Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

babaanne hala amca dede hepsine çok alışkın gün içinde alırlar, bazen haftasonu da bırakıyoruz onlara o yönden içim rahat. Yürüyecekmisim üzerine basmama gibi bir durum yokmuş inş bir terslik çıkmazsa. eşim olur yanımda Kayra da babaannesine gider. Kendi aileme söylemedim henüz söylemeyi düşünmüyorum

Günaydın herkese

ohh iyi üzerine basmama gibi birşey olmaması senin için rahat ama kayra da baya kişiye alışkınmış onlar bakar sende istiraat edersin onlar da torunları kalacak diye mutlu olurlar
kendi ailene neden söylemedin?

zapzupcum çok güzel söyledin. hepimizin anılarını barındıran iki başlıktı. biri kapandı gereksiz tartışmalar ve gruplaşma yüzünden. burası da bencilce aynı duruma uğrayacaktı neyse ki kazen insafa geldi :)
face vb yerlerdeki gruplar da gruplara bölündü ki, azala azala kalmadı gibi. üzüldüğüm şu ki, biz hep beraber benzer şeyleri yaşarken nisan annesi grubuna dahil olamamışız ki, liderini alan gitti. biz hiçbirine layık görülmemişiz galiba.
en azından burada kısmet olursa çocuklarımızın okul zamanlarını da paylaşırız belki.

tomurcuğumm çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşirsin inşallah.

Günaydın teşekkürler kızlar
Evet alışkın öyle alıştırdık. icime doğmuş sanki bana bişey olsa bırakmak zorunda kalsam içim rahat olsun alışsın derdim. Gece arayacak ama artık katlanicaz mecbur Kendi ailemden hic destek görmedim. doğum yaptım Kayra inanılmaz ağlardı annem babam yarım saat durur giderlerdi çocuğa bakalım sen uyu demediler. doğumdan sonra 3.gün hastaneye kontrole gittik kayra kucagimda dedimki inanamıyorum hala, annem evet bende çok ağır hareket ediyorsun dedi şok oldum. çok şey var hangi birini yazayım. Ama ailemi daha iyi tanıdım diyeyim

canım ya en azından eşinin ailesi destek oluyor bu çok ender olur ama sen bu konuda şanslısın en azından ailenin davranışıyla ilgili birşey diyemiyorum neden nasıl çok sorular sorulur ama herkesin bir bildiği vardır diyelim sen yanlız değilsin güzel bir aile oldunuz kayra eşin sen ve eşinin ailesi de destek işallah daha da iyi olursunuz belki birgün ailende sana haksızlık yaptıklarını fark ederler de gereken ilgi ve alakayı gösterirler

Günaydın kızlar
Maşallah çirkinler tuvalete alışacak gibi. Benim kızım kardeş sonrası konuşmayı reddettiği için tuvalet eğitimini de reddediyor.
Bakalım nasıl aşacağız bunları?
Eyvah benide sardı bir korku. Yaza kadar ertele bakalım. Ben öyle yapacağım

Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin. Kayrayi emziremiyecegin için üzülme annesi nerdeyse 2 yaşında o

Beni es geçmeyin kızlar bende varım.

Ah zapzup her yönden şanssız biri varsa oda benim heralde. Ne aileden ne eşten nede eşin ailesi. Kv bir şey yapıyor ama sonra yüze vuruyor.

Sağolun kızlar. Eşimin ailesi ile doğumdan sonra çok tartıştık hatta kayinpederim ile görüşmuyorum. kaynanamlar hergün ya da bir gün durup gelirler. Bir zamanlar oğlumu alicam senden dediği de oldu ama artık daha iyiyiz. inşallah böyle gitsin. Aileme kırgınlıklarım çoğaldı. Patlama noktası belki öc alma isteği bilmiyorum.

günaydın

Ah zapzup her yönden şanssız biri varsa oda benim heralde. Ne aileden ne eşten nede eşin ailesi. Kv bir şey yapıyor ama sonra yüze vuruyor.
senin de vardır şansın bu hayat bir sınav sınavdan geçip bizde mutlu olacağız işallah

olsun tartışma olmuş ama onlarda uzatmamış torun sevgisi ağır basmış demek ki bizde öyle olmadı ilk birkaç gün torunlarını görmeye geldiler sonra haftada bir 20 günde bir ayda bir geldiler ve gelememe sebebi olarak beni suçladılar ben gelin dememe rağmen beni suçladılar geçen yıl bu zmanlar ayrıldığıma üzülüyordum çok kötüydüm şimdi kurtulmuşum diyorum ailesi kendi çok kötüydü sadece sevdiğim için katlanıyordum çok seviyordum ama şimdi hiç umrumda değil hiç kılım kıbırdamaz hiç birine yanımda düşseler geçer giderim yani

Zaman insanın içindeki acıları azaltıyor sadece izi kalıyor. Eski eşin ve ailesi seni haketmedikleri için böyle oldu. Çok zor günler onları bekliyor sende film izler gibi izleyeceksin yanına patlamış mısır almayı unutma

:) ben kendisine rahmetli demeyi tercih ediyorum eski eş demek bile gelmiyor içimden

torun sevgisi çok ağır bastı gerçekten. kayinpederim kanser hastasıydı iyileşti sebebinin Kayra olduğunu söyler. Normalde çok kinci biriyim ama eşimin hatrına bende unuttum o günleri. hakkında hayırlısı buymuş demek ki kurtuldum diyebiliyorsun Şimdi. rahmetli seni kaybettigine yansın

günaydın kızlar :)
rüveydacım herkesin ailesi işte bazen böyle sorun çıkarıyor. bazen düşünüyorum çocuklarımız büyüyünce bizler nasıl ana baba olacağız?
:) ben kendisine rahmetli demeyi tercih ediyorum eski eş demek bile gelmiyor içimden

rahmetli cezasını bulacak eminim zapzupcum, tek kazancı evladı olacak belki.

senin kv kp iyiymiş yine. benim rüveyda gibi talihsizliğim var biraz. annem doğumuma bile son dk yetişti. gelmeyecekti ama vicdanı sızladı herhalde. hastanede gece kaldı, sabah evine gitti, evime bile gelmedi. bana ve 18 aylık kızıma, eşim bacağı alçılı platinli halde baktı. adam yürüyemezken kendini zorladı ev içinde yürüdü, yemek temizlik her şeye baktı yapabildiği kadar.
evlat da ana da olsa bazen eş daha hayırlı olabiliyor işte.

Valla artık herşeyi yaradana havale etmek lazım. Artık diyorum herkes hakettiği ni yaşasın. Allah kimseye muhtaç etmesin.
Kızlar nasıl Azra alıştı mı serra ya beni de şimdiden korkular sardı ama korkunun ecele faydası yok

ben görmeden üstüne falan çıkmaya çalışıyor arada. çığlık atıp uyandırmaya çalışıyor, bazen de öpüyor. şimdilik ufak tefek kıskançlığı. beni ve emmeyi bırakmak istemiyor hiç.

Esas benim korkum şu kardeşi emerken oda emmek isteyecek. Açıyor şimdi memeleri nenni nenni deyip seviyor. Kardeş gelecek dediğimde yüzünü asiyor. Sütün ikisine yetiyormu. Yine maşallah diyelim.
Birde hangisi daha uslu

şimdilik yetiyor. rezene, incir kürü vs derken bir şeyler yapıyorum sürekli. küçük çok çığırtkan şimdilik. ablasını bastırdı :)
emmek isteyebilir, reddedersen kendini aile dışına itilmiş sayabilir. çocukların ilk 6 yılı önemli bilirsin. zor bir durumdasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…