Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

günaydınkızlar ne çok yazmışsınız maşallah
canım benim aman dikkat et son günler çok zor oluyor zaten birde in bin yürü daha zordur ama az kalmış 4 kasıma sonrasında evladınla kullanırsın bu izinleri
bebeği beğenmene sevindim bende keyifle yaptım ama mercan kıskandığı için saçından tutup atıyor akşam biraz oynattım falan çekirge şarkısını söykedim bebeği oynatıyorum mercanda kalktı oynadı çok komiklerdi :) anne elinden yapılmış bir bebek bence evlatlara en güzel hediye hatıra

negüzel azra sevgiyle karşılamış bebeği öpüyor aman yine de dikkat edin gözünüzü bir an olsa da ayırmayın da allah korusun birşey yapmasın kardeşine
gözlerine voltajın da dediği gibi süt sık anne sütü herşeye faydalı doktora falan götürmene gerek kalmaz sütünü gün içinde ara ara sık o çabak yumuşayınca yumuşak bezle hafifçe temizle düzelir ben burnuna bile sıktım mercanın yumuşasın diye :) sütü bol bulunca sür heryerine gibi oldu benimki he heee :)
emmek için azranın beklemesi off benim bile içimi sızlattı kuzum benim
grill agız sütün oluştumu azrayı hep emzirdin ya merak ettim

aaumut @yüksek_voltaj Y ycl2012 sizin o güzel kızlarınızın lülelerini seveyim ben maşallah benim kuzunun düzmü olacak dalgalı mı anlamadım ama şekilsiz bir saç olacak galiba bu supravit ve zinco iyi geldi tınakları saçları düzeldi uzuyor 3. şişeyi kullanıyoruz bu son artık bıraktıracağım tek şişede doktor etki etmez 2-3 şişe kullanamsı lazım dedi bende doktoru dinledim faydasını gördüm

Zapzup cum voltaj da önerdi, sütüm şifa olur inşallah. Doğumdan önce su renginde ve çok azdı, doğum yapınca rengi koyulaştı, sarımsı bir renk aldı ve çoğaldı çok şükür.

Zapzup cum voltaj da önerdi, sütüm şifa olur inşallah. Doğumdan önce su renginde ve çok azdı, doğum yapınca rengi koyulaştı, sarımsı bir renk aldı ve çoğaldı çok şükür.
oh maşallah demek ki keramet doğumda öğrenmiş olduk doğum olunca o agız sütü de geliyor şifa olsun yarasın kızlarına

Herşeyin hayırlısı olsun diyelim ama kalabalık aileleri seviyorum.
Biz beş tane doğurduk, şimdiki gibi çamaşır makinesi, bulaşık makinesi yoktu diye başlayan kaynana cümleleri doludur. Bitmez onlar
Mergen tabi çifte sıkıntı çekiyor, şansı birlikte rahatlayacak olması tabi üçüncüyü düşünmüyorsa.
Bir aksilik çıkmazsa seneye tekrar tedaviye başlamayı istiyorum.

Sütün yoğunluğu, yağ oranı bebeğin ayına ihtiyacına göre olur derler. Şimdi senin sütün azraya göre mi, Serraya göre mi
Ondan dedim doktoruna sordun mu diye

Kokoş Mercan, baya düz görünüyor saçları. Düzelmesine çok sevindim.
Sen bir balık yağı kullanıyordun. Markası neydi. Artık bende vermek istiyorum

Kizlar merhaba

Acayip uykusuz bir gecenin sonrasında zonklayan bir kafa, sehla gozlerle gune başladım. Baba sehir dışında bizimde,cocuklarin uykusu yine kotuledi bi birini salliyorum,bi birini,sabah olmak bilmiyor.Bezimizde sizdiriyor buara,her sabah islak uyaniyorlar. Gece uykularini alamadiklarinda o gun zor geçiyor.Hele disari cikmazsak evi yakip,yagmalayacaklar diye korkuyorum :) Hayirlisiyla seneye bu zamanlar hersey daha bi rayına oturacak diye teselli ediyorum kendimi.Kuslarada kiyamiyorum , döke,saca,kira,döke ogrenecekler baska yolu yok.Kendilerini ifade edemediklerinde aglayacaklar,ilgi cekmek icin olmadik şeyler yapacaklar vs vs.Aslinda onlarin penceresinden bakinca hersey normal,doğal,olmasi gerektigi gibi...Biranlik ihmalden kaynaklı & kendilerine , birbirlerine zarar vermeden sağlıcakla su süreci bir atlatsak Allah'in izniyle. ..

Voltajim çevremdeki bircok insan bana "2 gebelik sureci,2 dogum,2 bebeklik donemi yaşamadan 2 cocuga sahip oldun & benim 1 cocugum senin ikisine bedel " benzeri öyle cok sey söylüyor ki :) Soylenebilecek herseye bağışıklıgim var :)

Aaumut canım anne olmayı istedigim zamanlarda anneligin ne kadar tarifsiz bir duygu oldugunu tahmin ederdim ama tahminim gerceginin ceyregi bile degilmis,binlerce kez sukurler olsun ve Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins.Ben yetebilme,yas,şartlar,imkanlar nedeniyle başka bir gebelik planlamiyorum buyuk konusmak gibi olmasin. Allah ogullarima saglikli,hayırlı,uzun ömürler versin ins. banada onlara iyi bir anne olma yeterliligi ins.

Dertsiz acaba annesine mi gitti ki?

Yeni bir sehir, yeni bir düzen vb. insani cocukta olunca zorluyor. Birde eşin iş yoğunluğuda üzerine eklenince alisma sureci uzuyor.Insallah iyidir ve hersey yolundadir.

Kokoş Mercan, baya düz görünüyor saçları. Düzelmesine çok sevindim.
Sen bir balık yağı kullanıyordun. Markası neydi. Artık bende vermek istiyorum
carlson marka kullandım tavsiye ederim çok iyi bir balık yağı ben almadan önce çok araştırdım yaz aylarında bile verilebilen tek balık yağı içerisinde a vitamini olmadığı için yazında veriliyor ben yazın balık olmadığı için yağ kullandım şimdi haftada 2 gün balık yiyoruz allaha şükür ki seviyor ondan kış aylarında pek kullanmayı düşünmüyorum istavrit omega3 açısından çok faydalıymış tadı da güzel oluyor sardalya ve istavrit tercih ediyoruz

1 çocuk 2 çocuğa bedel olur belki ama yaramazlık konusunda anca olur senin gibi 2 çocuğa aynı anda baksın bakalım böyle diyenler nasıl başa çıkacak saçı başı yolar seni gerçekten tebrik ediyorum ben yerinde olsam salya sümük ağlardım çok öyle sıkışmaya çaresizliğe geldim mi morelim düşer başaramıyorum diye koyveririm kendimi işte rabbim biliyor hangi kuluna ne vereceğini :) işallah seneye daha da büyümüş olacaklar el ele 3 nüz hatta 4 kişi gezersiniz yakışıklı oğlanlarınla geleceğin kv si olarak salınırsın ortalıkta :)

Zapzup canim cok teşekkür ederim. Bana bundan 3-4 yıl önce suanda yasadigim hayati anlatsalardi;yok böyle bir sorumlulugun ve yogunlugun altindan kalkamam derdim ama bu cok baska birsey.Vicdan,sorumluluk vb kelimelerle bile ifade etmek güç. Kaldi ki son tedavimde cift embriyo transferini ben istedim israrla. Tedavi gördüğüm merkez birden fazla embriyo transferine,cogul gebelige kesinlikle sicak bakmıyordu.Tabii Allah nasip etti ama bir yerdede bizde oyle olsun diye elimizden geleni yaptık.Cok zorlandigimda hep bu aklıma gelir.O masum,hicbirseyden habersiz iki yavru dogal süreçlerini yasamaya calisirken benim yapabilecegimden daha azini yapmam ne buyuk haksizlik olur.Ben hep bu noktada kontrolümu koruyorum.Onlarin gelisimini olumsuz etkileyecek,kalıcı izler birakacak her duygu,davranistan cok korkuyorum.
Kayinvalide mertebesine ulasmaya ömrüm yetermi bilmiyorum :) Ay bi tuhaf oldu icim,henuz o kadar uzağı düşünemiyorum:)

Aaumut dr çok rahat biri. Ben de sordum ağız sütü konusunu,süt annelerden, eski kafalılıktan filan bahsetti. Ben de bilmiyorum yani işin aslını.

evlat hasreti çekip ona sahip olunca ne kadar yorulsan zorlansanda şükrediyor insan sanırım senin yazdıklarından bunu anlıyorum allah yavrularımızı bizden ayırmasın ona her zaman yetebilelim işallah
hamilelikti çocuk büyütmekti 2 senedir görüşüyoruz burada zaman çabuk geçiyor ee yıllar geçecek senin oğlanlar kollarına takacaklar kızları eve getirecekler anne bak sevgilimiz diye :)

Aaumut dr çok rahat biri. Ben de sordum ağız sütü konusunu,süt annelerden, eski kafalılıktan filan bahsetti. Ben de bilmiyorum yani işin aslını.
aslında bunları bilmemek geri kafalılık değil doktorların işlerini gerçekten severek yapmadıkları için değişen gelişen dünyayla birlikte onlarda değişiklikleri yeni şeyleri araştırsalar ve bunu hastalarını bilinçlendirmek adına kullansalar insanlar bilgisiz kalmaz kulaktan dolma şeylerle kendimizce fikir yürütüyoruz işte aaaa çok kızdım doktora karşımda olsa çenemden kurtulamazdı

Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız. Benim günler yoğun geçiyor. Okul ev ve Abdullah ı gezdirmek çok yoruyor. Eve adamımı atar atmaz dışarı çıkmak istiyor. Cocukta haklı. Hareketli bir gün gecirince evde siziyorum
Bu kadar hareketten dolayı sadece 2.5 kilo aldım. Oğlum da bu haftalarda 8 kiloyu devirmistim.

Prenses anneleri bu sapka cok guzel,denk geldim paylasmak istedim.Herkese iyi haftasonlari♡

günaydın iyi haftalar herkese son günlerde pek girip yazan olmamış

R Ruveyda maşallah sadece 2,5 kilo süpermiş doğuma kadar anca 7-8 kilo alırsın sen doğum yaptın mı pırt gider kilolar

Mergen evet çok şeker bu bende bayılıyorum bu bereye teşekkürler paylaşımın için

Selam kizlar.hicri yilimiz mubarek olsun.insallah bu yil bizlere saglik huzur bolluk bereket getirir.

iyisiniz insallah.
ben kosturmacaya devam ediyorum.bugun dolabim gelecek insallah.eski koridorda bekliyor.dolaba bile duygulanabilen bir insanim.ne gunlerimizi gördü nerelere geldi bizle diye.basit bir sorunu varmis halledilip yerine ulasacak.

Hava kotu bayagi.kizcemin arkadasina yeni yil hediyesi alacagiz daha.ucuyle oyuncakciya girmek cok riskli.hele ki iki buyuk boy cop poseti oyuncak dagittiktan sonra.

Mergen sapka cok hos.bizim ortanca cok begendi anneme attim resmi yapar begenirse.ben yapmayi cok isterdim ama kizim mumkun degil yaptirmaz.hele o ipleri uzatirken birbirimize dugumleniriz.bizim saclar kahverengi Olur muhtemelen hurma gozlu kuzuma.

senin de hicri yılın mübarek olsun işallah

hadi gözün aydın canım güle güle kullan yeni dolabını biz kadınlar fazla duygusalız herşey bizi duygulandırıyor anı hatıra bitiriktiyoruz hayatımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…