- 10 Ekim 2012
- 238
- 100
- 123
günaydın herkese
izmirde çoook güzel bir gün hava miss gibi bahar havası var sanki soğuk havalardan sonra miss gibi geldi bu havalar ısındık :)
keçe, örgü terapi gibi geliyor insana bende çok seviyorum illa bir meşgale buluyorum kendime şimdi yeni doğacak olan yiğenime ve kızıma kapı süsü yapacağım umarım hayalimdeki gibi güzel birşey olur paylaşırım burda sen nasıl birşey yapacaksın merak ettim bitince paylaşır mısın bizimle eminim güzel şeyler düşünmüşsündür
sen gece yazmışsın buraya 3:40 da oğlan uyutmuyor galiba benimki de geceleri uyanıyor yanıma alıp yatırıyorum uykusuz artık dayanamıyorum sabaha kadar deliksiz uykuyu özledim ne zaman öyle uyuyacak merak ediyorum emzik meme bırakalı çok oldu ama gece benle uyumayı seviyor sanırım özlediği için yanımda olmak istiyor bende koklaya koklaya uyuyorum
aynen beraber uyumaya devam şekerim koklaya koklaya kuzularımızı uyuyalım :)Zapzup bende oğlum la yatıyorum. Babayı arttik yataktan. Beyefendi yatak odasına tv sokmak istedi ben izin vermeyince oturma odasında uyuya kalıyor bende oğlum la yatıyorum. Ohhhh mis gibi bir daha bu evreleri yaşamayacagiz sende tadını çıkar
memeyi bırakınca biraz daha iyi oluyor uykular ne güzel sütün var ki hala daha emziriyorsun bende çok istedim sütümde çok du ama sıkıntılardan çok azaldı birde kzım da yemek yemek istemiyordu hep emmek istiyordu mecburen 15 aylıkken bıraktım şidilerde uyku daha düzenli işallah daha da iyi olacakKayra çok sık uyanırdı bir zaman sonra beraber yatmaya başladık hala öyle ortamızda yatıyor. Ben emzirmeye devam ediyorum çok sık uyanmalar devam anlayacağınız ve zaten artık Kayra uyusada ben uyuyamiyorum. Tam dalicam Kayra tekrar uyanıyor derken geç saatlerde buralardayım. Daha bitmedi ama kapı süsümüz bu
ah o bezden kurtulmak için çok çabaladık ama olmadı bazen bezsiz bırakıyorum çişini yaptı mı 1 saat sonra tekrar çiş yapıyor eğer 1 saati 2 dk kaçırdım mı altına yapıyor kızım çiş dersen tuvalete yaparız üzerin kirlenmez diyorum ama oyun tatlı geliyor alışmıyor nasıl olacak bilmiyorum ama sabah kalktığı zaman tuvalete tutuyorum kaka yapacağını anlıyorum hemen tuvalete oturtuyoruz yapıyor ama söylemiyor nasıl alışacaklar ben anlamadım ya ben evdeyken alıştıracağım annem işe dalıp unutuyor çok da sık çiş yaptığından kendide tuvalete gitmek istemiyor yaz gelsin bakacağız çaresineBana başta, alıştırma yatağına diyorlardı ama çok hoşuma gidiyordu gözümü açtığımda oğlumu görmek, bazen uyku gözümden aksada onu seyrederdim. Şimdi de ayrılmaz sizden alıştı diyorlar. bende, esas ben alıştım nasıl ayrı yatıcam diyorum.
Zapzup maşallah Mercan a akıllı bıdık annesine yardımcı oluyor. Bezlerden yazın inş kurtuluruz. Kayra yazın bazen söylüyordu bazen de ben götürüyordum bezi bırakacak diye sevinmiştim. Ama sonra inat etmeye başladı şimdi canı isterse kabul ediyor ve klozetine yapıyor.
kardeşini kıskanıp yapmıştır evde anne hep onunduı şimdi bölündü tabi olur böyle bizde de knuşma çok ilerlemedi geç mi kalıyor diyorum konuşmak istiyor ama kelimeleri söyleyemiyor dili dönmüyor ooouuu bla blla gibi şeyler söyleyerek kendince konuşuyor şimdi bebek yiğen doğunca halilde mercan da çok kıskanacak ne yapacağız bilemiyorum hafta sonu kuzenler geldi 3 aylık bebekleri var habire bebeği sevmeye kalktılar mercan öpüyor devamlı yandık dedik kendi kendimize sevgiden çocuğu çok mıncıklar bunlar :)Günaydın kızlar
Maşallah çirkinler tuvalete alışacak gibi. Benim kızım kardeş sonrası konuşmayı reddettiği için tuvalet eğitimini de reddediyor.
Bakalım nasıl aşacağız bunları?
maalesef kıskançlık var. eğer isterse çoğu kelimeyi söyleyebiliyor. cici, bebe, mama, çiçek, su gibi ama inat ediyor söylemiyor. su istiyorsan su de kızım diyorum, kendini yerlere atıyor söylememek için.zapzup .!.:kardeşini kıskanıp yapmıştır evde anne hep onunduı şimdi bölündü tabi olur böyle bizde de knuşma çok ilerlemedi geç mi kalıyor diyorum konuşmak istiyor ama kelimeleri söyleyemiyor dili dönmüyor ooouuu bla blla gibi şeyler söyleyerek kendince konuşuyor şimdi bebek yiğen doğunca halilde mercan da çok kıskanacak ne yapacağız bilemiyorum hafta sonu kuzenler geldi 3 aylık bebekleri var habire bebeği sevmeye kalktılar mercan öpüyor devamlı yandık dedik kendi kendimize sevgiden çocuğu çok mıncıklar bunlar :)
evet bir biz sahip çıkamadık grubumuzaEvet 3 kişi kalmışız. 2011 2012 var 2014 2015 nisan anneleri var bir bizim grubumuz yok sahip çıkamadık. Hiç böyle olacağını düşünmüyordum. Geçmişi okuyamadim voltaj nasıl bıraktı burayı
rica ederim canım birşey yapmadan duramazdım çok üzüldüm o gün kapatıldı diye okuyunca aslında o zamanlarda da tam eskisi gibi çoğalmaya başlamıştık tam da o sırada yine dağıtıp ilişkimiz bozulmak istendi biz bir avuç kişi olsakda keyif alıyoruz burda ya o bize yeter demi grillZapzup olmasa bu konu çöpe gider. O kadar yaşanmışlık, heyecan, mutluluk hüzün feda edildi gruplaşmaya. Bencillik galip geldi maalesef tomurcuğumm
ahh ahh o zmanlar giremiyordum giriyor olsam kesin orası içinde aynısını yapardım o sayfaya çok üzüldüm kapanmış diye bu sayfanında kapanmamasını anılarımızın tamamen silinmemesi içindir neyse biz burdayız lenacım sende gel sık sık görüşelim canımSelam kızlar. Benim kızım da cümle çok kurmuyor ama konuşmaya hevesli. Bez çıkarma olayina daha hic başlamadım 2 yaşından sonra düşünüyorum. Bence asıl 2013 nisan anneleri grubu kapanmamaliydi. Biz yazmasak bile başka anneler yazardı.
çok sevimli oluyorlar öyle yarım yamalak konuşunca :)Zapzup
Benim oğlan da suya fu diyor. Çok gülüyorum ya kelimeleri yalan yanlış söylemesi çok hoşuma gidiyor.
seni burda gördükçe seviniryorum ohh telefon sayesinde sende devamlı aramızdasın faceteki grupta ben varım hala daha ama o grubu açanlar ortalıkta yok 3-5 kişi kendilerine başka bir mu yaptılar artık bireysel görüşüyorlar yazsan yazmazlar cevap vermezler o derece yani ama merak ettikleri bir konu oldu mu zınk diye ortaya çıkarlar o yüzden burayı daha çok seviyorum dediğin gibi çok eğlendik güldük ağladık ama arkadan da çok kaynatan olmuş onu da gördük yahu internet ortamında çocuklarımızla kendimizle ilgili iki sohbet edeceğiz onu bile karıştıranlar oldu aman neyse bu sabah benim çeneme vurdu galiba :)Pc den girmek zor oluyordu tel rahatlikmis o yüzden eskisi gibi hergün burdayım. gruplasma burda başladı diğer yerlerde de devam etti iyiki actirmissiniz burası bari kalmış elimizde. Ben hamilelik ile ilgili hemen herşeyi burdan öğrendim Beraber öğrendik herseyi her bebek özel ama burdakiler oğlumun kardeşi oldu. Ne dertler dinledik ne çok gülüp eğlendik ne telaşlar yaşadık. face yüzünden diğer grup kapatıldı ama asla burdaki sıcaklığı alamadım orda. Ins zaman gelir okul hikayelerimizi de dinler yazarız.
Benim oğlum suyu hüp hüp diye su içer gibi yapıp anlatıyor su mu istiyorsun annecim diyorum eveeett diyor çok tatlı bu halleri çok
ben özel hastanaeye gittiğim için özelde sisteme giriş yaptılar o kadar birde işverene vermek üzere kağıt verdiler başka bir yere gidip başvuru yaptırmadımKızlar yardımınızı istediğim bi konu var yardımcı olursanız cok sevinirim, özellikle calisan anneler, dogum iznine ayrılmak icin ne yapmam gerekiyo direk hastanedemişsin raporu muhasebeye mı bildircem lütfen yardım
geçmiş olsun canım ben fark etmemişim sanırım menüsküsün olduğunu allah yardımcın olsun çabucak iyileşmeni temenni ediyorum ameliyattan sonra ayağının üzerine basmam gibi bir durum varmı olabilir gibi geliyor bana bu durumda sana bakamya birileri olacak mı şu anda çıcuklar bizlere çok düşkün birde sen devamlı yanındasın daha da annecidir seninki ...Özlem çalışan bir anne değilim hiç bir bilgim yok. sağlıcakla al yavrunu kucağına
Zapzup Bende varım orda ama sayfada in cin top oynuyor modunda,o yüzden. Dedigin gibi sadece kendi aralarında biri yazarsa cevaplar geliyor. Neyin ayrımı hiç anlamadım ben inanıyorum ki burası tekrar toparlanacak Anılarımızın üstü örtülmeyecek.
kızlar demiştim ya menisküsüm yırtıldı diye çarşamba günü hastaneye yatıyorum o gece ameliyat olucam ins. Ve Emzirmeyide bu şekilde bırakmış olucaz. üzülüyorum belki Kayra dan çok ben üzülücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?