Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

dmt canım Allah yardımcımız olsun iş, ev, çocuklar, misafir ağırlamak gerçekten yürek istiyor hepsine yetişmek tüm işleri halletmek çook zor

canım prensesimizin ismide anlamıda çok güzel adıyla yaşasın hayırla sağlıkla kucağına almanız nasip olsun inşallah eşinin dediği gibi dengeler evinize huzur getirir

voltajımm acıma sen acısan etrafındaki yiyiciler acımıyor anladığım kadarıyla ye iç evine kendine çocuklarınla canına kısmet et derler bizde

mercan için yaptığım bez bebeğimiz nasıl olmuş
beni bilirsiniz duramam illa birşeylerle uğraşmam lazım kıza örmeye başladığım elbiseye hala devam ediyorum ama arada böyle aklıma gelen şeyleride yapıyorum ilk deneme acemilik kusura hataya pek bakmayın

Birşey demesede gider dayanmaz, zaten gitsinde sonra sonra sen bırakmadı olursun.
O nasıl ablaymış, onunkilere çocuk bile denmez sağlık sıkıntısı olmadıktan sonra gerisi bahane değil.
Ama sen çocuklarını perişan edip gitme, annenede bıraksan yinede küçükler sıkıntı yapar
Her türlü gider bilezik

Kayınpederine mi kızmak lazım eşine mi bilemedim. Yemeği düşüneceğine çocukları düşünsün
İşlerini bir an önce toparlarda bir daha tarih uzatmaz inşallah

O sabah evden çıkma telaşını bende hiç sevmiyorum. Hele havalar soğuyunca daha büyük eziyet.
Erkenden kalkıyor zaten kızım ben uyandırmak zorunda kalmıyorum çok şükür ama çanta, tencere, süt şişesi, çocuk
Ayakkabı giymek, kapı kilitlemek, merdiven inmek sanat oldu resmen
Birde iki tane düşünemiyorum.
Ben bakıcıyı senin evinde bakıyor diye hatırlıyordum.

Bütün sene o izni bekleyip sonrada temizlik yapmak için kullanma. Ben izne çıkmadan önce kadın çağırdım.
Evdeykende kızımla ilgilendim
Onun zamanından çalıyormuşum gibi geliyor diğer türlü.

Adıyla yaşasın kuzun

Tamam idare etmek güzel de bir yere kadar. Anlaşılan dolap acil yenilenmek istiyor, içindekilerde ziyan olmadan
Mutfağada el at hem temizlensin hem yenilensin.

Ben taşınırken eşyamı elden geçirmek istiyorum. İlk eleyeceğim eşya koltuklarım olacak. Bir gün bile severek giremedim salona

Bildiğin köprü altında yatanlar gibi oluyor kafasının arka tarafı. Birde üstüne yatıp kalkınca iyice birbirine giriyor. Benim saçımda serttir ama kızımın daha fazla.
İnatçı adamın saçı sert olur derler, kızımdan çekeceğim var anlaşılan.

Tütüsünü, küpesini bile yapmışsın daha ne olsun

Slm hanimlar sagolun gecmis olsun dilekleriniz icin. Behcet uza goturduk pazartesi gunu once bronşit teşhisi konuldu 10 doz hava ve soguk buhar verildi ilaclar serumlar derken gecmedi sabah bi dizi dr dinledi röntgen de yabanci madde gorduler akciğerlerde. Apar topar operasyona alindi lazerle kamera fln akcigere girilip fıstık veya leblebi benzeri kuruyemis cikarildi. Ameliyatı cok şükür iyi gecti onlem amacli yogun bakimda tutuluyor yarin sabah gorucem oglumu inşallah. 1 aydir öksürük ve hiriltimizin sebebi cigerine yapisan kuruyemis mis lutfen sizde dikkat edin almayin vermeyin biz yandik allah beterinden korusun...

günaydınlaaarr

valla bilmiyorum tabi ki mükafatını göreceğiz de insan böyle söylenince de çok sinir oluyor. valla ben normalde çok özlerdim iki üç gün gidişlerinde bile. ama bu sefer özleyemedim nedense. hatta gelmesin gelince büyük kavga çıkacak çünkü. mecburi bir gidiş olsa neyse de keyfi bir şekilde 1 hafta yalnız bırakması zoruma gitti açıkçası. üstelik giderken 3-4 gün dedi. son ana kadar da annem gelecek diye oyaladı. ailecek yapıyorlar bunu bana. sanki ben çocukmuşum gibi kandırıyorlar resmen son dk.da haydaa bir sürpriz.
o yüzden isterse hiç gelmesin çok şükür gayet güzel idare ediyoruz çocuklarımla.
canım valla erkek milletine aman boşver alma idare edelim dememek lazım. sen idare edersin ama o eşyaya vereceğin para emin ol bambaşka lüzumsuz yerlere gider. bende kaç aydır taşınma vs. derken ne sıkıntılara giriyorum. sonra bi bakıyorum en olmayacak şeye dünyanın parası gitmiş. bundan sonra hiçte yapamam valla.

valla aaumut bence eşime kızmak lazım. çünkü başkası olsa o durumda benim yerimde o zaman sende gitmiyorsun ben yalnız kalamam derdi. ben bi de onu teselli ettim boş ver biz bakarız başımızın çaresine diye. 3-4 gün dedi 1 haftayı geçecek dönmesi.
bu ana baba demiyor mu bu gelin tek başına ne yapıyor diye. o demiyorsa oğulları demiyor mu benim karım çok zorlanıyor diye.
dün aradım kayınpederi eşimi isteyeceğim(eşimin tel çekmiyor köyde) hal hatır faslı oldu mecbur. ben nasıl soğuğum tabi anlayana. bir de demez mi bana "napıyosunuz nasıl gidiyor. ilk defa bu kadar zorluk çekiyorsun" dimi. bende dedim yoo çocuk büyütmek başlı başına zor iş. hayır hayır diyor yani ilk defa böyle yalnız kaldın.
hani sanıyorlar ki bizim oğlumuz evde 24 saat çocuk bakıyor. dalga geçer gibi bir de böyle konuşması zoruma gitti. hiç cevap vermedim eşimi istedim tele.
akşam da telde cuma geliyorum dedi eşim bende iyi olur gelirsen artık dedim. tamam ben gelirim hemen bunaltını alırım falan gibi şeyler söyledi ters ters. ne oluyor dedim. neymiş ben anlayış göstermiyormuşum. daha ne yapacaksam. soğuk konuşuyormuşum. açtım ağzımı yumdum gözümü. cumartesi günü çocuğum ateşlendi akşam saat 5 gibi söyledim eşime o akşam bir daha aramadı bile. acile götürdüm vs. sabah aradı anlattım düşünün. dün onu diyorum sanki arasam ben buradan ne yapacağım diyor. vicdana bakar mısınız.
bu saatten sonra gelse de gelmese de boş. çok kızgınım çok.
bende dedim bu saatten sonra istersen hiç gelme sen orda çoook önemli çatı işine bak. burda çocuklarla benim bi önemimiz yok zaten.

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. yerler sanıyoruz ama işte çocuk demek ki nefesle falan kaçmış. Rabbim beterinden saklasın

gelmiş geçmiş olsun canım nasıl şok oldum okuyunca allah beterinden korusun iyi ki röntgen çekmişler de fark edildi bu durum bende veriyorum kıza yesin diye azılar çıktı falan rahat yer diye düşünüyorum korktum vallahi

Wosgi cok gecmis olsun Allah sifa versin.insallah cabucak toparlanir.gulerken konusurken kaciveriyor.

benim ortanca da bu yaslarda bir ara burnuna pecete sokardi.ben peceteyi kivirarak burnunu temizliyordum ornek iste.
kucucuk sokardi zor cikardi hic pecete koyamazdim ortaya.bir defa cimbizla cikarmistim zorlarsam daha geriye kacardi aglayip hiigh diye burnunu cekince ayy feci birsey. Sukur kisa zaman yapti unutturduk.

burnuna da sokabiliyorlar kuruyemisi oyuncak parcasini.

Tekrar gecmis olsun.

Aaumut benim.kizimin da sac arkasi oyle tek bir yeri yun gibi oluyor ben de sac kremi suruyordum hem acilmasi icin hem yumusasin diye.komili iyi geldi cidden.bizim ki feci kivircik bayagi da uzadi saclar banyoda baktim omuzlarinda kuruyunca hooop toplaniyor bir suru yaylari oluyor.
diplerden duz saclar cikiyor da sukur luleler inecek asagi.

zapzup süper olmuş canım ellerine sağlık sen kendi el emeğinle yaptığından mercan için çok kıymetli olur bu oyuncağı

wosgi canım çook geçmiş olsun farkında olmadan veriyoruz yada biz yerken oda alıp yemeye çalışıyor ama bundan sonra bende daha dikkatli olucam üzüldüm inanki Rabbim beterinden korusun Allaha emanetler

bayılıyorum kız çocuklarında lüleli saçlara elifinde daha yoğundu lüleleri sağolsun babam biraz kesti uçlarından çok üzülmüştüm lülesi gidicek kızımın diye ama şükür yine lüleli bi daha kesmezlerse inşallah böyle lüleli uzasın kızımın saçları :)

Y ycl2012 kiz tutamaz beni artik.usanmistim hepsinden ev alinca alacagim diye ertele ertele.hepsi yenilenecek diye bekledim amaan canima yazik.

aaumut yasadigin seyi cok iyi biliyorum.12 sene salonda kaynanami gordum sari igrenc koltuklarim da.esim de yipranmadi diye erteliyordu.yilbasiinda koltuklarimi halilarimi tullerimi perdelerimi avizeme kadar verdim yenilerini aldim . Bu ay da yatak odamla kızıma bazasini aldim.hafta sonu da buzdolabini firini mutfak masasini calisma masasini alacagim insallah.

alinca diyor ki yahu voltaj ne diye cekmisiz o takozlarin derdini?yatak odasini esim cok istedi degiselim diye catir cutur kirdi gardirobu.simdi degisim olunca hic ses etmez ne istiyorsan diyor aldi tadini :))

Dugune gitmeyebilir canim iliskileri cook soguk.mesela babaannesi benimkileri dogumda gordu bir cop getirmedi ucune de.gorumcelerimin dugununu olduktan sonra duyduk vs. Hadi o zaman kirgindik ta simdi de degisen pek birseyyok.

unut kiz bilezigi . Bizim dugunde onlardan 1 tane ceyrek gelmisti o da dayisi dugun bitti eve giderken takti.biraz yardim etmesini isterim ama kaynim bu sene atandi ikide bir de kiz cok fakir durumlari kotu diyor kv kendisi kraliyet ailesine mensuptur.
hulasa ihtiyaclarini ogrenip yapmak isterim.

dmt_ kaynanan sacmalamis.oglunun nasil ezildigini dusunduyse artik.
Bence bir daha ki sefere camasirlar utuler iyice birikti de

Benim ortanca da hastalandi babasi yokken ne zaman musait olursa aradi.bizimki is icin gitti ama ne hikmetse facete fotolarda falanca avm filanca restaurant bilmem ne sahili... hep is yemekleri hı hı

Gezsin ama cunku 5 yildir ilk defa bu kada uzaklasti herseyden.

bak hele ne diim sana
Gelirken bana kestane getirmis Cok severim de o ney?hic beklemem boyle seyleri(klasik alcak gonulluluk)

Bu ne dedim yaa kuzum sana kestane getirdim Iyi yapmisim demi cok seversin dedi.

Aferin saklarim bir omur falanca hatirasi diye dedim

Cocuk bakmak zor is.ister calis ister evde dur zor.herkes kendi acisindan degerlendirir ama eskiden kolaydi cidden.simdi cok zor.anlamalari da imkansiz ununu eleyip eleklerini asmislar.hele emsallerim bana amaan evdesin okuldalar vs denince rabbim ne olur onlara da tattir kolaylikla yasasinlar diyorum.

bugun oglanin iki eksigi varmis sabah hatirladi.kirtasiyeden almaya gitti taa onca yolu.birde temizlik bezi istemisler sarilardan bende ondan hic kullanmam.hemen kahvalti ettirdim yolladim.kizlari hazirladim ortancaya son odevi tekrar ettirdim.biz de ciktik ilk markete cocuklari indir bez al sira bekle kucakta biri elimde girdim.ilk oglanin okula gittik tekrra indir cektir cektir biraktim .geri bindir bagla otekini bagla krese.ablasi inince kucuk agla agla eve gel emzir alt degis uyutmaya calis ev islerine yemege koyul.hepsinde pacamda durur kucuk.okuldan gelsin odev yemek digerini al gel onun odevi yemegi aksam yemegi camasir utu.

disardan bakinca aldin koydun geldin oluyor.o kosturmayi bir eksikle sen de goruyorsun.baba nerde? E ozlemeye de firsatimiz yok kusura kalmasinlar.

Ben onceki sene ortancanin kini kendim kestim kiyamamistim cok uzamisti.herkes hayrandi bir de kumrallar beyaz tenliler kucuk degil ama :)) olma yolunda.lule gitti gecen sene 2 defa kestirdim yine uzadi belindeydi yaz sonu kestirdim.kut kestiler dr dedi bogazi basi kotu oluyodu.
simdi ne zamana uzar bilemem 2 parmak uzadi asagi yukari dumduz ama fonlu gibi.

oyy maşallah kızlarına :) senin saç tipin nasıl bilmiyorum(göremediğim için ) benimki hafif dalgalı aaumut kızının fotosunu gördüm kıvırcığım o benim maşallah ırmağa çok güzel saçları çok seviyorum kıvırcık dalgalı saçları, elifin şuan ilk saçı olduğu için böyle lüleli kesildikçe lülesi gidecek üzülüyorum babamda Antalya sıcak kızımın yüzü ensesi terler rahatsız eder dedi biraz kesti, şimdi serinlediği için havalar karışmazlar kızımın saçlarına inşallah, öyle hemen de uzamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…