Merhaba canım nasılsın fırsat buldukça gelmrb herkese, nasılsınız?
zapzup ben tek parçalı yapboz almıştım. onlarla oynamayı seviyor.
şimdi 2 parçalı olan arıyorum
bir de eşim çizgi film karakterlerinden oluşan kartlar hazırlamıştı
sayısız karakter var elimizde hepsinden 2 şer tane
şu an 15 çift kartı yere açıyorum
elime bir tane alıp "hadi anneciğim aynısını bul bakalım nerdeymiş" diyorum onu buluyor
bulunca tekrar yere bırakıyorum. sıkılana kadar bunu oynuyoruz
küçük plastik bardaklarımız var onunla aktarma yapıyoruz
bazen su, bazen fasülye, bazen makarna
aklıma geldikçe yazarım yine.
yemek sorunu zor canım bende artık yerde tv karşısında yediriyorum öyle biraz yiyor çok da zorlamıyorum sıkılmasın diye eline kaşığı veriyorum yoğurt gibi bulgur pilavı gibi şeyleri bazen isterse kendi yiyor kaşığı ona versen döke saça bile olsa kendi yese belki bu hareket onu teşvik eder aferim oğluma yedi kocaman olacak gibi şeylerle motive etmek biraz bizde işe yarıyor açıkçası... mama sandelyesine benimki de oturmak istemiyor zorlama sende, yerde ikiniz beraber yemek yiyin belki faydası olur bizde işe yarıyorkızlar ben hiçbir şey yediremiyorum çok sıkıntılıyım bu konuda
az da olsa yerdi en azından tadına bakardı şimdi sadece süt içiyor
kahvaltı hiç yok yumurtanın sarısını yerdi artık onuda demiyor
krep omlet patatesli sebzeli ne denediysem yediremiyorum
poğaça börek onlarıda yemiyor.
bu ara sürekli tepiniyor, ağlıyor istediğini yaptırmaya çalışıyor
yapmıyorum sinirlenip vurmaya başlıyor.
mama sandalyesine oturmak istemiyor
eline kaşığı alıyor kaseden yerlere savuruyor
bazen sabrım kalmıyor,
bir çocuk akşama kadar tepinir mi yaaa???
günaydınGünaydın kızlar
Herkes uyuyor ben tek başıma kahvaltı yapıyorum :)
Dertsizcim benim kızım da yemiyor beni emdiği için. Arada ıvır zıvır yiyor o kadar. Zorlamayın dedikleri için fazla ısrarcı olmuyorum. Dr a gidince iştah şurubu işe yarar mı soracağım.
Zapzupcum maşallah sana. Ben vakit bulamıyorum böyle şeylere.
selam canım allahın izniyle bebeğini kucağına al canım çoğu gitti azı kaldı son günlerde uyu dinlen yeni bebek yeni koşturmaca olacak bizi haberdar et allaha emanet olSelam herkese iyisiniz insaallah kizlar ben son eksikliklerimi tamamlamakla mesgulum allahin izniyle sali gunu sabah 11.30 da epidural sipinal sezeryan olucam heyecan var dualarinizi bekliyorum allaha emanet olun
Allah yardımcın olsun canım sonlara geldin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allahım. Bende bebeğin eksiklerini tamamlıyorum sona kalmasın iyice agirlasmadan. Kendime akacaklarim sona kalsınSelam herkese iyisiniz insaallah kizlar ben son eksikliklerimi tamamlamakla mesgulum allahin izniyle sali gunu sabah 11.30 da epidural sipinal sezeryan olucam heyecan var dualarinizi bekliyorum allaha emanet olun
Aaa. Rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin evlatlarınla :)Kızlar benim kiz aceleci çıktı suyum geldi acil hastaneye geldik doktorumuz da geldi 23.11.2014 saat 01:50 de sezeryanla zeynep dünyaya geldi :)
Allah analı babalı büyütsun canım gözün aydın olsun. Sağlıkla büyüt inşallahKızlar benim kiz aceleci çıktı suyum geldi acil hastaneye geldik doktorumuz da geldi 23.11.2014 saat 01:50 de sezeryanla zeynep dünyaya geldi :)
Inşallah bende senin gibi derim canımAaa. Rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin evlatlarınla :)
gözünaydın canım. iki çocuklu olmak ayrı güzel. ilkin acemiliği olmadığı için daha rahat oluyor insan :)
inşallah canım.Inşallah bende senin gibi derim canım
Yaşın kaç bilmiyorum ama üst üste doğum yaptın önermem 3 çocuk iyidir ama kızlar büyüsün küçüğü n en azından 3 yaşını doldursun . Ben 3 tane olsun isterdim ama çalışıyorum bunu bile 39 yaşında doguracagim kv pek tahammülü değil nasıl bakacak şuan onu düşünüyorum. Oğluma bakıyor şimdi onda ben evde yatıyorum nezle olmuşuminşallah canım.
bu durumda eşimin yardımı da büyük evde olunca. ağlarken ona havale ediyorum Serra'yı, Azra benimle yapışık çünkü :)
eşime kalsa 3. çocuk için beklemeyip bir de erkek doğursam ama istemiyorum, bana yeter Rabbim isteyene, bekleyene evlat versin.
aaa canım hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun, uzun ömürlü olsun işallah annesi vakti dolmuş dmek ki 1 gün önce geldi kızın darısı geride kalanların başına tabi ki vaktiyle hayırlı doğumlarlaKızlar benim kiz aceleci çıktı suyum geldi acil hastaneye geldik doktorumuz da geldi 23.11.2014 saat 01:50 de sezeryanla zeynep dünyaya geldi :)
En hayırlı zamanda olsun inşallah. Ama sana tavsiyem bez olayını hallet uyku düzeni otursun o zaman çalışmalara başla. Arayı çok açmakta iyi değilYcl canım hayırlı olsun bebisin...Elif e kardes geldi..Sağlıklı ömrü olsun Tebrikler
Ayy hamileler bebisler arttı insanın yeniden doğurasi geliyor.. Betül e ne zaman kardes gelecek acaba...
Zapzup canım benim ruhum gençaaa canım hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun, uzun ömürlü olsun işallah annesi vakti dolmuş dmek ki 1 gün önce geldi kızın darısı geride kalanların başına tabi ki vaktiyle hayırlı doğumlarla
R ruveyda12 hiç 39 göstermiyorsun maşallahın var ama ne güzel ki 2 evladın olacak allaha şükür rabbim isteyiğ de hiç olmayanlara da nasip etsin işallah
B Began sen alıştın artık tabi 40 çıktı mı yada çıkmak üzeredir bundan sonra çok hızlı büyür kızın bebek her zman eve neşe huzur verir benim fikrimce tabi rabbim yavrularımızı korusun... bende yiğenim sayesinde tekrar minik bebek güzelliğini yaşayacağım
doğru tahmin etmişim ee yumurta toplamaya başlayın o zaman :) 40 gezmesi yaparsınız havalarda çok soğudu ama dikkat edin izmir 4 gündür buz gibi oldu sanki kar soğuğu var donduk birden :)Evet canım, yarın 40 çıkıyor :)
betüle kardeş gelsin bebekler artsın ne güzel olurYcl canım hayırlı olsun bebisin...Elif e kardes geldi..Sağlıklı ömrü olsun Tebrikler
Ayy hamileler bebisler arttı insanın yeniden doğurasi geliyor.. Betül e ne zaman kardes gelecek acaba...
En hayırlı zamanda olsun inşallah. Ama sana tavsiyem bez olayını hallet uyku düzeni otursun o zaman çalışmalara başla. Arayı çok açmakta iyi değil
Zapzup canım benim ruhum genç
Teşekkür ederim. Ama yıllar ve yaşananlar insanı eskitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?