Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

zorladığımda emiyor az önce de sanırım başka çaresinin olmadığını anlamaya başladı ki çok diretmeden emdi :)

bizim de kabuk tutmadı ama kırmızı şişlik gibi bi nokta var bence bu tuttuğunu gösterir telaşlanma

aynen bizimki de öyle..+

Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Merve gecmis olsun canim Allah korumus.

Voltaj hem kizin icin hem de dis agrin icin gecmis olsun canim. Meslegin de yakisir

bebeci canim bol bol eglen ohhh sefam olsun :)))

Canim benimde yigenim dogdugunda önde olmasi gereken bingildak denilen yer kaynamis dediler 1 yasina kadar kaynamamasi lazim vs aynen size dedikleri gibi dediler. .. usg hersey yapildi cocugu evirip cevirdiler acikligin kafasinin arka tarafinda oldugunu anladilar simdi sorun yok cok sukur insallah rabbim size de sifa versin umarim sizinde sorununuz sandiklari gibi buyuk degildir.

ben yaptırdım canım.

ben de yaptırdım cnm 5.ayda bi daha var

doktorunuz mu önerdi yoksa aşı takviminde var diye mi yaptırdınız?
sağlık ocağındaki hemşire, biz önermiyoruz gerek yok dedi,
ama kendi çocuk doktorun yaptır derse ona göre yaptır dedi,

eniştem de doktor, ona da sordum, gerek yok, biz yaptırmadık dedi.

günaydın nasılsını hanımlar bu bebeyimiz hastaymış gecmiş olsun kuzum inş cabuk atlatırsınn bide asşı demişken bizim verem aşımız tutmadı kızlar ya bizim gibi olan var mıı

Bizimde tutmadı zaman, sorarım yine dr a da, tutmayinca noluyo?

hemşire aşıyı yaparken bana da demişti, 1 aya kadar kızarması lazım, 6 ay geçip de hala kızarmaz ve kabuk bağlayıp dökülmezse bize söyle , aşıyı tekrarlayalım demişti,

benim kız 1 ay oldu şimdi bi kızarıklık belirdi kolunda,

zorladığımda emiyor az önce de sanırım başka çaresinin olmadığını anlamaya başladı ki çok diretmeden emdi :)
aynen bizimki de öyle..+

benim kız 3 ayı 1 hafta geçti, 3 haftadır çok huysuzdu emziremiyodum mamayıda reddediyodu,
bi arkadaşım var, onunda bebeği benimkinden 4 ay büyük ona sordum,

artık 2,5 saat yerine 3,5-4 saatte bir emzir dedi, öyle yapıyorum şimdi iyi oldu emiyo yani,

kızlar bebişlerinizin kakası normale döndümü yoksa hala sümüksü kahverengi mi?
benim kıza devam sütü verince hafif hafif toplanıyo kakası, sadece beni emince cıvık oluyo

Bizimki de asidan 1 ay sonra filan kızarmış oldu ışte, tuttu mu şimdi yani
Günaydın bu arada:) senin günaydın msji gec geldi sanirsam yada sen nerde oturuyon kış?

Bu arada usenmedim, hafizama guvenmedim, döndüm aradım buldum ; bebeci bugün donuyomus. Yazık bu sıcakta, bebesiyle yollarda.. Allah yardımcısı olsun, tüm yollardakilerin..
Dönünce bi hoşgeldin demek isterim:))

Cok fenasin :))

Yazık ya onca koy gez toz sonra gel istanbulun çekilmez sıcağında evde bebek bak.. Ee napicannnn :))

Bebeci nispet eylerken bu günleri de düşünecektin bebeğim :))) ben burda kırk iki derece sıcakta okuduydum mayokini içerikli mesajlarını :))))

Son düzenleme:
Kizlar ası konusunda asm deki hemsire beni yaniltti. Akmazsa tutmamış dedi. Bizde saf gibi her giydirdiğimizde bakıyoruz akmamış dedik tutmadı sonra memlekete gidince rotayı yaptirirken orda doktora sordum. Dedi ki 6 ay sonra olacak bu dedikleri. Kabuk baglayip düşecek. Bizimki yeni kizardi iste. Heralde kabuklasir.

Gulimier canım bizim kaka cok dengesiz. Bir gun yeşil bir gun sarı bir gun kahve.. Dr yediklerinden dedi ama bilmiyorum. Bazen sumuksu kıvamda bazen ishal gibi bazen taneli.. Hep degsiiyor. Ay muhabbete bak ya :))

Son düzenleme:
Ben bu kizi ne yapayım a dostlar. Günlerdir kan kusturuyo bana. Emmiyor bütün gun kucak istiyordu. Bir haftadir esime yakinip duruyorum Bittim tukendim diye,,Bugün pazar esim evde. Ayse sabah uyandı banyo yaptırdım. Emdi ve uyudu. O saatten beri sadece bir kez emmek icin kalktı. Gidip gidip dürtüyorum baygin mı diye.. Esim diyo sen bana vicdan yaptırmak icin oyle söylüyorsun cocuk uyuyor sürekli iste ( bende olsam inanmam. Cadı Ayse. Tüm zoru bana..

Bismillah başlıyoruz
Aynı bina, girişte ben, üstte gelinim, hem camdan hem kapının deliğinden gozetlicem geleni gideni:) çocuğa da bakamam yaslanirim o zamana..
Suna bak hele.ben tlf dan yeterim
Allah yardımcın olsun canım
Gecmis olsun
O nasıl bir gündü
Çok üzdün beniiiii Cook .
Afiyet olsun canım az daha kaynarsa tam tutar ❤
kızlar 3. ay rotavirüs aşısını yaptırdınız mı?
Ben yaptırmadım.sebebini diğer topicte yazmıştım.olmazsa chosy hatırlar
Günaydın kizlar,
Bizim asimiz 12 ağustosta. Memlekette yaptiricaz. Dr umuz ısrarla diğer asilarla aynı gün yaptirmamizi söylüyor, neden ki?
Bizimki 2 dozlukolucak bu arada..
Bizimkide aynı gün olacak diye biliyorum ve evet öyle imiş.
Sormadimda hiç, tamam dedik çıktık. İlki de öyle oldu. Eren 2 nisan doğumlu, bizim asirlarda 12sinde oluyo, sağlık ocağındaki kiz yanlışlık mi yapti bilmiyorum
Benim kızda 1 Nisan.hafta sonu tatile denk gelirse veya salı Çarşamba kan alma gunü Asm de ogunlere denk gelirse erteliyor.sorun olmaz bebisim.
Bizim tüm rutin aşılar dogum tarihinde yapılıyor bi önemi var mı bilmiyorum
Çok merak ettim acep ne dedin nasıl bir tepki verdin de gunünde yaptılar
Genelde gunünde yapıyorlar ya sorun yok.
Bu arada usenmedim, hafizama guvenmedim, döndüm aradım buldum ; bebeci bugün donuyomus. Yazık bu sıcakta, bebesiyle yollarda.. Allah yardımcısı olsun, tüm yollardakilerin..
Dönünce bi hoşgeldin demek isterim:))
Evet bugün gelecek.onu tozlanmis bir ev tatilin tatli damak tadi (t'ye gelll!!)ve kv ekibi karşılayacaktir.
Ben buna mutluluk derim
cnm kolu kabuk tutmadııdiyer cocuklarımda kabuklandı ama yeri böyle taş gibi beze olmuş
Daha sonra oluyor canım o olay.bizimkide bir haftadır hafif Kirmizi sinek isirigi seklinde.
Merve gecmis olsun canim Allah korumus.

Voltaj hem kizin icin hem de dis agrin icin gecmis olsun canim. Meslegin de yakisir

bebeci canim bol bol eglen ohhh sefam olsun :)))
Sagol cınım.cook yakisirdi...
Ayyyyyyyy
Ayyyyyyyy
Ben her anlatılan şeyi gözümde canlandırırım diyorum sana.
Bu ney ya bu neyy😖😖😖
Kokusu burnuma geldi.
Benim kızım pembe kaka yapar pamuk şekeri gibi kokar

aşı konusunda, 4.ay aşımız yapılacak 12ağustosta bu aşıyı günü gününe yaptırmak şart mı acaba?
biz o tarihte tatilde olacağız, malum aşıdan sonra bi huysuzluk oluyo ya...
tatili egemeni avutmakla geçirmek istemiyorum.
rotavirüsü ne bizim doktorda gereksiz dedi. 2 çocuğuna da yaptırmamış

bizim kakamızda normale döndü, normali buysa eğer
önceden günde 4-5kez sulu kaka yapardı çoğu zamanda taşardı
şimdi günde bikez daha kıvamlı ve bol kokulu yapıyo
bazen de 3gün yapmadığı oluyo, doktor 7güne kadar normal dedi.

Aynen,aynen,aynen...
Hele büyükler "tamam anneciğim ,tamam babacigim"
Noluyor?

slm kızlar elif günde 5- 6 sefer kaka yapardı sonra günde 1 defaya düştü şimdide perşembe günü kakasını yapmadı sıkıntısı çoktu cumada akşama kadar yapmayınca kv. poposuna fitil gibi sabun yerleştirdi 15 dakika sonra kakasını yaptı kızım dünde yine ağladı mızmızlandı gazı var kakasını yapamayınca duramıyodu gece 12 de yine sabun yerleştirdik 10 dakika içinde yaptı çok şükür sabundan sonra o ağladı ben ağladım çok canı yandı yavrumun sabah kendiliğinden 2 bez yaptı çok şükür de rahat bugün

yok yok, ben şey, tüm iyi niyetimlen şettirdimdi
o sümüksü bizde de vardı. ayşeciğinin süt ürünlerine alerjisi olabilirmiş, ben kestim süt,yoğurt,peynir,dondurma,çikolata..

telefonlar çekmicek bizim orda..hrr

rota virüsünü anlattığın gün ben yoktum örtmenim, hastaydım, gelemedim

bizim drumuz önerdi.rotavirüs kaparsa tedavisi yok sadece vücudun sıvı ihtiyacını gidermek için serum veriyoruz ve ishalle gelenlerin %50si rotavirüsten kaynaklanıyor demişti.bunu nette makalelerde de okumuştum oyüzden ben yaptırdım cnm

bebeci hoşgeldin:)
voltaj kardeşinin okulu hayırlı olsun
mezoş kızına geçmiş olsun
biri daha vardı hasta ona da geçmiş olsun

ben de 10 gündür hastayım önce grip diye önemsemedim, annemin zoruyla bi gittim doktora bronşit serum verdi, bi sürü antibiyotik iyiym şimdi ama o kadar dikkat etmeme ellerim tahriş olana kadar yıkamama maskeyle dolaşmama rağmen biizm kıza geçti galiba 4 gündür canıma okuyo, burnu tıkalı günde 4-5 kere çekiyorum nası sümük , hırlayıp duruyo yavrum, hapşırıyo, huysuz iştahsız, işin bu kısmından korkuyodum oldu işte, ateşi yok çok şükür ama ben çıkar diye korkumdan uyuyamıyorum gece saat kurup kalkıyorum dalıcak gibi olursam da

bi de bilg.a virüs girdi, giremiyorum pek, tel.den girmeye de uyuz oluyorum.

görmüşken kaka mevzunu:)bizim kız da katı katı yapmaya başlamıştı ben sormadan doktor dedi artık seyrek ve katı yapıcak diye

bi de ateşin sınır derecesi nerden ölçüldüğüne göre değişiyo kulaksa 38 üstü yüksek mesela diğerlerini bilmiyorum

ayyy benim oğlumda haftaiçi böyle haftasonu Ayşe gibi oluyor. bende banyo yaptırdım bugün öyle bir uyudu ki... eşimde uyuyor işte çocuğu bahane ediyorsun diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…