Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Ycl Geçmiş olsun Elif kızımız a. Aman dikkat edin havaların sasirttigi bir donemdeyiz tez zamanda iyilesin.

sağol canım, eşimin alçısı 4 ay önce çıktı ama kemikler henüz yeni kaynadığı için ayağının üzerine yeni basabiliyor, o yüzden fizik tedavi mecbur. azra sağolsun, kardeşini uyutmamak için çabalıyor, ısırıyor, vurmaya çalışıyor. sonra da öpüyor. alem bu çocuklar. :)

aaumutcum ben de azra da böyleydim. ilk ya pimpirikli oluyor insan. ikinci de daha rahat davranır oldum, eski abartılı tavırlarım kalmadı. hiç dışarı çıkamam, iş yapamam sanıyordum ama doğum yapalı 3 hafta oldu, belki 5-6 kez iki çocukla alışverişe, yemeğe çıktım. serra yı emzirmek dışında bir sorun yaşamadım dışarda.

amin canım. aaumuta yazdığım gibi aynı rahat düzenim devam ediyor, toplu taşıma kullandığım halde çok zorlanmıyorum iki çocukla. sadece eşim işe başladığında tek başıma iki çocukla çıkamam belki dışarı ama hafta sonları bir şeyler yaparız artık inşallah.

çok geçmiş olsun canım, işler biter, sen kendini fazla yorma yine de.

geçmiş olsun kayınpederine allah sağlık versin. kız sen aşurede mi yapıyorsun ben hiç denemedim nasıl olur bilmiyorum tüm malzemeleri tek tek haşlıyorsun sonra onları büyükçe bir tencerede birleştiriyorsun içine süt falan da konuyor şeker koyuyorsun sanırım böyle doğru mu :) bize de gönder aşure dün bizde yapacaktık samimi olduğumuz komşumuz yapınca biz yapmadık hem onun kocaman tenceresini kullanacaktık o yüzden de kaldı bu sene aşure yiyesim var nımmm mmm mm

yine cinslik yapmış her zamanki gibi desene görme duyma yoksay o zaman o düşünür ne yaptım acaba diye

Zapzup benim oğlan gene kel oğlan oldu. Sabunla yikiyorum. Ama kızım saçlı olursa ona kullanırım. En azından yeni doğan kullanırım.
kız kış günü kestirilir mi ya yazık çocuğa bırak uzasın artık kafası üşüyecek oğlanın unibaby şampuanın reklamları çıkmaya başlamış yada ben yeni fark ettim ben memnunum kıza kullanabilirsin yeni doğan şampuanı da var mercan doğunca yen, doğan şampuanı dikkatimi çekmemişti nivea baby almıştım herşeyi daha neler çıkar neler
miss gibi halılar miss gibi ev ohhh bizim halılar kirlendi bile ikinciye yıkamak lazım mutfak özellikle vahim durumda çok çabuk batıyor çok yorma kendini yete temizliğin yat dinlen bak keyfini çıkar çok uykusuz kalacaksın çokk

çyle severek öğrenecek annesi ama yanlız bırakmaya gelmez iki cimcime çok güzel olurlar bu sene kız senesi hep sanki şu ana kadar duyduğum kişilerden 1 tanesi erkek doğuracak herkes kız maşallah maşallah

2 çocukla tek başına dışarı çıktın sandım sonra yazının devamını okudum ve tabi dank etti kafaya nasıl çıksın anca ikiz bebek arabasıyla çıkabilirsin onlarda tek başına çıkmak için iyi ama çok büyük katlayınca bile kocaman

Öyle deme Rüveyda, canları sağ olsun kendi kendilerine yetebilsinler. Bakıma muhtaç olsalar nasıl yaparız?
Yaptığı terbiyesizlik, aranız ne kadar bozuk olsada ablana belli etmemesi gerekirdi de işte o de nin cevabı yok.

Geçmiş olsun canım. Tabi sen evde olduğun için oda tüm gün evde yerlerdeydi dimi. Keşke yedek halı kullansaydın. Çabuk toparlar inşallah.
Evde günlerin nasıl geçiyor, seninde iki haftan kaldı dimi

Bende artık yetistiremiyorum işleri uykusu çok hafif oğlumun. Bakalım kizcem doğunca ne olacak

Benim yiğenimde çok yaramaz bir çocuk, yemesi uyuması oyunu herşeyi sorundur. İkinci geldi şimdi 2 aylık maşallahı var. Evde bebek olduğu belli değil.
Senin kızda uslu olur belki

Maşallah canım, bu haftadan sonra havalarda soğuk olur artık bir süre dışarı çıkamazsınız küçükle. Toparlansın biraz yaza yolların tozunu attırırsınız artık :)

Sağol canım. Şİmdi iyi çok şükür.
Bir heves ettim ama haftaya kısmetse. Malzemeleri geceden yıkayıp kuru taneli olanları sıcak suda bekletiyorum. Sabah yıkayıp ayrı ayrı kaynatıp sonra büyük bir tencerede buğdaya ekliyorum sırasıyla. Süt katmıyorum ben ama koyan vardır mutlaka

Ben akıllandım artık halı konusunda. Düz krem rengi bir pike aldım. Halının üzerine seriyorum yoksa kızımla baş edemiyorum.

geçmiş olsun canım havalarda devamlı değişiyor çocuklar etkileniyor halı da olmayınca demek ki daha çabuk hasta oldu çabuk geçer işallah

annem 1 hafta önce grip aşısı vuruldu aşıdan sonra grip oldu mercanında huyudur hasta olana iyice sırnaşır yanına yatar falan mercan da annemden kaptı gribi burnu tıkalı zor nefes alıyor bugün sabah kalktı gözünün biri kızarmış dünde çok az çiş yaptı bezi dolmadı hiç gecede uyanıp çok ağlıyor endişelenmeye başladım geçen ilkbaharda adenovirüs kapmıştı yine mi oluyor diye korktum ama ateş yok neden gözünde kızarıklık oldu anlamadım yeni müdürün eşi kulak burun boğaz doktoru ona bir sorayım bari olmazsa yarın doktora götüretim off kış geldi hastalık geldi rabbim evlatlarımızı korusun

ohh eminim süper olur süt koyunca güzel oluyor deneyebilirsin annem hep koyar hem biraz daha beyaz oluyor hep süt sanki daha lezzetli yapıyor aşureyi

selam kızlar

dün akşam eve gittim mercan daha iyiydi burun akması azalmış oyun oynuyordu gece uyuttum gece kalkmadı uykudan uyandım hemen kontrol ettim kuzum ağzı açık derin uykuda uyuyor üzerini örttüm yattım maşallah ilk defa sabah 7 ye kadar uyudu 7 de gözü kapalı anneee dedi aldım kucağıma yattım kuzumla iyileşmiş olması rahatlattı beni, son günlerde çığlık atarak uyanıyordu nefes alamıyordu şükür daha iyi canım kızım benim

Zapzup canım geçmiş olsun. Benim oğlum da akşam uyuttuktan sonra ağlayarak uyandı. Burun tıkalı. Çok ağladı yavrum. Eczaneden aferin aldık şurup olanindan eczanede çocuk dr varmış o onermis. Icirdim rahatladı oğlum.

Ycl zapzup Rüveyda bebişlere geçmiş olsun benim kızın da burnu tıkalı ağzı açık uyuyor burun spreyi 2 kişi tutup sikiyor uz ağlıyor..
Bu çocuklar kesinlikle başkasından kapıyor hastalığı yoksa soğuk falan etkilemiyor kar yağinca bile çıkarmıştım hiçbişey olmamıştı.
Eldiven kullanan var mı kızlar bebişlere nerden aldınız ?

size de geçmiş olsun canım birden çocukların burnu tıkandı desene işallah çabuk geçer ben şurup falan vermedim bu sefer. ilaç verince de 1 haftada iyileşiyor ilaç vermeyince de birde ateşi falan da olmayınca vermedim şükür dün daha da iyi di burun akıntısı azalmış, azalmamış olsaydı eczaneden serum fizyolojik aldım burnuna şırıngayla bolca ondan sıkıp burnunu temizleyecektim ama gerek kalmadı düzeldi banyo yaptırmak da iyi geliyor göğsü yumuşatıyor, solunum yollarını açıyor 2 günde 1 banyo yaptırdım çok iyi geldi
nane yağı solunum yollarını açıyor ben uyku tulumunun yakasına damlatıyorum iyi geliyor birde yastıkları yükselt canım kafası biraz daha dik olursa tıkanmaz yine

sağol canım sende hoş geldin nerelerdesin çok zaman oldu buraya gelmeyeli
size de geçmiş olsun . evet kesinlikle başkasından geçiyor bizde de annemden geçti yoksa bünyesi sağlam çocukların neyse hasta ola ola büyüyecekler ama allah beterinden korusun yavrularımızı
izmir hala sıcak burada bahar havası var o yüzden eldiven falan kullanmıyoruz ama kullanacak olursa ben kendim örmek isterim

Kızlar hayırlı akşamlar
Bugün daha iyiyiz şükür.
Kızlar yaramazlık yaparmiki bilmem ama
Benim oğlan benim tozumu çıkartıyor. Sürekli dışarı çıkmak istiyor. Kafasına şapka taktirmiyor

Selam kızlar nasılsınız ben 2 çocuklu ve okullu hayati sevmedim alisamadim zor gelio artik ege kucagimda git gel soguklarda nolucak bilmem :) hasta olucak diye korkuyorum. Fistik olayida bitti sayilir akcigerde uzun sure kaldigi icin tahris etmis hala hava aliyor 2 kere gunde ay sonuna kadar böyle sonrasina bakcaklar.ama dis görünüş ve nese gayet iyi yaramazliklar tam gaz devam.

Zapzup yeni bebis hayirli olsun Allah hayirli evlat olmasini nasip etsin.

Aradada olsa yazmak iyi oluyor buraya sizler ozelsiniz. Kendinize iyi bakin.

Selam kızlar,
Bebeklerinize acil şifalar versin Rabbim.
Dün akraba ziyaretine gittik kızlarla. Hava serindi, burunları akıyor, inşallah ilerlemez. Kızları yıkadım, uyuttum, iş güç beni bekler. :)

Kızlar hayırlı akşamlar
Bugün daha iyiyiz şükür.
Kızlar yaramazlık yaparmiki bilmem ama
Benim oğlan benim tozumu çıkartıyor. Sürekli dışarı çıkmak istiyor. Kafasına şapka taktirmiyor
sürekli evde olunca sıkılıyordur çocuklarda haklı kv dışarı çıkarsa iyi olur ama çıkmıyor demiştin ne yapacaksın artık biraz çıkarıp dolaştırır eve dönersiniz iyi olmasına sevindim geçmiş olsun

tekrar geçmiş olsun canım işallah kontrolünüz iyi geçer
teşekkür ederim canım yakında cinsiyeti de belli olur bakalım kız mı erkek mi olacak sağlıkla dünyaya gelsin işallah

kv baksa aslında okula giderken götürmek zorunda kalmazsın yazık yavrum hasta olmasa bari git gel gerçi ona da gezme oluyordur allah yardımcın olsun canım

Selam kızlar,
Bebeklerinize acil şifalar versin Rabbim.
Dün akraba ziyaretine gittik kızlarla. Hava serindi, burunları akıyor, inşallah ilerlemez. Kızları yıkadım, uyuttum, iş güç beni bekler. :)
geçmiş olsun bu hava değişimi hemen hasta etti çocukları banyo ettirmeyle iyi yapmışsın göğsü yumuşar çabuk iyileşirler
kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…