maşallah sana ve kızına ilki sezeryan olmasa neredeyse normal doğumla bebeğini kucağına alacakmışsın sağlıkla büyüsün işallah ama bu sayede normal doğumun o ilk belitilerini yaşamış oldun o duyguyu da tattın ben suni sancıyla doğum yaptığım için suyumu falan ebe patlattı o normal şekilde doğum sürecini çok yaşamak istemitim kısmet olmadı ama evlatlarımız sağlıklı allah onlara güzel birbaht versin sağlıklı mutlu uzun bir ömür yaşasınlarKızlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.rabbim kimseyi darda koymasin doguma gittiğim an çok fenaydim gecenin 12.30 da uykudan uyanıp eşimi kaldırıp altıma yapıyorum demenin utanciyla tuvalete koşmam çıktıktan sonra hala devam etmesi dank ettirdi ne tuvaleti besbelli suyum geliyordu hemen Dr. Aradık hast.ye geçin geliyorum dedi nst de sancim var çıktı bende heyecan korku bi arada dua ediyorum bi yandan neyseki çok şükür zeynep sağlıkla dünyaya geldi 3.350 kg doğdu.
Şimdi evdeyim 2 çocuklu hayata alışmaya çalışıyoruz
teşekkür ederim canım inan çok ilgileniyorum mercanla evde olsam çok çok daha güzel ilgilenirim belki bu bez olayını da hallerderdik ama çalıştığım için en azından yavaş yavaş alışsın diye ilgileniyorum şimdi sizde durumlar tabi daha farklı 2 çocuk olunca bazı şeyleri ötelemeniz gerekiyor vakti gelince herşey olur aceleye gerek yok :)zapzup canım ne güzel yavaş yavaş bez olayını hallediyorsun. Ben yaza attım artık birde kız doğunca tekrar bez ister diye şimdi hiç zorlamiyorum
Hamilelikle küçük çocukla ve çalışarak çok yorucu. Kaç gündür oğlum hasta burun akıntısı yok ama geceleri tıkanıyor uyuyamiyor uyumuyor ve bütün geceyi kucağımda geçiriyor. Böyle olunca gözüm korkmuyor değil. 2. De gelince iyi bir film beni bekliyor.maşallah sana ve kızına ilki sezeryan olmasa neredeyse normal doğumla bebeğini kucağına alacakmışsın sağlıkla büyüsün işallah ama bu sayede normal doğumun o ilk belitilerini yaşamış oldun o duyguyu da tattın ben suni sancıyla doğum yaptığım için suyumu falan ebe patlattı o normal şekilde doğum sürecini çok yaşamak istemitim kısmet olmadı ama evlatlarımız sağlıklı allah onlara güzel birbaht versin sağlıklı mutlu uzun bir ömür yaşasınlar
teşekkür ederim canım inan çok ilgileniyorum mercanla evde olsam çok çok daha güzel ilgilenirim belki bu bez olayını da hallerderdik ama çalıştığım için en azından yavaş yavaş alışsın diye ilgileniyorum şimdi sizde durumlar tabi daha farklı 2 çocuk olunca bazı şeyleri ötelemeniz gerekiyor vakti gelince herşey olur aceleye gerek yok :)
nasıl gidiyor hamileliğin kaç kilo aldın artık hareketleri falan hissediyorsundur herhalde çocukla hamilelik zor oluyor mu hem çalışıyorsun hem çocuk karnında bebek nasıl bir şey merak ettim allah güç kuvvet versin sana canım
Geçmiş olsun canım umarım iyileşmiştir bende işteki yoğunluktan dolayı artık pek sık giremiyorum anca görebildim yadığını 2. de olunca allah kolaylık versin ama bir şekilde yoluna herşeyin üstesinden gelirsin işallahHamilelikle küçük çocukla ve çalışarak çok yorucu. Kaç gündür oğlum hasta burun akıntısı yok ama geceleri tıkanıyor uyuyamiyor uyumuyor ve bütün geceyi kucağımda geçiriyor. Böyle olunca gözüm korkmuyor değil. 2. De gelince iyi bir film beni bekliyor.
En son 20.haftamda iken dr tartisina göre 2.5 kg kendi tartima göre 3.5 kg almıştım. Çoktandır tartilamiyorum evdeki tartiyi kırdı oğlum. Ara ara sekerimi olcuyorum.
Bu hafta evdeydim. Evde olmak iyi. Şimdi 1. Dönem bitsin diye bekliyorum.
Sizede geçmiş olsun canım. Sağlık ihmale gelmez sen ikna et anneni.Geçmiş olsun canım umarım iyileşmiştir bende işteki yoğunluktan dolayı artık pek sık giremiyorum anca görebildim yadığını 2. de olunca allah kolaylık versin ama bir şekilde yoluna herşeyin üstesinden gelirsin işallah
süpersin 3,5 kg bile süper yani ikinci hamileliklerde sanırım daha az kilo alımı oluyor maşallah maşallah diyorum sana ... ahh ahh evde olmak dinlenmek ne güzel olur benim de çok ihtiyacım var ama annem ameliyata ikna olursa o zaman kullanmak için bekliyorum safra kesesindeki taş hala duruyor ameliyata da yanaşmıyor bakalım bir şekilde ikna edip yaptıracağız
Canım acele etme. O kilolar bir yılda ancak gidiyor. Vücut kendisi tutuyorgünaydın kızlar.
zapzupcum annene aci şifalar versin Rabbim.
ben de iki kızla eve kapandım havalar soğuyunca. haliyle canımız sıkılıyor. azra sürekli dışarı çıkmak istiyor, çıkamadığı için kardeşine sarıyor, bazen canını acıtıyor.
bir de kilo vermem lazım ya. 80 de çakıldım kaldım
Nerdesin hatunselam hanımlarrr;
grill iki çocuk şimdi zor ama seneye kışa birbirlerine arkadaş olacaklar canım
selam canım ne olsun buralardayım. işte olduğum zaman girebiliyorum siteye. bi ara izinliydim. bi de iş yerinde sık sık internet problemi oluyor. aktif yazamıyorum zaman zaman.Nerdesin hatun
Yoksun piyasada voltaj ile birlikte bir çok arkadaş terketti yazmiyorlar artık
Bir grubu olmayan bizler buradayız. Benim gerçek hayatta da durumum bu herkesin vardır bi grubu benim yok. Acaba hangisi daha iyi bilmiyorum. Önemli olan insanlık, paylaşım acıyı tatlıyı gerisi boş.Şurada haberleşen 30-40 kişiydik, gruplaşan birbirinin kuyruğuna takılanlar gitti kaldık 3-5 kişi. Yine gruplaşma, yine lüzumsuz dargınlık, küskünlük. Ne kazandık acaba?
Meşgul olanlar, çalışanlar için değil elbette sözüm. Ama şurada anlaşamayan insanoğlundan dışarda hayır beklemek zor bence.
Sen birde yalnizsin işin gerçekten çok zor. O öfke işi maalesef zaman zaman bende de oluyor. Benim oğlum çok hareketli kv işten gelmemi dört gözle bekliyor o derece yani. Isten zaten yorulmuş bir vaziyette gelen ben zorlandığimda istemesemde tepki veriyorumgünaydın kızlar,
dmt inşallah seneye daha rahat olurum.
rüveydacım bizbize yeteceğiz mecburen :)
bu sabah canım sıkıldı yine. eşime de kızgınım iki gündür.
bazen çok sinirleniyorum büyük kızıma, sonra vicdan azabı duyuyorum. çünkü o da bebek henüz. kendime öfkeleniyorum bu kez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?