Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

bizimki de boğa olacakken son anda koç burcu ve koç burçları çok yaramaz ve hareketli oluyorlar chosy:))oyun oynarken çok pervasız hareket ederek illaki düşerlermiş bi dee..ki benim tanıdığım 3 koç burcu çocuk da fazla enerjiden napcağını şaşırıyor, kolay gelsin bizlere de:)))
bezi ben de premium care kullanıyorum ama çok taşıyo kakası bezden mi bizden mi kaynaklı bilmiyorum ben de denemeyi düşünüyorum başka bez primanın yeşilini sünnet olduğunda büyük beden onu bulup almıştım memnundum da ama yine döndüm niyeysee..
kızlar bu arada benim oğlumun boynunun altı mantar oldu aman sizler de sürekli dikkat edin kuru tutmaya çalışın kabar kabar yavrumun gıdışıı

Canım bişey dicem ama kızma sakın...
Çok üstüne düştüğün için olabilirmi? Ben günde max 4 bez değiştiriyorum standartta 1 sabah 1 öğleden sonra banyo yaptığında 1 de gece yatarken arada kaka yaparsa o da extrası oluyo ıslak mendilde kullanıyorum ama her altı değiştiğinde mutlaka bepanthol sürüyorum ve 5 dk açık bırakmaya çalışıyorum. Bu arada sadece doğumdan sonra 2. Gün pişik oldu ondada Dr desitin diye bi krem önerdi mor paketini aldık bayaca koyu kıvamlı bi krem ve hemen geçirdi 1 ay krem bitene kadar onu kullandım sonrasındada bepantholle devam ettim Allah'a şükür bi dahada pişik olmadı

Benim kızın genelde bezi küçülmeye başladığında taşıyor kaç numara bez kullanıyorsun?

canım dikkat etmezsem daha kötü olmaz mı?
huggiesin 3 numarasına geçince kalın diye prima care aldım
ondan sonra kızarmaya başladı
öyle kıpkırmızı da olmuyor aslında
daha beter olucak diye ben de biraz vesvese yapıyorum galiba
molfxte olmadığına göre huggies alıcam galiba yine
kalın malın napayım artık.
sebamedi öyle az bişeyde sürmüyorum poposu yoğurt gibi oluyor
deneye deneye öğreniyoruz işte.

canım sık bez değiştirince de kızarır poposu..benim oğlanın da ilk başta primanın petek dokusu yapışıyodu ama değiştirmedim hiç ben öle devam ettim hiç de pişik olmadı şimdilik.yani beze alışmadan değiştirdikçe her beze aynı tepkiyi verebilir.ben ıslak mendil kullanıyorum sebamedi her seferinde sürüyorum ve altını açınca biraz bekliyorum tek kullanımlık alt açma pedleri çok işime yarıyo bu yüzden küçük kazalar için:))))bazı bebekler çok hassas oluyorlar

Gunaydin kizlar...ya bu ay adet olmadim daha..2gun once hafif leke gelmisti gerisi yok em son 27haziran oldum...allaahim acaba kazaya kurbanmi gittim...dusuncesi bile korkutuyor beni..acaba testmi yapsam

canım ben bezin bel kısmını hafif içe doğru katlıyorum kakası taşmıyor bir dene istersen

ay o kazalar bizde de oluyor bazen
canım ya inanır mısın ben banyo yaptırırken bile hala ufoyu açıyorum
ev 22 derece oğlumun üstünü çift kat giydiriyorum
kendim bile uzun kollu sweet giyiyorum evde.
şimdiye kadar açık bırakmadım hiç
üşütücem diye hemen değiştirip giydiriyorum.

Canım günde kaç bez değiştiriyorsun? Tabiki daha kötü olmasın kıyamam bıdığa ama nasılki yemek aralıklarını, gece uykularını nasıl uzatmaya çalışıyorsak bez değiştirme aralığınıda buna benzer şekilde uzat derim ben... Nasıl kışa girerken ellerimiz , dudaklarımız çatlıyor sonra alışıyor bişey olmamaya başlıyor bütün kış çatlakla geçmiyo bezide böyle düşün birazcık alışsın cildi :)

Dertsiz cok sIk marka degistiriyorsanda olur..ben pampers kullaniyorum gayet memnunum krem hic surmuyorum sukur simdiye kadar pisik olmadi..cok titizlenme bence dahada hassaslasir bebisinin teni..

Yandık desene, biz yegene koşma dusersin diye diye, koşmaktan korkar hale getirdik, oglumda napicam, rahat olmam lazım ya
Bizim eren de tasiriyo, 3 no da daha coktu, 4e geçince azaldi ama hala var. Bana gazlı olduğu icinmis gibi geliyo, kaka yaparken duruşu bile etkiliyo bence. Yapmaya başladığında ben dik olacak şekilde kucağıma alıyorum, pek gecmiyo öyle dışarı belden, ama bacaktan sizabiliyo.

Bide kizlar ben herdefasinda sebamed surmuyorum, o da bi kimyasal sonuçta diye. Dogdugundan beri unibaby ıslak pamuk kullaniyoruz, 1 kere pisik oldu, o zamana kadar hiç kurulamamis ve kremlememistim. 2 aylık filandi.

cnm yanluş anlama da çok üstüne düşmüyor musun erkek çocuk sıcağa çok gelemez valla şu an uyuyor oğlum ve odasının camı açık tabi sadece onun odasının camı cereyan yapmadığı sürece çok sıcak olmaması daha iyi olur benim oğlum askılı tek bodyle bizim ev 25 derece bu arada ona rağmen mantar olmuş boynu oğlumun sıcaktan ve nemden

Bulunduğun yerde hava kaç derece bilmiyorum ama biz antalyada yaşıyoruz Mayıs başından beri ısıtıcı hiçbirşey kullanmadığımız gibi 2 aydır klima çalıştırıyoruz ve tek kat çıtçıtlı body giyiyor kızçem geceleri bi de alt giydiriyordum dün itibari ile onuda iptal ettik çıtçıtlı body le yatıyor artık :)
Sen böyle devam edersen kışın bebişi ısıtımazsın ısıtamadığın gibi daha çok olur az önce çok üstüne düştüğün için olabilirmi demiştim doğru tespitte bulunmuşum :) kııııızz sıkma çocuğu azıcık sal serbest yaşasın biraz üşüsün çocuk üşümemem değil terlemekten hasta olur derler aç altını 5 dk hava alsın çocuk yaz günü bişicik olmaz alplerde yaşamıyonuz yaaa :)

4 numaraya geçtik 7,5 kilo oğlum ama doğduğundan beri birinde olmasa ikincisinde mutlka taşıyor

Canım bezi değiştirdikten sonra bacak kenarlarındaki yan bantları düzeltiyormusun ? Yani içmeli lastikli kısım bacak içlerine dıştaki büzgülü kısım dışa bakacak şekilde

Özenip ogluma converse tipli patik almıştım, dr giydirme annesi bunları, eziyet olur dedi bozuldum ama gezmeye giderken giydiriyorum hala:) ama o günden sonra : evde gündüz tek body, corapsiz, gece serinse ince pijama altına ve çorap, üstüne de incecik bi battaniye. Ki hala hasta olurmu diye düşünüyorum. Dertsiz 22 banada serin geliyo, helede nem azsa, geçen burda da serinledi biraz, bende pijama giydirdim. Hatta ben banyo yapınca body sinin üstüne yelek giydiriyorum, yarım saat filan, fazlami oluyo ki..

dizginleyemicez biz bu oğlanları zaten şimdiden belli ediyorlar kendilerini benim azgın oturtsam oturacak hemen büyüyesi var :))benim yeğen koç burcu eve yaralanmadan gelemezdi parkta düşmeden oynayamazdı şimdi 14 yaşında ergenliğinde etkisiyle hala kolunu bacağını çarpmadan dolaşamaz:)))
ben de sebamedi her sefer sürmemeyi deniycem haklısın o da kimyasal en nihayetinde.banyo sabunu olarak da sebamed mi kullanıyorsun

ben banyodan sonra bi şort bi çorap giydiriyorum fazladan çorabı da çıkarıyorum yatarken bacaklar soğuk gibi olursa şart giydiriyorum uzunları bırakalı çok oldu bunalıp huysuzlanıyo sonra

ben banyodan sonra bi şort bi çorap giydiriyorum fazladan çorabı da çıkarıyorum yatarken bacaklar soğuk gibi olursa şort giydiriyorum uzunları bırakalı çok oldu bunalıp huysuzlanıyo sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…