Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Günaydın kizlar,
Bizim asimiz 12 ağustosta. Memlekette yaptiricaz. Dr umuz ısrarla diğer asilarla aynı gün yaptirmamizi söylüyor, neden ki?
Bizimki 2 dozlukolucak bu arada..

Günaydın kizlar,
Bizim asimiz 12 ağustosta. Memlekette yaptiricaz. Dr umuz ısrarla diğer asilarla aynı gün yaptirmamizi söylüyor, neden ki?

Niye acaba ? Bende birinci dozu memlekette yaptırdım. Şimdi burda ikinci yapılacak. Bizimki de iki dozluk. Ama Dr oyle birsey demedi. Hatta benimkinin yazdıkları gunü gecmis Dr a sordum net bı tarih değil en erken o zaman yapılabilir anlamında dedi.

Son düzenleme:
Günaydın kizlar,
günaydınnn
bizimki de 2 dozluk ve bizim dr da aşısının olmadığı ayları seçti özellikle.nette bakmıştım kızamıkla beraber olması gerkiyo die bi forumds konuşulmuş ama yokmuş öle bi kural.dr neden öle tercih etti bilmiyorum da önemli olan 3. aydan itibaren başlanıp 8. aya kadar tüm dozların bitmiş olması gerekiyomuş.bu arada hiçbi yan etkisi de yokmuş nette bayağı bişey yazıo da

Sormadimda hiç, tamam dedik çıktık. İlki de öyle oldu. Eren 2 nisan doğumlu, bizim asirlarda 12sinde oluyo, sağlık ocağındaki kiz yanlışlık mi yapti bilmiyorum

Sormadimda hiç, tamam dedik çıktık. İlki de öyle oldu. Eren 2 nisan doğumlu, bizim asirlarda 12sinde oluyo, sağlık ocağındaki kiz yanlışlık mi yapti bilmiyorum

Bizim tüm rutin aşılar dogum tarihinde yapılıyor bi önemi var mı bilmiyorum

Bu arada usenmedim, hafizama guvenmedim, döndüm aradım buldum ; bebeci bugün donuyomus. Yazık bu sıcakta, bebesiyle yollarda.. Allah yardımcısı olsun, tüm yollardakilerin..
Dönünce bi hoşgeldin demek isterim:))

günaydın nasılsını hanımlar bu bebeyimiz hastaymış gecmiş olsun kuzum inş cabuk atlatırsınn bide asşı demişken bizim verem aşımız tutmadı kızlar ya bizim gibi olan var mıı

günaydın kızlar..
dünden beri evde sinir krizi geçiriyorum oğlum huysuzlukta sınır tanımıyor sürekli ağlıyor emmek istemiyor.
günde bir kez 30cc mama veriyordum az da olsa karnını tok tutsun diye onu da zaten biberonla almıyor kaşıkla veriyordum (döke saça hepsini bile içmiyor)
dünden beri beni emmeyince deneyeyim dedim mama istiyor daha doğrusu kaşıkla yemek istiyor öyle zorlanmadan ağzına aktığından beni de reddediyor dünden beri çabalıyorum ağlata ağlata emziriyorum ama bunalmış durumdayım..
sabır diyorum sabırrrr kaşıkla da vermek yok bidaha beni bırakacak sıpa

aslında sütümün tadı mı değişti diye de korkuyorum hala adet olmadım olunca değişiyor falan demişsiniz ya aklım karma karışık.. hatta niye içmez diye bakınıyordum hamile kaldığında hala emziriyorsan sütün tadı değiştiğinden bebek emmeyi reddeder yazıyor bunu da düşünmeye başladım (korunuyor olmama rağmen

Hanipeks bizim ucak yolculugumuz cok guzel gecti kalkistan once emdi kalktiginda uyuyordu emzik vardi agzinda ortalara dogru kalkti teyzesiyle oynadik ettik basinc olustugu sirada meme istedi inene kadar da emdi akilli oglum :)

Gidiste de donuste de emdi ve uyudu cok sukur :)

günaydın nasılsını hanımlar bu bebeyimiz hastaymış gecmiş olsun kuzum inş cabuk atlatırsınn bide asşı demişken bizim verem aşımız tutmadı kızlar ya bizim gibi olan var mıı
Evet nasıl anladın?
Bize sağlık ocağında kabuk tutacak filan dediler, sonra ben ark. Bebeğini gördüm , onların asidan itibaren şu toplayıp kabuk tutmuş. Bizimki son 1 aydır filan kızardı, hafif kabuk var şimdi. Bende bizimkinin tutmadigindan şüpheleniyorum..

Arkadasim hamile kalınca dr izniyle 4 ay emzirdi, oyle dusunme, kasiga mi alıştı acaba..sütünü kaşıkla versen bakalım?

Son düzenleme:
aa kimseninki tutmamışmı diyerlerinde su toplayıp kabuk tuttu cocuklarda buna baktım 2 ay olck yakında bişe yok daha biz yaklşık 20 gün önce şu cicegi olduk ailecek acaba ciceğinmi izi dicem ama şiş böyle bizimkii sizinki nasıl acaba ilç dagılmadı mı

Ben gecenlerde bir magazada gordum istedigim modeli ama satici 6. Aya kadar kullanilabilir dedi almadim.

Kv ile aramin eski gunlerdeki gibi olmasini ozluyorum

Eki Görüntüle 761363
Buda kızımın bayramlığı teyzoşları

Gule gule kullanin ay cok ciciiiii

Ben gecenlerde bir magazada gordum istedigim modeli ama satici 6. Aya kadar kullanilabilir dedi almadim.

Kv ile aramin eski gunlerdeki gibi olmasini ozluyorum

Gule gule kullanin ay cok ciciiiii

Hoşgeldin:) o modellerin hepsi sanırım o kadar kullaniliyo..
Ben pek ozlemiyorum walla, aklıma geldikçe sinir oluyorum.. inşallah sakinlesirim bi süre sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…