Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Kayra dan pc başına geçmiyorum pek hep bir koşturmaca içindeyim temizlik yemek Kayra ile zaman geçiriyorum evde isim olmasa anneme gidip orda is yapıyorum derken buralara uğramaz oldum kendime kızmiyor değilim önceden yataktan kalkıp pc açıp burayı okurdum birde arada giriyorum kimse yok önceden sayfaları okumakta zorlanirken şimdi aynı sayfa duruyor öylece

selam kızlar günaydın herkese
işlerim çok yoğun hiç girmeye fırsatım olmuyor birde son zamanlarda tek ben yazıyordum böyle de olunca sıkılıyor insan bugün müdür yok ondan rahatım işlerim daha az bugün bende gireyim yazan varmı bakayım dedim
T tomurcugumm hoş geldin canım seni görmek ne güzel oğlan nasıl neler yapıyorsunuz
B Began selam canım sinirlerinin bozulması falan normal herşeye yetişmeye çalışıyorsun bende son zamanlarda çok yorgun gidiyorum eve bazen kzımın ağlaması nazları çok zorluyor beni yemek yemek istemiyor çıldırıyorum sonra dayanamayıp sarılıyorum 1 sene daha geçsin daha iyi olur diyorum kendi kendime biraz daha büyümeleri lazım
minik prenses nasıl ablası nasıl tepkiler veriyor bize geçen gün 40 gezmesine geldiler kuzenim bebeği görünce sevmek için çırpındılar deli oldular öpmek sarılmak istediler bebeiği zor kurtardık sizde nasıl durumlar
_Lena_ selam canım tokaları kendisi takmamı istiyor mercan tüm tokaları bafasına takıyoruz böyle çoook güzel olduğunu sanıyor şebek kızım :) ama gözlüğü ben verdim taksın diye çok kokoş bir kızım var nasıl süslensin bilemiyor ayakkabılar giyiyor çantalarımı kendi takmak istiyor ben takınca kızıyor herşey onun oldu artık sabah makyaj yaparken oda makyaj malzemesi istiyor veriyorum eline öyle tutuyor bıdı bıdı konuşuyor bebek dilinde tabi işim çok zor ya fazla süslü oje sürmeye başladık nasıl mutlu oluyor anlatamam sizde nasıl senin kızda yapıyor mu
R ruveyda12 gelsim geldim burdayım canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
BoO_ hoşgeldin daha sık görürüz işallah seni de sen nasılsın senin kuzu nasıl

nerelerdesin ya yok oldun sende 2 çocuk iş ev allah sabır versin valla arada gel de sohbet edelim özletme kendini eşinin okul nasıl gidiyor tek mi oluyorsun o olmadığında

geçmiş olsun lenacım burnu çok kuruyorsa evde buhar makinesi çalıştırmaya çalış klima ve doğalgaz evde ki havayı çok kurutuyor bende alerjik bir yapıda olduğum için hemen burnum ve gözlerimde kuruluk yapıyor birde sana okyanus suyu spreyi öneririm hergün birer kes sıksan o burnundaki kuruluğu giderir sen yine de KBB doktoruna götür belki daha farklı bir sprey verebilir canım
yanlız burun tıkanıklığına antibiyotik neden verdiler onu anlamadım hadi akıntı olsa kurusun diye versinler ama anlayamadım belki de kullandığın antibiyotiğin yan etkisi olabilir kullandığınız ilaçların yan etkisini oku bazı ilaçların yan etkisi burun kuruluğu yapar

Canım benim kız toka taktırmiyor kafasina takınca hemen çıkartıyor annem rengarenk bereler örmus takınca fırlatıp atıyor

Dün götürdüm KBB ye geniz de akıntı vardı zaten canım. Çocuk doktoru 10 gün antibiyotik vermisti kullanmıştık bu doktor da yine antibiyotik yazmış ayrıca antihistaminik yazmış ay bilemiyorum bu kadar ilaç iyi mi

antihistaminik yazmasının nedeni alerji için kullanılan bir ilaç alerji olabilir diye yazmış olabilir ama sen buhar yap evde iyi gelir başka birşey yap demedi galiba doktorunuz endişe etmekte haklısın ilaç içmeye korkar olduk ama bazı şeylerde örn. geniz akıntısı gibi ilaçsız geçmiyor

sen kendinde bere tak sende gördükçe oda takar gördüklerini yapmayı tercih ediyorlar evde tak tokaları ana kız gezin evde nasılsa kimse görmez böylelikle alışır çok güzel olmuşsun diye öv falan zamanla hoşuna gider aynada kendisine baksın çok güzel olmuş de çıkarsa bile tokaları çizgi film falan izlerken çaktırmdan tak öyle öyle alışır bebeklerinize de takın tokaları
toka takmayınca erkek çocuk gibi oluyor saçlar kısa zaten ondan lastik bile olsa takıyorum şimdi kış olduğundan güzel şapkalar alıp takıyorum kız olduğumuz belli olsun :)

Hos buldum Zapzup oğlum doğduğu gün nasıl uykusuz ise hala aynı bende biraz daha büyüsün geçecek diye hayallerdeyim hala :) oğlusla konuşarak oynayarak zaman akıp gidiyor hem büyüsün düzen otursun diyorum hem biraz daha yavaş zaman çok hızlı gidiyorsun diyorum. Bende senin gibi keçe ile uğraşıyorum benim ki sadece hobi tabi kendimce bişeyler yapıp rahatliyorum

nerelerdesin ya yok oldun sende 2 çocuk iş ev allah sabır versin valla arada gel de sohbet edelim özletme kendini eşinin okul nasıl gidiyor tek mi oluyorsun o olmadığında
canım napayım aynı işte iş güç koşturma.
evdeyken giremiyorum işte girebiliyorum. bi ara izin falan kullanınca sonra da işler çok yoğunlaşınca sık giremedim.
o ara baya durulmuş buralar.
şimdi bakıp bakıp duruyorum yazasım gelmiyordu da neyse az biraz hareketlenmiş :))
bizim yoğunluk devam ama daha eğlenceli artık iki çocuklu olmak. şimdi iyi ki böyle arası yakın diyorum. karşılıklı oyunları, kavgaları vs. çok eğlenceli :))
mercan da çok süslü olmuş maşallahh. küçük cadı.

Ben artık her gece yoklama kararı aldım buralari belki arada bakan olur tekrar döner diye .eskisi gibi olmasada biraz hareketlilik bile yetiyor. Kızlar ben ara ara egomego ya bakiyodum ve geçen akşam yine baktım ve bebeği olmuş öyle sevindim ki anlatamam

bende zmaan hep çabuk geçsin diyorum ama sonra yok diyorum ağır ağır geç ki her güzel günün keyfini çıkarayım kızımla çalışınca anca günde 3 saat falan görüyorum kuzumu evde olanlar bence çok şanslılar evlatlarıyla hergünü beraber geçiriyorlar

nasıl kavgaları çok mu senin oğlanların bizim halille mercan çok didişiyor mercan oyuncaklarını kaçırmaya saklamaya başladı halilde kızıp onun saçını kulağını yoluyor sonra mercanda onu ısırınca kıyamet kopuyor bir taraftanda çok komik geliyor kavgaları plastik bir oyuncak için bile kıyameti koparıyorlar :)
bazende öyle seviyorlar birbirlerini sarılıp öpmeler cici yapmalar sizde abi daha büyük olduğu için kardeşine dikkat ediyordur abilik yapıyordur güzel geçer vakit böyle bebek hallei geçti ya bundan sonra daha kolay olur ama kızlar sizin evi çok rahatsız edecek oğlanlar çok yakışıklı
mercan sorma çok süslü hergün çanta kavgası biraz daha geçsin günlük elbise olarak abiye giyer gezer benim kzıım hiç birşey demiyorum ne isterse giyiyor çok mutlu oluyor özgüven duygusu bu şekilde daha güzel gelişirmiş keyfini kaçırmıyorum evin içinde istediği gibi geziyor :)
bende hergün sabah en azından girmeye çalışacağım şurda kaç kişiyiz zaten iki lafın belini kırarız
egomego bende ekliydi sonra adını unuttum bakamıyorum ne güzel rabbim bir evlat daha vermiş sağlıklı sıhhatli büyüsün işallah

D dertsiz seni de görmak istiyoruz buralarda en son yazdığından beri çok zaman geçti nasılsınız durldumu oralar bizler tv de pek birşey göremiyoruz malum medyada yayınlanmasını engelliyorlar iyi misiniz oğlan nasıl sen nasılsın

Evet bende evde olduğum için kendimi şanslı sayıyorum. En çokta doğum izni bitip ise başlayacağı için ağlayan anneleri gördüğümde bunu anladım. Bazen eşim bile keşke çok zengin olsak ise gitmek zorunda olmasam diyo o zaman evden kovucam haberi yok

Kesinlikle benimki de sürekli evde olsa herhalde birbirimizi yeriz:))))

bende çok ağlamıştım kızım 4buçuk aylıkken başladım işe ama 3 aylık oldu ağlamaya başladım nasıl bırakacağım seni diye gerçekten çok zor oluyor minicik ve anneye anne sütüne çok ihtiyacı olduğu bir zamanda anne yok ne yapalım keşke çoook zengin olsaydık da hep onlarla dursaydık ama malesef çalışmamaız lazım buna da şükür çalıştığım için herşeyini karşılayabiliyorum alamamak daha büyük eksiklik üzüntü verirdi bende eve gittim mi cep telefonuma bile bakmam onunla ilgilenirim oynarım severim ki o eksik zamanları kaçırdığımız anları telafi ediyoruz

bugün işe kızımı da getirdim öğlene kadar benimle işteydi anneannemiz doktora gitti ama çığlık çığlığa sevinçle bağırdı çok keyif aldı şimdi gitti kuzum miss kokulum

ahh canım hiç sorma. kavga dövüş delirtiyorlar bazen. bazen de bi bakıyorum melek gibi birlikte oynuyorlar. ufaklık daha çok küçük olduğundan her şey benim olsun havasında abisini çok taciz ediyor. o da baskıdan hoşlanmıyor o yüzden vermek istemiyor. ama sonra kıyamıyor ve kardeşimle paylaştım diyerek veriyor oyuncağını :))

Günaydın kızlar
Benim kızlardan fırsat bulup yazamıyorum. Okurken büyük kızım pc ya da telefonu elimden kapıyor. Kardeşiyle anlaşmazlık devam ediyor. Sabaha kadar kesintisiz uyuyan kız 3-4 kez emmek için uyanır oldu. Kardeşi en fazla iki kez uyanıyor. Bunları yazarken geldi yine bir şey istiyor. Görüşürüz :)

günaydın kızlar
pazartesi günü kızı işe getirdim hiçbirşeyi yoktu öğlen anneannesi eve götürdü akşam işten çıkınca eve gittim yemek yerken geldi kucağıma yattı gözler baygın baktım ateşi var sonra gittikçe ateş arttı sabaha kadar ateşi düşmedi yıkadım soydum yok düşmüyor ateş sabah oldu doktora götürdük meğer yiğenimde o gece ateşlenmiş tahliller temiz çıktı hemagram seviyesi düşük çıktı falan doktor pek birşey demedi ama vücudunda kızarıklıklar oluşmaya başlamıştı yanakları kırmızı ve pütürliydü neyse eve gittik o gece yine ateş yanıyor çocuk düşmüyor ateş kafayı yemek üzereydim kollarımda bayılıyor resmen çocuk sabahı zor ettik neyse sabaha kadar ağladı sabah 2 saat uyuduk o kadar kalktık azıcık kahvaltı yaptı 1 saat sonra tüm vücudu kapardı kızamık geçiriyor sandık hemen semt polikliniğindeki çocuk doktoruna götürdük kızamık olmadığını 5. hastalık dene bir hastalığa benzxediğini söyledi krem alerji şurubuyla tedavi devam ediyor virüsle bulaşan bir hastalıkmış ve şu anda tüm vücudunu sardı özelikle elleri çok kabardı kremler ilaçlar devam ediyoruz doktorların güzel ilgilenmemesi anneye bilgi vermemesi sinir bozucu kendim internetten araştırdım ve emin oldum 5. hastalığa yakalanmış kızım 7-10 gün arasında kabarıp sönerek devam edecekmiş rabbim daha beterinden korusun işallah onlar hasta oluyor ama biz bizden gidiyoruz bugün mecburen işe geldim aklım evde kaldı nazlı kuzum nasıl ne yapıyor aklım hep onda rabbim sen evlatlarımızı koru yarabbim

Zapzupcum çok geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin.
Benim kızımda da gözde çapaklanma, burun akıntısı, öksürük ve ateş hepsi bir arada. Yavaş yavaş iyileşiyor inşallah.
Kar yağarsa ortalık mikrobu kırılır derler öyle olur inşallah

Selam Zapzup
Çok geçmiş olsun, daha o meşhur hastalıklar kapıda. Hepsi başa gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…