Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

hafıza demişken oooo bir şey mi. ben bu topikte sürekli yazan kızların hemen her şeyini hatırlıyom. geçen yıl temmuz ağustos ayından beri.

BENDE HAŞLANMIŞ YUMURTA HİÇ SEVMEM YA KOKUSU var diye soyamamdaa bende sahanda yerim artıkk

aahhaaa bende sendenim bazen niye kavga ettimizi bile unutuyoruumm yaşlanıyorum herhalde

Haşlanmış yumurtadaki proteini başka hiç bir şekilde alamazsın canım. Gerçekten çok faydalı bir yiyecek. Sevmesen de ye bence. Çünkü sahandakiyle haşlanmış arasında çok fark var.

Son düzenleme:
Kızlar bencede deneyin süt olayını.
Normal bir kadın bile kırk gün emzirirse süt gelirmiş .
Birde sütun tadı emmeyi birakinca değişiyor evet ben kızımda bir defa baktım tuzlu gibi bir tat vardı ama onu sagip dokunce ardindan normal süt oluyor.
Emmese bile sagip biberonla vermek daha iyi.zaten sizin yanınızda yeterli sevgiyi alıyor emerken aldığı sıcaklığı da elbette başka türlü verirsiniz.

hafıza demişken oooo bir şey mi. ben bu topikte sürekli yazan kızların hemen her şeyini hatırlıyom. geçen yıl temmuz ağustos ayından beri.
Bende Kiz aynen hele de en çok hafızama kazınan
Mezos=sonda

Ne güzel olur, afiyet olsun, acik hava iyi gelir bebise de..
Ben bilmiyorum canım da kılavuzu filan yokmu? Yazmaz mi ki orda..

Bravo, bende hiç yok hafıza. Önemli olanlar dışında
Mezos=sonda mesela

Son düzenleme:
Aynı bina, girişte ben, üstte gelinim, hem camdan hem kapının deliğinden gozetlicem geleni gideni:) çocuğa da bakamam yaslanirim o zamana..

Meryem hosgeldin canım...

saol canım yaa. oğluşum hasta moralim bozuk.. idrar kültürü verdik.. kan alamadılar maalesef damar bulamadılar
vücudu işlik gibi ama değil.. enfeksiyon olabilir dedi ve ben nazar olduna inanıyorum insanlar neden maşşallah demezler
ve felak nas okumazlar bu yavrular kolay mı büyütülüyor...

Benim esimde cok tripli:) bazen sen kadin olmaliymissin diyorum hihi...ama herseferinde ben hakli o haksiz oldugunda oyle lafi ceviriyorki kendimi suclu hissediorum.ve bazen ozur bilr diliyorum:)

Iftara ablamlara davetliyiz...cok seviyorum butun aile birlesince..kizim uuslu durur insallah biyere gidince yatagini istiyor ve yabanciliyor; ( butun gece kucak kucagayiz yani

Voltaji anladik hadi de B12 olmadan birşey hatirlamayan chosy nin bile hafızasına yer etmiş sonda olayi :) hakikaten hamileligimin kabusuydu..

Sonuc: hic acımadi ki :))))

Dogumda ameliyathanede sürekli affet beni voltaj dedim .. bebegi gosterdiklerinde unuttum :)))

Voltaj canım bugün senin forumda yazdığın bir çorba tarifi vardı onu denedim.Hani şehriyeyi kavurup yoğurt eklemeli çorba.Çok güzel oldu eşim de sevdi.şehriyeler biraz pişmemişti ama olsun.Teşekkürler:)

Evet ya :))) daha bu sabah emzirme yastığıni kaldırırken andim bende.. ersnill canim ya.. Aşk böcüğüm :) özledik dön artık ..

Kizlar ates kac derece oldugunda telaslanmaliyim? Sabahtan beri kizim yaniyo. En yuksek 38.2 yi gorduk ilac verdim. Suan 37.7lerde. Bu arada su gibi kusuyo. Sebebi ne olabilir? Acile gitsek rastgele ilac verip gondericekler. Beni az da olsa rahatlatin lutfen. Daha once hic ateslenmedigi icin panik oldum.

Bugün benim kızımında sabahtan beri 37,4 den başladı 37.8 de dayanamadım yarım çay kasığı calpol verdim. Normale dondü.. Ama kusma da var diyorsun ins önemli birsey yoktur sıcak havalar bebekleri cok zorluyo. Yani bizi fena yaptı

Bence doktora git belki gunes gecmistir...birde bana doktorum 39 derece olmadan bisey verme vucudun kendi savasmasi gerekirmks..sivi tuketmesine dikkat et gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…