Ben çok sütlü biri değilim. Emmek isteyince reddedemem bende zaten iki yaşından önce kestim diye vicdan azabı çekiyorum. Inşallah yeter sütüm.şimdilik yetiyor. rezene, incir kürü vs derken bir şeyler yapıyorum sürekli. küçük çok çığırtkan şimdilik. ablasını bastırdı :)
emmek isteyebilir, reddedersen kendini aile dışına itilmiş sayabilir. çocukların ilk 6 yılı önemli bilirsin. zor bir durumdasın.
Ben de yetmez diye korkuyorum hala, hayırlısı ile 6 ayı tamamlasam rahatım.Ben çok sütlü biri değilim. Emmek isteyince reddedemem bende zaten iki yaşından önce kestim diye vicdan azabı çekiyorum. Inşallah yeter sütüm.
Kestim ben 15 aylıkken. Ama çok kıskançlık eder diye korkuyorumgünaydın
ne gğzel böyle yazılanları okumak peş peşe yazılar harika
emme refleksini mercan unuttu bile ama meme sevdası geçmiyor bazen arada açıp memeye bakıyor tamam öp kapat diyorum öpüp kapatıyor ohh diyor yatıyor ama emmeyi unuttu ruveyda sen hala emziriyor musun sanki bıraktın gibi hatırlıyorum büyük olan isterse eğer sende mantıklı şekilde konuş anlat gerçekten anlar sen meme emdin büyüdün şimdi kardeşin emsin büyüsün gibi anlattın mı anlar o melekler çok akıllılar
illa ki kıskanacak.Kestim ben 15 aylıkken. Ama çok kıskançlık eder diye korkuyorum
Aynı şeyleri hissediyorum seninle canım. Kızım kadar emmesede isterse vereceğim. Yoksa kendimi çok kötü hissederim.illa ki kıskanacak.
zapzup çocuğa güzelce anlat anlar diyor doğru. ama şimdi emen bir kardeş görünce ona süt var sana yok sözlerinden ötesinin onun için bir mana ifade edeceğini sanmam. sonuçta o da bebek daha. ne kadar anlayış beklenebilir ki? öyle bir hakkımız da yok. bazen kardeşi emerken kızımı oyalıyorum ama öyle mahzun, masum bakıyor ki kıyamıyorum 5 dk bile. hemen onu da emziriyorum kardeşi emmeyi bitirince.
Geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda şifa versin inşallah. Bende kontrol için geldim. Yeni dr nts istedi sancı çıktı. Şimdi ameliyatta çıkmasını bekliyorum. Benim kız acele etmese iyi olur.Kızlar cidden harika peşpeşe heyecanla okudumBen ameliyattan çıktım henüz bacaklarımı hissetmiyorum. 2 çocuk emzirmek ne zevklidir yaa ozeniyorum size
Sağol canım sanada geçmiş olsun umarım kandirik yapıyordur senin fıstıkGeçmiş olsun canım. Allah tez zamanda şifa versin inşallah. Bende kontrol için geldim. Yeni dr nts istedi sancı çıktı. Şimdi ameliyatta çıkmasını bekliyorum. Benim kız acele etmese iyi olur.
geçmiş olsun. evet çok güzel emzirmek :)Kızlar cidden harika peşpeşe heyecanla okudumBen ameliyattan çıktım henüz bacaklarımı hissetmiyorum. 2 çocuk emzirmek ne zevklidir yaa ozeniyorum size
sırf bu heyecanları yeniden yaşamak için anne olunur :)Geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda şifa versin inşallah. Bende kontrol için geldim. Yeni dr nts istedi sancı çıktı. Şimdi ameliyatta çıkmasını bekliyorum. Benim kız acele etmese iyi olur.
Canım nts sancılar çıktı genesırf bu heyecanları yeniden yaşamak için anne olunur :)
tabi dediğin kesinlikle doğru ikisid evladın ve öyle mahzun baksa karşıdan dayanamaz insan ama harika bir duygudur ayy çok imrendim size sağlıkla büyüsün evlatlarınız işallahilla ki kıskanacak.
zapzup çocuğa güzelce anlat anlar diyor doğru. ama şimdi emen bir kardeş görünce ona süt var sana yok sözlerinden ötesinin onun için bir mana ifade edeceğini sanmam. sonuçta o da bebek daha. ne kadar anlayış beklenebilir ki? öyle bir hakkımız da yok. bazen kardeşi emerken kızımı oyalıyorum ama öyle mahzun, masum bakıyor ki kıyamıyorum 5 dk bile. hemen onu da emziriyorum kardeşi emmeyi bitirince.
evlat ayrılmaz ne kadar anlatsan ifade etsende kendini dışlanmış hi,ssetmemesi adına onu da emzirmek en güzeli benim merak ettiğim emme refleksini unuttu mu emzik falan kullanıyor mu şu andaAynı şeyleri hissediyorum seninle canım. Kızım kadar emmesede isterse vereceğim. Yoksa kendimi çok kötü hissederim.
geçmiş olsun canım çok çabuk iyileş işallahKızlar cidden harika peşpeşe heyecanla okudumBen ameliyattan çıktım henüz bacaklarımı hissetmiyorum. 2 çocuk emzirmek ne zevklidir yaa ozeniyorum size
Emzik hiç kullanmadi uyanık oğlum. Ama biberonla süt içiyor. 2 ay öncesine kadar ağzına aldığında emiyordu.tabi dediğin kesinlikle doğru ikisid evladın ve öyle mahzun baksa karşıdan dayanamaz insan ama harika bir duygudur ayy çok imrendim size sağlıkla büyüsün evlatlarınız işallah
evlat ayrılmaz ne kadar anlatsan ifade etsende kendini dışlanmış hi,ssetmemesi adına onu da emzirmek en güzeli benim merak ettiğim emme refleksini unuttu mu emzik falan kullanıyor mu şu anda
geçmiş olsun canım çok çabuk iyileş işallah
ohh canım ya bende seni merak ediyordum nasılsın diye şükür sancı çıkmamış bu haftalarda biliyorsun yalancı sancılar olabiliyor vaktiyle gelsin kuzucuk azıcık daha sabretsin hadi gelmiş geçmiş olsunNts çekildi sancim çıkmadı çok şükür. Dayan kızım en azından 37. Haftayı doldurana kadar
ohh canım ya bende seni merak ediyordum nasılsın diye şükür sancı çıkmamış bu haftalarda biliyorsun yalancı sancılar olabiliyor vaktiyle gelsin kuzucuk azıcık daha sabretsin hadi gelmiş geçmiş olsun
emzik kullanmıyorsa zaten iyi emme refleksi gitmiştir istersede verirsin emzirirsin olur yani senin için çok seviniyorum ilki tüp bebek ama ne güzel ikincisi kendiliğinden olmuş işallah arabbim böyle isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın evlat sevgisi bambaşka çok güzel
iyi yapmışsın dinlen tabi yanında oldun mu devamlı senden ilgi ister uzanmanı istemez kv insaflı davranmış takdir ettim onu :)Saol canım benim şimdi evde dinliyorum. Oğlum kv de ara ara yanıma gelecek yoksa beni hiç oturtmuyor. Kızım zamanını doldursun en azından 37. Haftayı doldur alım gerisi önemli değil. Pazartesi işe gideceğim. Dr kalsa hiç gitme diyor ama en azından bir gün bari çalışayım yoksa 2 hafta sömestr tatili yanıyor.
Bez olayı bende ve grill de 2 katı. Canbebeyi ablam oğlun da kullandı memnun du. Ben hiç kullanmadim molfix Oğlumda pisik yaptı. Huggies de ıslak bırakıyordu cildini. Burda bir markette aylık 87 adet 5 numara prima aktif 46.90 tl. Geçen gün şok market te 54 adet 29 . 90 tl idi.
Dr rüyamda kızımın renkli gözlü olduğunu söylüyor du. Sağlıklı olsun yeter. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Eğer birgün yeniden anne olacak şartlar olursa sanada nasip etsin inşallah. Sen mutluluğu hakediyor sun sevgili arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?