sevecekyada korkuyor yavrucak
iyiyim canım sağol bugün sanırım haftanın ilk günü olması sebebiyle daha sakin olacak :) sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik elif nasıl mercan iyi süslü kokoşum dün parka çıkardım çantasını da taktı kokoşum öyle gittik çantası boynunda oynadı parkta ama havalar soğudu artık anladım yani birden izmirde hava değiştiselam kızlar
wosgi çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
zapzup nasılsın mercan nasıl çok yoğunsun pek göremiyorum
dertsiz sen nerelerdesin özlettin kendini
voltaj da aaumutta yok
naber voltajcım nasılsın hafta içi oldu mu biraz daha dinleniyorsundur öyle diye tahmin ediyorum oğlanda kızda okulda tek ufaklık yanında evde işleri bitirdin mi sen hale yola koymuşsundur herşeyi senin işler oldu havalar soğudu şanslısın vesselam :)Selam kizlar.
wosgi gecmis olsun.
grill sen nasilsin bebis nasil?
Ruveyda hem okullar hem de bura cok durgun ondan pek yazmiyorum.
ycl sen nasilsin canim.az kaldi seninde.gectimi kasik agrilarin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?