Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Bugün akşam olmaz şimdi, bol bol dinlen bebişini alda gel.
Voltaj bırakmaz bizi, son günlerde biraz kendin çal, kendin oyna olmuş ona sıkılmıştır. Haklı da
Ben face sevemedim hiç, burası daha sıcak geliyor. Kimse kaybolmasın :)
Benimde aklım Wosgide kaldı. Oda haber veremedi

Ben de sizleri seviyorum ycl.
gitmek degil sadece bu basliktan umit kesmek mi diyeyim eski durumlar mi bikmak mi oyle birsey.
kendim calip kendim soyluyorum.elbette herkes 24 saat online olamaz ben de degilim.tlf dan daha kolay girdigimden daha sık burda oluyorum.girip yazmadan cikmak istemedim hic.bu kisir dongu de baydi.baska bir konuda bulusursaniz ziyaretinize gelirim.saglicakla al bebisini canim duamdasin.gercekten seni seviyorum.

konunun kapatilmasini istedim.

Konu kapanmasin lutfen

Her ne kadar zaman zaman sessizlessede buradaki arkadasligimizin catisi gibi ...

Benim icin gercekten cok sey ifade ediyor buradaki dostlarim,paylasimlarimiz...

ben bunu anlatmaya çalışmıştım hatırlarsanzı aylar önce... Bir kez daha haklı çıktım.

Talebiniz üzerine konunuz kapatılmış, anılarınızın üstü örtülmüştür.

Selam kızlar
İki çocuk ile hayat yoğun oluyor eşimin yardımına rağmen.
E malum annemin nazı niyazı, bu ay mahkemem var, çocukların kontrolü aşılar derken yoruluyorum.
Okuyorum hepinizi tek tek ama cevap veremiyorum.

selam arkadaşlar sayfanın kapanmış olması beni gerçekten üzdü acı tatlı bir sürü şey paylaştık burda hepimiz birbirimizi tanımadan güzel sıcak bir bağ kurduk bende bu sayfanın kapatılmaması için mail attım onlar da sayfayı tekrar açtılar teşekkür ediyorum kendilerine tekrardan sohbetlerimize devam edebiliriz

zaman zaman hepimizin yoğunluğu oluyor ama yine de fırsat buldukça girip burada birşeyler yazarak sohbet ediyoruz yine güzel sohbetlerle devam edelim işallah

zapzup sayfanın tekrar açılmış olmasına sevindim.

ben kimseyi üzmek istemediğim için yazmıyorum.
şu an inanın yaşadığım sıkıntıyı kimse anlayamaz
asker ve polislerin evleri işaretleniyor
sabah neyle karşılaşacağınız belli değil
sürekli diken üstündeyiz
birde bunların üstüne kv ile bir sürü tartışma yaşadık
ben anlatmaya bıktım artık

allah yardımcın olsun olsun canım tabi biz tvlerde çoğu şeyi göremiyoruz siz oralarda daha net görüyorsunuz tabi zor bir durumdur ama yine de içini ferah tutmaya çalış herşey iyi olsun işallah işaret derken bu olayları çıkaranlar tarafından mı işaretleniyor rabbim yardımcınız olsun canım
kv nin genel yapısında var sanırım didişmek duymamazlığa gel dicem ama devamlı dır dır insanın psikolojisi bile bozuluyor haklısın eski yaşadıklarımdan bilirim sabır dile rabbimden senin kalbin güzel, kendin ayrı güzelsin bu sukünetinin sabrının mükafatını işallah güzel bir şekilde görürsün

bende müjde vereyim hala oluyormuşum :)
aileye yeni bir bebek geliyor biraz geç söylediler bundan dolayı üzüldüm kırıldım ama neyse dedim ablalık bende kalsın :)

B Began nasıl gidiyor çocuklarla bebişin nasıl tekrardan uykusuz gecelerle boğuşuyorsun allah yardımcın olsun canım

Dertsiz Rabbim yardımcı olsun, inşallah bu günleri ülke olarak sükunetle atlatırız.
Zapzupcum eşim sağolsun gece gündüz ilgileniyor ayağına rağmen, o işe başlayınca çok zorlanacağım. Azra çaktırmadan kardeşine eziyet ediyor arada. Yalnızken nolacak halim bilmiyorum.

ee annesi arada olacak o kadar evin tek prensesiydi tahtına aday gelince böyle sarsılır nasıl sevsin bilemez bizim yiğenle kızım kavga ederler sarılırlar öpüşürler mesela mercan sarılmayı çok sever yiğen sevmez mercan ona bir sarılır yuvartlanırlar sen biraz daha büyüsün ablası nasıl onu sever sarılır öper bir gör bak hep cici falan de anlat bari de zarar verilmemesi gerektiğini kardeşinin canının acıyacağını söylersen inanıyorum dinler birşey yapmaz ama arada ufaklık deneme tahtası olabiliyor aman ne güzel kızların yanında harika maşallah size hep mutlu olun annen evine döndü sanırım arada o da uğrarsa yardımcı olur burdaki bayanlar güçlü yapıya sahip nelerin üstesinden geliyorlar sen de çok güzel hale yola koyarsın herşeyi

eşinin bacağı ne zamana kadar alçılı olacak düzelme falan varmıymış ona da zordur bu durum ama ne güzel ki sana hep destek tebrik ediyorum onu

Hayirli aksamlar konunun tekrar devam ediyor olmasina cok sevindim
Bugun calisamaz raporumu aldim artik 4 ay evdeyim 25 kasim gibi dogum um olucak insaallah yarin sukur halilarimi verifem temizlige baslicaz annemler yardim edicekler gozumde buyuyor hic halim yok bisey yapmaya bizden haberler bu kadar
Dertsiz aklimdasin dualarimiz dasin canim allah yardimciniz oldun
giril canim cok heyecanliyim dusunceliyim nssil basedicem2 cocukla diye rabbim yardimcimiz olsun
Zapzup tebrik ederim canim allah hayirlisiyl kucaginiza almayi nasip etsin halile kardes geliyor dimi

Ahh grill Allah yardımcın olsun. Bende kara kara düşünüyorum. Ama kv gün içerisinde alır ilgilenir. Oğlumun tepkisini merak ediyorum nasıl karşılayacak. Maşallah eşine Allah sağlık versin. Bu zamanda yardımcı eş kolay bulunmuyor. Ben işe başlayınca ne yaparım onu düşünüyorum.

Bu arada voltaj konuyu kapatinca çok üzüldüm. Kararına saygı duydum. Sürekli yazmak istesemde çocuk okul ev yetistiremiyorum. Ben voltaj kadar hem ev hemde 3 çocuk la ilgilenecek kadar becerikli değilim.
Burayı sizleri çok sevdim. Tekrar görüşmek beni cok mutlu etti.
Dertsiz Allah kolaylık versin. Bu günlerde geçecek. ALLAH cumlemizi şerli insanların şerrinden korusun.

Zapzup Harikasın seni anlatacak başka kelime bulamıyorum. Bu arada yeni bebis hayırlı olsun

Demek doğum iznine ayrildin sağlıkla kavus kizcene inşallah. Bir bir dogurdunuz bir ben kaldım geriye. Okulda 3 hamile idik biri bu hafta ayrıldı. Diğeride 15 Kasım ben kaldım.

senin içinde hayırlı olsun son günlerin tadını çıkar evde olmak harika birşey uyu dinlen kendine kızına vakit ayır temizliği hallettikten sonra tabi :) bebiş doğunca seni tempolu hayat bekliyor olacak allah yardımcınız olsun ama rabbim annelere güç kuvvet veriyor
evet halile kardeş geliyor ama bizim canavarlar bebği yer bitirir dün akşam yerr oturdum önce saçımı sevdiler ikisi birlikte cici cici diye sevdiler sonra ikisi ayrı taraftan saçları çekmeye yolmaya bir başladılar ayy gelin zor kurtardı küçük canavarlarım benim çok sevimli bu çocuklar

o kadar ileriyi düşünme mutlaka bir bakan bulunur yola girer yoksa taktımı takıyor insan

estafurullah harika değilim canım sadece göz göre göre kapatılmasını istemedim diğer konu kapandığında ben kk da aktif değildim ve sonradan gördüm kapandığını üzüldüm, o zman da olsa onun da kapanmasını istemezdim neyse biz devam ediyoruz gerisi önemli değil ama tek başına sayfa kapansın deyip bu kadar sohbet eden insanı dağıtıp gitmek de hoş değil saygı önemli bence
teşekkür ederim canım bebişler çoğalıyor ama açıkçası bizde zaten 2 çocuk vardı şimdi 3 olacak nasıl olacak bayram yerine döner ev :) hepsi iyi olsunlar gerisi önemli değil

devam ediyoruz canım sayfayı kurtardım sohbete devam wosgi yi face te de göremiyorum gerçi pek giremiyorum nete en son bildiğim 2-3 gün hastanede kaldı ege sonra eve çıktı ama o fıstığın kaldığı yer zedelenmiş ilaç tedavisi görecekti yine birşeyler öğrenirsem yazarım
wosgi merak ediyoruz egeyi nasıl oldu iyi misiniz

Konu kapanmasin lutfen

Her ne kadar zaman zaman sessizlessede buradaki arkadasligimizin catisi gibi ...

Benim icin gercekten cok sey ifade ediyor buradaki dostlarim,paylasimlarimiz...
mergencim kaldığımız yerden devam canım sende yanlız bırakma bizleri fırsat buldukça gel oğlanlardan bahset bize yaramazlıkları da çoktur afacanların :)

Selam canım,
Sayfanın tekrar açılmış olmasına çok sevindim. Bizde çok boş bıraktık Voltajda haklı
Üstellik daha öncede yaşamıştık bunu
Sayfayı sevenlerin daha çok çalışması gerekiyor

Biz sıkıntıyıda, mutluluğuda dinleriz, elimziden geldiğince ortak olmaya çalışırız canım. Etrafında arkadaşın olmadığınıda biliyoruz, ne zaman anlatmak istersen seve seve dinleriz.
Allah korusun, şu sıkıntılı zamanlar çabuk geçer inşallah.
KV gündüz kızımın yanında oluyor ama benim işten geldiğim saatlerde evine gitmiş oluyor. Hafta sonlarıda gidip gelmiyoruz. Çok şükür çok mutluyum böyle. Dünya varmış diyorum.

Gözün aydın canım, Halil abide oluyor demek. Geç söylediler demişsin, kaç aylık şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…