kızlar 3. ay rotavirüs aşısını yaptırdınız mı?
Günaydın kizlar,
Bizim asimiz 12 ağustosta. Memlekette yaptiricaz. Dr umuz ısrarla diğer asilarla aynı gün yaptirmamizi söylüyor, neden ki?
Bizimki 2 dozlukolucak bu arada..
günaydınnnGünaydın kizlar,
Bizim asimiz 12 ağustosta. Memlekette yaptiricaz. Dr umuz ısrarla diğer asilarla aynı gün yaptirmamizi söylüyor, neden ki?
Bizimki 2 dozlukolucak bu arada..
Niye acaba ? Bende birinci dozu memlekette yaptırdım. Şimdi burda ikinci yapılacak. Bizimki de iki dozluk. Ama Dr oyle birsey demedi. Hatta benimkinin yazdıkları gunü gecmis Dr a sordum net bı tarih değil en erken o zaman yapılabilir anlamında dedi.
Sormadimda hiç, tamam dedik çıktık. İlki de öyle oldu. Eren 2 nisan doğumlu, bizim asirlarda 12sinde oluyo, sağlık ocağındaki kiz yanlışlık mi yapti bilmiyorum
Bizim tüm rutin aşılar dogum tarihinde yapılıyor bi önemi var mı bilmiyorum
Hanipeks bizim ucak yolculugumuz cok guzel gecti kalkistan once emdi kalktiginda uyuyordu emzik vardi agzinda ortalara dogru kalkti teyzesiyle oynadik ettik basinc olustugu sirada meme istedi inene kadar da emdi akilli oglum :)
günaydın nasılsını hanımlar bu bebeyimiz hastaymış gecmiş olsun kuzum inş cabuk atlatırsınn bide asşı demişken bizim verem aşımız tutmadı kızlar ya bizim gibi olan var mıı
kızlar 3. ay rotavirüs aşısını yaptırdınız mı?
nasıl anladın aşının tutmadığını?
Evet nasıl anladın?günaydın nasılsını hanımlar bu bebeyimiz hastaymış gecmiş olsun kuzum inş cabuk atlatırsınn bide asşı demişken bizim verem aşımız tutmadı kızlar ya bizim gibi olan var mıı
günaydın kızlar..
dünden beri evde sinir krizi geçiriyorum oğlum huysuzlukta sınır tanımıyor sürekli ağlıyor emmek istemiyor.
günde bir kez 30cc mama veriyordum az da olsa karnını tok tutsun diye onu da zaten biberonla almıyor kaşıkla veriyordum (döke saça hepsini bile içmiyor)
dünden beri beni emmeyince deneyeyim dedim mama istiyor daha doğrusu kaşıkla yemek istiyor öyle zorlanmadan ağzına aktığından beni de reddediyordünden beri çabalıyorum ağlata ağlata emziriyorum ama bunalmış durumdayım..
sabır diyorum sabırrrr kaşıkla da vermek yok bidaha beni bırakacak sıpa
aslında sütümün tadı mı değişti diye de korkuyorumhala adet olmadım olunca değişiyor falan demişsiniz ya aklım karma karışık.. hatta niye içmez diye bakınıyordum hamile kaldığında hala emziriyorsan sütün tadı değiştiğinden bebek emmeyi reddeder yazıyor bunu da düşünmeye başladım (korunuyor olmama rağmen
cnm kolu kabuk tutmadııdiyer cocuklarımda kabuklandı ama yeri böyle taş gibi beze olmuş
cnm kolu kabuk tutmadııdiyer cocuklarımda kabuklandı ama yeri böyle taş gibi beze olmuş
Bende sunny baby nin elektrikli ve pilli olanını düşünmüştüm, şimdi erteledim. Çünkü kv de salıncak yok, annelerde var. Bu sebeple annemlerde daha çok kalırız diye dusunuyorum. Kötü kalpli gördüm kendimi. Sunny baby de müzik, ışık filan da varmış. Ama küçük bunlar demi, ne kadar kullanırız ki?bende çok para vermek istemiyorum.
Anlat hanipeks anlat, böylelikle aramızda kv si ile anlaşan kimse kalmıyor sanırım:)
Ben gecenlerde bir magazada gordum istedigim modeli ama satici 6. Aya kadar kullanilabilir dedi almadim.
Kv ile aramin eski gunlerdeki gibi olmasini ozluyorum
Gule gule kullanin ay cok ciciiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?