Ya arkadaş ne isim merakiymis anlamadim.. isimle yasamaya calisacagina bir iki iyilik etsen o senin adını yaşatir zaten. . Cok gıcık oluyorum ya. Allahtan en azından bu konu bizde hic açılmadı .. ismini sevmiyorum zaten. . Eger isteseydi esimi ciciklerdim :))
Voltaj ben taktım bu ciciklemeye.. herkese söylüyorum :)
urfadaydım canım ama şuan geçici olarak kapsama alanı dışındayım memlekete geldik.tummuz27 sen urfadaymıydın cnm öyle hatırlıyorum da
dertsiz sizin isim davası sonuçlanmadı mı? niye hala iki isim.canım insanın istemediği bir isimle yavrusuna hitap etmesi çok kötü bişeymiş. voltaj demişti iki isim koysanda kabullenmek zor oluyor diye. hakikaten öyle kbnın ismini yakıştıramıyorum bir türlü ikinci ismide kabullenemedim çünkü hiç düşünmediğimiz bir isimdi. yine de ikinci ismi kendim istedim diyorum avutuyorum kendimi. neyseki kv ve çevresinden başka iki isim kullanan yok. herkes 2. ismi kullanıyor. eşimde 2 isim kullanmam için ısrar ediyor ama söylemiyorum söylemicem de. hastaneden randevu alırken bile sırf iki ismi söylememek için randevuyu eşime aldırıyorum. kv benim kızdığımı bilmiyor ya da farketmedi yoksa inadına tek isim söylerdi.bugüne kadar kbnın ağzından kendi ismiyle hitap ettiğini de duymadım ya
canım bizim dava sonuçlanalı çok oluyor. sadece kbnın ismi konmuştu ya mahkeme kararıyla ikinci ismi eklettik. şimdide ben tek isim söylüyorum diye onun tartışması var. eşim ikisini birden söylememi istiyor. bende kbnın ismini söylemiyorum. adı ne dediklerinde bile söylemiyorum.urfadaydım canım ama şuan geçici olarak kapsama alanı dışındayım memlekete geldik.
dertsiz sizin isim davası sonuçlanmadı mı? niye hala iki isim.
Teşekkür ederim canımgözün aydın canım çok sevindim kardeşin için...
urfadaydım canım ama şuan geçici olarak kapsama alanı dışındayım memlekete geldik.
dertsiz sizin isim davası sonuçlanmadı mı? niye hala iki isim.
hayırlı olsun ne mutlu sana. rabbim mezuniyetini de göstersin inşallah.Hello kity benimde hep aklımda kaldı Kizzehranin deyimiyle aro kedi.
Ogrencilerin inşallah iyi çıkar ,kilodan bahsetme onlara
Bebeğim kb cok edepsizce konusmus.temmuz seninki hele igrenc konusmus ya yarista bunlar.benim kv hiç iyi yollarda olmaz illa namussuzluk manasında değil.yinede koyduk adını maksat yalakalik.isim olarak güzel ama kişiliği çekmezse daha güzel.
Bu arada kızlar cok mutluyum.kardesim inşaat mühendisliğine yerleşti çok şükür.20 tane tercihin hepside insaatti.istanbul olmadı ama yinede tercihi olan bir sehir çıktı.Rabbim dileyen herkese nasip etsin bakalım bizim amele ne yapacak.
valla bana kalırsa doğumla birlikte gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyolar. öncesinde aman ne kadar iyiler diyosun ama nerdeeee.Kv kus degil kb kustu:) her pazar ordayiz kb vinnn ortadan koybolur...ben 2.nci ismi bike istemedim cunki cok komik bir adi var...ve dusuncesi bile delirtti beni cunki esimin ailesi kv adiyla hitap ederdi...benim gozumdede dustu kb iyice bir lafiyla bunca yilin hatri yok oldu...kendi kendime diorun acaba bunca yil sirf buyzundenmi iyi davranmislar bana...ileriyi dusunerekten?
canım insanın istemediği bir isimle yavrusuna hitap etmesi çok kötü bişeymiş. voltaj demişti iki isim koysanda kabullenmek zor oluyor diye. hakikaten öyle kbnın ismini yakıştıramıyorum bir türlü ikinci ismide kabullenemedim çünkü hiç düşünmediğimiz bir isimdi. yine de ikinci ismi kendim istedim diyorum avutuyorum kendimi. neyseki kv ve çevresinden başka iki isim kullanan yok. herkes 2. ismi kullanıyor. eşimde 2 isim kullanmam için ısrar ediyor ama söylemiyorum söylemicem de. hastaneden randevu alırken bile sırf iki ismi söylememek için randevuyu eşime aldırıyorum. kv benim kızdığımı bilmiyor ya da farketmedi yoksa inadına tek isim söylerdi.bugüne kadar kbnın ağzından kendi ismiyle hitap ettiğini de duymadım ya
bende bu kızlar nerde diyordum. tesadüf gördüm burda olduğunuz. 50 sayfayıda okudum valla tek solukta.
kilo konusunda bende yazayım dedim. ben 28 kilo almıştım. 21 kilosu gitti. kaldı 7 kilo.bende ödem çoktu. doğumdan sonraki 14. gün 15 kilosu gitmişti zaten. 6 kiloda sıcaklarda terlemeden emzirmeden çok su içmeden gitti sanırım. Kızlar aslında bahsetmek istediğim bebeğinmin kilosu. 28 martta doğdu. 4.830 kilo. 54 cm. Bugün sağlık ocağında 4. ay aşılarını oldu ve tartıldı. 9 kilo olmuş tosuncum. 69 cm. Sadece anne sütü veriyom. Öğle çok katmer katmer bir bebekte değil hani. Boyuda olduğundan çok göstermiyor. Arkadaşlarımın çoçukları var 1 yaşında. Onlar 9-10 kilo. Sevinsem mi üzülem mi bilemedim. İlerde obez falan olmasında.
bende bu kızlar nerde diyordum. tesadüf gördüm burda olduğunuz. 50 sayfayıda okudum valla tek solukta.
kilo konusunda bende yazayım dedim. ben 28 kilo almıştım. 21 kilosu gitti. kaldı 7 kilo.bende ödem çoktu. doğumdan sonraki 14. gün 15 kilosu gitmişti zaten. 6 kiloda sıcaklarda terlemeden emzirmeden çok su içmeden gitti sanırım. Kızlar aslında bahsetmek istediğim bebeğinmin kilosu. 28 martta doğdu. 4.830 kilo. 54 cm. Bugün sağlık ocağında 4. ay aşılarını oldu ve tartıldı. 9 kilo olmuş tosuncum. 69 cm. Sadece anne sütü veriyom. Öğle çok katmer katmer bir bebekte değil hani. Boyuda olduğundan çok göstermiyor. Arkadaşlarımın çoçukları var 1 yaşında. Onlar 9-10 kilo. Sevinsem mi üzülem mi bilemedim. İlerde obez falan olmasında.
hayırlı olsun ne mutlu sana. rabbim mezuniyetini de göstersin inşallah.
valla bana kalırsa doğumla birlikte gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyolar. öncesinde aman ne kadar iyiler diyosun ama nerdeeee.
seni en iyi ben anlıyorum çünkü ben de aynı şekilde davranıyorum. geçen gün çok canım sıkıldı oturup ağladım. sen 9 ay bi hevesle isim araştır. sonra kocan gelsin son anda annesinin adını koysun. üstüne sen söylemiyosun diye mahkemeye verip değiştirmekle tehdit etsin. annelik bu mu dedim kendi kendime. bu çocuk üzerinde hiç mi hakkım yokmuş. çok ağladım. en çok da kızıma üzüldüm. çocuğum büyüdüğünde arada kalacak. bakacak ki anne ve anne tarafı 2. ismi söylüyo, baba tarafı 1. ismi. babası ise sadece kızım diyo. olan kuzuma oldu.
Ayy çok yorgunum.
Bugün astigim çamaşırları utuledikten sonra, ev bakmaya gittik. Yine begenemedik
Eren oralarda hiç uyumadi, iftardan sonra döndük, yolda uyudu, kapının önüne geldik uyandı, şimdi uyuyo çok şükür. Bende çok yorgunum ama 3+1 izliyorum..
Benim okulum ilkokul olmustu, mecbur istedim, bu yıl olmasa seneye kesin gidecektim.
Puanım yüksek nereyi istesem olurdu, bizim branşın kolay ya zaten (gerçi artık zorlaştı).. ama bıktım iyi okuldan, derdi hiç bitmiyo.. taşımalı okulda veliler gelemez pek. Örnek: eski okulda pazar günleri veli toplantısı olurdu, sabahın köründen akşama kadar, bu okul hafta ici yapiyomus.. inşallah iyi olur, okul değiştirmek hep sancılı benim için
Ya tatilde ev bulup taşınmak istiyordum, bi iki gune memlekete gidicez, ağustos sonu geliriz, faizlerde yukselcekmispoff
inşallah gönlüne göre bi ev en kısa zamanda bulursun.
ben de sancılı mancılı değiştirebilsem okulumu keşkeeee...sonra ev de alırım belki eşimi ikna edersem
maşşallah kızına cnm allah korusun onuu benim büyük oglum 1 yaşında 10 kiloydu anne sütü alıyomuş olsunn zaten 6 aydan sonra cok az almaya başlıyacakk ha bu arada ne yiyosunda sütün böyle besliyeci oluyorr bizede söyleseneebende bu kızlar nerde diyordum. tesadüf gördüm burda olduğunuz. 50 sayfayıda okudum valla tek solukta.
cnm allah gönlüne göre ev bulmayı nasip etsin cok zor küçük bebekle allah yardımcın olsunAyy çok yorgunum.
Bugün astigim çamaşırları utuledikten sonra, ev bakmaya gittik. Yine begenemedik
Eren oralarda hiç uyumadi, iftardan sonra döndük, yolda uyudu, kapının önüne geldik uyandı, şimdi uyuyo çok şükür. Bende çok yorgunum ama 3+1 izliyorum..
Benim okulum ilkokul olmustu, mecbur istedim, bu yıl olmasa seneye kesin gidecektim.
Puanım yüksek nereyi istesem olurdu, bizim branşın kolay ya zaten (gerçi artık zorlaştı).. ama bıktım iyi okuldan, derdi hiç bitmiyo.. taşımalı okulda veliler gelemez pek. Örnek: eski okulda pazar günleri veli toplantısı olurdu, sabahın köründen akşama kadar, bu okul hafta ici yapiyomus.. inşallah iyi olur, okul değiştirmek hep sancılı benim için
Ya tatilde ev bulup taşınmak istiyordum, bi iki gune memlekete gidicez, ağustos sonu geliriz, faizlerde yukselcekmispoff
inşallah gönlüne göre bi ev en kısa zamanda bulursun.
ben de sancılı mancılı değiştirebilsem okulumu keşkeeee...sonra ev de alırım belki eşimi ikna edersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?