- 16 Mart 2010
- 1.548
- 461
- 198
günaydınkızlar ne çok yazmışsınız maşallah
bebeği beğenmene sevindim bende keyifle yaptım ama mercan kıskandığı için saçından tutup atıyor akşam biraz oynattım falan çekirge şarkısını söykedim bebeği oynatıyorum mercanda kalktı oynadı çok komiklerdi :) anne elinden yapılmış bir bebek bence evlatlara en güzel hediye hatıra
gözlerine voltajın da dediği gibi süt sık anne sütü herşeye faydalı doktora falan götürmene gerek kalmaz sütünü gün içinde ara ara sık o çabak yumuşayınca yumuşak bezle hafifçe temizle düzelir ben burnuna bile sıktım mercanın yumuşasın diye :) sütü bol bulunca sür heryerine gibi oldu benimki he heee :)
emmek için azranın beklemesi off benim bile içimi sızlattı kuzum benim
grill agız sütün oluştumu azrayı hep emzirdin ya merak ettim
aaumut
@yüksek_voltaj
Y
ycl2012
sizin o güzel kızlarınızın lülelerini seveyim ben maşallah benim kuzunun düzmü olacak dalgalı mı anlamadım ama şekilsiz bir saç olacak galiba bu supravit ve zinco iyi geldi tınakları saçları düzeldi uzuyor 3. şişeyi kullanıyoruz bu son artık bıraktıracağım tek şişede doktor etki etmez 2-3 şişe kullanamsı lazım dedi bende doktoru dinledim faydasını gördüm
canım benim aman dikkat et son günler çok zor oluyor zaten birde in bin yürü daha zordur ama az kalmış 4 kasıma sonrasında evladınla kullanırsın bu izinlerikızlar sabah eşimle geliyorum onların ofise yakın yerde tekrar servise biniyorum diye demiştim ya, servise binmek üzere durağa doğru gidiyordum üst geçitten geçmem gerek üst geçitte yürürken ayağım takıldı dizlerimin elimin üzerine düştüm şimdi iyiim şükür ama düştükten sonra kalkmaya çalışmam bişey olmamış gibi yoluma devam etmeye çalışmam kötüydü ağlamamak için kendimi zor tuttum artık işkence geliyor 4 kasım son iş günü artık çekilmiyor evde de koşturma devam edicek ama böyle bi tempo olmayacak, gerçekten zormuş ardı ardına hamile kalmak toparlanamadan tekrar aynı şeyleri yaşamak bebek olunca farklı ve daha fazla tempo beni bekliyor, Rabbim sağlık versin bizlere çocuklarımıza hayırlısıyla atlatalım
bebeği beğenmene sevindim bende keyifle yaptım ama mercan kıskandığı için saçından tutup atıyor akşam biraz oynattım falan çekirge şarkısını söykedim bebeği oynatıyorum mercanda kalktı oynadı çok komiklerdi :) anne elinden yapılmış bir bebek bence evlatlara en güzel hediye hatıra
negüzel azra sevgiyle karşılamış bebeği öpüyor aman yine de dikkat edin gözünüzü bir an olsa da ayırmayın da allah korusun birşey yapmasın kardeşinedmt Allah yardımcın olsun, 2 çocuklu çalışan bir kadın olarak gerçekten sabırlısın maşallah. erkek milletinin hassasiyeti yok valla. benim kızlar rahatsızlansa eşim toplu taşıma tercih eder ne olacak diye, ben taksiyle gider gelirim hastaneye, evlatlarıma para harcamayacağım da mezara mı götüreceğim değil mi?
aaumut benim kızın saçları da havada, gören çok inatçıdır kesin diyor, ben de evet diyorum, bence öyle değil ama dışardan öyle görünüyordur belki diye :)
voltaj çok geçmiş olsun hepinize. sen o buzdolabıyla idare etmişsin ya bravo. bence de bu kadar fedakar olma, sen yemesen elalem yiyor, eşinin cömertliğinden neden başkaları faydalansın ki?
ycl senin de zamanın yaklaşmış maşallah. inşallah kolay bir doğum ve lohusalık yaşarsın.
ben de bu gebelikte 2-3 kez popo üstüne düştüm kalabalık yerlerde, ama güldüm kendime, üzülme canım az kalmış.
zapzupcum maşallah yine maharetini gösteriyorsun, bez bebek çok güzel olmuş. benim kızım da tv izleyicisi. reklamlara ve pepee ye bayılıyor. başka kanal açarsak kumandayı verip değiştirmemizi istiyor kendi diliyle. benim kızım bana anne, babasına enne diyor :)
rüveydacım isimler çok güzel maşallah. ismiyle müsemma olur inşallah yavrularımız :)
wosgi çok çok geçmiş olsun, Rabbim korumuş evladını. Benim kızım da kuruyemiş çok sever, yer. Allah'a emanetiz, Rabbim korusun.
mergencim aynen çok amaçlı insanlarız, maşallah bize. İsveç çakısıyız mübarek :)
ben bugün biraz daha iyiyim. kaç gündür karnımın acısından fazla hareket edemiyordum, gerçi eşim ilk doğuma göre çok çok iyisin diyor. sağolsun tek ayakla olsa da her işi üstlendi. çocukların altını değiştirme uyutma, yemek, ev işleri falan hep ona kaldı. başını kaşımaya, uyumaya bile vakti yok. seni anlıyorum, annelik hakikaten zormuş, cenneti hakediyorsunuz diyor :) Azra kızkardeşini sürekli öpme derdinde, öperken eziyor bazen, meme sırasını beklerken melül melül bakıyor ya içim gidiyor. neyse ki umduğumdan daha iyi araları :)
kv kızım 2,5 kg doğduğu için Azra'yı emzirmeme kabahat bulmuş, ama görümcem ilk bebeğini 1,750 gr doğurmuş, o da mı emziriyormuş, sorsaydın dedim eşime.
annem sürekli kendi evine çağırıyor birkaç gün kalmam için. eşim istemiyor haliyle, araları gergin sürekli. ama 2-3 günde bir gelip gidiyor buna da şükür.
bu arada kızlar benim miniğin gözleri çapaklanıyor doğduğundan beri, çay, su falan sürüyorum ama tekrarlıyor, dr a randevu aldım ptesiye, ne yapmalı o güne kadar?
gözlerine voltajın da dediği gibi süt sık anne sütü herşeye faydalı doktora falan götürmene gerek kalmaz sütünü gün içinde ara ara sık o çabak yumuşayınca yumuşak bezle hafifçe temizle düzelir ben burnuna bile sıktım mercanın yumuşasın diye :) sütü bol bulunca sür heryerine gibi oldu benimki he heee :)
emmek için azranın beklemesi off benim bile içimi sızlattı kuzum benim
grill agız sütün oluştumu azrayı hep emzirdin ya merak ettim