bende 3 tanesini çıkaramadım eti yarıp aldılar 1 tanesi kendi çıktı ama ömrü kısa sürdü :) şükür ki sorun yaşatmadı bana korktuğum gibi de olmadı çok kolay çıktı diş pıt diye aldı doktor
Dertsiz Allah yardımcınız olsun canım. Koruyan herşeyden koruyacaktır öyle düşün. Bizde duaciyiz görev başında olan kardeşlerimize.
Voltaj babaannenin son günleri Allah annene merhamet etsin de fazla cektirmesin inşallah
Yatan için zor ama bakan için daha zor cuma vakti Allah cektirmesin ikisinede inşallah.insallah ruveyda.cidden psikolojisi bozuldu resmen coktu annem de.devamli dustumu dondu mu kalkti mi cagirdi mi tetikte.
aynen canım elif de öyle namaz kılıyor fısfıs ağzını kıpırdatıyor, ezan sesini duyduğu zaman Amin diyor, maşallah hepsinede:)Y ycl2012 allah yardimcin olsun canim hayirli cumalar.
masallah elife.kardesi olunca daha cok anlatmak isteyecek o yuzden tam tersi daha cok acilir emin ol buna.
ben cok fazla konusurum yazdigim gibi. Cocuklar da oyle bana yetisme çabasında.
Kiskanclik ve taklit etmekte var bizde cokca.sizde de olacak emin ol.
Hikaye saatimiz gelince hemen ablasi yuz ustu yatar ellerini cenesine dayar kucukte hemen taklit eder.ablasi soru falan sorar oda hemen yetisir dinleyim onu diye kulagima soyler.kiskancliktan tabi bunlar.
disari cikacakken akka akka diye ayakkabilarini getirir benimkini cikarir.bir ortu bulsa hemen basina sarar gider seccade serer fisifisi dua eder.ablasinin cuzu okur bizle :))
Ablasi cis yapinca ondan evvel egilir anne bittii diye.cis ve gaga diyor ama klozetten korkuyor.yazin onu da cikaririz insallah.
Günaydın.
Baslik basa kalmis gene.
herkesin isi gucu yogunlugu var.aklima estikce buraya bakiyorum ayni yerde kalmis oluyor hep.kimi okuyor yazmiyor oyle de benim aldim sattim gittim geldimimle muhabbet donmuyor.cogu da face te whatsapp te buraya gerek duymuyor.
en azindan umidim kesilsin.
Allah'a emanet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?