Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Ya arkadaş ne isim merakiymis anlamadim.. isimle yasamaya calisacagina bir iki iyilik etsen o senin adını yaşatir zaten. . Cok gıcık oluyorum ya. Allahtan en azından bu konu bizde hic açılmadı .. ismini sevmiyorum zaten. . Eger isteseydi esimi ciciklerdim :))

Voltaj ben taktım bu ciciklemeye.. herkese söylüyorum :)

ciciklemek ne demek kız?

tummuz27 sen urfadaymıydın cnm öyle hatırlıyorum da
urfadaydım canım ama şuan geçici olarak kapsama alanı dışındayım memlekete geldik.
dertsiz sizin isim davası sonuçlanmadı mı? niye hala iki isim.

kızlar hazır isim mevzusuna girmişken geçen kvdeyiz bana aslında ayşegül koyalım diyecekmişmiş de kızarız diye dememiş iyi etmişsin oğlun koydu beni bile dinlemedi seni hiç dinlemezdi dedim(eşimden acaip korkuyor.annesine hiç taviz vermez ama lafta söyletmez cinsten benim herif)

urfadaydım canım ama şuan geçici olarak kapsama alanı dışındayım memlekete geldik.

dertsiz sizin isim davası sonuçlanmadı mı? niye hala iki isim.
canım bizim dava sonuçlanalı çok oluyor. sadece kbnın ismi konmuştu ya mahkeme kararıyla ikinci ismi eklettik. şimdide ben tek isim söylüyorum diye onun tartışması var. eşim ikisini birden söylememi istiyor. bende kbnın ismini söylemiyorum. adı ne dediklerinde bile söylemiyorum.

Askolsun mezos,
Şarkıyı unuttunuz mu😖
Videom gelmedi hayla

Ben çimdiklemeye cimciklemek derim Zehra'da ciciklemek diyor.sekil a;
"anne yana çok guseel onu cicikleyebiliğmiyim lüssenn"

Dertsiz,
İsim mevzusu her açılışta senin sinirin hoplar.ilerde bu sinir pişmanlığa dönüşür .yillar gecsin cocuklarin olsun,esinin karşısında ne kadar büyüdüğünü ne kadar güçlendiğini görünce .zamanla cocuğuna haksızlık yaptığını bile düşünürsün hele okul döneminde .sen isimden rahatsız olduğunu oğluna yansitirsan oda nefret duyar.
Alışılıyor mu?
Hayır.sadece alışmadan yasamaya alışıyorsun .
Hakkınızda hayırlısı olsun.

hayırlı olsun ne mutlu sana. rabbim mezuniyetini de göstersin inşallah.

valla bana kalırsa doğumla birlikte gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyolar. öncesinde aman ne kadar iyiler diyosun ama nerdeeee.

seni en iyi ben anlıyorum çünkü ben de aynı şekilde davranıyorum. geçen gün çok canım sıkıldı oturup ağladım. sen 9 ay bi hevesle isim araştır. sonra kocan gelsin son anda annesinin adını koysun. üstüne sen söylemiyosun diye mahkemeye verip değiştirmekle tehdit etsin. annelik bu mu dedim kendi kendime. bu çocuk üzerinde hiç mi hakkım yokmuş. çok ağladım. en çok da kızıma üzüldüm. çocuğum büyüdüğünde arada kalacak. bakacak ki anne ve anne tarafı 2. ismi söylüyo, baba tarafı 1. ismi. babası ise sadece kızım diyo. olan kuzuma oldu.

bende bu kızlar nerde diyordum. tesadüf gördüm burda olduğunuz. 50 sayfayıda okudum valla tek solukta.
kilo konusunda bende yazayım dedim. ben 28 kilo almıştım. 21 kilosu gitti. kaldı 7 kilo.bende ödem çoktu. doğumdan sonraki 14. gün 15 kilosu gitmişti zaten. 6 kiloda sıcaklarda terlemeden emzirmeden çok su içmeden gitti sanırım. Kızlar aslında bahsetmek istediğim bebeğinmin kilosu. 28 martta doğdu. 4.830 kilo. 54 cm. Bugün sağlık ocağında 4. ay aşılarını oldu ve tartıldı. 9 kilo olmuş tosuncum. 69 cm. Sadece anne sütü veriyom. Öğle çok katmer katmer bir bebekte değil hani. Boyuda olduğundan çok göstermiyor. Arkadaşlarımın çoçukları var 1 yaşında. Onlar 9-10 kilo. Sevinsem mi üzülem mi bilemedim. İlerde obez falan olmasında.

maşallah bebeğine..bildiğim kadarıyla sadece anne sütü alan bebek kaç kilo olursa olsun obez olmuyor o yüzden rahat ol zaten bayağı kilolu doğmuş normal bence bu kadar olması..zaten emeklemeye yürümeye başlayınca kilo almaz rahat ol.

Masallah bebisine korkma bisey olmaz benim kizinda kilosu yerinde:) kilolu dogduklari icin normal yani..acirimda bazi seyleri 1 kez giydirdigime acirim:)

Haklisin cnm banada oyle geliyor...

Ayy çok yorgunum.
Bugün astigim çamaşırları utuledikten sonra, ev bakmaya gittik. Yine begenemedik
Eren oralarda hiç uyumadi, iftardan sonra döndük, yolda uyudu, kapının önüne geldik uyandı, şimdi uyuyo çok şükür. Bende çok yorgunum ama 3+1 izliyorum..

Benim okulum ilkokul olmustu, mecbur istedim, bu yıl olmasa seneye kesin gidecektim.
Puanım yüksek nereyi istesem olurdu, bizim branşın kolay ya zaten (gerçi artık zorlaştı).. ama bıktım iyi okuldan, derdi hiç bitmiyo.. taşımalı okulda veliler gelemez pek. Örnek: eski okulda pazar günleri veli toplantısı olurdu, sabahın köründen akşama kadar, bu okul hafta ici yapiyomus.. inşallah iyi olur, okul değiştirmek hep sancılı benim için

Ya tatilde ev bulup taşınmak istiyordum, bi iki gune memlekete gidicez, ağustos sonu geliriz, faizlerde yukselcekmis poff

inşallah gönlüne göre bi ev en kısa zamanda bulursun.
ben de sancılı mancılı değiştirebilsem okulumu keşkeeee...sonra ev de alırım belki eşimi ikna edersem

maşşallah kızına cnm allah korusun onuu benim büyük oglum 1 yaşında 10 kiloydu anne sütü alıyomuş olsunn zaten 6 aydan sonra cok az almaya başlıyacakk ha bu arada ne yiyosunda sütün böyle besliyeci oluyorr bizede söylesenee
cnm allah gönlüne göre ev bulmayı nasip etsin cok zor küçük bebekle allah yardımcın olsun
inşallah gönlüne göre bi ev en kısa zamanda bulursun.
ben de sancılı mancılı değiştirebilsem okulumu keşkeeee...sonra ev de alırım belki eşimi ikna edersem

sende cnm inş gönlüne göre bi ev bulursunnn bu zamanda hem uygun hemde güzel ev bulmakk cok zor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…