Zapzupcum çok geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin.
Benim kızımda da gözde çapaklanma, burun akıntısı, öksürük ve ateş hepsi bir arada. Yavaş yavaş iyileşiyor inşallah.
Kar yağarsa ortalık mikrobu kırılır derler öyle olur inşallah
Sağol canımSizede çok geçmiş olsun. Üşütmüş desem göz neden çapaklanıyor?
Ufaklık nasıl, gününüz nasıl geçiyor
Sağol canım size de geçmiş olsun sütünden kızının gözüne damlatırsan o çapakları yumuşatır hemde iyileştirir şanslısın ki sütün var bu sayede doğal yöntemle iyileştirirsin kızının gözleriniZapzupcum çok geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin.
Benim kızımda da gözde çapaklanma, burun akıntısı, öksürük ve ateş hepsi bir arada. Yavaş yavaş iyileşiyor inşallah.
Kar yağarsa ortalık mikrobu kırılır derler öyle olur inşallah
sağol canım benim tabi ki hepsi başa gelecek bundan sonra kızamık suçiçeği kabakulak oldular diye yazarız buraya allah dermansız dert vermesin tüm herkeseSelam Zapzup
Çok geçmiş olsun, daha o meşhur hastalıklar kapıda. Hepsi başa gelecek
şimdiden yeni yılınız kutlu olsun ben fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama işler yıl sonunda yoğun oluyor hepinizi çoook öpüyorum yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk, huzur bol para getirsin :)
erken değil mi kreş için nasıl konuşması falan güzel mi benimki biri geldi mi asla konuşmaz yanlızken bazı şeyleri güzel söylemeye başladı bende istiyorum kreşi ama biraz daha zaman geçsin yarım gün olarak öğlen gitsin 3-4 saat oynasın geri gelsin şeklinde aman büyüdülerde bunlar kreşlere gitmeye başladılarUzun süredir kızımla uğraşıyorum bende, kreşe başladık. Yarım gün
Sabah gidiyor öğlen alıyoruz. Şimdilik fena değil henüz gözlemliyorum
Kızım biraz daha adapte olur, bende memnun olursam tam zamanlı vereceğim.
geçiyor lenacım işallah daha iyi olacak ama ellerindeki kabarıklar sönmedi daha ilk karın bilgesnden kabarmıştı onlar geçti bacaklarda geçmeye başlamış ama çil gibi nokta nokta izler var bacaklarda onlarda yavaş yavaş geçer işallah ateş 3 gğn gece gündüz sürdü sonra geçti 3 günden fazla ateş sürerse tehlikeliymiş bilginiz olsunZapzup cnm geçmiş olsun nasil oldu Mercan geçti mi döküntüleri
Maşallah sana canım. Diğer kızlar yok gene. Bende evde oglani uyuttum. Biraz dinleneyim dedim. 2 çocukla zordur eminim. Şimdiden kara kara düşünüyorumselam kızlar,
kızlarımı uyuttum ancak fırsat buluyorum yazmaya. gerçi süpürülecek, silinecek ev, katlanacak çamaşırlar var ama arada mola iyidir. :)
sizler nasılsınız, nerelerdesiniz?
Maşallah kirkinizda çıkmış büyümüş sunuz darısı başımızaHerkese hayırlı sağlıklı huzurlu bereketli seneler olsun insallah
Benim günlerim kosturmayla geçiyor yarın kirkimiz çıkıyor büyüyüp gidiyoruz yorucu ama keyifli☺
sağol canım.Maşallah sana canım. Diğer kızlar yok gene. Bende evde oglani uyuttum. Biraz dinleneyim dedim. 2 çocukla zordur eminim. Şimdiden kara kara düşünüyorum
çok geçmiş olsun.selam hanımlar nasılsınız??
biz yine hastalıklarla boğuştuk. önce büyük oğlum hastalandı. boğaz enfeksiyonu geçirdi
o düzeldi derken küçük oğlumun ciğerler hassas ya en ufak virüs/mikrop almasında bronşiolit geçiriyor.
tabi yine es geçmedi sağolsun ama baya kötüleşti.
hastaneye yatıracağım dedi dr. neyse ki izinli hasta olarak sabah akşam serum aldık. hastanede yatmadık.
tam onla uğraşırken büyük oğlum tekrar ateşlendi. onda da malum akdeniz ateşi var. atak geçirdi. üç gün ateşle uğraştık.
ikisi bir hastalanınca hayat durdu resmen. çok zor yanında kimse olmadan iki çocukla ilgilenmek böylesi durumlarda.
ama çok şükür iyiler şimdi. 10 gün aradan sonra işe geldim bugün akşama kadar dinlenmeyi planlıyorum :))
sağol canımçok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun size de.Hastalık konuşulmus cumleten geçmiş olsun deyim. Kayra da bu sene ilk hastalığını yaşadı yavrum antibiyotik kullanıyoruz malesef ve onunla uğraşırken ani bir hareketle bacağımi sakatladim menisküs yırtık olmuş ameliyatlik değilmiş ama üzerine basamayacak duruma geliyorum bazen çok Üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?