Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Merhaba kızlar

Amac başlığın degil kurdugumuz arkadaşlığın surekliligi,kirmadan,eksilmeden...Bu veya yeni bir başlık altında olmasinin önemi yok.Aramizdaki bağ bu başlığa bağlı degil sonucta...Yeni bir başlık,yeni bir başlangıç şuandaki mevcut muhabbeti neden dağıtsin,pekala kaldığımız yerden devam edilebilinir herkesin icine sine sine...Birlik olmadiktan sonra konunun acik olmasinin ne faydasi var ki...

D dertsiz sen anlatmak istediğinde biz her zaman seni dinleriz canım hiç öyle canımız sıkılır falan düşünme burası dert kuyusu gibi hepimiz sıkıntımızı paylaşıyoruz bu sayede rahatlıyoruz

Gözün aydın canım, Halil abide oluyor demek. Geç söylediler demişsin, kaç aylık şimdi
14 haftalık olmuş canım ben annemden öğrendim ama onlar benimle konuşmadılar kendileri söylemedikleri için bende hiç bilmiyormuş gibi davrandım onlarda bende birşey dememi beklemiş en son dayanamadılar söylediler öyle yani halilim sarı oğlum da abi oluyor

kurulu olan başlıkta da bir sıkıntı yok gerginlik yok herkes seviyeli güzel hoş sohbet ediyor başka sayfa açılmaya çalışılmasını anlayamadım ben mevcut yerde ne oldu da böyle düşünüldü birlik olunamayacak birşey yok mergencim sadece devamlı başlık kapatılıp başka başlık açılıp bence olan birlik dağıtılsın isteniyor her yeni başlık açıldığında biraz daha azalıyoruz
ben arkadaşların ve senin de kapanmasın burasını seviyoruz yazını gördükten sonra kapatılmaması için yazdım ve kapatılmadı sen neden bir anda değiştin kapatılmasın derken şimdi başka başlık olabilir diye yazmışsın çözemedim inan ne oluyor ne bitiyor burda normal güzel güzel konuşuyoruz hoppp sayfa kapatılsın diye uğraşılıyor
ben burdaki herkesi seviyorum kimseyle sorunum yok sorun olacak birşey yok

Son düzenleme:
Voltaj bu başlıkta devam etmek istemedigini nedenleriyle birlikte net bir sekilde söyledi.iyi o zaman sana bye bye mı diyecegiz?Aramizdaki bağ başlığa mı bagli?Amac paylasimin devam etmesi burada veya baska bir yerde olmasinin önemi yok.Baslik kapanmasin dememdeki kasıt;kimse yazmaktan vazgecmesin,kurdugumuz arkadaşlık devam etsin diyeydi...Buranin kapanmasini neden istedigini sorunca hak verdim.Yani sözün özü Voltaj buraya yazmayacak ve sırf başlık devam etsin diye "oldu o zaman bye" demek garip degilmi?

Ben de Kazen'e mesaj attım. Sorun yok ki başlık kapatılsın. Başka başlıklar sayıyı azaltır sadece.
Zapzupcum gözünüz aydın olsun. Annem sadece hastanede kaldı bir gece. Evime gelmedi, eşimle aştık şükür ilk zorlukları.
Şimdi de Azra yı emzirme diye baskılara başladı sülalem :)
Dertsiz sen anlat yeter ki biz okuruz, d derdine ortak olmaya çalışırız.
Ycl Allah yardımcın olsun.

Mergen, Voltaj gerekçe olarak sık yazan olmamasından bahsediyor. Başka başlıktan da bahsetmedi. Kendi açısından haklı olabilir. Herkesin kendine göre yoğunluğu var, insanlık hali. Başka başlık sık yazmayı sağlamaz. Bizim bilmediğimiz şeyler varsa bilemem.

kimse ona bye demiyor zaten gel diyoruz devam edlim diyoruz lütfen konu saptırılmasın durduk yere sayfa kapansın yeni konu açılsın bu garip yani bizler burada sohbet ederken voltaj uzun zaman boyunca girmedi sonra girmeye başladı hepimiz sevindik ne güzel tekrar eski arkadaşlar konuşmaya başladık diye ama bana söylediği eski konulardan dolayı bu sayfanın kapanmasını istedim uzun zamandır uğraşiıyorum bende bu noktada bizleri dağıtmak için mi girmeye başladı diye düşünmeye başladım yahu eski konuları açan yok olay yok neden yani
madem öyle ya arkadaşlar hadi gelin başka sayfa açalım yeni isimle desin pat bu konu kapanıyor demek ayıp zoraki bir şekilde dağıtılmak hoş gelmedi bana yeni konu açılacaksa önceden söylenebilirdi

aslında konuyu uzatmaya gerek yok gerçekten bazı şeyler tercih meselesidir o girmek istemediği bir sayfada kimse olmasın diye düşünerek bir davranış sergiledi bu davranış bana uymadı B Began de aynı şekilde düşünmüş kazen e mesaj atmış bunu bilmiyordum biraz önce okuyunca öğrendim ama demek ki o da dostluklara değer veren birisi ki birbirimizi kaybetmeyelim istedi eminim böyle düşünen arkadaşlarda vardır kalp kırmaya gerek yok son durum sayfa açık bu sayfa herkese açık herkes dileği gibi yazar, okur, söyler

sağol canım
emzirme konusunda anne olarak en iyisini sen bilirsin annelerin hisleri kuvvetli oluyor çocuklarına faydalı olan şeyleri onlar daha iyi biliyor doktorlada görüşmüşsün bir sakıncası yok demiş annelerimizle bizlerin bazı fikirleri uyuşmuyor çağ değişti bazı doğru bildikleri şeyler artık değişti onlarda bunu zamanla anlayacak işallah

sana katılıyorum başka başlık sık yazmayı sağlamaz kimseyi ayırmak değil amacımız birliğimiz devam etsin önemli olan o

Zapzup aynen bende bundan bahsediyorum "birbirimizi kaybetmeyelim".Söz konusu arkadaş Voltaj gibi bir arkadaşsa üstelik bir başlık ugruna ister yaz,ister yazma,bu konu kapanmayacak demek tuhaf ...Ayrıca neden buradaki insanları dağıtmaya çalışsın...isteyen yeni açılacak konudanda devam edebilirdi.Dedigin gibi tercih meselesi demek...Uzatmaya gerek yok o halde...

Kızlar iyiki varsınız sık girip yazamasamda sıcak dostluğunuz yeter. Voltaj çok samimi biri içten reelde tanımak isterdim. Zapzup hertürlü sorunumda bana kardeş gibi içten destek verdi. Grill Mergen fırsat buldukça içtenlikle paylaştı herşeyi. Dertsizim bi başka ben hepinizi çok seviyorum. Keşke günlük hayatta da arkadaşım olsaydınız.

sende iyi ki varsın canım çok güzel şeyler yazmışsın hepimiz için ne güzel kendi adıma teşekkür ediyorum. sende kalbi kendi güzel nazik, kibar bir arkadaşsın benim için seninle konuşmak çok güzel

haftanın son günü ve işler yoğun koşturmacayla öğlen oldu bile hafta sonu hava güzel olacakmış piknik yapıp bu son güzel havaları değerlendirmek lazım çocuklara da ne güzel gelir bu havalar güneşlenirler üşümeden oynarlar

geçenlerde burda şampuandan bahsetmiştik komili şampuandan mercanın da şampuanı bitmişti komili almaya diye gittim markete uni baby şampuan dikkat çekti şampuanların çoğunda paraben içermez yazıyordu ama bunda paraben, sls ve sles içermez yazıyordu bende ondan aldım sonuçta ne kadar az kimyasal alsalar o kadar iyi kokusu falan çok güzel saçları yumuşacık oldu nivea baby kullanıyordum ertesi gün saçları yapışıyordu bir garip oluyordu bu unibaby şampuanı beğendim size de tavsiye etmek için yazayım dedim aranızdan kullanan var mı bilmiyorum varsa fikrini duymak güzel olur

Selam hanımlar,
Eşim 2 gündür fizik tedavi için hastaneye gidiyor, haliyle kızlarla yalnızım. İlk gün bağırış çağırışla geçti. Bugün daha sakinim. Ben ikisini de önce yıkadım, emzirdim, sonra uyuttum. Bu işler 1 saat sürdü. Sonra evi süpürdüm, 2 posta çamaşır yıkandı, astım, dünden kurumuş olanları katladım, yerleştirdim. O anda ikisi de uyandı, tekrar emdiler, küçük uyudu, büyük TV izliyor. Ben de biraz dinleniyorum.
Zapzupcum dr a güvendiğim için yetene kadar devam edeceğim emzirmeye.
Rüveyda sağol canım.

maşallah sana 41 kere bu kadar işi güzel halletmişsin ama ufaklık emip uyuma döneminde olduğu için biraz daah rahatsındır azra da büyüdü laf söz dinleyebilecek zamanda hiç olmadı biraz tv izletip işini halledersin ne kadar tv izletmek istemesek de o bizi böyle durumlarda kurtarıyor

eşinin alçısı çıktı mı o zman hadi hayırlısı iyileşsin işallah kırık zor iş diyorlar yaşamadsık allah da kimseye yaşatmasın

Maşallah sana, Voltaj demişti iki çocukla daha düzen olacak diye. Ben tek çocukla yapamıyorum bunları. O uyurken bırak süpürge açmayı, ses çıkar diye lavaboya gitmiyorum neredeyse
Biraz fazla şımarttım galiba :)
İş yapmayı özleyeceğim aklıma gelmezdi hayatta ama bir gün şöyle eşimle kızımı evden postalayıp doya doya iş yapmak istiyorum.Şimdi süpürsem silmek kalıyor. Çamaşır yıkasan ütüye fırsat yok. Sabah camlardan girip lambalardan çıkmak istiyorum.

Dün kayınpederim kalp krizi geçirdi, çok şükür şimdi durumu iyi. Zaman zaman söyleniyorum ama sağlıklı olsunlar yerlerinde olsunlar. Bu hafta sonu aşure yapacaktım ama hastaneden çıkacak, onu almaya gider eşim. O olmadan da kızımla yapamam. Artık haftaya kaldı.

Geçmiş olsun canım. Ben benimki için hiç iyi şeyler dilemiyorum artık. En son pisliginide geçen cumartesi yaptı. Ablam gelmişti onu ugurlamak için aşağıya indim. Oğlumu da birakayim onlara dedim. Kapıyı çaldım kp açtı çocuğu aldığı gibi kapıyı yüzümüze kapattı. Ne benimle konuştu nede ablama bir hoşgeldin. Ben ablama çok mahçup oldum. 2 ayda bir ancak gelir. Ertesi gün dayanamadım eşime dedim. Oda diyorki bana yaşadığımız kavgada ablan babama laf söylemiş ondan diyor. Neyse dedim bendende artık selam sabah olmaz sonra niye böyle deme bilgin olsun dedim kapattım konuyu. Olse gram etkilenmem. Ogün yazlıktan yeni gelmişti çocuğu almaya gittim bende orda hiç yokmuş gibi davrandim. 2 gün konuşmadim. Sonra çocuğun sebebiyle muhatap oldum mecbur

Bende artık yetistiremiyorum işleri uykusu çok hafif oğlumun. Bakalım kizcem doğunca ne olacak

Maşallah sana hadi bana cesaret ver. Eşine de Allah acil şifalar nasip etsin. Benim oğlum da memeyi açıp seviyor. Bu gün ağzına aldı emmeye başladı hemen çektim. Icimde kaldı benimde kızım doğsun sütüm yeter se bende emzirecegim

Zapzup benim oğlan gene kel oğlan oldu. Sabunla yikiyorum. Ama kızım saçlı olursa ona kullanırım. En azından yeni doğan kullanırım.

Hayırlı geceler herkese
izinle basladigimdan beri kosturmacadayim elif hasta korktugum basima geldi halilari verdim ev buz gibiydi bugün geldi halilarim temizlige devam hafta ici islerim bitmis olur inşalla.
bizden haberler kısaca bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…