Sagol canım darısı fit delikanlina olsun.
Bende deyim de göğsüm şişmesin
Hakikaten kısa değilsiniz .ben 1.73 esim 1.86 bizdeki malzemeden de bu çıktı:)) oğlumun seneye koluna girerim bu yıl az askıda kalıyoruz o benimkine giriyor.cok güzel bir duygu emin ol
Hafızana maşallah canim.evet geliyor annem.1,5 yıl sonra ilk defa göreceğim şafak=10 gün :)
BENDE HAŞLANMIŞ YUMURTA HİÇ SEVMEM YA KOKUSU var diye soyamamdaa bende sahanda yerim artıkk
aahhaaa bende sendenim bazen niye kavga ettimizi bile unutuyoruumm yaşlanıyorum herhalde
Bende Kiz aynen hele de en çok hafızama kazınanhafıza demişken oooo bir şey mi. ben bu topikte sürekli yazan kızların hemen her şeyini hatırlıyom. geçen yıl temmuz ağustos ayından beri.
Ne güzel olur, afiyet olsun, acik hava iyi gelir bebise de..iftara kadar evde dursak canımız sıkılıyor dışarı çıksak iftar vaktine kadar uyuyan çocuk tam orucumuzu açıcaz ağlayarak uyanıyor... napsak dedik ekmek arası bişeyler hazırlayıp sahilde oturup yemeye karar verdik, yemeğe gittiğimiz mekanlarda hızlı hızlı yiyip ağlayan bebekle hızla uzaklaşmaktan iyidir diye düşündük:) yaşayıp görcez... nescafe termosunda çorba bile götürcem yanımda:)
Ben bilmiyorum canım da kılavuzu filan yokmu? Yazmaz mi ki orda..bu arada size bişey danışmak istiyorum..
ben bu sene mezun oldum matematik ingilizce bölümünden okurken evlendim hem kariyer yaptım hem çocuk yaptım yani:) çoğunuz ablam sayılırsınız ve fikirlerinize ihtiyacım var, ben öğretmenlik yapmak istemiyorum ptt, ssk gibi kurumlar matematik bölümü mezunlarını alıyormuş bi bilginiz var mı? kpss de hangi bölümleri çalışmalı, en az kaç puan yapmalı?
hafıza demişken oooo bir şey mi. ben bu topikte sürekli yazan kızların hemen her şeyini hatırlıyom. geçen yıl temmuz ağustos ayından beri.
Meryem hosgeldin canım...
Bende Kiz aynen hele de en çok hafızama kazınan
Mezos=sonda
O ogrenilmiyor yapinda yoksa yok yani.ama Bence söyle,en azindan ne kahvaltısı Ramazan'ın ortasında demekle başla.
Benim esimde cok tripli:) bazen sen kadin olmaliymissin diyorum hihi...ama herseferinde ben hakli o haksiz oldugunda oyle lafi ceviriyorki kendimi suclu hissediorum.ve bazen ozur bilr diliyorum:)
Kizlar ates kac derece oldugunda telaslanmaliyim? Sabahtan beri kizim yaniyo. En yuksek 38.2 yi gorduk ilac verdim. Suan 37.7lerde. Bu arada su gibi kusuyo. Sebebi ne olabilir? Acile gitsek rastgele ilac verip gondericekler. Beni az da olsa rahatlatin lutfen. Daha once hic ateslenmedigi icin panik oldum.
ben yaptırdım canım.kızlar 3. ay rotavirüs aşısını yaptırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?