Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Bide esim gibi olmasından çok korkuyorum oğlumun, dustan sonra yatak odasının cami acik diye kapısını kapatıyor, hasta olurmuş, üstelik benim oglum kapi sesine uyaniyo hemen. Bide her terlediginde hemen üst baş değiştirmeler filan. Evde her yer tsshirt atlet, gına geldi artık. Kv kocalarinizi ben yetiştirdim dediğinde söylemek istedim ama uzatmak istemediğinden söylemedim.. eren in eşyalarının yanında kocama da artık yedek kıyafet tasirsam şaşırmayın.. kv benim cocuguda boyle yapmaya çalışıyor ışte..

Ya kızlar ben çok eski usül büyütüyorum galiba bebişimi ilk zamanlar sebamed sabun kullanıyordum hep isilik gibi oluyordu kuzum annem hacı Şakir banyo sabunuyla yıkadı hiçbirşeyi kalmadı kuzumun bende aynı sabunla devam ediyorum sadece saçlarına sebamed şampuan kullanıyorum, Yelek çok kısa süre giydi şimdi hepsi dolabı bekliyo banyodan çıkınca yine çıtçıtlı body giyiyor bi de ayağına çorap o kadar 1 defa hariç hiç pişik olmadı, 1 defada eşim faranjit olduğunda burnu tıkanmıştı o kadar banyo yaptığı gün dışarıda çıkıyor evdeki dereceyi nereye koyduğumuzu unuttuk artık oda sıcaklığınada bakmıyoruz annem ben sorumsuzmuyum yoksaaaaa

Bir an benmi yazdim dedim:) bende hic ustune durmuyorum corap hic giymiyor artik tek body okadar...evde derece fln yok ben kendimde evde yaniyorum ve kendim nasik giyiyorsam oyle giydiriyorum..cok terleyince kizim soguk bezle yuzunu fln siliyorum..bejce sorumsuzluk degil sonucta kis ayinda degilizya:)

Benimki de oyle ya, sürekli öne doğru atıyor kendini:)
Banyoda da sebamed evet, ama sabun kullanmıyorum ben, banyo kopugunu, zaten çok kısa sürüyor banyomuz. 3 dk filan:)

Ama bi arkadaşıma eczacı, sebamed eskiden iyiydi, şimdi degil filan demis.

terleyince kıyafet değiştirmem ben zaten doğru diilmiş illaki bişey yapılcaksa bez koyarın sırtına sıcak vücudundan kıyafeti çıkarıp diğerini giydirene kadar yel alma ihtimali daha fazla bence.annem de öle yapardı ben hiç terledim diye kıyafet değiştirdiği bilmem ne annemin ne ablamların (ben de abla ve yeğen çok da bu arada:))))

ben sabununu aldım bi mana veremedim nası sabun köpürmeyen sabun görmemiştim hiç:))chicconun sabunu şampuanı var ben de hamileyken çantası için almıştım iyi gibi de bi zararını görmedim henüz

bende yıkıyorum oğluşum yüzünü çok hoşuna gidiyo eski usul en iyisi

Kv alistirmis ışte benimkini, bende bilmem terleyince degistirdigimi, hastaysam belki..

Selam kızlar.
Chosy kocanı dusundukce suan kapıları dayayasim geldi.ben aksam bile kapıyı kapatana bağırıyorum.yaniyom ben yea

Bak yine eski geldi aklıma.Cupluyorum
Lojmanda otururduk sobaliydi orası.
Annem kıs bitene kadar kapıyı öörttt
Yaz bitene kadar kapıyı aaaaccc demeyle tukenirdi.
Tam öğrendiğimiz vakit mevsim değişirdi

Kızlar bende öyle çok irdelemem.yok kaç derece oda yok suyu nasıl ayarlayim vs.
Bir body aksam çorap bazen gündüz de çorap uyandiysa terliyse bir bez veya penye Yelek .
Banyo suyu kovaya koyuyorum dirsek mode on.
Digerlerini de böyle yaptım şükür birsey yok.
Oğlumun sınıfında bir cocuk var.4'e geçtiler iste annesi her öğle yemeğinde gelir yedin mı ?tabağı ardında yemekhanede tur atarlar.
Sırt bezi ,beden egt. Dersinden çıktıysa hele havluyu sarıyor basına.cok gülüyorlar ona ,cokta tepki alıyor ama öyle kadın.
Cocuğu astım ,reflu ,böbrek iltihabı ...
İlaçlarını verir ,mide koruyucu alır dallar budaklar.bu yasta mahvediyor.bir sünnet yaptı sanirsiniz organ nakli oldu.
Biraz samimi olunca sistim dedim artık.hakikaten cocuğu birakinca toza topraga degince rahatliyor cocuk .annesi degismez ama.

Son düzenleme:

Bide beni dusun, bazen atlette balkona çıkıyor, aman diyorum usutmeyesin, şimdi istemiyo ama kışın yorgana bi sarilisi var, dağda kamp yapiyoz, uyku tulumunda sanki.. koca adam yaa

benim yeğenlerden biri öle ablam eniştem yere bile yatırmadılar soğuk alır diye ama şimdi kış başlar hasta ve 4 ay sürekli ya grip ya bronşit astımı da var

Öylesi de iyi değil belki ama benimki daha beter. Ben biraz esin gibi yapıyorum kapıyı kapali tut vs. Ama eşim tam zıt. Çocuğu kucağına verdiğim gibi klima altina götürüyor. Ben sicaga o soğuğa taşırken cocugu hasta ettik. Bugun asm ye gittik aşı icin. Dr hasta yapamam dedi (

Antibiyotik kullan desi bakti benim alım al morum mor. Iki gun daha öksürük surubu dene gecmezse antibiyotik baslaylim dedi.

Canim cok sıkkın be

geçmiş olsun ya

ben de oğlumu çok sıkıyormuşum anladığım kadarıyla ama napiim ben doğumdan sonra üşümemi kesemedim haliyle ben üşüdüğüm için oğlumu da üşüyecek diye korkuyorum gündüzleri kısa kollu çıtçıtlı ile ya şort ya ince bi pantolon ayağından çorap hiç çıkmıyor :/

gece de pijamamızı giyiyoruz (uzun kollu) ve üzerini de ince örtüyorum.

çok geçmiş olsun cnm benim eşim de senin gibi rüzgarın şiddetinden nefesi kesilen çocuğu o rüzgarda kucağında taşıdı allahtan hastalanmadı kuzum ben rahatım o benden rahat

Kızlar ya evi pis tozlu olan var mı? yetişemiyorum Betül sürekli kucak istiyor fasulyeyi kestim şimdi nasıl pişireceğimi düşünüyorum kara kara..

Geçmiş olsun canım, atlatır inşallah 2 gün e, bozma moralini..

çoooook mutluyum....sütüm çok azalmıştı 50ml ye kadar düşmüştü kızlar yazmıştım bugün sağdım bi göğüsten 200ml.ve anladım ki yediğin içtiğin hikaye önemli olan stresten uzak olmak bikaç gündür eşimle bozuktu aramız sütüm gitti hemen adam bugün öptü de gitti benim sütler geri döndü.heyyyoooo çok sevindim yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…