- 10 Ekim 2012
- 238
- 100
- 123
geçmiş olsun canım ben fark etmemişim sanırım menüsküsün olduğunu allah yardımcın olsun çabucak iyileşmeni temenni ediyorum ameliyattan sonra ayağının üzerine basmam gibi bir durum varmı olabilir gibi geliyor bana bu durumda sana bakamya birileri olacak mı şu anda çıcuklar bizlere çok düşkün birde sen devamlı yanındasın daha da annecidir seninki ...
toparlanana kadar biri bakarsa sana iyi olur çocukla bile ilgilense iyidir yani ameliat öncesi bence memeyi kes sadece o gün vermezsen sen zaten olmayacaksın meme yok süt yok terk edilmiş gibi hissetmez mi 3-4 günde alışıyorlar memesiz uyumaya emmemeye
Günaydın herkesebabaanne hala amca dede hepsine çok alışkın gün içinde alırlar, bazen haftasonu da bırakıyoruz onlara o yönden içim rahat. Yürüyecekmisim üzerine basmama gibi bir durum yokmuş inş bir terslik çıkmazsa. eşim olur yanımda Kayra da babaannesine gider. Kendi aileme söylemedim henüz söylemeyi düşünmüyorum
rica ederim canım birşey yapmadan duramazdım çok üzüldüm o gün kapatıldı diye okuyunca aslında o zamanlarda da tam eskisi gibi çoğalmaya başlamıştık tam da o sırada yine dağıtıp ilişkimiz bozulmak istendi biz bir avuç kişi olsakda keyif alıyoruz burda ya o bize yeter demi grill
ahh ahh o zmanlar giremiyordum giriyor olsam kesin orası içinde aynısını yapardım o sayfaya çok üzüldüm kapanmış diye bu sayfanında kapanmamasını anılarımızın tamamen silinmemesi içindir neyse biz burdayız lenacım sende gel sık sık görüşelim canım
çok sevimli oluyorlar öyle yarım yamalak konuşunca :)
seni burda gördükçe seviniryorum ohh telefon sayesinde sende devamlı aramızdasın faceteki grupta ben varım hala daha ama o grubu açanlar ortalıkta yok 3-5 kişi kendilerine başka bir mu yaptılar artık bireysel görüşüyorlar yazsan yazmazlar cevap vermezler o derece yani ama merak ettikleri bir konu oldu mu zınk diye ortaya çıkarlar o yüzden burayı daha çok seviyorum dediğin gibi çok eğlendik güldük ağladık ama arkadan da çok kaynatan olmuş onu da gördük yahu internet ortamında çocuklarımızla kendimizle ilgili iki sohbet edeceğiz onu bile karıştıranlar oldu aman neyse bu sabah benim çeneme vurdu galiba :)
işallah okula gittikleri zamanları da göreceğiz konuşacağız birbirimize okul fotoğraflarını gösteririz zaman çabuk geçiyor 2 yaş doğumgünü geliyor
babaanne hala amca dede hepsine çok alışkın gün içinde alırlar, bazen haftasonu da bırakıyoruz onlara o yönden içim rahat. Yürüyecekmisim üzerine basmama gibi bir durum yokmuş inş bir terslik çıkmazsa. eşim olur yanımda Kayra da babaannesine gider. Kendi aileme söylemedim henüz söylemeyi düşünmüyorum
canım ya en azından eşinin ailesi destek oluyor bu çok ender olur ama sen bu konuda şanslısın en azından ailenin davranışıyla ilgili birşey diyemiyorum neden nasıl çok sorular sorulur ama herkesin bir bildiği vardır diyelim sen yanlız değilsin güzel bir aile oldunuz kayra eşin sen ve eşinin ailesi de destek işallah daha da iyi olursunuz belki birgün ailende sana haksızlık yaptıklarını fark ederler de gereken ilgi ve alakayı gösterirlerGünaydın teşekkürler kızlar
Evet alışkın öyle alıştırdık. icime doğmuş sanki bana bişey olsa bırakmak zorunda kalsam içim rahat olsun alışsın derdim. Gece arayacak ama artık katlanicaz mecburKendi ailemden hic destek görmedim. doğum yaptım Kayra inanılmaz ağlardı annem babam yarım saat durur giderlerdi çocuğa bakalım sen uyu demediler. doğumdan sonra 3.gün hastaneye kontrole gittik kayra kucagimda dedimki inanamıyorum hala, annem evet bende çok ağır hareket ediyorsun dedi şok oldum. çok şey var hangi birini yazayım. Ama ailemi daha iyi tanıdım diyeyim
Eyvah benide sardı bir korku. Yaza kadar ertele bakalım. Ben öyle yapacağımGünaydın kızlar
Maşallah çirkinler tuvalete alışacak gibi. Benim kızım kardeş sonrası konuşmayı reddettiği için tuvalet eğitimini de reddediyor.
Bakalım nasıl aşacağız bunları?
Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin. Kayrayi emziremiyecegin için üzülme annesi nerdeyse 2 yaşında oÖzlem çalışan bir anne değilim hiç bir bilgim yok. sağlıcakla al yavrunu kucağına
Zapzup Bende varım orda ama sayfada in cin top oynuyor modunda,o yüzden. Dedigin gibi sadece kendi aralarında biri yazarsa cevaplar geliyor. Neyin ayrımı hiç anlamadım ben inanıyorum ki burası tekrar toparlanacak Anılarımızın üstü örtülmeyecek.
kızlar demiştim ya menisküsüm yırtıldı diye çarşamba günü hastaneye yatıyorum o gece ameliyat olucam ins. Ve Emzirmeyide bu şekilde bırakmış olucaz. üzülüyorum belki Kayra dan çok ben üzülücem
Beni es geçmeyin kızlar bende varım.zapzupcum çok güzel söyledin. hepimizin anılarını barındıran iki başlıktı. biri kapandı gereksiz tartışmalar ve gruplaşma yüzünden. burası da bencilce aynı duruma uğrayacaktı neyse ki kazen insafa geldi :)
face vb yerlerdeki gruplar da gruplara bölündü ki, azala azala kalmadı gibi. üzüldüğüm şu ki, biz hep beraber benzer şeyleri yaşarken nisan annesi grubuna dahil olamamışız ki, liderini alan gitti. biz hiçbirine layık görülmemişiz galiba.
en azından burada kısmet olursa çocuklarımızın okul zamanlarını da paylaşırız belki.
tomurcuğumm çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşirsin inşallah.
Ah zapzup her yönden şanssız biri varsa oda benim heralde. Ne aileden ne eşten nede eşin ailesi. Kv bir şey yapıyor ama sonra yüze vuruyor.canım ya en azından eşinin ailesi destek oluyor bu çok ender olur ama sen bu konuda şanslısın en azından ailenin davranışıyla ilgili birşey diyemiyorum neden nasıl çok sorular sorulur ama herkesin bir bildiği vardır diyelim sen yanlız değilsin güzel bir aile oldunuz kayra eşin sen ve eşinin ailesi de destek işallah daha da iyi olursunuz belki birgün ailende sana haksızlık yaptıklarını fark ederler de gereken ilgi ve alakayı gösterirler
senin de vardır şansın bu hayat bir sınav sınavdan geçip bizde mutlu olacağız işallahAh zapzup her yönden şanssız biri varsa oda benim heralde. Ne aileden ne eşten nede eşin ailesi. Kv bir şey yapıyor ama sonra yüze vuruyor.
olsun tartışma olmuş ama onlarda uzatmamış torun sevgisi ağır basmış demek ki bizde öyle olmadı ilk birkaç gün torunlarını görmeye geldiler sonra haftada bir 20 günde bir ayda bir geldiler ve gelememe sebebi olarak beni suçladılar ben gelin dememe rağmen beni suçladılar geçen yıl bu zmanlar ayrıldığıma üzülüyordum çok kötüydüm şimdi kurtulmuşum diyorum ailesi kendi çok kötüydü sadece sevdiğim için katlanıyordum çok seviyordum ama şimdi hiç umrumda değil hiç kılım kıbırdamaz hiç birine yanımda düşseler geçer giderim yaniSağolun kızlar. Eşimin ailesi ile doğumdan sonra çok tartıştık hatta kayinpederim ile görüşmuyorum. kaynanamlar hergün ya da bir gün durup gelirler. Bir zamanlar oğlumu alicam senden dediği de olduama artık daha iyiyiz. inşallah böyle gitsin. Aileme kırgınlıklarım çoğaldı. Patlama noktası belki öc alma isteği bilmiyorum.
Zaman insanın içindeki acıları azaltıyor sadece izi kalıyor. Eski eşin ve ailesi seni haketmedikleri için böyle oldu. Çok zor günler onları bekliyor sende film izler gibi izleyeceksin yanına patlamış mısır almayı unutmagünaydın
senin de vardır şansın bu hayat bir sınav sınavdan geçip bizde mutlu olacağız işallah
olsun tartışma olmuş ama onlarda uzatmamış torun sevgisi ağır basmış demek ki bizde öyle olmadı ilk birkaç gün torunlarını görmeye geldiler sonra haftada bir 20 günde bir ayda bir geldiler ve gelememe sebebi olarak beni suçladılar ben gelin dememe rağmen beni suçladılar geçen yıl bu zmanlar ayrıldığıma üzülüyordum çok kötüydüm şimdi kurtulmuşum diyorum ailesi kendi çok kötüydü sadece sevdiğim için katlanıyordum çok seviyordum ama şimdi hiç umrumda değil hiç kılım kıbırdamaz hiç birine yanımda düşseler geçer giderim yani
:) ben kendisine rahmetli demeyi tercih ediyorum eski eş demek bile gelmiyor içimdenZaman insanın içindeki acıları azaltıyor sadece izi kalıyor. Eski eşin ve ailesi seni haketmedikleri için böyle oldu. Çok zor günler onları bekliyor sende film izler gibi izleyeceksin yanına patlamış mısır almayı unutma
rüveydacım herkesin ailesi işte bazen böyle sorun çıkarıyor. bazen düşünüyorum çocuklarımız büyüyünce bizler nasıl ana baba olacağız?Zaman insanın içindeki acıları azaltıyor sadece izi kalıyor. Eski eşin ve ailesi seni haketmedikleri için böyle oldu. Çok zor günler onları bekliyor sende film izler gibi izleyeceksin yanına patlamış mısır almayı unutma
:) ben kendisine rahmetli demeyi tercih ediyorum eski eş demek bile gelmiyor içimden
torun sevgisi çok ağır bastı gerçekten. kayinpederim kanser hastasıydı iyileşti sebebinin Kayra olduğunu söyler. Normalde çok kinci biriyim ama eşimin hatrına bende unuttum o günleri. hakkında hayırlısı buymuş demek ki kurtuldum diyebiliyorsun Şimdi. rahmetli seni kaybettigine yansın
Valla artık herşeyi yaradana havale etmek lazım. Artık diyorum herkes hakettiği ni yaşasın. Allah kimseye muhtaç etmesin.günaydın kızlar :)
rüveydacım herkesin ailesi işte bazen böyle sorun çıkarıyor. bazen düşünüyorum çocuklarımız büyüyünce bizler nasıl ana baba olacağız?
rahmetli cezasını bulacak eminim zapzupcum, tek kazancı evladı olacak belki.
senin kv kp iyiymiş yine. benim rüveyda gibi talihsizliğim var biraz. annem doğumuma bile son dk yetişti. gelmeyecekti ama vicdanı sızladı herhalde. hastanede gece kaldı, sabah evine gitti, evime bile gelmedi. bana ve 18 aylık kızıma, eşim bacağı alçılı platinli halde baktı. adam yürüyemezken kendini zorladı ev içinde yürüdü, yemek temizlik her şeye baktı yapabildiği kadar.
evlat da ana da olsa bazen eş daha hayırlı olabiliyor işte.
Rahmete mazhar biri olmayan biri şekerim o bile fazla:) ben kendisine rahmetli demeyi tercih ediyorum eski eş demek bile gelmiyor içimden
ben görmeden üstüne falan çıkmaya çalışıyor arada. çığlık atıp uyandırmaya çalışıyor, bazen de öpüyor. şimdilik ufak tefek kıskançlığı. beni ve emmeyi bırakmak istemiyor hiç.Valla artık herşeyi yaradana havale etmek lazım. Artık diyorum herkes hakettiği ni yaşasın. Allah kimseye muhtaç etmesin.
Kızlar nasıl Azra alıştı mı serra ya beni de şimdiden korkular sardı ama korkunun ecele faydası yok
Esas benim korkum şu kardeşi emerken oda emmek isteyecek. Açıyor şimdi memeleri nenni nenni deyip seviyor. Kardeş gelecek dediğimde yüzünü asiyor. Sütün ikisine yetiyormu. Yine maşallah diyelim.ben görmeden üstüne falan çıkmaya çalışıyor arada. çığlık atıp uyandırmaya çalışıyor, bazen de öpüyor. şimdilik ufak tefek kıskançlığı. beni ve emmeyi bırakmak istemiyor hiç.
şimdilik yetiyor. rezene, incir kürü vs derken bir şeyler yapıyorum sürekli. küçük çok çığırtkan şimdilik. ablasını bastırdı :)Esas benim korkum şu kardeşi emerken oda emmek isteyecek. Açıyor şimdi memeleri nenni nenni deyip seviyor. Kardeş gelecek dediğimde yüzünü asiyor. Sütün ikisine yetiyormu. Yine maşallah diyelim.
Birde hangisi daha uslu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?