Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Uzun süredir kızımla uğraşıyorum bende, kreşe başladık. Yarım gün
Sabah gidiyor öğlen alıyoruz. Şimdilik fena değil henüz gözlemliyorum
Kızım biraz daha adapte olur, bende memnun olursam tam zamanlı vereceğim.

Sizede çok geçmiş olsun. Üşütmüş desem göz neden çapaklanıyor?
Ufaklık nasıl, gününüz nasıl geçiyor

Sizede çok geçmiş olsun. Üşütmüş desem göz neden çapaklanıyor?
Ufaklık nasıl, gününüz nasıl geçiyor
Sağol canım
Üşütünce gözü de rahatsızlanıyor nedense. Çok hassas herhalde. Sürekli ikisini emzirme, alt değiştirme, uyutma ile geçiyor. Küçüğü yalnız bırakamıyorum, ablası her an ağzına burnuna bir şeyler sokmaya çalışıyor ya da üstüne oturuyor.

Sağol canım size de geçmiş olsun sütünden kızının gözüne damlatırsan o çapakları yumuşatır hemde iyileştirir şanslısın ki sütün var bu sayede doğal yöntemle iyileştirirsin kızının gözlerini
havalar soğusa dediğin gibi kar yağsa mikroplar kırılır ancak şu günlerde mercanın geçirdiği bu kabarıkların salgını varmış eczacı kız söyledi dün akşam kuzenim geldi onların oğlandada varmış dikkat edin bir süre başka çocuklarla temas ettirmemeye çalışın
Selam Zapzup
Çok geçmiş olsun, daha o meşhur hastalıklar kapıda. Hepsi başa gelecek
sağol canım benim tabi ki hepsi başa gelecek bundan sonra kızamık suçiçeği kabakulak oldular diye yazarız buraya allah dermansız dert vermesin tüm herkese

annemi aradım nasıl düzelme var mı diye aynı olduğunu söyledi bakalım kaç günde geçecek bekleyip göreceğiz

şimdiden yeni yılınız kutlu olsun ben fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama işler yıl sonunda yoğun oluyor hepinizi çoook öpüyorum yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk, huzur bol para getirsin :)

Zapzup geçmiş olsun. Kar yagsa hava temizlense artık herkes hasta ve bize de geldi salgın önce eşim hastalandı Kayra ya geçti şimdi de öksürüyor yavrucum inş atlatiriz ileri gitmeden

erken değil mi kreş için nasıl konuşması falan güzel mi benimki biri geldi mi asla konuşmaz yanlızken bazı şeyleri güzel söylemeye başladı bende istiyorum kreşi ama biraz daha zaman geçsin yarım gün olarak öğlen gitsin 3-4 saat oynasın geri gelsin şeklinde aman büyüdülerde bunlar kreşlere gitmeye başladılar

Zapzup cnm geçmiş olsun nasil oldu Mercan geçti mi döküntüleri
geçiyor lenacım işallah daha iyi olacak ama ellerindeki kabarıklar sönmedi daha ilk karın bilgesnden kabarmıştı onlar geçti bacaklarda geçmeye başlamış ama çil gibi nokta nokta izler var bacaklarda onlarda yavaş yavaş geçer işallah ateş 3 gğn gece gündüz sürdü sonra geçti 3 günden fazla ateş sürerse tehlikeliymiş bilginiz olsun

Günaydın kızlar nasılsınız
Biz idare ediyoruz. Artık gittikçe agirlasmaya başladım. Oğlum bu ara yemek yemeği kesti. Akşam sinir harbi yaşadım

Herkese hayırlı sağlıklı huzurlu bereketli seneler olsun insallah
Benim günlerim kosturmayla geçiyor yarın kirkimiz çıkıyor büyüyüp gidiyoruz yorucu ama keyifli☺

selam kızlar,
kızlarımı uyuttum ancak fırsat buluyorum yazmaya. gerçi süpürülecek, silinecek ev, katlanacak çamaşırlar var ama arada mola iyidir. :)
sizler nasılsınız, nerelerdesiniz?

selam kızlar,
kızlarımı uyuttum ancak fırsat buluyorum yazmaya. gerçi süpürülecek, silinecek ev, katlanacak çamaşırlar var ama arada mola iyidir. :)
sizler nasılsınız, nerelerdesiniz?
Maşallah sana canım. Diğer kızlar yok gene. Bende evde oglani uyuttum. Biraz dinleneyim dedim. 2 çocukla zordur eminim. Şimdiden kara kara düşünüyorum

Herkese hayırlı sağlıklı huzurlu bereketli seneler olsun insallah
Benim günlerim kosturmayla geçiyor yarın kirkimiz çıkıyor büyüyüp gidiyoruz yorucu ama keyifli☺
Maşallah kirkinizda çıkmış büyümüş sunuz darısı başımıza

Maşallah sana canım. Diğer kızlar yok gene. Bende evde oglani uyuttum. Biraz dinleneyim dedim. 2 çocukla zordur eminim. Şimdiden kara kara düşünüyorum
sağol canım.
illa ki zorlukları var ama iki çocuk tek çocuktan daha kolay gibi. daha çok her şeye zaman buluyorum. ilk çocukta yemek yemeye, saç taramaya bile vakit bulamıyordum nedense.
şimdi eşim de iyileşti işe başladı, yalnızken daha iyi. 3. çocuk erkek biraz da. gerçi sağolsun çocuklara bakıyordu ama yine de dışarda olması daha iyi :))

selam hanımlar nasılsınız??
biz yine hastalıklarla boğuştuk. önce büyük oğlum hastalandı. boğaz enfeksiyonu geçirdi
o düzeldi derken küçük oğlumun ciğerler hassas ya en ufak virüs/mikrop almasında bronşiolit geçiriyor.
tabi yine es geçmedi sağolsun ama baya kötüleşti.
hastaneye yatıracağım dedi dr. neyse ki izinli hasta olarak sabah akşam serum aldık. hastanede yatmadık.
tam onla uğraşırken büyük oğlum tekrar ateşlendi. onda da malum akdeniz ateşi var. atak geçirdi. üç gün ateşle uğraştık.
ikisi bir hastalanınca hayat durdu resmen. çok zor yanında kimse olmadan iki çocukla ilgilenmek böylesi durumlarda.
ama çok şükür iyiler şimdi. 10 gün aradan sonra işe geldim bugün akşama kadar dinlenmeyi planlıyorum :))

çok geçmiş olsun.

Hastalık konuşulmus cumleten geçmiş olsun deyim. Kayra da bu sene ilk hastalığını yaşadı yavrum antibiyotik kullanıyoruz malesef ve onunla uğraşırken ani bir hareketle bacağımi sakatladim menisküs yırtık olmuş ameliyatlik değilmiş ama üzerine basamayacak duruma geliyorum bazen çok Üzgünüm

çok geçmiş olsun size de.
ben de şifayı kaptım galiba. çocuklar yeni iyileşmişken hasta olmasam bari :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…