Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Ben çok sütlü biri değilim. Emmek isteyince reddedemem bende zaten iki yaşından önce kestim diye vicdan azabı çekiyorum. Inşallah yeter sütüm.

Ben çok sütlü biri değilim. Emmek isteyince reddedemem bende zaten iki yaşından önce kestim diye vicdan azabı çekiyorum. Inşallah yeter sütüm.
Ben de yetmez diye korkuyorum hala, hayırlısı ile 6 ayı tamamlasam rahatım.

günaydın
ne gğzel böyle yazılanları okumak peş peşe yazılar harika

emme refleksini mercan unuttu bile ama meme sevdası geçmiyor bazen arada açıp memeye bakıyor tamam öp kapat diyorum öpüp kapatıyor ohh diyor yatıyor ama emmeyi unuttu ruveyda sen hala emziriyor musun sanki bıraktın gibi hatırlıyorum büyük olan isterse eğer sende mantıklı şekilde konuş anlat gerçekten anlar sen meme emdin büyüdün şimdi kardeşin emsin büyüsün gibi anlattın mı anlar o melekler çok akıllılar

Kestim ben 15 aylıkken. Ama çok kıskançlık eder diye korkuyorum

Kestim ben 15 aylıkken. Ama çok kıskançlık eder diye korkuyorum
illa ki kıskanacak.
zapzup çocuğa güzelce anlat anlar diyor doğru. ama şimdi emen bir kardeş görünce ona süt var sana yok sözlerinden ötesinin onun için bir mana ifade edeceğini sanmam. sonuçta o da bebek daha. ne kadar anlayış beklenebilir ki? öyle bir hakkımız da yok. bazen kardeşi emerken kızımı oyalıyorum ama öyle mahzun, masum bakıyor ki kıyamıyorum 5 dk bile. hemen onu da emziriyorum kardeşi emmeyi bitirince.

Aynı şeyleri hissediyorum seninle canım. Kızım kadar emmesede isterse vereceğim. Yoksa kendimi çok kötü hissederim.

Kızlar cidden harika peşpeşe heyecanla okudum Ben ameliyattan çıktım henüz bacaklarımı hissetmiyorum. 2 çocuk emzirmek ne zevklidir yaa ozeniyorum size

Kızlar cidden harika peşpeşe heyecanla okudum Ben ameliyattan çıktım henüz bacaklarımı hissetmiyorum. 2 çocuk emzirmek ne zevklidir yaa ozeniyorum size
Geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda şifa versin inşallah. Bende kontrol için geldim. Yeni dr nts istedi sancı çıktı. Şimdi ameliyatta çıkmasını bekliyorum. Benim kız acele etmese iyi olur.

Geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda şifa versin inşallah. Bende kontrol için geldim. Yeni dr nts istedi sancı çıktı. Şimdi ameliyatta çıkmasını bekliyorum. Benim kız acele etmese iyi olur.
Sağol canım sanada geçmiş olsun umarım kandirik yapıyordur senin fıstık

geçmiş olsun. evet çok güzel emzirmek :)

sırf bu heyecanları yeniden yaşamak için anne olunur :)

tabi dediğin kesinlikle doğru ikisid evladın ve öyle mahzun baksa karşıdan dayanamaz insan ama harika bir duygudur ayy çok imrendim size sağlıkla büyüsün evlatlarınız işallah

Aynı şeyleri hissediyorum seninle canım. Kızım kadar emmesede isterse vereceğim. Yoksa kendimi çok kötü hissederim.
evlat ayrılmaz ne kadar anlatsan ifade etsende kendini dışlanmış hi,ssetmemesi adına onu da emzirmek en güzeli benim merak ettiğim emme refleksini unuttu mu emzik falan kullanıyor mu şu anda
geçmiş olsun canım çok çabuk iyileş işallah

Emzik hiç kullanmadi uyanık oğlum. Ama biberonla süt içiyor. 2 ay öncesine kadar ağzına aldığında emiyordu.
Dün beni hiç görmedi hastanede idim. Akşam eve gittiğimde ilk işi nenni diye memeleri açmak oldu.
Aslında emzirmek istemem ama psikolojisi olumsuz etkileyeceğine tadimlik ta olsa emsin emerse

Nts çekildi sancim çıkmadı çok şükür. Dayan kızım en azından 37. Haftayı doldurana kadar
ohh canım ya bende seni merak ediyordum nasılsın diye şükür sancı çıkmamış bu haftalarda biliyorsun yalancı sancılar olabiliyor vaktiyle gelsin kuzucuk azıcık daha sabretsin hadi gelmiş geçmiş olsun

emzik kullanmıyorsa zaten iyi emme refleksi gitmiştir istersede verirsin emzirirsin olur yani senin için çok seviniyorum ilki tüp bebek ama ne güzel ikincisi kendiliğinden olmuş işallah arabbim böyle isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın evlat sevgisi bambaşka çok güzel

internet üzerinden kampanyalı olan bebek bezlerinden alıyorum şimdiye kadar hep prima kullandım arada molfix hugies ve can bebe de denedim prima ve can bebe hiç pişik yapmadı bez stoğumuz da azalınca yine bez araştırmasına girdim annelütfen.com diye bir site var oradan can bebe bez siparişi verdim 4 numara bez 7-18 kg aralığı 4 paketbez (56'lı) ve bir paket ıslak mendil 79.90 TL bana çok uygun geldi ve bez kalitesini de kullandığım için biliyorum güzeldi hiç sorun yaşamadım siteye üye oldum diye de 15 TL indirim kazandım çok uygun fiyata bez aldım sizlerde netten alışveriş yapıyormusunuz bilmiyorum ama böyle kampanyalar oldu mu güzel oluyor sizlerde faydalanmak istersiniz diye size de söylemek istedim.
malum bezler bizler için çok önemli numara büyüdükçe sayı azalıyor fiyat artıyor bende netten alarak çözümü böyle buldum hem eve kadar geliyor taşımak zorunda da kalmıyorum :)

Saol canım benim şimdi evde dinliyorum. Oğlum kv de ara ara yanıma gelecek yoksa beni hiç oturtmuyor. Kızım zamanını doldursun en azından 37. Haftayı doldur alım gerisi önemli değil. Pazartesi işe gideceğim. Dr kalsa hiç gitme diyor ama en azından bir gün bari çalışayım yoksa 2 hafta sömestr tatili yanıyor.
Bez olayı bende ve grill de 2 katı. Canbebeyi ablam oğlun da kullandı memnun du. Ben hiç kullanmadim molfix Oğlumda pisik yaptı. Huggies de ıslak bırakıyordu cildini. Burda bir markette aylık 87 adet 5 numara prima aktif 46.90 tl. Geçen gün şok market te 54 adet 29 . 90 tl idi.
Dr rüyamda kızımın renkli gözlü olduğunu söylüyor du. Sağlıklı olsun yeter. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Eğer birgün yeniden anne olacak şartlar olursa sanada nasip etsin inşallah. Sen mutluluğu hakediyor sun sevgili arkadaşım

iyi yapmışsın dinlen tabi yanında oldun mu devamlı senden ilgi ister uzanmanı istemez kv insaflı davranmış takdir ettim onu :)
canbebeyi dene bence prima gibi yüzeyi mercanın cildi çok hassas ben ona ıslak mendil bile kullanamıyorum hemen pişik yapıyor epey bir süre pamuk ve su kullandık bu yüzden şimdide yıkayarak temizliyoruz bir problem olmuyor böyle fırsatları gördükçe çevremdekilere söylemek hoşuma gidiyor herkes yararlansın istiyorum malum 2 çocuklu olanların daha da fazla bir bez olayı oluyor benim bu şekilde kazandığım indirimle 56 lı paket fiyat 18 liraya gelmiş oldu şu an için bu fiyata en uygun bez olarak düşündüm siparişim eve teslim edilmiş bugün 2. gün gelmiş oldu çabuk teslim edildi
bilmiyorum ama bu yaşadıklarımdan sonra bir daha hiç evlenmeyi düşünmüyorum sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş hayatımı kızım ve kendim için güzel bir şekilde yaşamayı istiyorum evlilikler artık çok zor tüm yük kadının üzerinde çocuk olunca çoğu erkek zorluğa katlanmayıp ayrılmayı seçiyor apartmanımızda bir kız var eşi 40 günlük bebeğiyle kızı baba evine göndermiş ayrıca o kızında iki arkadaşı da biri 5 aylık biri 2 yaşında çocuğuyla baba evine gönderilmiş adamlara bir çocuğa bakması zor geliyor hayat lay laylom sanıyorlar işine gelmedi mi atıyorlar başından bunları da duydukça evlilikten soğuyor insan hayat ne gösterir bilmem ama çok isterdim kalabalık bir aile olmayı 2 çocuğumla mutlu mesut yaşamayı neyse ki evlat tadını kızım sayesinde yaşadım bu duygudan eksik kalmadım böyle mutluyum umarım hep mutlu oluruz kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…