maşallah sana 41 kere bu kadar işi güzel halletmişsin ama ufaklık emip uyuma döneminde olduğu için biraz daah rahatsındır azra da büyüdü laf söz dinleyebilecek zamanda hiç olmadı biraz tv izletip işini halledersin ne kadar tv izletmek istemesek de o bizi böyle durumlarda kurtarıyor
eşinin alçısı çıktı mı o zman hadi hayırlısı iyileşsin işallah kırık zor iş diyorlar yaşamadsık allah da kimseye yaşatmasın
aaumutcum ben de azra da böyleydim. ilk ya pimpirikli oluyor insan. ikinci de daha rahat davranır oldum, eski abartılı tavırlarım kalmadı. hiç dışarı çıkamam, iş yapamam sanıyordum ama doğum yapalı 3 hafta oldu, belki 5-6 kez iki çocukla alışverişe, yemeğe çıktım. serra yı emzirmek dışında bir sorun yaşamadım dışarda.Maşallah sana, Voltaj demişti iki çocukla daha düzen olacak diye. Ben tek çocukla yapamıyorum bunları. O uyurken bırak süpürge açmayı, ses çıkar diye lavaboya gitmiyorum neredeyse
Biraz fazla şımarttım galiba :)
İş yapmayı özleyeceğim aklıma gelmezdi hayatta ama bir gün şöyle eşimle kızımı evden postalayıp doya doya iş yapmak istiyorum.Şimdi süpürsem silmek kalıyor. Çamaşır yıkasan ütüye fırsat yok. Sabah camlardan girip lambalardan çıkmak istiyorum.
amin canım. aaumuta yazdığım gibi aynı rahat düzenim devam ediyor, toplu taşıma kullandığım halde çok zorlanmıyorum iki çocukla. sadece eşim işe başladığında tek başıma iki çocukla çıkamam belki dışarı ama hafta sonları bir şeyler yaparız artık inşallah.Maşallah sana hadi bana cesaret ver. Eşine de Allah acil şifalar nasip etsin. Benim oğlum da memeyi açıp seviyor. Bu gün ağzına aldı emmeye başladı hemen çektim. Icimde kaldı benimde kızım doğsun sütüm yeter se bende emzirecegim
çok geçmiş olsun canım, işler biter, sen kendini fazla yorma yine de.Hayırlı geceler herkese
izinle basladigimdan beri kosturmacadayim elif hasta korktugum basima geldi halilari verdim ev buz gibiydi bugün geldi halilarim temizlige devam hafta ici islerim bitmis olur inşalla.
bizden haberler kısaca bu kadar
geçmiş olsun kayınpederine allah sağlık versin. kız sen aşurede mi yapıyorsun ben hiç denemedim nasıl olur bilmiyorum tüm malzemeleri tek tek haşlıyorsun sonra onları büyükçe bir tencerede birleştiriyorsun içine süt falan da konuyor şeker koyuyorsun sanırım böyle doğru mu :) bize de gönder aşure dün bizde yapacaktık samimi olduğumuz komşumuz yapınca biz yapmadık hem onun kocaman tenceresini kullanacaktık o yüzden de kaldı bu sene aşure yiyesim var nımmm mmm mmDün kayınpederim kalp krizi geçirdi, çok şükür şimdi durumu iyi. Zaman zaman söyleniyorum ama sağlıklı olsunlar yerlerinde olsunlar. Bu hafta sonu aşure yapacaktım ama hastaneden çıkacak, onu almaya gider eşim. O olmadan da kızımla yapamam. Artık haftaya kaldı.
yine cinslik yapmış her zamanki gibi desene görme duyma yoksay o zaman o düşünür ne yaptım acaba diyeGeçmiş olsun canım. Ben benimki için hiç iyi şeyler dilemiyorum artık. En son pisliginide geçen cumartesi yaptı. Ablam gelmişti onu ugurlamak için aşağıya indim. Oğlumu da birakayim onlara dedim. Kapıyı çaldım kp açtı çocuğu aldığı gibi kapıyı yüzümüze kapattı. Ne benimle konuştu nede ablama bir hoşgeldin. Ben ablama çok mahçup oldum. 2 ayda bir ancak gelir. Ertesi gün dayanamadım eşime dedim. Oda diyorki bana yaşadığımız kavgada ablan babama laf söylemiş ondan diyor. Neyse dedim bendende artık selam sabah olmaz sonra niye böyle deme bilgin olsun dedim kapattım konuyu. Olse gram etkilenmem. Ogün yazlıktan yeni gelmişti çocuğu almaya gittim bende orda hiç yokmuş gibi davrandim. 2 gün konuşmadim. Sonra çocuğun sebebiyle muhatap oldum mecbur
kız kış günü kestirilir mi ya yazık çocuğa bırak uzasın artık kafası üşüyecek oğlanın unibaby şampuanın reklamları çıkmaya başlamış yada ben yeni fark ettim ben memnunum kıza kullanabilirsin yeni doğan şampuanı da var mercan doğunca yen, doğan şampuanı dikkatimi çekmemişti nivea baby almıştım herşeyi daha neler çıkar nelerZapzup benim oğlan gene kel oğlan oldu. Sabunla yikiyorum. Ama kızım saçlı olursa ona kullanırım. En azından yeni doğan kullanırım.
miss gibi halılar miss gibi ev ohhh bizim halılar kirlendi bile ikinciye yıkamak lazım mutfak özellikle vahim durumda çok çabuk batıyor çok yorma kendini yete temizliğin yat dinlen bak keyfini çıkar çok uykusuz kalacaksın çokkHayırlı geceler herkese
izinle basladigimdan beri kosturmacadayim elif hasta korktugum basima geldi halilari verdim ev buz gibiydi bugün geldi halilarim temizlige devam hafta ici islerim bitmis olur inşalla.
çyle severek öğrenecek annesi ama yanlız bırakmaya gelmez iki cimcime çok güzel olurlar bu sene kız senesi hep sanki şu ana kadar duyduğum kişilerden 1 tanesi erkek doğuracak herkes kız maşallah maşallahsağol canım, eşimin alçısı 4 ay önce çıktı ama kemikler henüz yeni kaynadığı için ayağının üzerine yeni basabiliyor, o yüzden fizik tedavi mecbur. azra sağolsun, kardeşini uyutmamak için çabalıyor, ısırıyor, vurmaya çalışıyor. sonra da öpüyor. alem bu çocuklar. :)
aaumutcum ben de azra da böyleydim. ilk ya pimpirikli oluyor insan. ikinci de daha rahat davranır oldum, eski abartılı tavırlarım kalmadı. hiç dışarı çıkamam, iş yapamam sanıyordum ama doğum yapalı 3 hafta oldu, belki 5-6 kez iki çocukla alışverişe, yemeğe çıktım. serra yı emzirmek dışında bir sorun yaşamadım dışarda.
amin canım. aaumuta yazdığım gibi aynı rahat düzenim devam ediyor, toplu taşıma kullandığım halde çok zorlanmıyorum iki çocukla. sadece eşim işe başladığında tek başıma iki çocukla çıkamam belki dışarı ama hafta sonları bir şeyler yaparız artık inşallah.
çok geçmiş olsun canım, işler biter, sen kendini fazla yorma yine de.
Geçmiş olsun canım. Ben benimki için hiç iyi şeyler dilemiyorum artık. En son pisliginide geçen cumartesi yaptı. Ablam gelmişti onu ugurlamak için aşağıya indim. Oğlumu da birakayim onlara dedim. Kapıyı çaldım kp açtı çocuğu aldığı gibi kapıyı yüzümüze kapattı. Ne benimle konuştu nede ablama bir hoşgeldin. Ben ablama çok mahçup oldum. 2 ayda bir ancak gelir. Ertesi gün dayanamadım eşime dedim. Oda diyorki bana yaşadığımız kavgada ablan babama laf söylemiş ondan diyor. Neyse dedim bendende artık selam sabah olmaz sonra niye böyle deme bilgin olsun dedim kapattım konuyu. Olse gram etkilenmem. Ogün yazlıktan yeni gelmişti çocuğu almaya gittim bende orda hiç yokmuş gibi davrandim. 2 gün konuşmadim. Sonra çocuğun sebebiyle muhatap oldum mecbur
Geçmiş olsun canım. Tabi sen evde olduğun için oda tüm gün evde yerlerdeydi dimi. Keşke yedek halı kullansaydın. Çabuk toparlar inşallah.Hayırlı geceler herkese
Bende artık yetistiremiyorum işleri uykusu çok hafif oğlumun. Bakalım kizcem doğunca ne olacak
sağol canım, eşimin alçısı 4 ay önce çıktı ama kemikler henüz yeni kaynadığı için ayağının üzerine yeni basabiliyor, o yüzden fizik tedavi mecbur. azra sağolsun, kardeşini uyutmamak için çabalıyor, ısırıyor, vurmaya çalışıyor. sonra da öpüyor. alem bu çocuklar. :)
aaumutcum ben de azra da böyleydim. ilk ya pimpirikli oluyor insan. ikinci de daha rahat davranır oldum, eski abartılı tavırlarım kalmadı. hiç dışarı çıkamam, iş yapamam sanıyordum ama doğum yapalı 3 hafta oldu, belki 5-6 kez iki çocukla alışverişe, yemeğe çıktım. serra yı emzirmek dışında bir sorun yaşamadım dışarda.
amin canım. aaumuta yazdığım gibi aynı rahat düzenim devam ediyor, toplu taşıma kullandığım halde çok zorlanmıyorum iki çocukla. sadece eşim işe başladığında tek başıma iki çocukla çıkamam belki dışarı ama hafta sonları bir şeyler yaparız artık inşallah.
çok geçmiş olsun canım, işler biter, sen kendini fazla yorma yine de.
geçmiş olsun kayınpederine allah sağlık versin. kız sen aşurede mi yapıyorsun ben hiç denemedim nasıl olur bilmiyorum tüm malzemeleri tek tek haşlıyorsun sonra onları büyükçe bir tencerede birleştiriyorsun içine süt falan da konuyor şeker koyuyorsun sanırım böyle doğru mu :) bize de gönder aşure dün bizde yapacaktık samimi olduğumuz komşumuz yapınca biz yapmadık hem onun kocaman tenceresini kullanacaktık o yüzden de kaldı bu sene aşure yiyesim var nımmm mmm mm
yine cinslik yapmış her zamanki gibi desene görme duyma yoksay o zaman o düşünür ne yaptım acaba diye
kız kış günü kestirilir mi ya yazık çocuğa bırak uzasın artık kafası üşüyecek oğlanın unibaby şampuanın reklamları çıkmaya başlamış yada ben yeni fark ettim ben memnunum kıza kullanabilirsin yeni doğan şampuanı da var mercan doğunca yen, doğan şampuanı dikkatimi çekmemişti nivea baby almıştım herşeyi daha neler çıkar neler
miss gibi halılar miss gibi ev ohhh bizim halılar kirlendi bile ikinciye yıkamak lazım mutfak özellikle vahim durumda çok çabuk batıyor çok yorma kendini yete temizliğin yat dinlen bak keyfini çıkar çok uykusuz kalacaksın çokk
geçmiş olsun canım havalarda devamlı değişiyor çocuklar etkileniyor halı da olmayınca demek ki daha çabuk hasta oldu çabuk geçer işallahHayırlı geceler herkese
ohh eminim süper olur süt koyunca güzel oluyor deneyebilirsin annem hep koyar hem biraz daha beyaz oluyor hep süt sanki daha lezzetli yapıyor aşureyiSağol canım. Şİmdi iyi çok şükür.
Bir heves ettim ama haftaya kısmetse. Malzemeleri geceden yıkayıp kuru taneli olanları sıcak suda bekletiyorum. Sabah yıkayıp ayrı ayrı kaynatıp sonra büyük bir tencerede buğdaya ekliyorum sırasıyla. Süt katmıyorum ben ama koyan vardır mutlaka
Ben akıllandım artık halı konusunda. Düz krem rengi bir pike aldım. Halının üzerine seriyorum yoksa kızımla baş edemiyorum.
Zapzup canım geçmiş olsun. Benim oğlum da akşam uyuttuktan sonra ağlayarak uyandı. Burun tıkalı. Çok ağladı yavrum. Eczaneden aferin aldık şurup olanindan eczanede çocuk dr varmış o onermis. Icirdim rahatladı oğlum.selam kızlar
dün akşam eve gittim mercan daha iyiydi burun akması azalmış oyun oynuyordu gece uyuttum gece kalkmadı uykudan uyandım hemen kontrol ettim kuzum ağzı açık derin uykuda uyuyor üzerini örttüm yattım maşallah ilk defa sabah 7 ye kadar uyudu 7 de gözü kapalı anneee dedi aldım kucağıma yattım kuzumla iyileşmiş olması rahatlattı beni, son günlerde çığlık atarak uyanıyordu nefes alamıyordu şükür daha iyi canım kızım benim
Zapzup canım geçmiş olsun. Benim oğlum da akşam uyuttuktan sonra ağlayarak uyandı. Burun tıkalı. Çok ağladı yavrum. Eczaneden aferin aldık şurup olanindan eczanede çocuk dr varmış o onermis. Icirdim rahatladı oğlum.
sağol canım sende hoş geldin nerelerdesin çok zaman oldu buraya gelmeyeliYcl zapzup Rüveyda bebişlere geçmiş olsun benim kızın da burnu tıkalı ağzı açık uyuyor burun spreyi 2 kişi tutup sikiyor uz ağlıyor..
Bu çocuklar kesinlikle başkasından kapıyor hastalığı yoksa soğuk falan etkilemiyor kar yağinca bile çıkarmıştım hiçbişey olmamıştı.
Eldiven kullanan var mı kızlar bebişlere nerden aldınız ?
sürekli evde olunca sıkılıyordur çocuklarda haklı kv dışarı çıkarsa iyi olur ama çıkmıyor demiştin ne yapacaksın artık biraz çıkarıp dolaştırır eve dönersiniz iyi olmasına sevindim geçmiş olsunKızlar hayırlı akşamlar
Bugün daha iyiyiz şükür.
Kızlar yaramazlık yaparmiki bilmem ama
Benim oğlan benim tozumu çıkartıyor. Sürekli dışarı çıkmak istiyor. Kafasına şapka taktirmiyor
tekrar geçmiş olsun canım işallah kontrolünüz iyi geçerSelam kızlar nasılsınız ben 2 çocuklu ve okullu hayati sevmedim alisamadim zor gelio artik ege kucagimda git gel soguklarda nolucak bilmem :) hasta olucak diye korkuyorum. Fistik olayida bitti sayilir akcigerde uzun sure kaldigi icin tahris etmis hala hava aliyor 2 kere gunde ay sonuna kadar böyle sonrasina bakcaklar.ama dis görünüş ve nese gayet iyi yaramazliklar tam gaz devam.
Zapzup yeni bebis hayirli olsun Allah hayirli evlat olmasini nasip etsin.
Aradada olsa yazmak iyi oluyor buraya sizler ozelsiniz. Kendinize iyi bakin.
geçmiş olsun bu hava değişimi hemen hasta etti çocukları banyo ettirmeyle iyi yapmışsın göğsü yumuşar çabuk iyileşirlerSelam kızlar,
Bebeklerinize acil şifalar versin Rabbim.
Dün akraba ziyaretine gittik kızlarla. Hava serindi, burunları akıyor, inşallah ilerlemez. Kızları yıkadım, uyuttum, iş güç beni bekler. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?