Selam kizlar.
wosgi gecmis olsun.
grill sen nasilsin bebis nasil?
Ruveyda hem okullar hem de bura cok durgun ondan pek yazmiyorum.
ycl sen nasilsin canim.az kaldi seninde.gectimi kasik agrilarin?
iyiyim canım sağol bugün sanırım haftanın ilk günü olması sebebiyle daha sakin olacak :) sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik elif nasıl mercan iyi süslü kokoşum dün parka çıkardım çantasını da taktı kokoşum öyle gittik çantası boynunda oynadı parkta ama havalar soğudu artık anladım yani birden izmirde hava değişti
naber voltajcım nasılsın hafta içi oldu mu biraz daha dinleniyorsundur öyle diye tahmin ediyorum oğlanda kızda okulda tek ufaklık yanında evde işleri bitirdin mi sen hale yola koymuşsundur herşeyi senin işler oldu havalar soğudu şanslısın vesselam :)
Ay sevsinler cantasini.saclari nasil uzamaya basladi mi?bizimki nin bu hafta saclari cok uzadi neden bilmiyorum sadece o dikkatimi cekiyor.bir de ben şampuan da komilinin seyahat boyunu almıştım ank. Giderken gecen ay ondan kullandim iki kizima da sahane geldi.sebamed aslinda cok kurutuyormus benimkilerin saclarini.iyiyim canım sağol bugün sanırım haftanın ilk günü olması sebebiyle daha sakin olacak :) sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik elif nasıl mercan iyi süslü kokoşum dün parka çıkardım çantasını da taktı kokoşum öyle gittik çantası boynunda oynadı parkta ama havalar soğudu artık anladım yani birden izmirde hava değişti
naber voltajcım nasılsın hafta içi oldu mu biraz daha dinleniyorsundur öyle diye tahmin ediyorum oğlanda kızda okulda tek ufaklık yanında evde işleri bitirdin mi sen hale yola koymuşsundur herşeyi senin işler oldu havalar soğudu şanslısın vesselam :)
Kizlar bayildim bu sapkaya cok şirin.
komili şampuanı markettew karı koca konulurken duydum konak yapmıyor iyi geliyor çocuğa diye şükür konak gibi durumumuz olmadı ama onu deneyeceğim sampuanımız bitti bitecek doktor çinko içerikli şampuan kullansın dedi öküz babasına söyledim al diye gitmiş yetişkinlere göre almış bende hiç ses çıkarmıyorum birşey desem sinirim bozulacak işe yarasın dedim ama yine boş tın tınn ses veriyor sadeceAy sevsinler cantasini.saclari nasil uzamaya basladi mi?bizimki nin bu hafta saclari cok uzadi neden bilmiyorum sadece o dikkatimi cekiyor.bir de ben şampuan da komilinin seyahat boyunu almıştım ank. Giderken gecen ay ondan kullandim iki kizima da sahane geldi.sebamed aslinda cok kurutuyormus benimkilerin saclarini.
islerim bitmedi zapzup ya.daha dogrusu halilar serilmedi ya bana heryer virane geliyor.
havalr cidden cok sogudu.bugun oglumun esofmani degismeye goturdum okul nasil soguktu yada ben gece cok mu usudum bilmiyorum.tirnaklarim morardi resmen dislerim sakliyordu.o bayan da bana tv de satilan 6m2 100 liralik halidan bahsediyor cok iyimis vs .yahu neyleyim haliyi evde hali okulda hali catladim.gerci iyi niyetle anlatti hakkini yemeyim bir de ne bilsin .
insallah bu defa olur esofmani 3. Degisimimiz.
inan dinlenemiyorum zapzup.kuzenim de gelip gidiyor ya.allah can sagligi versin.
maşallah ne güzel benim kida biraz dilleniyor ama seninki kadar cümle falan değil ben yine de şükrediyorum en azından gayret gösteriyor haftasonu aba abla demeyi öğrendi erkeklere de aba diyor abi diyorum kaşının birini yukarı kaldırıp yüzüme bakıyor o kadarını da bekleme der gibi :) alem çocuklarY ycl2012 bitmedi isler canim.kasim da ancak biter annem 1 kasim da birakiyor babaannemi.bekledigime pisman oluyorum geri de ne yapayim zorlanmam cok diyorum.
ha en azindan atilacak verilecek duzlenecek hersey bitti.
Dogumda yatarsin insallah ilk haftalar beline dikkat et.ben cok cektim belden hayattan sogutuyor.gerci benim birde bobrekle birlesirdi allahim ocaklardan irak.
kelimeler deyincr hakikaten bu hafta bizimkinin dilide iyice calisti.
soyleyemediklerini de soyluyor.bazi kelimeler de cok netlesti.markete girdik sepetin bebek yerine oturttum elinde yumurtalardan vardi.tam kasaya yaklastik kasiyer guldu aman allahim bizim ki ciglik cigliga "ağma, hayıı, meğmemm, ağma,diit" kiz da alacagim ver dedi allahim ne agladi kiz da ozur diledi aglayacagini beklemedim takildim diye.
yok canim demesen de aglardi birsekilde sorun yok dedim.cunku cok seviyor aglamayi.soruyorum aglamayi cok mu seviyorsun diye evet diyor :)
Utusu var birde.bayiliyor.ablasinin di gerci.kendi agziyla pisss diye buhar veriyor yanimda utu yapiyor .buyuyunce de atar bana zaar.
sen nasıl oldun canımselam kızlar
wosgi çok geçmiş olsun, inşallah yatmasına gerek kalmadan toparlar
yüksekvoltaj sizede çok geçmiş olsun. çocuklar hasta olmasın biz idare ederiz
bir ay sonra bu hafta sonu serebildim halılarımı, gerçekten halı eve farklı hava veriyormuş.
şimdiden yıkat halılarını havalar soğudumu zor olur kuruması hemde evde elifle çıplak yerlerde olmaz yıkat dursun kenarda olmazsa üzerine birşey ser ama boşver kirlenirse kirlensin silinir gidersen nasıl oldun canım
bende halılarımı bayramda veremedim geç kalmıştım firmayı aradım almadılar şimdi de ne zaman versem acaba kararsız kaldım izne ayrılıncamı vereyim yoksa havalar çok soğumadan vereyim gelsin temizce sereyim mi, birde izne ayrılınca verirsem evde oluruz elifle, çıplak yerde dolaşmakta olmaz öyle sereceğim yedek halıda yok, elif anneannede babaannede günü geçirirken veriym akşamda idare ederiz oturma odasına sererim idareten bişey diye de düşünüyorum off işler gözümde büyüyor
komili şampuanı markettew karı koca konulurken duydum konak yapmıyor iyi geliyor çocuğa diye şükür konak gibi durumumuz olmadı ama onu deneyeceğim sampuanımız bitti bitecek doktor çinko içerikli şampuan kullansın dedi öküz babasına söyledim al diye gitmiş yetişkinlere göre almış bende hiç ses çıkarmıyorum birşey desem sinirim bozulacak işe yarasın dedim ama yine boş tın tınn ses veriyor sadece
saçlar uzadı mercanın toplanıyor tepeden 2 arkadan 2 topluyorum maydonozları çok güzel oluyor 3 parmak uzadı kestirmekte keramet varmış ama saçının lüleleri gitti uzadıkça kıvrılırmı bilmiyorum
maşallah ne güzel benim kida biraz dilleniyor ama seninki kadar cümle falan değil ben yine de şükrediyorum en azından gayret gösteriyor haftasonu aba abla demeyi öğrendi erkeklere de aba diyor abi diyorum kaşının birini yukarı kaldırıp yüzüme bakıyor o kadarını da bekleme der gibi :) alem çocuklar
aaumut nerelerdesin yahu özlettin kendini
sen nasıl oldun canım
bende halılarımı bayramda veremedim geç kalmıştım firmayı aradım almadılar şimdi de ne zaman versem acaba kararsız kaldım izne ayrılıncamı vereyim yoksa havalar çok soğumadan vereyim gelsin temizce sereyim mi, birde izne ayrılınca verirsem evde oluruz elifle, çıplak yerde dolaşmakta olmaz öyle sereceğim yedek halıda yok, elif anneannede babaannede günü geçirirken veriym akşamda idare ederiz oturma odasına sererim idareten bişey diye de düşünüyorum off işler gözümde büyüyor
Kizlar benim minigim hasta.ablasindan bulasti.esim geldi o da hastalanmis.minigin cigerler hiriltili.macrol peditus ve bricanyl verdi.
kopek disinin teki de cikti bugun sukur.gozum sabaha kadar kapanmadi desem yeri.bir ara duvara yaslanip uyumusum sirtim donmus boynum tutulmus basim agriyor.
halilarimi seremiyorum gecici yaygilar var.annem gelince boya olacak diye bekliyorum kac kisi haber yolladi gelecegim diye.hepsine izah etmek zorunda kaliyorum kirk buklum.
3 cocuk var okula birakiyorum aliyorum ev ayakta esim hasta yatiyor dermani kesik corba kaynatip ilac hazirlayip duruyorum hepsine ayri ayri.odevler gezmeleri banyolari yemekleri dokuntuleri serdiklerim toplaniyor camasirlar bitmiyor sen ne haldesin diyen yok.55 e dusmusum.
dun gorumcemin oglu aradi egeden zeytin getirmis te bize getirecekmis.sirkete gelsin yedir icir yolla dedim.sali gel demis yahu sali günü isim olmayacak mı cocuk iyilesecek mi?hem de selami gelmeyen gorumcemden zeytin ne alaka dedim.megerse diger gorumcemin esiyle kaynim ortak ise girecekmis.esim den toptan alacakmis vs vs.haa oyle desene fol demek ki yumurtlayacagiz dedim.
kesinlikle girme bence donderemeyecekler isi sana bir dunya borclanacaklar gorumcemin kocasi abine ode diyecek abi kardes halledin yapacak.kaynanam cirlayacak hakkimi helal etmem abinden bir lira alma diyecek olan bana ve cocuklarima olacak dedim.hic ses cikarmadi yasamasi gerekiyor demek ki.
diger son bekar kaynimi da nisanlamislar.benim icime yilan akti resmen.gitsem dert gitmesem dert.gidersem cocuklari anneme birakarak gidecegim o kesin sadece.cunku ozlemiyorlar sormuyorlar.esimi de arayinca zirliyor cok ozledim cocuklar burnumda tütüyor abine gidiyorum onlarin cocuklari seviyorum ayakkabilari yok fatura yatiramamis bir 500 lirasi olsa yeter.hep agliyom hallerine.
her ay ayni her ay.degis bu hikayeyi.
Esim de sen gitme bence cocuklarla gelemedi derim ben dedi.
gerci dugun tarihi de yok daha piyasa da keske davet etmeseler de combo yapsam.
son olarak bayram da kb aramistim kv her zaman ya et dogruyordur ya abdest aliyordur.nazlanir hep.ben de kb konustum o da kirginlik bitsin diye onaverecekti.aannen de cikti simdi dedi.selam soyle bayraminizi tekrar kutluyorum allaha emanet dedim kapattim.
12 senedir ben bekledim benle de konusacaklar mi diye.keser de sapta dondu ben de suan.
iste boyle .
Ay evet ya mecbur kasim da yapacagiz artik cok bunaltti evin bu hali beni.Okadar beklemişsin Kasımıda bekle derim, birşeyde kalmadı şunun şurası
Gözün aydın yeni elti geliyor, papucun dama atılıyor :)
Düğüne davet edilmemeyi hayal bile etme daha trabzon burma takacaksın :)
Kizlar merhaba herkese iyi haftalar♡
Voltajim canim benim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah& gecmis olsun,acil sifalar. Her anlamda cok ciddi bir yogunlugun var...Elden duadan ötesi gelmiyor ... Evde hersey yerli yerine otursa bir nebze rahatlarsin ins.evin halide olumsuz etkiliyor insanı.
anladım canımsiyah turp öksürük için iyi ama balgamı söktürmeyebilir sadece boğazları ytumuşatsın diye verebilirsin soğanı nasıl yapıyorsun haşlayarak falan mı
iş olayında o detayı atlamışım demek ki bende hemen başlayacaksın gibi kalmış aklımda wosgi çalıştığı için giremiyor kk ya diye düşünüyordum
günaydın
işler yoğun koşturmaca artık birde önemli atlamamam ve yanlış yapmamam lazım takip gerekiyor rezervasyonlar araçlar flaan filan sekreter işleri işte
oyy kız hareketlendi demek maşallah canım benim sevdiğinden tepki veriyordur ama sen bak gör kızı onu muma çevirir kız çocuklar nazlı niyazlı olur kıyamaz babası gerçi senin eşin ilginç bir yapıya sahip ama bence böyle olur ismi düşündün mü ne olacak
kız küçüçük çocuğa saç kremi kullanılır mı ilahi aaumut alemsin :) zeytinyağı falan sür belki sebamed iyi gelmedi saçlarını kuruttu ondan da olabilir ben artık haftada 2 yıkıyorum hava serinledi ve saçları 1 kez şampuanlarım saçları ve saç derisi kurumasın diye ha olurda balık gibi yağlı kokan bir yemek yemişse veya kafaya elini sürdüyse yine yıkarım ama 1 kez şampuan yetiyor çok yıkamak da iyi gelmezkomiliyi bende deneyeyim, sebamed kullanıyoruz ama saçları çok kuru ve sert. arada saç kremi sürüyorum ama pek işe yaramıyor. inat adamın saçları sert olur derler inattan mı şampuandan mı bilemedim :)
kızımda babayada anne diyor ısrarla bir öğretemedik babayı
allah kolaylık versin canım sen 2 değil kaç parçaya bölündün iş ev 2 çocuk hazırla pişir taşır temizle zor allah yardımcın olsun senin hatta hepimizinselam hanımlar nasılsınız?
biz yine koşuşturmaca modunda.
eşim perşembe akşam gitti memleketine. güya giderken salıya dönme hesabı yapıyordu. bugün salı daha işlere tam anlamıyla başlamadı bile. cuma dönerim diyor şimdi de.
cuma gecesi ablamlar geldi. hafta sonu onların sayesinde yalnız kalmadık ama yorgunluktan da öldüm zaten hiç oturmuyorum. bel fıtığından duramaz haldeyim.
dün sabah onları yolcu ettik.büyük oğlum krize girdi teyzesi gitti diye. zaten babası yok diye sürekli bi ağlak halde dolanıyor. yetişemiyorum artık ikisine. hele sabah hazırlayıp evden çıkarmak var ya ölüm geliyor. bu sabah oturdum arabaya hüngür hüngür ağladım sinirimden.
güya kv gelecekti kayınpeder göndermedi bize kim yemek yapacak diye. cumartesi büyük oğlum ateşlendi Allah'tan ablam vardı küçüğü ona bırakıp acile götürdüm. eşim diyor hemen annemi göndereyim. hayır gönderme kimse lazım değil dedim. anladı anlayacağını. bu sabahta aradı o sıkıntımın arasında. annemlerin selamı var dedi. aleyküm selam dedim kapattım telefonu. ne selam söyledim ne bir şey. seslerini dahi duyasım yok.
Yuksek_Voltaj canım valla sen anlattıkça ben yoruluyorum ve her anını çok iyi anlıyorum.
bir eksik çocukla aynı durumdayım. sürekli bir koşturma hiç oturmuyorum desem yeridir.
8 gün yıllık iznim var onu alıp temizlik yapacağım daha dip köşe
eşim gelsin de hele bakalım. her yerin elden geçmesi şart.
yeni eltin de hayırlı olsun.
maşallah ona bak eşinde biliyor başına gelecekleri :) herşeyiniz iyi olsun işallahevet teyzesi hareketlendi. koşturmadığım sürece daha net hissediyorum. inşallah muma çevirsin onu zaten oda onu bekliyor beni dengeleyecek diye. bu çocuğu en çok o istedi inşallah hayrını da görsün. isim düşündüm canım. Aişe Meryem olsun istiyorum. Aişe isim manası ile bolluk bereket anlamında ve Hz. Aişe gibi ilim sahibi olması için düşündüm. Meryem de Hz. Meryem gibi iffet ve ibadet sahibi olsun diye.
bakalım hayırla doğsun kuzucuk. bu arada kan tahlilinde ferritin değerim 6'ya düşmüşen az 11 olması lazım. dr. demir ilacı verdi. şuruplardan akşam içtim mide bulantısından öldüm. sabahda mandalina suyuyla karıştırdım öyle içtim. fecii
oyy oyy oyy bitmez sende işler haklısın düşün düşün nereye kadar zamanı dolan eşyayı değiştirmek en güzeli allah korusun kaza çıkarmasın başınızadmt_ allah yardimcin olsun.esim annelik iste ondan kutsal ecrini alacaksin falan diyor ya gozunu oyasim geliyor.hic teselli etmiyor beni boyle sozler.
esim 10 gun gitti cok ozledi cocuklar o da ozledi bana sordu ozledin mi diye.aksam yatmissin gibi gunduz de isteymissin gibi daha aramadim yoklugunu dedimBana hic yardimi yokmus ki.birde tripleniyor bu aralar.anasi bacisi alisi devamli yaninda tlf da ayari bozuldu iyice.
temizlik cok zor canim yaninda biri olsun ben kendimi sallayacaktim balkondan asagi.baba yok nazlandilar hastaliklar agitlar.kucukte meme diye bir an birakmadi.ben inanilmaz yorgunum ve icimde inanilmaz huzursuzluk var.
3 senelik evliyken kardesim buzdolabinin kapagini dusurmustu.arkaya cok itmis oda kirilip dusmustu.90 dereceden fazla acsak dusuyordu.artik 10 gundur alttan su akitiyor devamli siliyorum rezillik.her bir halta boyayi bekliyorumalmak icin.hafta sonu alalim dedi almiyordum simdi vazgectim bu hafta sonu alacagim hatta firinla camasir mak. De alacagim mutfak masasi da .ne ugrasacagim aman idare edeyimlerle.aliyi tatile yolluyor sonuna kadar haketti diyor.hay agzini yirtayim senin.kesinlikle merhamet yok benden bundan sonra.
cok dolmusum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?