geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsiniz.bebeci hoşgeldin:)
voltaj kardeşinin okulu hayırlı olsun
mezoş kızına geçmiş olsun
biri daha vardı hasta ona da geçmiş olsun
ben de 10 gündür hastayım önce grip diye önemsemedim, annemin zoruyla bi gittim doktora bronşit serum verdi, bi sürü antibiyotik iyiym şimdi ama o kadar dikkat etmeme ellerim tahriş olana kadar yıkamama maskeyle dolaşmama rağmen biizm kıza geçti galiba 4 gündür canıma okuyo, burnu tıkalı günde 4-5 kere çekiyorum nası sümük , hırlayıp duruyo yavrum, hapşırıyo, huysuz iştahsız, işin bu kısmından korkuyodum oldu işte, ateşi yok çok şükür ama ben çıkar diye korkumdan uyuyamıyorum gece saat kurup kalkıyorum dalıcak gibi olursam da
bi de bilg.a virüs girdi, giremiyorum pek, tel.den girmeye de uyuz oluyorum.
görmüşken kaka mevzunu:)bizim kız da katı katı yapmaya başlamıştı ben sormadan doktor dedi artık seyrek ve katı yapıcak diye
bi de ateşin sınır derecesi nerden ölçüldüğüne göre değişiyo kulaksa 38 üstü yüksek mesela diğerlerini bilmiyorum
geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsiniz.
kızlar benim 2 tane arkadaşım ısrarla rota aşısını yaptır dedi.
onlar yaptırmamış ve çok kötü geçirdik dediler.
zaten yaptırmayı düşünüyordum onları dinleyince iyi ki yaptırdım diyorum şimdi.
yok yok, ben şey, tüm iyi niyetimlen şettirdimdi
o sümüksü bizde de vardı. ayşeciğinin süt ürünlerine alerjisi olabilirmiş, ben kestim süt,yoğurt,peynir,dondurma,çikolata..
telefonlar çekmicek bizim orda..hrr
rota virüsünü anlattığın gün ben yoktum örtmenim, hastaydım, gelemedim
arkadaşlar bebek bezi ne kullanıyorsunuz?
oğlumun cildi çok hassas
bir türlü uygun bezi bulamadım
primanın petek dokusu poposuna yapışıp kalıyor
yapışan yerler kırmızı oluyor.
çok sık bez değiştirmeme rağmen yine oluyor
huggies kullanıyordum onunda 3 numarasını beğenmedim.
bezi çok kalın.
bugünde molfix aldım onu da beğenmedim
(henüz denemedim)
offf ne kullanıcam ben ya.
oğlumun cildi çok hassas
bezi çok kalın.
(henüz denemedim)
oğlumun cildi çok hassas
bezi çok kalın.
(henüz denemedim)
Geçmiş olsun canım, umarım bir doktora gitmişsindir. Gitmediysen bile kendi doktorunu ara mutlaka çünkü ateşle kusma bir arada sakıncalı. Büyük ihtimal üşütmüş. İnşallah biran önce iyileşir. 38 üstü ateşi var demek.Kizlar ates kac derece oldugunda telaslanmaliyim? Sabahtan beri kizim yaniyo. En yuksek 38.2 yi gorduk ilac verdim. Suan 37.7lerde. Bu arada su gibi kusuyo. Sebebi ne olabilir? Acile gitsek rastgele ilac verip gondericekler. Beni az da olsa rahatlatin lutfen. Daha once hic ateslenmedigi icin panik oldum.
Ben yaptırdım canım. Hem doktorum önerdi, hem de çok yakın bir arkadaşım mutlaka yaptırmamı söyledi. Onun yeğeni çok çekmiş bu hastalıktan. Netten de çok araştırdım. Bence yapılması gerekli bir aşı. İlk kızımda 5 li karmayı devlet ödemiyordu tam 4 doz kendim aldım. Bizim aşılar bitti devlet ödemeye başladı. Yakında bunu da ödemeye başlarsa hiç şaşırmayacağım.kızlar 3. ay rotavirüs aşısını yaptırdınız mı?
Aynen canım bizde memlekette yaptıracağım ağustos aşılarını ama bizim doktorumuz rotavirüsü aşısıyla diğer aşıların arasında en az 20 gün geçmiş olması gerektiğini söyledi. Zaten sağlık ocağındaki hemşirede aşılarımız olmadığı 3. ve 5. ayda yapılmasının daha iyi olacağını söyledi. Keşke sorsaydın sizinki neden öyle söylemiş? Çünkü 2. ay ve 4. ay aşıları oldukça ağır bence.Günaydın kizlar,
Bizim asimiz 12 ağustosta. Memlekette yaptiricaz. Dr umuz ısrarla diğer asilarla aynı gün yaptirmamizi söylüyor, neden ki?
Bizimki 2 dozlukolucak bu arada..
Bende soracaktım nasıl anladın tutmadığını diye anlatmışsın. Benim kızın kolunda yapıldıktan bir süre sonra kırmızı bir leke oluştu. Hala duruyor. Hemşire sadece 3 gün yıkama demişti. Bende yıkamadım üç gün. Sanırım tutmuş.günaydın nasılsını hanımlar bu bebeyimiz hastaymış gecmiş olsun kuzum inş cabuk atlatırsınn bide asşı demişken bizim verem aşımız tutmadı kızlar ya bizim gibi olan var mıı
Bence mama verme canım. Sadece emzir. Mamaya bir başlayınca gerisi geliyor. Sabret biraz fedakarlık yap kendinden ama otur sürekli emzirmeye çalış. Bıraktıkları zaman daha büyük bir vicdan azabı oluyor çünkü.günaydın kızlar..
dünden beri evde sinir krizi geçiriyorum oğlum huysuzlukta sınır tanımıyor sürekli ağlıyor emmek istemiyor.
günde bir kez 30cc mama veriyordum az da olsa karnını tok tutsun diye onu da zaten biberonla almıyor kaşıkla veriyordum (döke saça hepsini bile içmiyor)
dünden beri beni emmeyince deneyeyim dedim mama istiyor daha doğrusu kaşıkla yemek istiyor öyle zorlanmadan ağzına aktığından beni de reddediyordünden beri çabalıyorum ağlata ağlata emziriyorum ama bunalmış durumdayım..
sabır diyorum sabırrrr kaşıkla da vermek yok bidaha beni bırakacak sıpa
aslında sütümün tadı mı değişti diye de korkuyorumhala adet olmadım olunca değişiyor falan demişsiniz ya aklım karma karışık.. hatta niye içmez diye bakınıyordum hamile kaldığında hala emziriyorsan sütün tadı değiştiğinden bebek emmeyi reddeder yazıyor bunu da düşünmeye başladım (korunuyor olmama rağmen
Çok iyi yaaaaaa. Sana demek ki bütün eziyeti. Bence banyo yaptırıp yatırdığın için rahatlamıştır. Ondan bu kadar uzun uyuyordur.Ben bu kizi ne yapayım a dostlar. Günlerdir kan kusturuyo bana. Emmiyor bütün gun kucak istiyordu. Bir haftadir esime yakinip duruyorum Bittim tukendim diye,,Bugün pazar esim evde. Ayse sabah uyandı banyo yaptırdım. Emdi ve uyudu. O saatten beri sadece bir kez emmek icin kalktı. Gidip gidip dürtüyorum baygin mı diye.. Esim diyo sen bana vicdan yaptırmak icin oyle söylüyorsun cocuk uyuyor sürekli iste( bende olsam inanmam. Cadı Ayse. Tüm zoru bana..
Tatlım yaaaa 8 güne kadar kaka yapmaması normal. Neden sabunla yaptırıyorsun ki. Bence çocuğa eziyet etme kendi yapmaya alışsın. Bir ara benimkisi 5 güne bir yapıyordu. Bu arada unutma kakasını yapamıyorsa dik pozisyona getir. Hatta pusetiniz varsa pusete oturt. Çünkü o zaman rahat yapıyorlar. Ama sabun deneme bence.slm kızlar elif günde 5- 6 sefer kaka yapardı sonra günde 1 defaya düştü şimdide perşembe günü kakasını yapmadı sıkıntısı çoktu cumada akşama kadar yapmayınca kv. poposuna fitil gibi sabun yerleştirdi 15 dakika sonra kakasını yaptı kızım dünde yine ağladı mızmızlandı gazı var kakasını yapamayınca duramıyodu gece 12 de yine sabun yerleştirdik 10 dakika içinde yaptı çok şükür sabundan sonra o ağladı ben ağladım çok canı yandı yavrumunsabah kendiliğinden 2 bez yaptı çok şükür de rahat bugün
Benim kızımın cildide çok hassas. Hatta bembeyaz peynir gibi. Ben prima kullanıyorum ve allaha şükür hiçbir sorun yok canım. Çokta memnunum. Diğer kızımdan biliyorum diğer bezleri denemiştim. Geçen günde huggies aldım denemek için hiç beğenmedim. Prima bence en iyisi hatta eskisi kadar da pahalı değil. Nerden baksan molfix, huggies ve prima aynı fiyat.arkadaşlar bebek bezi ne kullanıyorsunuz?
oğlumun cildi çok hassas
bezi çok kalın.
(henüz denemedim)
Kızıma laptop ve finnnn alarim bentelefonlar çekmicek bizim orda..hrr
rota virüsünü anlattığın gün ben yoktum örtmenim, hastaydım, gelemedim
Neler birikti acep.sabahin seherinde bekliyorum stop.Sabahtan beri okuyup okuyup sessizce topikten cikiyorum
Canım ben cok cektim bu pisikten bezden.oğlumda prima ile başladım onun daha bir kaliteli duruşu vardı en basta.sonra ne kadar krem kullandiysam fayda etmedi.hatta en son margarin sür dedi biri çok aptalca gelmişti ama geçirdi.sonra yine başladı bez değiştirdim huggies,evy baby,arkadasım yurtdışından bir bez getirdi prima ya çok benziyor hiç biri kesmedi.molfix aldık bana ilk çok kalın geldi sert olduğunu düşündük gonulsuz bagladim ama hiç bir sorun yasamadım.zehraya yine ilk prima başladım tam kizardi hemen aklima geldi molfixe geçtim oda çok iyi geldi.bebisime direkt molfix başladım hamdolsun hiç pişmedi.arkadaşlar bebek bezi ne kullanıyorsunuz?
oğlumun cildi çok hassas
bezi çok kalın.
(henüz denemedim)
Bizimki de asidan 1 ay sonra filan kızarmış oldu ışte, tuttu mu şimdi yani
Günaydın bu arada:) senin günaydın msji gec geldi sanirsam yada sen nerde oturuyon kış?
Kizlar ası konusunda asm deki hemsire beni yaniltti. Akmazsa tutmamış dedi. Bizde saf gibi her giydirdiğimizde bakıyoruz akmamış dedik tutmadı sonra memlekete gidince rotayı yaptirirken orda doktora sordum. Dedi ki 6 ay sonra olacak bu dedikleri. Kabuk baglayip düşecek. Bizimki yeni kizardi iste. Heralde kabuklasir.
Gulimier canım bizim kaka cok dengesiz. Bir gun yeşil bir gun sarı bir gun kahve.. Dr yediklerinden dedi ama bilmiyorum. Bazen sumuksu kıvamda bazen ishal gibi bazen taneli.. Hep degsiiyor. Ay muhabbete bak ya :))
Ben bu kizi ne yapayım a dostlar. Günlerdir kan kusturuyo bana. Emmiyor bütün gun kucak istiyordu. Bir haftadir esime yakinip duruyorum Bittim tukendim diye,,Bugün pazar esim evde. Ayse sabah uyandı banyo yaptırdım. Emdi ve uyudu. O saatten beri sadece bir kez emmek icin kalktı. Gidip gidip dürtüyorum baygin mı diye.. Esim diyo sen bana vicdan yaptırmak icin oyle söylüyorsun cocuk uyuyor sürekli iste( bende olsam inanmam. Cadı Ayse. Tüm zoru bana..
oğlumun cildi çok hassas
bezi çok kalın.
(henüz denemedim)
canım ben premium care olanı kullanıyorum.aslında memnunum ama arada belinden taşıyor birde yandan sıvı kakası sızıyor.sık değiştirmeme rağmen.çok şükür pişik olmadı
Acayip havada kaldım.Ayy nerden başlasam?
Heh buldum
- ya voltaj geçen adres soran baayan (yanlış yazmadım kiz, özellikle uzattım, gülme hemen) varya, yavaş yavaş sokuluyo, ne istiyoki?
Dertsiz ve mezo; ne güzel bebekleriniz banyo yapınca uyuyo, benimki iyice cin oluyo, hele banyoda gozler bi aciliyo ki, Allahtan eskisi gibi aglamiyo..
Mezo; ortmen anlatti gene, benim için, canım ortmenim..
Bez; prima premium care. Ama digerlerini de denesem mi?
Krem; sebamed. Pisik olursa kullanıyorum ben kremi, bide bazen yatmadan once, bide olmuyo ama kakasi biraz kaldıysa o zaman..
Unuttugum bişey var mi düşünüyorum.. düşünmeye gerek yok aslında kesin unutmusumdur:))
Aklıma şey geldi, ana britanica.. bizde vardı, annemlerde, hala duruyo mu acep..
Hee bide koc burcu, en yakinindakine eziyet eder diye bi tezimiz var arkadaşla..
hayırlı sabhalr güzellerOfelyam çok teşekkürler canım,darısı kuzuna inşallah.
Acayip havada kaldım.
Hangi bağyan Kiz inanamıyorum hatırlamadım mı çıkaramadım mıipucu lüsseeen
Esim,kardesim,kızım,çocukluk arkadasım koç.ben fishhepsiyle iyiyim kizimlada olurum inşallah.Esim dısında eziyetli yok .esimde iyi aslında da
Bizde de vardı,hatta temel Britannica ,meydan larousse...
Hala durur bir Köse'de.ama çok donem ödevi yaptım onlardan.o zamanlar nerde net falan.kutuphaneye gitmek vardı birde kart cikart bilmem ne
Eglenceliydi yahele ki evden izin vermezler kütüphaneye dersen göz kapalı tamam hadi koş.
Niye bu konuya daldım ki şimdi 
hatırlamazsın tabe, bikini vardı üstünde..Ofelyam çok teşekkürler canım,darısı kuzuna inşallah.
Acayip havada kaldım.
Hangi bağyan Kiz inanamıyorum hatırlamadım mı çıkaramadım mıipucu lüsseeen
Esim,kardesim,kızım,çocukluk arkadasım koç.ben fishhepsiyle iyiyim kizimlada olurum inşallah.Esim dısında eziyetli yok .esimde iyi aslında da
Bizde de vardı,hatta temel Britannica ,meydan larousse...
Hala durur bir Köse'de.ama çok donem ödevi yaptım onlardan.o zamanlar nerde net falan.kutuphaneye gitmek vardı birde kart cikart bilmem ne
Eglenceliydi yahele ki evden izin vermezler kütüphaneye dersen göz kapalı tamam hadi koş.
Niye bu konuya daldım ki şimdi 
Günaydın kızlaaaar :)
Bir kv ziyaretini daha kavgasız olaysız geçirip aranıza döndüm :)
Ben premiuum care bebek bezi kullanıyordum 1-2-3 güzeldi 1 numara prima yeşil pakette kullandım premiuum care ile arasındaki tek fark petek doku ve ıslaklık göstergesiydi prima turuncu paket ise asla almayın bildiğin naylon... 4 numara premium care de petek doku ve ıslaklık göstergesi yok bu nedenle huggies numunesiyle karşılaştırdım pek bi fark yok hatta huggies bacaklarını daha bi sardı bu nedenle huggies kızım için aldım bi paket 1 haftadır onu kullanıyorum bi problem yaşamadım şimdilik :)
canım prima aktif bebek aldım ben çok beendim, hem ince hem çok güzel kokuyo:) bi de 3+ var 5-10 kilo arası bi de daha emici galiba beendim valla:)molfix ben de beenmedim hiç ya kağıt gibi, bi de kızımın kukusu hep ıslaktı açtığımda
bi de sebamed pişik kremi kullanıyorum daha pişik olmadı çok şükür bizim kız
gece de 10 saat kaka yapmadığı sürece değiştirmiyorum
prima kullanıyorum ben de.. ilk başta premium u aldım ama oğlumun bacaklarında ufak enfeksiyona sebep oldu yeşilini aldım aktif bebek oluyor sanırım o iyi geldi bir daha da değiştirmedim. musleranın da pişik engelleyici kremini kullanıyorum bir sıkıntı olmadı çok şükür şimdilik..
bu arada rota aşısını bizde yaptırdık. dr tavsiye etti. 1 yaşına kadar bebeklerde genellikle ölüme neden olan ishal oluyor ve engellemek için öneriyorum dedi bizde yaptırdık..
canım ben premium care olanı kullanıyorum.aslında memnunum ama arada belinden taşıyor birde yandan sıvı kakası sızıyor.sık değiştirmeme rağmen.çok şükür pişik olmadı
Geçmiş olsun canım, umarım bir doktora gitmişsindir. Gitmediysen bile kendi doktorunu ara mutlaka çünkü ateşle kusma bir arada sakıncalı. Büyük ihtimal üşütmüş. İnşallah biran önce iyileşir. 38 üstü ateşi var demek.
Ben yaptırdım canım. Hem doktorum önerdi, hem de çok yakın bir arkadaşım mutlaka yaptırmamı söyledi. Onun yeğeni çok çekmiş bu hastalıktan. Netten de çok araştırdım. Bence yapılması gerekli bir aşı. İlk kızımda 5 li karmayı devlet ödemiyordu tam 4 doz kendim aldım. Bizim aşılar bitti devlet ödemeye başladı. Yakında bunu da ödemeye başlarsa hiç şaşırmayacağım.
Aynen canım bizde memlekette yaptıracağım ağustos aşılarını ama bizim doktorumuz rotavirüsü aşısıyla diğer aşıların arasında en az 20 gün geçmiş olması gerektiğini söyledi. Zaten sağlık ocağındaki hemşirede aşılarımız olmadığı 3. ve 5. ayda yapılmasının daha iyi olacağını söyledi. Keşke sorsaydın sizinki neden öyle söylemiş? Çünkü 2. ay ve 4. ay aşıları oldukça ağır bence.
Bende soracaktım nasıl anladın tutmadığını diye anlatmışsın. Benim kızın kolunda yapıldıktan bir süre sonra kırmızı bir leke oluştu. Hala duruyor. Hemşire sadece 3 gün yıkama demişti. Bende yıkamadım üç gün. Sanırım tutmuş.
Bence mama verme canım. Sadece emzir. Mamaya bir başlayınca gerisi geliyor. Sabret biraz fedakarlık yap kendinden ama otur sürekli emzirmeye çalış. Bıraktıkları zaman daha büyük bir vicdan azabı oluyor çünkü.
Çok iyi yaaaaaa. Sana demek ki bütün eziyeti. Bence banyo yaptırıp yatırdığın için rahatlamıştır. Ondan bu kadar uzun uyuyordur.
Tatlım yaaaa 8 güne kadar kaka yapmaması normal. Neden sabunla yaptırıyorsun ki. Bence çocuğa eziyet etme kendi yapmaya alışsın. Bir ara benimkisi 5 güne bir yapıyordu. Bu arada unutma kakasını yapamıyorsa dik pozisyona getir. Hatta pusetiniz varsa pusete oturt. Çünkü o zaman rahat yapıyorlar. Ama sabun deneme bence.
Benim kızımın cildide çok hassas. Hatta bembeyaz peynir gibi. Ben prima kullanıyorum ve allaha şükür hiçbir sorun yok canım. Çokta memnunum. Diğer kızımdan biliyorum diğer bezleri denemiştim. Geçen günde huggies aldım denemek için hiç beğenmedim. Prima bence en iyisi hatta eskisi kadar da pahalı değil. Nerden baksan molfix, huggies ve prima aynı fiyat.
Kızıma laptop ve finnnn alarim bengozenekten göz ederim ben :))
Ben Zehra'ya yaptırmıştım rota.
8 ay sonra hastanede yattı rotavirusunden.dr bu kez teklif etmedi,zaten Asm de Dr teklif ederse yaptir dedi.etsede kararım netti.kadere 45
Neler birikti acep.sabahin seherinde bekliyorum stop.
Canım ben cok cektim bu pisikten bezden.oğlumda prima ile başladım onun daha bir kaliteli duruşu vardı en basta.sonra ne kadar krem kullandiysam fayda etmedi.hatta en son margarin sür dedi biri çok aptalca gelmişti ama geçirdi.sonra yine başladı bez değiştirdim huggies,evy baby,arkadasım yurtdışından bir bez getirdi prima ya çok benziyor hiç biri kesmedi.molfix aldık bana ilk çok kalın geldi sert olduğunu düşündük gonulsuz bagladim ama hiç bir sorun yasamadım.zehraya yine ilk prima başladım tam kizardi hemen aklima geldi molfixe geçtim oda çok iyi geldi.bebisime direkt molfix başladım hamdolsun hiç pişmedi.
Pisik kremi Zehra'da o donemde sebamed pisik önleyici kullanmıştım çok iyiydi.bu kızıma sudocrem aldım sukur daha poposuna kullanmadim ama hep beraber kullanıyoruz elimize yüzümüze bazen dikisime .boynundaki pisige falan iyi geldi.
Pisik oldugundan cok sık degisirdim ama Primanin tasma sorununu ve beze degince idrarını çıkarmış gibi bir nem hissediyordum o sorun olmasina ragmen yinede vazgecememistim.gerek yok.
Dene bakalım.
Ayy nerden başlasam?
Heh buldum
- ya voltaj geçen adres soran baayan (yanlış yazmadım kiz, özellikle uzattım, gülme hemen) varya, yavaş yavaş sokuluyo, ne istiyoki?
Dertsiz ve mezo; ne güzel bebekleriniz banyo yapınca uyuyo, benimki iyice cin oluyo, hele banyoda gozler bi aciliyo ki, Allahtan eskisi gibi aglamiyo..
Mezo; ortmen anlatti gene, benim için, canım ortmenim..
Bez; prima premium care. Ama digerlerini de denesem mi?
Krem; sebamed. Pisik olursa kullanıyorum ben kremi, bide bazen yatmadan once, bide olmuyo ama kakasi biraz kaldıysa o zaman..
Unuttugum bişey var mi düşünüyorum.. düşünmeye gerek yok aslında kesin unutmusumdur:))
Aklıma şey geldi, ana britanica.. bizde vardı, annemlerde, hala duruyo mu acep..
Hee bide koc burcu, en yakinindakine eziyet eder diye bi tezimiz var arkadaşla..
hemşirenin dediğine göre tutmuş oluyo, kabuk da bağlayacak daha sonra
yok yok geç gelmedi, gece 4 buçukta yatınca, anca uyanabildim,
ayşeyi de yanıma aldım,ağladıkçada memeyi verdim ağzına, o söylendi söylendi bende uyudum galiba yanında
eee eeee pis kaka muhabbetler
ayşeler böyle olabiler
yalancı durumuna sokuyolar bizi resmen,
neyseki haftaiçi babası işten geldiğinde en huzursuz olduğu saatler başlıyo bizimkinin
ben ilk prima beyaz olanlardan aldım, petek kısmı yapışıyodu ve onların sırt kısmı kısa, beline çıkıyodu hep, ama ıslaklık göstergesi olayı hoşuma gitmişti çok
arkadaşımın tavsiyesiyle yeşil olan aktif bebek aldım ve sırtı yüksek olduğu için baya hoşuma gitti
ama ondada az bi çiş yapsın, kıyafeti nemli gibi bi his oluyo dokunduğunda
molfix gri olanları denedim, çok kalın ve esnek bandı yoktu, yeşilini denemedim daha deniycem
en son ablamın tavsiyesiyle can bebe aldım, görüntü primaya benziyo, beli yüksek, taşırmıyo ama yan bantları çok esnek değil, idare eder
can bebenin 13 lük deneme paketlerini görmüştüm markette iyi düşünülmüş, diğerlerinin var mı bilmiyorum
huggies kız olanı bi de evy baby de deniycem, başka da yok galiba bebek bezi
pişik olayını ben ıslak mendille sildikten sonra lavaboda yıkayıp zeytinyağı sürerek çözdüm
hayırlı sabhalr güzeller
voltaj; aynen eğlenceliydi ortaokuldaki halim geldi aklıma kızlarla toplanır giderdik dönem ödevi arayışına :)
dertsizim ben önce pirima yeni doğan kullandım pişik yaptı ve yanlardan hep taştı bende molfixe geçtim çok şükür iyi geldi
sağolun arkadaşlar.Günaydın kızlaaaar :)
Bir kv ziyaretini daha kavgasız olaysız geçirip aranıza döndüm :)
Ben premiuum care bebek bezi kullanıyordum 1-2-3 güzeldi 1 numara prima yeşil pakette kullandım premiuum care ile arasındaki tek fark petek doku ve ıslaklık göstergesiydi prima turuncu paket ise asla almayın bildiğin naylon... 4 numara premium care de petek doku ve ıslaklık göstergesi yok bu nedenle huggies numunesiyle karşılaştırdım pek bi fark yok hatta huggies bacaklarını daha bi sardı bu nedenle huggies kızım için aldım bi paket 1 haftadır onu kullanıyorum bi problem yaşamadım şimdilik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?