canım ya benim oğlumda yatarken sağ kulağını ikiye büküyor. gece sürekli kulak düzeltmekten bıktım. kulağını düzeltirkende uyanıyor tamam artık gözleri açıyor oyun oynıcak beyfendi. kızlar için satılan bandanalar var ya ondan aldım ben düz renk sade bişey gece onu takıyordum. 2 gece taktım 3. gece eşim kalkmış çıkartmış. herşeyi çok biliyor zaten benim eşim başını sıkarmış rahatsız olurmuş bilmem ne... velhasıl taktırmıyor şimdi kulak kepçe olcak ama...evet soracklarım var ne zamandan beri sorucmda unutuyom hep göbek deligimizden azda olsa hafif bi akıntı va bakıyorumda kuruyo böyle dk gittim bi 20 gün önce baktı toparlamış dedi bişei yok kadın başındn savurdu beniii iki yakıda kepce kulaklı olucaz sag kulak iki kat oluyo ne yapıyımda düzelsin bu cocuk büyünce kepce kulak diye dalga gececeklerr üç boynumuz süerkli pişk tahriş oluyoo kızarıklar hiç gecmiyo hergün siliyorum kremde sürüyorum nafilee
Son 1 saatte: ereni uyuttum, mutfagi topladım, makineyi çalıştırdım, sabahın köründe makineye attığım çamaşırları astım, bi kahve yanında ciss içtim, ereni yine uyuttum:)
Dogum izninde, öğlene kadar yatarken hiç bole olacagini düşünmemiştim
memlekete geldik çok şükür...
eşimin ailesinin yanındayız haftaya bizimkilere geçeceğiz inşallah.
oğlumu mahvetti hava ve ortam değişimi
bi kaç gün çektirdi bize ama alıştı şimdi
her gittiğimiz yerde böyle yaparsa yandık.
kv.den inciler 1:
çocuğu emzirmek için bana veriyo, hadi siz emişin :))
eşim ve kp var, ben şok
nasıl iğrenç bir kelimedir o
kv.den inciler 2:
bebeğim ilk günler hava değişiminden bi türlü uykuya dalamıyodu.
yine eşim ve kp var.
ne oldu aslan oğlum annenin sütü gelmedi mi?
ya sabır yarabbim...
canım ya benim oğlumda yatarken sağ kulağını ikiye büküyor. gece sürekli kulak düzeltmekten bıktım. kulağını düzeltirkende uyanıyor tamam artık gözleri açıyor oyun oynıcak beyfendi. kızlar için satılan bandanalar var ya ondan aldım ben düz renk sade bişey gece onu takıyordum. 2 gece taktım 3. gece eşim kalkmış çıkartmış. herşeyi çok biliyor zaten benim eşim başını sıkarmış rahatsız olurmuş bilmem ne... velhasıl taktırmıyor şimdi kulak kepçe olcak ama...
voltaj süpersin canım ya...
ben bakkala bile gidemiyorum
chosy sende süpersin benim her yer her yerde
offf günler çok çabuk geçiyor hiç anlamıyorum hemen akşam olmuş.
kızlar kızmayın bana nolur
sigara içtiğiniz için geliyor bu smile size
Temmuz biz konuşsak öyle kp yanında. Ne edepsizlik kalir ne hadsizlik.. ama onlar serbest. . Utandirabilir seni hic takmaz..
Hayal kur sende..kv ile ilgili. . Anlamissindir.. rahatlatiyor insani.
Anlamadiysan Chosy hemen açıklasin..
Kuzum ya hello :))
Kuz Chosy sirf eve yakın olsun diye beğenmedigin okula mi istedin. İnşallah öğrenci profili iyidir. Bi ark var o da tek taşci. Okulu fena. Diyor ki birak malzeme getirmeyi kendileri bile sınıfa girmiyo. Kizinca da diyorlarmis NAPICANNNNNN ?? 1 mi vercen ???
e haklilar napican..
Coook haklisin onlara gire ayip yook...hastanede isim tartismasi yapilirke bebin dediklerim ayni suydu:baba ben kizima sevmedigim isimle hitap etmem ama bu kv sevmedigim anlamina gelmez...benimle simdi konusmuyor kp neymis ben kv nefret ediormussun onu kotu yoldami gormussumde ismini koymamissim..
Hello kity benimde hep aklımda kaldı Kizzehranin deyimiyle aro kedi.
Ogrencilerin inşallah iyi çıkar ,kilodan bahsetme onlara
Bebeğim kb cok edepsizce konusmus.temmuz seninki hele igrenc konusmus ya yarista bunlar.benim kv hiç iyi yollarda olmaz illa namussuzluk manasında değil.yinede koyduk adını maksat yalakalik.isim olarak güzel ama kişiliği çekmezse daha güzel.
Bu arada kızlar cok mutluyum.kardesim inşaat mühendisliğine yerleşti çok şükür.20 tane tercihin hepside insaatti.istanbul olmadı ama yinede tercihi olan bir sehir çıktı.Rabbim dileyen herkese nasip etsin bakalım bizim amele ne yapacak.
allah sabır versin canım.memlekete geldik çok şükür...
eşimin ailesinin yanındayız haftaya bizimkilere geçeceğiz inşallah.
oğlumu mahvetti hava ve ortam değişimi
bi kaç gün çektirdi bize ama alıştı şimdi
her gittiğimiz yerde böyle yaparsa yandık.
kv.den inciler 1:
çocuğu emzirmek için bana veriyo, hadi siz emişin :))
eşim ve kp var, ben şok
nasıl iğrenç bir kelimedir o
kv.den inciler 2:
bebeğim ilk günler hava değişiminden bi türlü uykuya dalamıyodu.
yine eşim ve kp var.
ne oldu aslan oğlum annenin sütü gelmedi mi?
ya sabır yarabbim...
hayırlı olsun voltajım. allah mezuniyetini de göstersin inşallah.Hello kity benimde hep aklımda kaldı Kizzehranin deyimiyle aro kedi.
Bebeğim kb cok edepsizce konusmus.temmuz seninki hele igrenc konusmus ya yarista bunlar.benim kv hiç iyi yollarda olmaz illa namussuzluk manasında değil.yinede koyduk adını maksat yalakalik.isim olarak güzel ama kişiliği çekmezse daha güzel.
Bu arada kızlar cok mutluyum.kardesim inşaat mühendisliğine yerleşti çok şükür.20 tane tercihin hepside insaatti.istanbul olmadı ama yinede tercihi olan bir sehir çıktı.Rabbim dileyen herkese nasip etsin bakalım bizim amele ne yapacak.
voltajjj hayırlı olsun kardeşine..sevindim ben de bugün çok öğrencilerim güzel güzel yerler kazanmışlar..
bi de benim kaynana da niyetliydi ismimi koyarsın kız olursa demişti şakayla karışık allahtan kız olmadı saçma sapan bi ismi var gerçi eşim öle diyince yok daha neler demişti ya neyse
Sağolun kızlar inşallah yavrularimizinda bugünlerini görebiliriz.allah sabır versin canım.
benim kvde de söyler hatta yapışın emişin der
o utanmıyorsa ben mi utancam koskoca kadın
hayırlı olsun voltajım. allah mezuniyetini de göstersin inşallah.
benim kv de bana küsse ne mutlu olurum. bizimki yüzsüz. eskiden kızımın iki ismini birlikte söylüyodu. şimdi kendi adını söyleyip duruyo ben de sinir oluyorum. gecenlerde bu konu yüzünden kavga ettik eşimle. ben tek isim kullandığımda beni uyarmayı biliyodun anneni niye uyarmıyosun dedim. çünkü kızımın adı o dedi bana. sen tek isim kullanmaya devam edersen mahkemeye veririm sadece annemin adı kalır dedi. ben de sıkıyosa yap dedim. 3 gün tek kelime konuşmadık. birbirimizin yüzüne bakmadık. gece başka odada uyudu. baktı ki ben kendinden daha inatçıyım kuzu kuzu geldi barışmaya.
bu arada kvde bizim konuşmadığımızı anlamış kb almış akşamına bize geldiler. onların yanında da hiç oralı olmadım. arada küslük konusu falan geçince ben de fırsat bu fırsat diyip "ben yapılan iyiliği hiç unutmadığım gibi kötülüğü de unutmam kinciyim" dedim. iyi de söyledim içimde kalırdı.
dün de kvdeydik. baktım 2 isimle hitaba devam. iyi bi azar işitmiş galiba kocamdan. :112:
hadi güle güle emişin gelin siz biSağolun kızlar inşallah yavrularimizinda bugünlerini görebiliriz.
Görüp görüp emisirik
İlenn Temmuz ,dertsiz birgunde dilime bir laf dolanmasın diyorum
Hatta ben gideyim de hello kittylen emisem
Hello kity benimde hep aklımda kaldı Kizzehranin deyimiyle aro kedi.
Meryem hoş geldin tekrar canım bende seni merak etmiştim nasılsın?
voltaj güle güle kullan aldıklarını. emziğe de üzülme zehranın kendisi yanında ya yeter.
Nurten benim oğlumun da pişik olmuştu boynu sık yıkayarak kremleyerek geçti ama sıcak oldu mu hemen tekrar oluyor.
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.
kızlar benim oğlumun yanaklarında bir aylıktan beri yaralar var. doktora gittik atopik dermatit dedi. hafifmiş ilaca gerek yokmuş. sık sık yıkayarak nemlendirerek geçti. ama iki gün önce tekrardan kızarmaya başladı ve bu sefer bütün suratı elma gibi kızardı ve çok sert. sürekli yüzüstü dönüyor ve salyaları yüzüne bulaşıyor. nasıl geçecek bilemiyorum. çok canı acıyordur eminim(
bi de son günlerde acaip huysuz uykusu gelse ağlıyor yatırsam ağlıyor kaldırsam ağlıyor. deli oluyorum. kendi kendine oyalanan çocuk gitti başka çocuk geldi. akşam yatıp sabah kalkardı şimdi iki üç defa uyanıyor. diş belirtisi mi yoksa idrar yollarında mı sıkıntı var bilemedim. yoksa büyüme sıkıntısı mı acaba. bazen mamasını çok güzel içiyor bazen asla ağzına sokamıyoruz biberonu. emme olayımız bitti gibi bişey. çok az emiyor sonra basıyor yaygarayı. göğüslerim de hiç şişmiyor. çok üzülüyorum dört ay anca emzirebildim(
canım insanın istemediği bir isimle yavrusuna hitap etmesi çok kötü bişeymiş. voltaj demişti iki isim koysanda kabullenmek zor oluyor diye. hakikaten öyle kbnın ismini yakıştıramıyorum bir türlü ikinci ismide kabullenemedim çünkü hiç düşünmediğimiz bir isimdi. yine de ikinci ismi kendim istedim diyorum avutuyorum kendimi. neyseki kv ve çevresinden başka iki isim kullanan yok. herkes 2. ismi kullanıyor. eşimde 2 isim kullanmam için ısrar ediyor ama söylemiyorum söylemicem de. hastaneden randevu alırken bile sırf iki ismi söylememek için randevuyu eşime aldırıyorum. kv benim kızdığımı bilmiyor ya da farketmedi yoksa inadına tek isim söylerdi.bugüne kadar kbnın ağzından kendi ismiyle hitap ettiğini de duymadım yabenim kv de bana küsse ne mutlu olurum. bizimki yüzsüz. eskiden kızımın iki ismini birlikte söylüyodu. şimdi kendi adını söyleyip duruyo ben de sinir oluyorum. gecenlerde bu konu yüzünden kavga ettik eşimle. ben tek isim kullandığımda beni uyarmayı biliyodun anneni niye uyarmıyosun dedim. çünkü kızımın adı o dedi bana. sen tek isim kullanmaya devam edersen mahkemeye veririm sadece annemin adı kalır dedi. ben de sıkıyosa yap dedim. 3 gün tek kelime konuşmadık. birbirimizin yüzüne bakmadık. gece başka odada uyudu. baktı ki ben kendinden daha inatçıyım kuzu kuzu geldi barışmaya.
bu arada kvde bizim konuşmadığımızı anlamış kb almış akşamına bize geldiler. onların yanında da hiç oralı olmadım. arada küslük konusu falan geçince ben de fırsat bu fırsat diyip "ben yapılan iyiliği hiç unutmadığım gibi kötülüğü de unutmam kinciyim" dedim. iyi de söyledim içimde kalırdı.
dün de kvdeydik. baktım 2 isimle hitaba devam. iyi bi azar işitmiş galiba kocamdan. :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?