- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Hosgeldin:)bende bu kızlar nerde diyordum. tesadüf gördüm burda olduğunuz. 50 sayfayıda okudum valla tek solukta.
kilo konusunda bende yazayım dedim. ben 28 kilo almıştım. 21 kilosu gitti. kaldı 7 kilo.bende ödem çoktu. doğumdan sonraki 14. gün 15 kilosu gitmişti zaten. 6 kiloda sıcaklarda terlemeden emzirmeden çok su içmeden gitti sanırım. Kızlar aslında bahsetmek istediğim bebeğinmin kilosu. 28 martta doğdu. 4.830 kilo. 54 cm. Bugün sağlık ocağında 4. ay aşılarını oldu ve tartıldı. 9 kilo olmuş tosuncum. 69 cm. Sadece anne sütü veriyom. Öğle çok katmer katmer bir bebekte değil hani. Boyuda olduğundan çok göstermiyor. Arkadaşlarımın çoçukları var 1 yaşında. Onlar 9-10 kilo. Sevinsem mi üzülem mi bilemedim. İlerde obez falan olmasında.
günaydın kızlar..
dün yazılanları okudum ama dr git gel oğlumla uğraş çok yorgundum bişey yazamadım hiç..
uyku düzeninden bahsetmiştiniz. benimki mümkün değil deliksiz uyusun. en iyi uyuduğu ki haftada 1 beni mutlu etmek için uyuyor o da 11de uyur sırayla 2-4-5-6-7 der kalkarız
bu arada öğretmen var sanırım aramızda ve yer değişiklikleriniz olmuş hayırlı olsun.. bende öğretmenim ve eş durumu atamalarını bekliyorum inşallah olur.
Sagol canım ,darisi kuzuna.Voltaj akşam yorgunluktan unuttum, kardeşinin okulu hayırlı olsun, çabuk mezun olsun da güzel güzel evler yapsın:)
Sagol canım ,darisi kuzuna.
Eren le sizde Er'in muradınıza inşallah
Zaten son umut o.bitirsin başlasın ilk evi bana verecek
Yani demek oluyor 10 yıl sürmeden garanti bir evim olacak:))
Günaydın herkese!!!of be ben hiç trip atmayı öğrenemicem galiba iki gündür küs olduğum kocama gönlümü almamasina rağmen kahvalti hazirliyom ya
Ben trip atmiyom artık, vir vir soleniyom, o da alıştı bana, donuveriyo arkasini. Ne kavga ne dövüş:)
Kahvaltı hazırla kiz, kahvaltıda da trip atarsin, daha iyi olur hem..
ben beceremiyorum yaaa bişey sölüyo gülüveriyorum sölensem de sallamıyo..benim kızgınlığımın çabuk geçmesini hatta neye kızdığımı bile unuttuğumun farkında bu yüzden o bol bol trip kapris...bi de kadınlara derler
O ogrenilmiyor yapinda yoksa yok yani.ama Bence söyle,en azindan ne kahvaltısı Ramazan'ın ortasında demekle başla.Günaydın herkese!!!of be ben hiç trip atmayı öğrenemicem galiba iki gündür küs olduğum kocama gönlümü almamasina rağmen kahvalti hazirliyom ya
❤❤❤❤❤Senin gibi bi ablası olunca eminim yaptığı evler kapış kapış gider:)
ciciklemek ne demek kız?
Askolsun mezos,
Şarkıyı unuttunuz mu
Videom gelmedi hayla
Ben çimdiklemeye cimciklemek derim Zehra'da ciciklemek diyor.sekil a;
"anne yana çok guseel onu cicikleyebiliğmiyim lüssenn"
Kocaeli ye de gelir artık, dünür olcaz:)❤❤❤❤❤
İnşallah ya ,daha kayit yapilmadan ev satisina basladikhadi bakalım.
Bebeci canım ya sterilazatör sen almıştın di mi ? Memnun musun ? Hangisinden aldın bana lazım artik. Yika.Kaynat sogut bıktım ya. Kiz memeden icmiyo inat ediyorum ac kalıyo dr da kilosu az dedi iyice söndüm. İnat etmeyeceğim artik nasıl istiyorsa oyle içsin yoksa mama vermek zorunda kalacağım ki hic istemiyorum bunu
Temmuz Sağol tatlım ya. Evet sorunumuz cok cok benziyor bende adet gördüm o zaman başladı isteksizlik. .canım bana sormamışsın ama sorunumuz çok benzediği için cevap vermek istedim.
benimkide memeyi almamaya başladı bir kaç hafta önce
ben inat ettikçe ağlama krizine giriyodu
eşimde bana kızıyo el kadar çocuktan ne istiyosun diye
anlayan mı var her yerde nasıl süt sağıp verileceğinden.
neyse inatla biraz ben kazandım ama
memede süt az olunca hemen bırakıyo şimdi çok olduğunda sorun yok
şimdilik buna da şükür.
genel de akşama doğru 7-8 gibi sütüm azalmış oluyo
hemen makinayla sağıp veriyorum doymazsa mamayla tamamlıyorum.
şuara akşam öğünümüz mama olmaya başladı hep.
hal böyle olunca biberon, sağma makinası, emzikler, kaşıklar derken...
bana da şart oldu sterilizatör.
en ucuz Arzum AR852 Bebbe Buharl Piirici Sterilizatr fiyat akakce.com'da
burdan bakıp almıştım, arzumun sterilizatörü...
benim aldığım sitedeki indirim bitmiş galiba kargo dahil 75tl idi.
buharlı pişirme, yumurta pişirme ve mama ısıtma fonksiyonları da var.
ebat olarak baya büyük ama yukarıda saydığım herşeyi bi seferde sığdırabiliyorum.
tavsiye ederim.
kızlar ya ben dün adet oldum.
hergün 7ye 8e kadar yeten sütüm bitme noktasında bu saatte
adet olmamla alakalı olabilir mi??
nurtencim merkezde değiliz malesef...
kocasına küs kalamayan arkadaş,
bende öyle oluyorum bazen, yüzüne bakınca gülesim geliyor
ve benim trip atma orada son buluyor :)
bende bu kızlar nerde diyordum. tesadüf gördüm burda olduğunuz. 50 sayfayıda okudum valla tek solukta.
kilo konusunda bende yazayım dedim. ben 28 kilo almıştım. 21 kilosu gitti. kaldı 7 kilo.bende ödem çoktu. doğumdan sonraki 14. gün 15 kilosu gitmişti zaten. 6 kiloda sıcaklarda terlemeden emzirmeden çok su içmeden gitti sanırım. Kızlar aslında bahsetmek istediğim bebeğinmin kilosu. 28 martta doğdu. 4.830 kilo. 54 cm. Bugün sağlık ocağında 4. ay aşılarını oldu ve tartıldı. 9 kilo olmuş tosuncum. 69 cm. Sadece anne sütü veriyom. Öğle çok katmer katmer bir bebekte değil hani. Boyuda olduğundan çok göstermiyor. Arkadaşlarımın çoçukları var 1 yaşında. Onlar 9-10 kilo. Sevinsem mi üzülem mi bilemedim. İlerde obez falan olmasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?