Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Hasta olanlara çok geçmiş olsun
bu soğuklarda hasta olmamak için direniyoruz resmen izmir 51 yıldır böyle soğuk görmemiş hava çok soğuk ama kar azıcık yağdı o kadar böyle soğukta daha çok yağsaydı yumuşardı azıcık

bende de keyifler kötü iş yerinde taşeron üzerinden çalışıyordum sekreterim ama kodrolu değildim yeni torba yasa gereği taşeronlar asli işleri yapamayacakmış ve bu yüzden işsiz kaldım 6 ay iş bulmamız için süre tanıdılar bizi çıkarıp kadrolu alacaklar KPSS ye de bu sene girmediğim için benim kadroya girebilme şansım dahi yok iş aramaya başladım nasıl bir şanstır bendeki bilmiyorum ya hep böyle aksilikler beni buluyor çalışıp kendime kızıma bakıyordum bir an önce başka bir iş bulmam lazım bana dua edin ne olur kızımın şansına çokk güzel bir iş denk gelsin hayat hep bir yerden tekmesini koyuyor bana
gerçi sadece ben değil 4 sekreter birden işsiz kaldık rabbim daha iyi kapılar açsın işallah

çok üzüldüm canım. Rabbim daha güzel bir iş nasip eder inşallah.

Çok üzüldüm canım sıkma canını inş çok daha iyi bir iş bulursun her işte vardır bir hayır Allah im seni sıkıntıda bırakmasın

çok üzüldüm canım. Rabbim daha güzel bir iş nasip eder inşallah.

Çok üzüldüm canım sıkma canını inş çok daha iyi bir iş bulursun her işte vardır bir hayır Allah im seni sıkıntıda bırakmasın

zapzup Allah yardım etsin unutma her zorluğun arkasında bir rahmet vardır. Sabırla bekle canım

iyi haftalar kızlar

güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Bende her şerde vardır bir hayır diyorum ama bir taraftanda üzülüyorum tabi dualarımda hep kızım var rabbim ona en güzel kapıları açsın işallah çok şanslı, sağlıklı, mutlu bir insan olsun işallah
özel sektör böyle bir anda herşey bitebiliyor ve o kadar çok çalışıyorum ki şu an buraya bile girmeye vaktim yok bu kadar emek harcarken böyle olması çok daha üzdü beni ama benden işimden kaynaklı birşey değil onu biliyorum ama çok iyi referanslarla buradan ayrılacağım buna seviniryorum. Çarşamba günü bir görüşmeye gideceğim bakalım nasıl geçecek umarım hayırlı insan ve hayırlı işlerle karşılaşırım diyorum.

hastalar iyileştiniz mi nasıl oldunuz hepinize acil şifalar diliyorum çok öpüyorum.

canım kızlar iyi şükür, ben biraz rahatsızım. mercan iyileşti inşallah.
iş görüşmen iyi geçer umarım.
bir de uzun süreli kamuda sözleşmeli çalışanların kadroya alınması zorunlu diye bir şey duymuştum. bir araştır istersen.

Selam herkese kızıma ördüğüm kirazlı elbisesi biteli baya oldu anca paylaşıyorum biraz büyük örmüşüm seneye de giyer artık nasıl olmuş fikirlerinizi merak ediyorum

B Began geçmiş olsun canım çabucak iyileşirsin işallah havalar yine soğudu izmirde hafta sonu güzeldi şimdi yine dağlarda kar var donuyoruz

kamuda sözleşmeli çalışanlara evet kadro durumu var ama o kadro sıavları herzaman açılmıyor biraz farklı oluyor tabi öncesinde de KPSS ye girmek gerekiyor neyse bir yerde benimde iş konusunda kısmetim vardır umarım

maşallah çok güzel :)
elinden geliyor ne güzel.
merak etme herkesin rızkını veriyor Rabbim, bir kapı kapanırsa diğeri açılır.

Uzun zamandır girmiyorum buraya, umarım tüm bebekler ve anaları iyisinizdir.

Ruveyda tebrik ederim ikinci bebis geliyormuş, baya da az kalmış.

Zapzup Allah daha güzel bir iş kapısı açar inşallah.

Biz iyiyiz oglusumla yuvarlanip gidiyoruz. Şu ara kafamda 2. Bebek düşüncesi var. Kısmetse yaza doğru düşünüyorum. Her ne kadar çalışan anne olmak zor gelse de evlat tadı bambaşka ve oglusumun da bir kardeşi olsun istiyorum. Tabi plan yapmaya gelmez bu işler...

Hiç sorma temmuz planlı bir gebelik değildi Rabbim in lütfu işte. Oğlum tüp bebek yöntemi ile oldu. Kızımda süpriz yaptı bize.
Allah sanada nasip etsin tek büyümesini istememen gayet doğal. Yaza düşünmen çok mantıklı doğuma kadar oğlun 3 yaş olur tam ideal olanı.

günaydın kızlar
kızları yıkadım, uyuttum, geldim :)
temmuz gönlüne göre olur inşallah.
rüveydacım az kaldı sana da :)
annem bu hafta yakınımda bir siteye taşındı. yürüyerek 10 dk falan mesafede. her ne kadar tartışsak da küssek de anneannelik böyle demek ki, kıyamıyor torunlarına :)

Zapzup harika olmuş elbise. Ben örgüyü biliyorum ama model cikaramam annem kes üstüne al şuradan şunu yap diyecek kii yapayım Grill kızları uyuttum geldim demişsin ya bir an aklımdan gecti Kayra nin suan da bir kardeşi olduğunu düşünmek garip geliyor bana. 4 kişilik bir aile olmak yakışır bize de yaaa temmuz bende yaza doğru yazın düşünüyorum doğum yine kış sonu bahar olsun zamanımız güzeldi biz nisan annelerinin

günaydın :)
iki çocuk ben de düşünemiyordum ama olunca harika bir şey diyor insan. mutlaka kardeşi olmalı insanın. inşallah gönlüne göre olur senin de :)

Bende doğumu yine bahar olsun istiyorum. Gerçi egemen bazen cildirtiyor iki çocuk benim neyime daha birine bakamıyorum deyip vazgeciyorum ama çocuğum da yalnız olsun istemiyorum. Bide biraz büyüdüler ya evde küçük bi bebek olsun istiyorum.

ohh ne güzel 2 kız annesi olmak 2 cimcime yaza ufaklık büyümüş olacak daha da güzel olur süsler püslersin ikisini de

annen yakına taşınmış ne güzel anne kız arasında küslük degil de dargınlık olur o da geçer hemen sık sık gelir sana ne güzel

teşekkür ederim beğenmen mutlu etti beni bende çok beğenerek ördüm fena da olmadı ben de çok bilmem örgü ama azıcık kol oyuntusu yaka genişliği göz kararı yaparım ama yakayı örmeyi falan bilmem annem yapar şidi de süveter başladım örgü örmek bana iyi geliyor ben elimde meşgale olmadan rahat edemiyorum terapi gibi oluyor zaten kızımdan başka birşey de yapmıyorum gezme tozma birşey yok anca hava güzel olursa parka gidiyoruz örgü ve kitap okumak iyi geliyor sende

işallah rabbim gönlüne göre verir sağlıklı sıhhatli bir evlat verir kardeşi olur oğlunun

evet çok şükür.
yok canım annem benim için asla gelmezdi, zaten kendisi de açıkça söylüyor bunu. torun hasretine dayanamadı :)

Benim terapimde keçe oldu zapzup şimdilerde Kayra nin doğum günü için keçe kapı süsü yapıyorum. Misafirlere dağıtmak için keçe anahtarlık yaptım bitti,kapı süsü bitince Kayra ya oyuncak yapıcam inş.

Temmuz bazen bende senin gibi düşünüyorum şimdi 2 tane olsa ne yapardım diye amaann diyorum sonra öyle böyle büyüyor işte. Zaten uykusuzum zaten ev pis :))) zaten ben benden geçmişim aynen devam ederim böyle diye söyleniyorum

Ins. Gönlümde kız çocuk yatıyor tıpkı hayallerdeki gibi olalım. bir erkek bir kız çocuklarımız olsun :))

günaydın herkese
izmirde çoook güzel bir gün hava miss gibi bahar havası var sanki soğuk havalardan sonra miss gibi geldi bu havalar ısındık :)

keçe, örgü terapi gibi geliyor insana bende çok seviyorum illa bir meşgale buluyorum kendime şimdi yeni doğacak olan yiğenime ve kızıma kapı süsü yapacağım umarım hayalimdeki gibi güzel birşey olur paylaşırım burda sen nasıl birşey yapacaksın merak ettim bitince paylaşır mısın bizimle eminim güzel şeyler düşünmüşsündür

sen gece yazmışsın buraya 3:40 da oğlan uyutmuyor galiba benimki de geceleri uyanıyor yanıma alıp yatırıyorum uykusuz artık dayanamıyorum sabaha kadar deliksiz uykuyu özledim ne zaman öyle uyuyacak merak ediyorum emzik meme bırakalı çok oldu ama gece benle uyumayı seviyor sanırım özlediği için yanımda olmak istiyor bende koklaya koklaya uyuyorum

Zapzup bende oğlum la yatıyorum. Babayı arttik yataktan. Beyefendi yatak odasına tv sokmak istedi ben izin vermeyince oturma odasında uyuya kalıyor bende oğlum la yatıyorum. Ohhhh mis gibi bir daha bu evreleri yaşamayacagiz sende tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…