Inşallah ilerlemez canım. Büyük kızına nar suyu icir. Ben öyle yapıyorum. Bağışıklık Sistemini güçlendiriyorSelam kızlar,
Bebeklerinize acil şifalar versin Rabbim.
Dün akraba ziyaretine gittik kızlarla. Hava serindi, burunları akıyor, inşallah ilerlemez. Kızları yıkadım, uyuttum, iş güç beni bekler. :)
okul yakınmış işte ama keşke getirse neyse o da böyleZapzup canım benim kv gezdirmeyi sevmez. Okul çok yakın eve 230 metre sıkıldıkça al getir. 10 dk da görse rahatlar seni sıkmaz diyorum. Kendi bilir eve gelince de benim enerjim kalmıyor. Kendimi zorlayarak çıkarıyorum. Yemek temizlik herşey bana bakıyor. Eşim artık evde ama bana faydası yok.
Sorma zapzup eşim işi bırakmadı. Beraber iş yapacakları arkadaşı iflas etti. Planladıkları bir iş vardı oda olmadı. Morali çok bozuk Yeniden sigaraya başladı. Birşey diyemiyorum Üzgünüm sadece. Annesi bayrağı sıkışıktı. Bir ay önce benden borç istedi. Bende 30 tane küçük altınım vardı verdim kredi kartlarının borcunu kapattı. Kp olacak bencil ne karısına ne oğluna yardımcı olmaz sanki yedi kat yabancı. 4000 lira parayı kendi başına eş dost ile yer. Gram koklatmaz. Eşim ede 100 lira harçlık vermek istemiş düşün evli barkli ve kira ödeyen oğluna layık gördüğü paraokul yakınmış işte ama keşke getirse neyse o da böyle
eşin işi bıraktı mı diyorsun evde derken işallah bırakmamıştır işi
azıcık evde yardım etse çocuk hem karnında hem yanında var yorulursun tabi zor valla bırak bazı şeyleri yapsın yap diye söyle erkeklere yap demeden yapmazlar dürtmek lazım
bizim bebeğin cinsiyeti belli olmuş oğlan geliyormuş yandık ki ne yandık kızı bulana kadar devam diyor
Saol canım inşallah sağlıkla kavusalim.Rüveydacım Rabbim hayırla sağlıkla kullanmayı nasip etsin.
Serra 32 günlük oldu canım. Kızlar iyiler çok şükür. Dün 4 görümcem geldi Serra yı görmeye. Ben de lahmacun ve ayran ısmarladım.evde beş çocuk gürültüsü yordu beni.="ruveyda12, post: 37819992, member: 360963"]Saol canım inşallah sağlıkla kavusalim.
Senin kizceler nasıl serra kaç günlük oldu
harika bunlar çok güzeller güle güle iyi günlerde giysin evlatların maşallah çok güzel şeyler seçmişsin zevkli insansınKizcemin cicileri ve oğlumun montu
maşallah canım ne kadar çabuk geçmiş vakit 40' ı çıkacak yakında baya toparlamıştır kendini sağlıklı uzun ömürlü olsun işallahSerra 32 günlük oldu canım. Kızlar iyiler çok şükür. Dün 4 görümcem geldi Serra yı görmeye. Ben de lahmacun ve ayran ısmarladım.evde beş çocuk gürültüsü yordu beni.
Canım çok teşekkür ederim. Kendimce iyi şeyler almaya çalışıyorum. Uyku tulumu bende giydiriyorum. Bende 4 yaş için olanını aldım biraz sosis gibi oldu ama yorgan niyetine artık. Benim oğlan üzerini ortmemi hiç istemez tepikle açar. Ben çok rahat ediyorum. Üzerini açma derdi yok. Üşüme derdi yok tavsiye ederimharika bunlar çok güzeller güle güle iyi günlerde giysin evlatların maşallah çok güzel şeyler seçmişsin zevkli insansın
maşallah canım ne kadar çabuk geçmiş vakit 40' ı çıkacak yakında baya toparlamıştır kendini sağlıklı uzun ömürlü olsun işallah
lahmacun ayran en güzeli kendini yormaya gerek yok 2 çocukla kendini paralama ohh ne güzel yapmışsınız kızlarına kendine vakit ayırmak en güzeli
haftasonu mercana uyku tulumu baktım geçen kış sezon sonu almadığım için kendime kızdım 70 - 80 - 90 öyle gidiyor fiyatlar güzel bir tane buldum fiyatı da uygun 50 TL sarı renk aldım civciv rengi dedim evde 2 yaş var ağ kısmı kasıyor küçük gelmeye başladı birde yıkandımı kurumadığı için de neyse aldım mağazada denedik tabi önce 3 yaş giydirdim beden çok geniş geldi, ağkısmı da 2 cm anca bolluk var neyse 4 yaşı aldık o biraz daha 4 cm kadar daha büyük tamam budur dedim kış sonuna kadar giyer. mercanın beden uzunluğu daha fazla galiba bu yaşta 4 yaş uyku tulumu giyerse ilerde bulamam ben ona göre siz giydiriyormusunuz ben çok rahar ediyorum üzerini açtı açmadı derdi olmuyor bende o da rahat uyuyoruz
dmek ki bu uyku tulumlarını daha minik çocukların beden ölçülerine göre yapıyorlar :) ben aldım zaten sarı renk sumocu mercan diyorum oynatıyorum nasıl gülüyor ... çocukların hepsi aynı örtünmek istemiyor çok kaprisliler ben uyku tulumunu giydiriyorum ama yine üzerine battaniyesini örtüyorum içine şimdi hava çok soğuk olmadığı için atleti oluyor biraz daha serinlerde ince pijama giydirip öyle yatırırım artıkCanım çok teşekkür ederim. Kendimce iyi şeyler almaya çalışıyorum. Uyku tulumu bende giydiriyorum. Bende 4 yaş için olanını aldım biraz sosis gibi oldu ama yorgan niyetine artık. Benim oğlan üzerini ortmemi hiç istemez tepikle açar. Ben çok rahat ediyorum. Üzerini açma derdi yok. Üşüme derdi yok tavsiye ederim
dmek ki bu uyku tulumlarını daha minik çocukların beden ölçülerine göre yapıyorlar :) ben aldım zaten sarı renk sumocu mercan diyorum oynatıyorum nasıl gülüyor ... çocukların hepsi aynı örtünmek istemiyor çok kaprisliler ben uyku tulumunu giydiriyorum ama yine üzerine battaniyesini örtüyorum içine şimdi hava çok soğuk olmadığı için atleti oluyor biraz daha serinlerde ince pijama giydirip öyle yatırırım artık
Amin Zapzupcum.
Benim kız tulum giydirince ağlıyor. Çorap bile yok ayağında, kesinlikle giymiyor.
Dün görümce hastaydı, Azranın da bu sabah burun akıntısı, hapşırık başladı, canım sıkıldı.
maşallah bizim terlememiz bitti bir dönem çok terliyordu şimdi o ter atma dönemi geçti anca çok sıcak gelirse öyle terliyorBen içine pijama takımı giydiriyorum. Battaniye biraz daha soğuk havalarda yoksa terliyor
Canım benim oğlan bilumum mutfak araç gereçleri ile oynuyor. Ben işleri yaparken o bütün dolabı boşaltıyor. Ha birde çamaşır sepeti ne girip iple kendini cektiriyor. Kapı gicirtisina oynuyor çünkü babaanne bütün gün ona seranat yapıyor. En çok parkta oynamayı seviyor. Hatta kalkar kalkmaz park diyorbenim kide giydirirken ağlıyordu ilk başlarda şimdi alıştı zorlada olsa giydiriyorum üşütüp hasta olmasındansa biraz ağlıyordu ama şimdi alıştı sende denemeye devam et gerçekten rahatlık oluyor üstü açıldı mı diye tedirgin yatmıyorum artık kafam rahat
geçmiş olsun geçen gün birinden duydum taze sıkılmış nar suyu bağışıklığı güçlendiriyormuş sende sıkıp içirebilirsin meyve suyu olarak mercana da veriyorum hoşuna gidiyor
maşallah bizim terlememiz bitti bir dönem çok terliyordu şimdi o ter atma dönemi geçti anca çok sıcak gelirse öyle terliyor
kızlar mercanla ne oynasam ne gibi etkinlik yapsam bilemiyorum geçen gün parmak boyası yaptım elleri kirlenir diye ellemedi fırça verdim fırça ile bile oynamadı bugünde oyun hamuru aldım hatta sizde almak isterseniz migrosta pritt marka 6'lı oyun hamuru 1 alana 1 hediye 13.90 TL almak isterseniz fiyat çok uygun umarım kızım beğenir oynar sizler nasıl oyun oynuyorsunuz bana fikir verir misiniz akşamları en azından faydalı etkinlikler yapmak istiyorum
GÜNAYDINNCanım benim oğlan bilumum mutfak araç gereçleri ile oynuyor. Ben işleri yaparken o bütün dolabı boşaltıyor. Ha birde çamaşır sepeti ne girip iple kendini cektiriyor. Kapı gicirtisina oynuyor çünkü babaanne bütün gün ona seranat yapıyor. En çok parkta oynamayı seviyor. Hatta kalkar kalkmaz park diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?