D dertsiz sen anlatmak istediğinde biz her zaman seni dinleriz canım hiç öyle canımız sıkılır falan düşünme burası dert kuyusu gibi hepimiz sıkıntımızı paylaşıyoruz bu sayede rahatlıyoruzBiz sıkıntıyıda, mutluluğuda dinleriz, elimziden geldiğince ortak olmaya çalışırız canım. Etrafında arkadaşın olmadığınıda biliyoruz, ne zaman anlatmak istersen seve seve dinleriz.
Allah korusun, şu sıkıntılı zamanlar çabuk geçer inşallah.
KV gündüz kızımın yanında oluyor ama benim işten geldiğim saatlerde evine gitmiş oluyor. Hafta sonlarıda gidip gelmiyoruz. Çok şükür çok mutluyum böyle. Dünya varmış diyorum.
14 haftalık olmuş canım ben annemden öğrendim ama onlar benimle konuşmadılar kendileri söylemedikleri için bende hiç bilmiyormuş gibi davrandım onlarda bende birşey dememi beklemiş en son dayanamadılar söylediler öyle yani halilim sarı oğlum da abi oluyorGözün aydın canım, Halil abide oluyor demek. Geç söylediler demişsin, kaç aylık şimdi
kurulu olan başlıkta da bir sıkıntı yok gerginlik yok herkes seviyeli güzel hoş sohbet ediyor başka sayfa açılmaya çalışılmasını anlayamadım ben mevcut yerde ne oldu da böyle düşünüldü birlik olunamayacak birşey yok mergencim sadece devamlı başlık kapatılıp başka başlık açılıp bence olan birlik dağıtılsın isteniyor her yeni başlık açıldığında biraz daha azalıyoruzMerhaba kızlar
Amac başlığın degil kurdugumuz arkadaşlığın surekliligi,kirmadan,eksilmeden...Bu veya yeni bir başlık altında olmasinin önemi yok.Aramizdaki bağ bu başlığa bağlı degil sonucta...Yeni bir başlık,yeni bir başlangıç şuandaki mevcut muhabbeti neden dağıtsin,pekala kaldığımız yerden devam edilebilinir herkesin icine sine sine...Birlik olmadiktan sonra konunun acik olmasinin ne faydasi var ki...
kimse ona bye demiyor zaten gel diyoruz devam edlim diyoruz lütfen konu saptırılmasın durduk yere sayfa kapansın yeni konu açılsın bu garip yani bizler burada sohbet ederken voltaj uzun zaman boyunca girmedi sonra girmeye başladı hepimiz sevindik ne güzel tekrar eski arkadaşlar konuşmaya başladık diye ama bana söylediği eski konulardan dolayı bu sayfanın kapanmasını istedim uzun zamandır uğraşiıyorum bende bu noktada bizleri dağıtmak için mi girmeye başladı diye düşünmeye başladım yahu eski konuları açan yok olay yok neden yaniVoltaj bu başlıkta devam etmek istemedigini nedenleriyle birlikte net bir sekilde söyledi.iyi o zaman sana bye bye mı diyecegiz?Aramizdaki bağ başlığa mı bagli?Amac paylasimin devam etmesi burada veya baska bir yerde olmasinin önemi yok.Baslik kapanmasin dememdeki kasıt;kimse yazmaktan vazgecmesin,kurdugumuz arkadaşlık devam etsin diyeydi...Buranin kapanmasini neden istedigini sorunca hak verdim.Yani sözün özü Voltaj buraya yazmayacak ve sırf başlık devam etsin diye "oldu o zaman bye" demek garip degilmi?
sağol canımBen de Kazen'e mesaj attım. Sorun yok ki başlık kapatılsın. Başka başlıklar sayıyı azaltır sadece.
Zapzupcum gözünüz aydın olsun. Annem sadece hastanede kaldı bir gece. Evime gelmedi, eşimle aştık şükür ilk zorlukları.
Şimdi de Azra yı emzirme diye baskılara başladı sülalem :)
Dertsiz sen anlat yeter ki biz okuruz, d derdine ortak olmaya çalışırız.
Ycl Allah yardımcın olsun.
sana katılıyorum başka başlık sık yazmayı sağlamaz kimseyi ayırmak değil amacımız birliğimiz devam etsin önemli olan oMergen, Voltaj gerekçe olarak sık yazan olmamasından bahsediyor. Başka başlıktan da bahsetmedi. Kendi açısından haklı olabilir. Herkesin kendine göre yoğunluğu var, insanlık hali. Başka başlık sık yazmayı sağlamaz. Bizim bilmediğimiz şeyler varsa bilemem.
sende iyi ki varsın canım çok güzel şeyler yazmışsın hepimiz için ne güzel kendi adıma teşekkür ediyorum. sende kalbi kendi güzel nazik, kibar bir arkadaşsın benim için seninle konuşmak çok güzelKızlar iyiki varsınız sık girip yazamasamda sıcak dostluğunuz yeter. Voltaj çok samimi biri içten reelde tanımak isterdim. Zapzup hertürlü sorunumda bana kardeş gibi içten destek verdi. Grill Mergen fırsat buldukça içtenlikle paylaştı herşeyi. Dertsizim bi başka ben hepinizi çok seviyorum. Keşke günlük hayatta da arkadaşım olsaydınız.
maşallah sana 41 kere bu kadar işi güzel halletmişsin ama ufaklık emip uyuma döneminde olduğu için biraz daah rahatsındır azra da büyüdü laf söz dinleyebilecek zamanda hiç olmadı biraz tv izletip işini halledersin ne kadar tv izletmek istemesek de o bizi böyle durumlarda kurtarıyorSelam hanımlar,
Eşim 2 gündür fizik tedavi için hastaneye gidiyor, haliyle kızlarla yalnızım. İlk gün bağırış çağırışla geçti. Bugün daha sakinim. Ben ikisini de önce yıkadım, emzirdim, sonra uyuttum. Bu işler 1 saat sürdü. Sonra evi süpürdüm, 2 posta çamaşır yıkandı, astım, dünden kurumuş olanları katladım, yerleştirdim. O anda ikisi de uyandı, tekrar emdiler, küçük uyudu, büyük TV izliyor. Ben de biraz dinleniyorum.
Zapzupcum dr a güvendiğim için yetene kadar devam edeceğim emzirmeye.
Rüveyda sağol canım.
Selam hanımlar,
Eşim 2 gündür fizik tedavi için hastaneye gidiyor, haliyle kızlarla yalnızım. İlk gün bağırış çağırışla geçti. Bugün daha sakinim. Ben ikisini de önce yıkadım, emzirdim, sonra uyuttum. Bu işler 1 saat sürdü. Sonra evi süpürdüm, 2 posta çamaşır yıkandı, astım, dünden kurumuş olanları katladım, yerleştirdim. O anda ikisi de uyandı, tekrar emdiler, küçük uyudu, büyük TV izliyor. Ben de biraz dinleniyorum.
Rüveyda sağol canım.
Geçmiş olsun canım. Ben benimki için hiç iyi şeyler dilemiyorum artık. En son pisliginide geçen cumartesi yaptı. Ablam gelmişti onu ugurlamak için aşağıya indim. Oğlumu da birakayim onlara dedim. Kapıyı çaldım kp açtı çocuğu aldığı gibi kapıyı yüzümüze kapattı. Ne benimle konuştu nede ablama bir hoşgeldin. Ben ablama çok mahçup oldum. 2 ayda bir ancak gelir. Ertesi gün dayanamadım eşime dedim. Oda diyorki bana yaşadığımız kavgada ablan babama laf söylemiş ondan diyor. Neyse dedim bendende artık selam sabah olmaz sonra niye böyle deme bilgin olsun dedim kapattım konuyu. Olse gram etkilenmem. Ogün yazlıktan yeni gelmişti çocuğu almaya gittim bende orda hiç yokmuş gibi davrandim. 2 gün konuşmadim. Sonra çocuğun sebebiyle muhatap oldum mecburDün kayınpederim kalp krizi geçirdi, çok şükür şimdi durumu iyi. Zaman zaman söyleniyorum ama sağlıklı olsunlar yerlerinde olsunlar. Bu hafta sonu aşure yapacaktım ama hastaneden çıkacak, onu almaya gider eşim. O olmadan da kızımla yapamam. Artık haftaya kaldı.
Bende artık yetistiremiyorum işleri uykusu çok hafif oğlumun. Bakalım kizcem doğunca ne olacakMaşallah sana, Voltaj demişti iki çocukla daha düzen olacak diye. Ben tek çocukla yapamıyorum bunları. O uyurken bırak süpürge açmayı, ses çıkar diye lavaboya gitmiyorum neredeyse
Biraz fazla şımarttım galiba :)
İş yapmayı özleyeceğim aklıma gelmezdi hayatta ama bir gün şöyle eşimle kızımı evden postalayıp doya doya iş yapmak istiyorum.Şimdi süpürsem silmek kalıyor. Çamaşır yıkasan ütüye fırsat yok. Sabah camlardan girip lambalardan çıkmak istiyorum.
Maşallah sana hadi bana cesaret ver. Eşine de Allah acil şifalar nasip etsin. Benim oğlum da memeyi açıp seviyor. Bu gün ağzına aldı emmeye başladı hemen çektim. Icimde kaldı benimde kızım doğsun sütüm yeter se bende emzirecegimSelam hanımlar,
Rüveyda sağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?