Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Günaydın...
Pztf teşekkürler canım darısı kuzuna olsun. Hosgeldin:)
Ben diğer topicte bunu yaşadığımı anlatmıştım.
Benim oğlum da 4.5 kg 54 cm doğdu.bir hafta sonra 5.750 gr di.sadece anne sutu aldı ek gıdaya 6. Ayda geçtim vs vs.
Kilo alma orantisi hiç değişmedi.ne yürürken ne emeklerken dökmedi öyle.sadece ishal falan olursa çok az suzulurdu.
Şimdi 9 yasında 47 kg 1.44 boyu var.
Yaşıtları 25 -40 kg en fazla 1.30-35.
Ben diyetisyene götürdüm aile iri normal dedi.3 kg fazla Yag çıktı sadece,vücutta tuz tutumu fazla dedi.goz batan bir kilo degil dedi.salakca bir liste verdi.cocuk monusune asla uymayacak seyler(misal diyet mısır gevreği,
4 yemek kasığı makarna yagsiz,
Yanına sınırsız salata yagsiz tuzsuz.kepek ekmekle dil peynir tost,)
Oğlum hakikaten üzülmeye hiç yememeye başladı.o liste biraz daha cazip hale gelebilirdi ama olmadı.
Gerek yok yani.ama seker depolamaya müsait bir bünye oluyor.dikkat edersin,gerisi boş.
Obez illa kilolu doğan olmuyor etrafımda çok fazla var obez hepside kil gibi doğmuş.

günaydın kızlar..
dün yazılanları okudum ama dr git gel oğlumla uğraş çok yorgundum bişey yazamadım hiç..
uyku düzeninden bahsetmiştiniz. benimki mümkün değil deliksiz uyusun. en iyi uyuduğu ki haftada 1 beni mutlu etmek için uyuyor o da 11de uyur sırayla 2-4-5-6-7 der kalkarız
bu arada öğretmen var sanırım aramızda ve yer değişiklikleriniz olmuş hayırlı olsun.. bende öğretmenim ve eş durumu atamalarını bekliyorum inşallah olur.

Voltaj akşam yorgunluktan unuttum, kardeşinin okulu hayırlı olsun, çabuk mezun olsun da güzel güzel evler yapsın:)

Sağol canım, inşallah olur seninki de..

Voltaj akşam yorgunluktan unuttum, kardeşinin okulu hayırlı olsun, çabuk mezun olsun da güzel güzel evler yapsın:)
Sagol canım ,darisi kuzuna.
Eren le sizde Er'in muradınıza inşallah
Zaten son umut o.bitirsin başlasın ilk evi bana verecek
Yani demek oluyor 10 yıl sürmeden garanti bir evim olacak:))

Günaydın herkese!!!of be ben hiç trip atmayı öğrenemicem galiba iki gündür küs olduğum kocama gönlümü almamasina rağmen kahvalti hazirliyom ya

Sagol canım ,darisi kuzuna.
Eren le sizde Er'in muradınıza inşallah
Zaten son umut o.bitirsin başlasın ilk evi bana verecek
Yani demek oluyor 10 yıl sürmeden garanti bir evim olacak:))

Senin gibi bi ablası olunca eminim yaptığı evler kapış kapış gider:)

Günaydın herkese!!!of be ben hiç trip atmayı öğrenemicem galiba iki gündür küs olduğum kocama gönlümü almamasina rağmen kahvalti hazirliyom ya

Ben trip atmiyom artık, vir vir soleniyom, o da alıştı bana, donuveriyo arkasini. Ne kavga ne dövüş:)
Kahvaltı hazırla kiz, kahvaltıda da trip atarsin, daha iyi olur hem..

Ben trip atmiyom artık, vir vir soleniyom, o da alıştı bana, donuveriyo arkasini. Ne kavga ne dövüş:)
Kahvaltı hazırla kiz, kahvaltıda da trip atarsin, daha iyi olur hem..

ben beceremiyorum yaaa bişey sölüyo gülüveriyorum sölensem de sallamıyo..benim kızgınlığımın çabuk geçmesini hatta neye kızdığımı bile unuttuğumun farkında bu yüzden o bol bol trip kapris...bi de kadınlara derler

Benim eniştem çok trip atar, Allahtan benimkinde yok. Sizdeki gibi bişey soluyo gülüyor, geçiyor gidiyor. Şimdilik ama ilerde, özellikle şu kv meseleleribuyurse nolur bilemem:)

O ogrenilmiyor yapinda yoksa yok yani.ama Bence söyle,en azindan ne kahvaltısı Ramazan'ın ortasında demekle başla.

ciciklemek ne demek kız?

Askolsun mezos,
Şarkıyı unuttunuz mu
Videom gelmedi hayla

Ben çimdiklemeye cimciklemek derim Zehra'da ciciklemek diyor.sekil a;
"anne yana çok guseel onu cicikleyebiliğmiyim lüssenn"

Ciciklemeyi voltajim açıklamış. Videoyu çekeceğim de zaman yok bacim.. geliyo iftar acip işe dönüyor sahura geliyo yedikten sonra uyku sonra uyan işe git. . Bugün diyo ki birşeye ihtiyacın var mi ? Defim bir eşe ihtiyacım var sağlayabilecek misin ?? Ne yapayim sizin için çalışıyorum falan fistan.. iki gündür hayattan herseyden sogumus durumdayim. Ayşe grip.mizir mizir ediyor arada ateş yapıyo uyku muyku hak getire.. ayakta dolaşmak ayakta emmek istiyor. Belim boynum felc gibiyim ya Oyyyy içim şişti ha

Bebeci canım ya sterilazatör sen almıştın di mi ? Memnun musun ? Hangisinden aldın bana lazım artik. Yika.Kaynat sogut bıktım ya. Kiz memeden icmiyo inat ediyorum ac kalıyo dr da kilosu az dedi iyice söndüm. İnat etmeyeceğim artik nasıl istiyorsa oyle içsin yoksa mama vermek zorunda kalacağım ki hic istemiyorum bunu

Ayy allahım isim meselesine girilmiş. İlk kızımın ismini bir salaklık edip kendim koydum. İkinci ismi babaannesinin ismi oldu. Gerçi kullanmıyoruz ama öyle duruyor isminin başında. Okula ilk başladığında kullanmıştı öğretmeni. Hemen müdahale ettik o ismi kullanmıyoruz diye Ama resmen benim salaklığım kendi kendime koydum. Bu arada ilk eşimden boşandım. Bu ikinci evliliğim. Minik bebişimin ismini kayınvalide Elif olsun dedi, kendi ismini söylemedi nedense ama eminim aklından geçirmiştir, Elif çok güzel bir isim ama ben sırf o istiyor diye istemedim. Sonuçta benim istediğim isim oldu Prensesimin ismi Gülce Su

Kızlar bu arada benim kayınvalide ilk hamile kaldığımı öğrendiğinde hayal kuruyordu. Doğumdan bir ay önce geliriz, temizliğini felan yaparız diye. Sonra benim görümcede hamile kaldı. Bunca yıl çocuğu olmamış benim hamile kalmamı bekliyormuş meğer. Onu bahane etti ve doğuma bir gün kala geldi. Son ana kadar karnım burnumda temizlik diye uğraştım. Bu arada büyükbabaannemiz var eşimin babaannesi. Pek anlaşamıyoruz. Doğumda onu getirmeyin sakın ha dedim kaç ay öncesinden. Kayınvalidenin geldiği sabah eşim karşılamaya gitti otogara. Eve geldiler kapıyı bir açtım büyükbabaanne karşımda. Şok geçirdim resmen. Aynen bunu niye getirdiniz demişim. Allahtan kulakları çok iyi duymuyor. Sonra kayınvalide girdi eve kızdım neden getirdiniz diye, bırakacak yerim yoktu kızım der demez, o zaman sende gelmeseydin dedim. Zaten dolmuşum boğazıma kadar. Ben bunu söyleyince küstü bizimkisi. Erkek kardeşimin evi çok yakın bize, gelinimizde çok güler yüzlüdür. Onun evine gitti ve sadece doğuma hastaneye geldi. Bi gece yanımda kaldı eşimle birlikte. Konuşmadık bile. Bikaç gün sonrada çekti gitti. Şimdi arife günü onlara gideceğiz. Düşündükçe sinirleniyorum. Ev kalabalık, bebişin düzeni bozulacak. OFFFFFF Anlayacağınız en iyisinin köküne kibrit suyu derler yaaaa. Allahtan iki tane kızım var Erkek anneleri gücenmeyin ama büyük ihtimal gelinlerde sizi sevmeyecek

Benimkide sahura kadar oturuyo, hatta sabah 6da filan yatiyo, u saat oldu hala uyuyo, 3 gibi filan uyaniyo, sonra eren uyuyo, iftara doğru yemek hazirlarken eren i kucağına alıp ps oynuyo, iftardan sonra eren in uykusu geliyo ve uyuyo3 tabi, uyutmak bazen 1 saati buluyor, altını al, emzir, pis pisla vs. Sonra salincaga yatiriyorum, telsizi açıyorum. Miziklayinca yapilicak şey gidip sallamak ve biz bunun için sıraya giriyoruz:) bi kere gidiyo, 2.ye sira sende diyo:) bu sabah eren erken uyandı, cokuykum var dedim, benimde var dedi ama ifade sabaha kadar oturan benim benim daha çok uykum var gibi. Eren e bak demek istediğimi sandı galiba:)

canım bana sormamışsın ama sorunumuz çok benzediği için cevap vermek istedim.
benimkide memeyi almamaya başladı bir kaç hafta önce
ben inat ettikçe ağlama krizine giriyodu
eşimde bana kızıyo el kadar çocuktan ne istiyosun diye
anlayan mı var her yerde nasıl süt sağıp verileceğinden.
neyse inatla biraz ben kazandım ama
memede süt az olunca hemen bırakıyo şimdi çok olduğunda sorun yok
şimdilik buna da şükür.
genel de akşama doğru 7-8 gibi sütüm azalmış oluyo
hemen makinayla sağıp veriyorum doymazsa mamayla tamamlıyorum.
şuara akşam öğünümüz mama olmaya başladı hep.
hal böyle olunca biberon, sağma makinası, emzikler, kaşıklar derken...
bana da şart oldu sterilizatör.
en ucuz Arzum AR852 Bebbe Buharl Piirici Sterilizatr fiyat akakce.com'da
burdan bakıp almıştım, arzumun sterilizatörü...
benim aldığım sitedeki indirim bitmiş galiba kargo dahil 75tl idi.
buharlı pişirme, yumurta pişirme ve mama ısıtma fonksiyonları da var.
ebat olarak baya büyük ama yukarıda saydığım herşeyi bi seferde sığdırabiliyorum.
tavsiye ederim.

kızlar ya ben dün adet oldum.
hergün 7ye 8e kadar yeten sütüm bitme noktasında bu saatte
adet olmamla alakalı olabilir mi??

nurtencim merkezde değiliz malesef...

kocasına küs kalamayan arkadaş,
bende öyle oluyorum bazen, yüzüne bakınca gülesim geliyor
ve benim trip atma orada son buluyor :)

Temmuz Sağol tatlım ya. Evet sorunumuz cok cok benziyor bende adet gördüm o zaman başladı isteksizlik. .
Bunu alayım bari gerçi mutfakta yer kalmadi artık

canım zaten doğduğunda neredeyse 5 kiloymuş bebiş.4 ayda 4-4.5 kg almış bence çok değil.benim kız 2.880 gr doğdu boyu 50 cm di.senin kız kadar kilosu yok ama doğum kilosuna göre gayet iyi.boyu maşallah seninkinin yerindeymiş.kime çekmiş annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…