selam hanımlar nasılsınız?
biz yine koşuşturmaca modunda.
eşim perşembe akşam gitti memleketine. güya giderken salıya dönme hesabı yapıyordu. bugün salı daha işlere tam anlamıyla başlamadı bile. cuma dönerim diyor şimdi de.
cuma gecesi ablamlar geldi. hafta sonu onların sayesinde yalnız kalmadık ama yorgunluktan da öldüm zaten hiç oturmuyorum. bel fıtığından duramaz haldeyim.
dün sabah onları yolcu ettik.büyük oğlum krize girdi teyzesi gitti diye. zaten babası yok diye sürekli bi ağlak halde dolanıyor. yetişemiyorum artık ikisine. hele sabah hazırlayıp evden çıkarmak var ya ölüm geliyor. bu sabah oturdum arabaya hüngür hüngür ağladım sinirimden.
güya kv gelecekti kayınpeder göndermedi bize kim yemek yapacak diye. cumartesi büyük oğlum ateşlendi Allah'tan ablam vardı küçüğü ona bırakıp acile götürdüm. eşim diyor hemen annemi göndereyim. hayır gönderme kimse lazım değil dedim. anladı anlayacağını. bu sabahta aradı o sıkıntımın arasında. annemlerin selamı var dedi. aleyküm selam dedim kapattım telefonu. ne selam söyledim ne bir şey. seslerini dahi duyasım yok.
Yuksek_Voltaj canım valla sen anlattıkça ben yoruluyorum ve her anını çok iyi anlıyorum.
bir eksik çocukla aynı durumdayım. sürekli bir koşturma hiç oturmuyorum desem yeridir.
8 gün yıllık iznim var onu alıp temizlik yapacağım daha dip köşe
eşim gelsin de hele bakalım. her yerin elden geçmesi şart.
yeni eltin de hayırlı olsun.
dmt canım Allah yardımcımız olsun iş, ev, çocuklar, misafir ağırlamak gerçekten yürek istiyor hepsine yetişmek tüm işleri halletmek çook zor
evet teyzesi hareketlendi. koşturmadığım sürece daha net hissediyorum. inşallah muma çevirsin onu zaten oda onu bekliyor beni dengeleyecek diye. bu çocuğu en çok o istedi inşallah hayrını da görsün. isim düşündüm canım. Aişe Meryem olsun istiyorum. Aişe isim manası ile bolluk bereket anlamında ve Hz. Aişe gibi ilim sahibi olması için düşündüm. Meryem de Hz. Meryem gibi iffet ve ibadet sahibi olsun diye.
bakalım hayırla doğsun kuzucuk. bu arada kan tahlilinde ferritin değerim 6'ya düşmüşen az 11 olması lazım. dr. demir ilacı verdi. şuruplardan akşam içtim mide bulantısından öldüm. sabahda mandalina suyuyla karıştırdım öyle içtim. fecii
canım prensesimizin ismide anlamıda çok güzel adıyla yaşasın hayırla sağlıkla kucağına almanız nasip olsun inşallah eşinin dediği gibi dengeler evinize huzur getirir
dmt_ allah yardimcin olsun.esim annelik iste ondan kutsal ecrini alacaksin falan diyor ya gozunu oyasim geliyor.hic teselli etmiyor beni boyle sozler.
esim 10 gun gitti cok ozledi cocuklar o da ozledi bana sordu ozledin mi diye.aksam yatmissin gibi gunduz de isteymissin gibi daha aramadim yoklugunu dedimBana hic yardimi yokmus ki.birde tripleniyor bu aralar.anasi bacisi alisi devamli yaninda tlf da ayari bozuldu iyice.
temizlik cok zor canim yaninda biri olsun ben kendimi sallayacaktim balkondan asagi.baba yok nazlandilar hastaliklar agitlar.kucukte meme diye bir an birakmadi.ben inanilmaz yorgunum ve icimde inanilmaz huzursuzluk var.
3 senelik evliyken kardesim buzdolabinin kapagini dusurmustu.arkaya cok itmis oda kirilip dusmustu.90 dereceden fazla acsak dusuyordu.artik 10 gundur alttan su akitiyor devamli siliyorum rezillik.her bir halta boyayi bekliyorumalmak icin.hafta sonu alalim dedi almiyordum simdi vazgectim bu hafta sonu alacagim hatta firinla camasir mak. De alacagim mutfak masasi da .ne ugrasacagim aman idare edeyimlerle.aliyi tatile yolluyor sonuna kadar haketti diyor.hay agzini yirtayim senin.kesinlikle merhamet yok benden bundan sonra.
cok dolmusum ben
voltajımm acıma sen acısan etrafındaki yiyiciler acımıyor anladığım kadarıyla ye iç evine kendine çocuklarınla canına kısmet et derler bizde