Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

günaydın
kimsecikler yok

bugün sabah dişçiye gittim 20 lik dişimi çektirdim. nedense bu diş olayında insan bir tırsıyor korku basıyor neyse ki ben daha çekmedi sanarken doktor dişi peçete arasında elime tutuşturdu nerdeyse bayılıyordum espirili diş doktoru hiç çekilmiyormuş anladım neyse ki kurtuldum çürük dişden

sizler ne yapıyorsunuz dün tatildi ev işi parka git derken 1 günü bititrdik 2 gün çalış yine tatil güzel oldu bu hafta molalı çalıştık

R ruveyda12 zapzup sagolun kizlar.

gecmis olsun zapzup.20 lik sorunlu olur genelde sukur bir sikintin olmamis.benim hic yok 20 lik hepsini bir cocukta feda ettim :) hatta sonuncu da azimin biri de gitti.

D dertsiz nerelerdesin?

bende 3 tanesini çıkaramadım eti yarıp aldılar 1 tanesi kendi çıktı ama ömrü kısa sürdü :) şükür ki sorun yaşatmadı bana korktuğum gibi de olmadı çok kolay çıktı diş pıt diye aldı doktor
senin kötü olmuş o zman bende yanındaki azıyı kaybetmemek için çektirdim umarım yanındaki sağlamdır biraz düzelsin diş etlerim sonra tekrar baktırırım
senin nasıl gidiyor 3 numarayla diğerleri okuldayken belki biraz rahatlıyorsundur dicem ama koşturmaca bitmez getir götür yemek çamaşır bulaşık tam gaz koşturmaca sürer sende

arkadaşlar merhaba, bugün tesadüfen girdim beni soran herkese çok teşekkürler
çok zor günler geçiriyorum bunaldım sıkıldım kimse yok hala etrafımda
izinler durduruldu tekrar açıldı derken apar topar 2 saat içinde
15 günlük izine ayrıldı eşim 10 günü tamamlamadan izinden geri çağrıldı
daha annemlere gelmemiştik o yüzden ben ailemin yanına gidicem dedim
yarı yola kadar eşim götürdü yarısınıda babam almaya geldi
eşim eve gitti çalışıyor ben ailemdeyim. 10 gün falan kalıcam babam geri götürücek.
moralimiz sıfır ortalık karışık, daha ne diyeyim.

zapzup evet canim kosturmaca devam ediyor.allah yardimcimiz olsun.minik iyice dillendi bu ara ceneye vurdu herseyi sanirim cok geveze olacak.
ortaligi talan etmekle ve meme diye her yanimi cekistirmekle meşgul. Aksam disardaydik feracemin fermuarini acip durdu kazagimdan emiyor gibi mmmm oohh diye terbiye etti bir saat.

kizlar babaannem cok hasta biliyorsunuz.bakima basladiklarinda konusmuyordu ama ihtiyaclarini gideriyordu.her gecen gun daha agirlasti.suan yaklasik 50 kiloya dustu.annemler altini bagliyorlar kendileri besliyor yuruyemiyor kesinlikle elleri ayaklari morardi ve sisti yatakta donerken dusuyor yere koydular yatagi ve artik donemiyor da.hic mecali kalmadi sadece bakiyor.cok aci cekiyor sanki ama dr yasliliktan diyor.uzuluyorum hem anneme hem babaanneme.yengemle babam bakmiyor tiksiniyorlarmis. annemle amcam bakiyor.banyosu cok zorluyor ve hergun yikamak zorunda .

artik sifa icin dua etmiyorum.rabbim olmesi hayirli ise al onu insallah.

hayirli evlat versin rabbim cumlesine.

D dertsiz Allah yardimciniz olsun canım. Cok zor sartlar cok karisik zamanlar korusun Rabbim.
kotu seyler gorsen bile biraz daha sakin olmaya calis cok zor eminim.tehlikenin ölümün nerden gelecegini hic bilmiyoruz.

Esimin cocukluk ark.cok sevdiğimiz bir arkadasimiz vardi.ark. askerde kalacakti esi istemedi korktu.cok tedirgindi ailesinden bile zarar gelir diye hatta kiz kendi memleketine tasitti .herseyi kendileri yaptilar gecen sene de nihayet ev aldilar.
subat ayinda ark.buraya geldi aksam vedalastilar donerken kaza gecirdi vefat etti.esiyle konusurken olmus kaza."cocuklari uyutma yarim saat sonra ordayim" demis en son.arkadasim hem oksuz hem yetim simdi bir de dul.kendimize gelemedik hic.hala da hep aklimizdadir.cok gulsem esimle birseyler yolunda gitse veya gitmese hemen aklima gelir.bana dedigi bir laf vardi cok yandi cigerim."voltaj bu oyle birsey ki kul olsa da gitsem hesap sorsam ver desem" dedi.

hic birimizin garantisi yok.olumun otesi icin hazirlik iyiyse sukretmek lazim.elbette kayip cok aci tarifi yok olamazda.

Sabret hepsi gececek insallah.

hayırlı cumalar kızlar
voltajım beni sormuştun Allah razı olsun canım iyiyim çok şükür, mesai saatlerini dolu dolu geçiriyorum pazartesi son iş günüm
babaannene Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu yaşatsın belliki çok acı çekiyor Rabbim daha fazla çektirmesin, annendende Allah razı olsun karşısına geçirtsin iyiliklerini
çocuklarımıza da maşallah kurban olduğum elifimde nazar değmesin çok güzel anlatıyor kendini inşallah kardeşi olduğunda da ters tepki vermez alışır

dertsiz Allah yardımcınız olsun canım şu güzel cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim korusun

Dertsiz Allah yardımcınız olsun canım. Koruyan herşeyden koruyacaktır öyle düşün. Bizde duaciyiz görev başında olan kardeşlerimize.
Voltaj babaannenin son günleri Allah annene merhamet etsin de fazla cektirmesin inşallah

Y ycl2012 allah yardimcin olsun canim hayirli cumalar.

masallah elife.kardesi olunca daha cok anlatmak isteyecek o yuzden tam tersi daha cok acilir emin ol buna.
ben cok fazla konusurum yazdigim gibi. Cocuklar da oyle bana yetisme çabasında.
Kiskanclik ve taklit etmekte var bizde cokca.sizde de olacak emin ol.
Hikaye saatimiz gelince hemen ablasi yuz ustu yatar ellerini cenesine dayar kucukte hemen taklit eder.ablasi soru falan sorar oda hemen yetisir dinleyim onu diye kulagima soyler.kiskancliktan tabi bunlar.
disari cikacakken akka akka diye ayakkabilarini getirir benimkini cikarir.bir ortu bulsa hemen basina sarar gider seccade serer fisifisi dua eder.ablasinin cuzu okur bizle :))
Ablasi cis yapinca ondan evvel egilir anne bittii diye.cis ve gaga diyor ama klozetten korkuyor.yazin onu da cikaririz insallah.

insallah ruveyda.cidden psikolojisi bozuldu resmen coktu annem de.devamli dustumu dondu mu kalkti mi cagirdi mi tetikte.

aynen canım elif de öyle namaz kılıyor fısfıs ağzını kıpırdatıyor, ezan sesini duyduğu zaman Amin diyor, maşallah hepsinede:)

Günaydın.

Baslik basa kalmis gene.

herkesin isi gucu yogunlugu var.aklima estikce buraya bakiyorum ayni yerde kalmis oluyor hep.kimi okuyor yazmiyor oyle de benim aldim sattim gittim geldimimle muhabbet donmuyor.cogu da face te whatsapp te buraya gerek duymuyor.

en azindan umidim kesilsin.
Allah'a emanet.

Selam kızlar
Ben ay sonlarında çok fazla giremiyorum. Ay içinde yoğunluğumuz olmuyor, sağolsun müdürlerde öyle internetimize falan karışmıyorlar ama son hafta iş birden bastırıyor. Diğer zamanlarda birş ey demedikleri için iş varkende ben kaytarmıyorum :)

Voltaj çok geçmiş olsun, benim rahmetli anneannemde o durumdaydı ama aklı yerindeydi. Konuşmuştuk seninle hatta, her gün dua ederdi bir avuç toprak nasip et diye çok zor çekenede bakanada.
Allah kurtarsın inşallah.

Bu eve taşınalı 7 ay oldu, komşular sessiz sakin insanlar benim alt kattaki ben taşındığımda memleketindeydi, geleli bir ay falan oluyor. Tekrar gitse uçak biletlerini alırım inanın yeterki gitsin.
Sanki kraliçe, dün sesleniyor cumartesi pazar günleri saat birden önce evi süpürmeyecekmişim. Sebep -ben uyuyorum- e uyuma o saate kadar.
Zaten bir hafta sonum var, ondada senin uykunu bekleyeyim silip süpürene kadar akşam olur biter.
Tamam bende çok sabahın köründe yapmıyorum öyle gürültülü işleri 11 de süpürdüm diye kavga etti kadın.

voltajım benim öyle face simde whatsapp ım falanımda yok, burada yazıp dertleşiyoruz canım, sizlerle kaç sene oldu konuşup yazışıyoruz, şuan Zeynep için aralık anneleri grubunu önce takip etmeye çalıştım ama yok olmadı yani genelde ilk bebek ilk heyecanları onunla ilgili sohbetleri, ben daha yeni elifle yaşadım, burası sizler benim için özel insanlarsınız bunu dile getirmişimdir, bu aralar aaumut dedği gibi aysonu ve ay başı bizimde işler çok yoğun oluyor, benim ayrıca son iş günüm onunda etkisi var çok yazamıyorum, izne ayrılıncada evde gündüz net yok, eşim işden gelince tabletten girer yazarım ne yapıp ne ettiğimi iki çocukla :)
demek istediğim şahsım için söyliyim sevdiğim insansın girmediğin zaman veya şuan dertsiz çok giremiyor aklıma düşüyor nasıl iyimi acaba diye, sizleri göremediğim zaman aklıma düşüyorsunuz , o yüzden bırakıp gitme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…