Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

kızlar ben hiçbir şey yediremiyorum çok sıkıntılıyım bu konuda
az da olsa yerdi en azından tadına bakardı şimdi sadece süt içiyor
kahvaltı hiç yok yumurtanın sarısını yerdi artık onuda demiyor
krep omlet patatesli sebzeli ne denediysem yediremiyorum
poğaça börek onlarıda yemiyor.
bu ara sürekli tepiniyor, ağlıyor istediğini yaptırmaya çalışıyor
yapmıyorum sinirlenip vurmaya başlıyor.
mama sandalyesine oturmak istemiyor
eline kaşığı alıyor kaseden yerlere savuruyor
bazen sabrım kalmıyor,
bir çocuk akşama kadar tepinir mi yaaa???

Merhaba canım nasılsın fırsat buldukça gel

tek parçalı yapboz derken nasıl birşey ki bizde taşıtlar var aynı şekilde olanı yerine takıyor sanırım öyle birşey demek istediğin

şu kartlar güzel fikir ona benzer bir oyunumuz vardı bir alt zeminde 6 hayvan resmi var o zemindeki hayvanların yuvarlak kartlarını veriyorum eline aynısının üzerine koyuyor ama senin söylediğini kartlarla yapayım farklı yeni şekiller bulayım oynasın

sen aklına gelenleri yaz şimdilerde nasıl oyun oynasak düşünüp duruyorum kaliteli zaman geçirmek istiyorum ahh ahh hep onlar için bu çabalar güzel melekler

aaumut nerelerde onu göremiyorum ne zamandır Y ycl2012 de yok izne çıktı fırsatı olmuyor sanırım arada girse durumunu öğreniriz doğuma az kaldı sanki

yemek sorunu zor canım bende artık yerde tv karşısında yediriyorum öyle biraz yiyor çok da zorlamıyorum sıkılmasın diye eline kaşığı veriyorum yoğurt gibi bulgur pilavı gibi şeyleri bazen isterse kendi yiyor kaşığı ona versen döke saça bile olsa kendi yese belki bu hareket onu teşvik eder aferim oğluma yedi kocaman olacak gibi şeylerle motive etmek biraz bizde işe yarıyor açıkçası... mama sandelyesine benimki de oturmak istemiyor zorlama sende, yerde ikiniz beraber yemek yiyin belki faydası olur bizde işe yarıyor

tepinme demişsin direk 2 yaş sendromu geldi aklıma hep derler ya korutucu 2 yaş sendromu ama geçici birşey tepinsede çok dikkate almamak iyi olabiliyor hemen ortamı değiştirmek adına kovalamaca falan oynuyoruz biz yada pastel boya veriyorum eline resim defterine boyuyor boyaları yerlerinden çıkarıp takıyor

akşama kadar sıkılıyordur sende sıkılıyorsun haklısın ama çocuklar laftan anlamıyor allah kolaylık versin canım eve tavana asılan salıncaklar oluyor onlardan alsanız belki biraz daha mutlu olur sanki

Günaydın kızlar
Herkes uyuyor ben tek başıma kahvaltı yapıyorum :)
Dertsizcim benim kızım da yemiyor beni emdiği için. Arada ıvır zıvır yiyor o kadar. Zorlamayın dedikleri için fazla ısrarcı olmuyorum. Dr a gidince iştah şurubu işe yarar mı soracağım.
Zapzupcum maşallah sana. Ben vakit bulamıyorum böyle şeylere.

Selam herkese iyisiniz insaallah kizlar ben son eksikliklerimi tamamlamakla mesgulum allahin izniyle sali gunu sabah 11.30 da epidural sipinal sezeryan olucam heyecan var dualarinizi bekliyorum allaha emanet olun

günaydın
ben mecburen vakit bulmaya çalışıyorum gündüz annane pek oyun falan oynatamaz o yğzden akşam en azından faydalı etkinilkler yaparak kaliteli zaman geçirmeye çalışıyoruz
yuvarlak makarnayı çubuklara geçirme oyunumuz keyif aldıkları bir oyun oldu hatta makarnaları ağzına atıp yedi kızım yemek versen kaçar yeme dersin hammm yapar :)

Selam herkese iyisiniz insaallah kizlar ben son eksikliklerimi tamamlamakla mesgulum allahin izniyle sali gunu sabah 11.30 da epidural sipinal sezeryan olucam heyecan var dualarinizi bekliyorum allaha emanet olun
selam canım allahın izniyle bebeğini kucağına al canım çoğu gitti azı kaldı son günlerde uyu dinlen yeni bebek yeni koşturmaca olacak bizi haberdar et allaha emanet ol

Allah yardımcın olsun canım sonlara geldin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allahım. Bende bebeğin eksiklerini tamamlıyorum sona kalmasın iyice agirlasmadan. Kendime akacaklarim sona kalsın

Kızlar benim kiz aceleci çıktı suyum geldi acil hastaneye geldik doktorumuz da geldi 23.11.2014 saat 01:50 de sezeryanla zeynep dünyaya geldi :)​
Aaa. Rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin evlatlarınla :)

gözünaydın canım. iki çocuklu olmak ayrı güzel. ilkin acemiliği olmadığı için daha rahat oluyor insan :)

Inşallah bende senin gibi derim canım
inşallah canım.
bu durumda eşimin yardımı da büyük evde olunca. ağlarken ona havale ediyorum Serra'yı, Azra benimle yapışık çünkü :)
eşime kalsa 3. çocuk için beklemeyip bir de erkek doğursam ama istemiyorum, bana yeter Rabbim isteyene, bekleyene evlat versin.

Yaşın kaç bilmiyorum ama üst üste doğum yaptın önermem 3 çocuk iyidir ama kızlar büyüsün küçüğü n en azından 3 yaşını doldursun . Ben 3 tane olsun isterdim ama çalışıyorum bunu bile 39 yaşında doguracagim kv pek tahammülü değil nasıl bakacak şuan onu düşünüyorum. Oğluma bakıyor şimdi onda ben evde yatıyorum nezle olmuşum

Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.
Yaş 36 oldu dün. Yeter bence bu yaşta iki çocuk.

Kızlar benim kiz aceleci çıktı suyum geldi acil hastaneye geldik doktorumuz da geldi 23.11.2014 saat 01:50 de sezeryanla zeynep dünyaya geldi :)​
aaa canım hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun, uzun ömürlü olsun işallah annesi vakti dolmuş dmek ki 1 gün önce geldi kızın darısı geride kalanların başına tabi ki vaktiyle hayırlı doğumlarla

R ruveyda12 hiç 39 göstermiyorsun maşallahın var ama ne güzel ki 2 evladın olacak allaha şükür rabbim isteyiğ de hiç olmayanlara da nasip etsin işallah

B Began sen alıştın artık tabi 40 çıktı mı yada çıkmak üzeredir bundan sonra çok hızlı büyür kızın bebek her zman eve neşe huzur verir benim fikrimce tabi rabbim yavrularımızı korusun... bende yiğenim sayesinde tekrar minik bebek güzelliğini yaşayacağım

Evet canım, yarın 40 çıkıyor :)

Ycl canım hayırlı olsun bebisin...Elif e kardes geldi..Sağlıklı ömrü olsun Tebrikler
Ayy hamileler bebisler arttı insanın yeniden doğurasi geliyor.. Betül e ne zaman kardes gelecek acaba...

Ycl canım hayırlı olsun bebisin...Elif e kardes geldi..Sağlıklı ömrü olsun Tebrikler
Ayy hamileler bebisler arttı insanın yeniden doğurasi geliyor.. Betül e ne zaman kardes gelecek acaba...
En hayırlı zamanda olsun inşallah. Ama sana tavsiyem bez olayını hallet uyku düzeni otursun o zaman çalışmalara başla. Arayı çok açmakta iyi değil

Zapzup canım benim ruhum genç
Teşekkür ederim. Ama yıllar ve yaşananlar insanı eskitiyor

Evet canım, yarın 40 çıkıyor :)
doğru tahmin etmişim ee yumurta toplamaya başlayın o zaman :) 40 gezmesi yaparsınız havalarda çok soğudu ama dikkat edin izmir 4 gündür buz gibi oldu sanki kar soğuğu var donduk birden :)

betüle kardeş gelsin bebekler artsın ne güzel olur
En hayırlı zamanda olsun inşallah. Ama sana tavsiyem bez olayını hallet uyku düzeni otursun o zaman çalışmalara başla. Arayı çok açmakta iyi değil

biz bez olayını geçtiğimiz yaz halletmeye çalıştık ama bırakmadı küçük geldi sanırım bırakmadı... tabi konuşmaya başlamadan sanırım biraz zor bez olayı ama mercanı sabahları kalkınca hemen lazımlığına oturtuyorum tuvaletini oraya yapıyor hafta sonu uykum çoktu hemen kalkmadım oda içerisinde oynuyordu çiş çişş demeye başladı götürdüm yaptı bu şekilde de şimdiden oturtmaya başlayınca lazımlığa alışıyor lazımlığın yanında duvara stiker falan veriyorum eline oraya yapıştırıyor oturduğu zaman sıkılmıyor sizde deneye bilirsiniz diğer türlü lazımlıktan korkuyorlar oturmak istemiyorlar
Zapzup canım benim ruhum genç
Teşekkür ederim. Ama yıllar ve yaşananlar insanı eskitiyor

ee yaşananlar etkiliyor ama maşallahın var senin yaşını göstermiyorsun rabbim evlatlarımıza güzel yazılar yazsın mutlu olsunlar başarılı olsun tabi bizlere de güzel bir hayat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…